Любовен хороскоп 2018 за ЛъвБлизнаците в годината на Кучето ще летят на крилете на любовта, което ще им подари много емоции и ярки впечатления. Разбира се, не всички романтични срещи ще прераснат в нещо голямо и сериозно, но шансовете да срещнете „своя“ човек все пак нарастват. Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Близнаците съдбовно запознанство, но сега трябва да се съсредоточите върху вас двамата, а не да тичате след всяка фуста. Възможно е възстановяване на стари отношения, макар че едва ли ще доведе до добри резултати.

На Близнаците, които все още са самотни, Кучето ще им помогне да срещнат своята „половинка“ и бъдат щастливи. Това ще бъде бурен роман с продължение. Към края на годината ще решите да се ожените. Важно е да бъдете искрени и честни в отношенията. Никакви илюзии и сънища относно идеалния партньор, иначе Близнаците сами ще развалят всичко.
Прогнозата за 2018 година препоръчва на семейните Близнаци да решават самостоятелно проблемите, възникващи в отношенията със съпруга/та. Не е нужно да разказвате дори на роднините за това, което не ви устройва или ви възмущава. Да, наоколо е пълно със завистливи хора, които само чакат семейния ви живот да се пръсне по шевовете си. Старайте се в годината на Кучето да подминавате всички сплетни, а и сами да не пускате слухове. Що се отнася до роман на страни, то Близнаците не трябва изобщо да си помислят за това, ако те, разбира се, не искат с основание да се скарат и да се разделят със съпруга/та си.