Любовни хороскопи 2018Едно от най-преданите, честни и добродушни животни в хороскопа е Кучето. Именно то ще „стои на кормилото“ през новата 2018 година. Кучето принадлежи на Земната стихия, което означава, че може да разчитате на интелектуално развитие и мирни събития в живота. Любовният хороскоп за 2018 година предсказва укрепване на личните отношения, традициите в семейството и внимателно общуване с близките хора. Кучето ще ви помогне да се сдобрите с тези, с които сте се скарали през миналата година.
До идеалните отношения има само една крачка!
От Кучето може да очаквате не само миролюбивост и снизходителност, но и упоритост при постигане на целите. То без страх и упреци ще се бори за щастието в личния и семейния живот, проявявайки вярност. Любовният хороскоп не ви съветва да лъжете, предавате и да бъдете користни с околните. Иначе, любовта и уважението ще бъдат загубени безвъзвратно.
За да може в годината на Кучето да получите всичко, което искате, трябва да бъдете благородни и справедливи. Тогава в душата ви цари спокойствие и хармония, а бъдещето ще ви донесе само позитивно настроение и ярки събития в живота. Любовните отношения с избраника ще станат доста по-устойчиви и искрени, което ще доведе до щастлив и дълготраен съюз.
От юли ще усетите прилив на невероятна енергия, което ще ви помогне да неутрализирате конфликтите и недоразуменията в отношенията. Не е желателно през този период да „отпускате ръце“ и да се отдръпвате от текущите проблеми. Необходимо е усърдно да работите над отношенията, за да подобрите връзката с партньора/ката. Приоритетни трябва да бъдат нежността, грижата и взаимното разбирателство. Ако проявите своите искрени чувства, то през декември Кучето ще ви възнагради по заслуги и няма да ви остави сами.
Търсите „втора половинка“
Любовният хороскоп препоръчва да обърнете внимание на тези обожатели, които се отличават с откритост, мекота и честност. Именно такъв човек може да бъде вашата достойна партия и да стане „втората ви половинка“. Ако избраникът/избраницата ви се е появил/а на бял свят в годината на Кучето, то с него/нея можете да създадете хармонични и здрави отношения. Освен това, може да сключите официален брак, който ще се отличава с идеално взаимно разбирателство.
Важно е по време на търсенето на „своя“ човек, да имате пред вид само тези, които не са семейни. Иначе отношенията ви бързо ще „влязат в тунел“ и ще ви донесат много неприятности. Ако започнете връзка с човек, който наскоро се е развел, то отношенията може да се окажат мъчителни и некоректни и за двамата. Управителят на годината, Кучето, е ярък противник на такива отношения, затова не игнорирайте съветите му и не тичайте след такива любовни приключения.
Важно е да не бързате с изводите и взимането на решения. За да направите предложение за брак или дори да започнете да живеете на семейни начала, трябва добре да опознаете възлюбения/възлюбената. Кучето не търпи прибързаността, затова бъдете отговорни и обмисляйте, когато се отнася до такива сериозни действия. Едва когато минат няколко месеца от запознанството може да започнете да правите планове за бъдещето и да дадете начало на съвместния си живот.
Съвети за семейните двойки
Ако вие сте семейни хора, то любовният хороскоп ви предсказва укрепване на отношенията със съпруга/та. Това се отнася не само за духовната, но и за интимната страна на живота. Ще се появи чувственост, нежност и надежда дори в тези двойки, които са били на прага на раздялата. Бракът ще стане по-ярък, устойчив и откровен. А сексуалната близост ще придобие наситени оттенъци, които ще ви позволят да получите максимум удоволствия.
Любовният хороскоп за 2018 година не съветва да се спирате на достигнатите успехи в отношенията. Нужно е заедно със съпруга/ата да „разгорите“ огъня на страстта и внесете в съюза незабравими впечатления. Комплименти, признания в любов, приятни сюрпризи и романтични вечери – всичко това ще помогне на семейните двойки да станат още по-внимателни един към друг, в годината на Жълтото Куче. Само изключете ревността, защото тя не се харесва, особено, на стопанина на годината. В противен случай вие не само ще се скарате с любимия човек, но и ще се разбягате на различни страни.
Любовните приключения и мимолетните флиртове не са за семейните двойки. Ако изневерите на съпруга/та, то сами ще попаднете в същата такава ситуация или ще разрушите отношенията, които сте градили и укрепвали с годините. За да запазите семейството трябва да бъдете честни и порядъчни. Тогава може да се надявате на надеждни и щастливи отношения. През 2018 година много двойки могат сами да развалят брака си, ако се подведат по съблазните и тръгнат на „друга“ страна.
Продължение на рода
Годината на Кучето е много подходяща за продължаване на рода и раждане на дете. Дори и да сте със статут „семейство“, това само ще укрепи отношенията ви, като ги изведе на ново ниво. Важно е да не се съмнявате в нищо и заедно с любимия човек да решавате всички възникващи проблеми. Детето ще се роди в щастливо семейство, ако желанието за него идва и от двамата.
Спешно отменете развода!
Кучето е противник на разводите, затова през 2018 година в никакъв случай не се решавайте на такива радикални мерки в отношенията. Постарайте се да намерите каквито и да било „връзки“, които отново да „свържат“ вашия брак и да ви подарят щастливи минути. Търпение, внимание и взаимно разбирателство – това ще позволи на обичащите се сърца да укрепят отношенията. Но, ако и двамата сте настроени за раздяла, то това може да направите следващата година, когато ще управлява Глиганът.
Любовният хороскоп препоръчва да се съсредоточите върху укрепване на отношенията, доверявайте се повече на избраника/цата и не крийте истинските си чувства. Трябва внимателно да се вслушвате в съветите на мъдрото Куче, за да може през 2018 година да не развалите онова, което е ценно за вас и играе важна роля в живота ви. По-често се вслушвайте в гласа на сърцето, за да не направите непоправими грешки. Ако планирате бракоразводен процес, то нека бъде през 2019 година, а не през тази година.
Въоръжете се с търпение и бъдете разумни – това е което препоръчва астрологичната любовна прогноза за 2018 година. Постарайте се да сложите ред не само в отношенията, но и в собствените си мисли, които ви тласкат към неправилни крачки. За да станете истински щастливи, трябва да бъдете настойчиви и разумни. Иначе, дори устойчивите партньорски отношения ще рухнат.
Умно и предано животно ще стане покровител на 2018 година, което непременно ще ви помогне в трудните ситуации. Не бъдете безразсъдни, спазвайте традициите, които са установени от векове. Научете се първи да правите отстъпки и да се примирявате, да прощавате и да приемате любимия човек такъв, какъвто е.

Любовен хороскоп 2018 за ОвенКучето не съветва Овните да разказват за своя роман с човек, с когото преди просто са били приятели. Вашите отношения ще преминат в друг стадии и ще станат по-чувствени. Ако искате да ги запазите, то станете по-меки и внимателни към избраника/избраницата. Иначе караниците ще бъдат по-чести от целувките ви. Емоционалните и темпераментни Овни трябва да бъдат сдържани, за да не попаднат в конфликтни ситуации с тези, които са им наистина скъпи.
В годината на Кучето, при Овните могат да се появят проблеми на личния фронт, заради това, че партньорът/партньорката може да им се стори твърде инфантилен и хладен в отношенията.

Любовен хороскоп 2018 за ТелецТелците, в годината на Кучето, ще се къпят в любов, в пълния смисъл на думата, затова не ги заплашва самота. Очакват се много признания, ухажвания и предложения за брак. Дори съседите и колегите ще гледат Телците с влюбени очи. Ако искате да срещнете „единствения/та и неповторимия/та“, то трябва по-често да бъдете сред хора, да правите запознанства и да не се ограничавате в общуване само с роднини. Ето тогава Телците непременно ще намерят своята половинка и няма да го/я сменят с никого, през целия си живот.

Любовен хороскоп 2018 за ЛъвБлизнаците в годината на Кучето ще летят на крилете на любовта, което ще им подари много емоции и ярки впечатления. Разбира се, не всички романтични срещи ще прераснат в нещо голямо и сериозно, но шансовете да срещнете „своя“ човек все пак нарастват. Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Близнаците съдбовно запознанство, но сега трябва да се съсредоточите върху вас двамата, а не да тичате след всяка фуста. Възможно е възстановяване на стари отношения, макар че едва ли ще доведе до добри резултати.

Лщбовен хороскоп 2018 за РакРаците са привикнали да мечтаят за несбъднатата любов, изграждайте пред себе си идеалния образ на партньора/ката. Разбира се, управителя на 2018 година, Жълтото Куче ще ви помогне да устроите личния си живот, но основната част от грижите и ангажиментите, относно това, ще лежат на вашите плещи. Не се отказвайте от новите срещи, общуването с приятели и купоните. Бъдете максимално инициативни, а не просто наблюдатели. Само тогава Раците могат да разчитат не само на съдбоносно запознанство, но и на Менделсоновия марш в края на декември.

Любовен хороскоп 2018 за ЛъвНе е възможно да си представите Лъва без любов, както и без кралската корона, която дори и в моменти на близост не сваля. Лъвовете обожават признанията, комплиментите и всичко произтичащо след това, но Кучето препоръчва да бъдат внимателни. Или вие ще излъжете някого, или ще бъдете предадени. Любовната астропрогноза за 2018 година съветва Лъвовете по-малко да рискуват с чувствата си, иначе може цялата година да преживеят във вълнения и раздели. Ако вече имате любим човек, то отделяйте му/й повече време, а не се заглеждайте в страни, за да намерите следващото увлечение. Още повече, че вие отдавна вече говорите с избраника/избраницата си за съвместен живот.

Любовен хороскоп 2018 за ДеваВ годината на Кучето, за Девите ще има от всичко по малко – от истинска любов до банален служебен роман. Ако вие сами още не сте готови за сериозни и официални отношения, то не се ограничавайте в срещите и ухажванията. В другия случай, Девите трябва да погледнат различно на живота си и да се променят вътрешно. Любовният хороскоп за 2018 година предсказва незабравима среща, след която истински ще поискате да сключите брак и да забравите за всички стари увлечения.
И така, за да добавят в личния си живот романтика и чувственост, Девите трябва да не се затварят сред четирите стени. Най-добре е по-често да общуват със стари и нови приятели, да посещават различни мероприятия и корпоративни събития.

Любовен хороскоп 2018 за ВезниВезните, в годината на Кучето трябва да разберат едно, че е безсмислено да планират съдбоносната среща. Всичко може да се случи като в прекрасните приказки, затова по-често се оглеждайте в страни, а не витайте в облаците. Любовната астропрогноза за 2018 година препоръчва по-често да се вслушвате в зова на сърцето, а не да анализирате всичко, което се случва наоколо. Самотните Везни могат да направят запознанство, след което, в душата да остане неприятно усещане. Избраникът/избраницата да се окаже користен и меркантилен човек.

Любовен хороскоп 2018 за СкорпионВ годината на Кучето, на Скорпионите със сигурност ще им върви в любовта, но къде да сложат неуморния си темперамент? Помнете, ако не се научите да управлявате емоциите и страстите, то няма да може да става дума за никакви сериозни любовни отношения. Прогнозата за любовта, за 2018 година, съветва Скорпионите да укротят ревността и лидерските си навици, а да бъдат учтиви и по-меки в отношенията с избраника/избраницата. Особено, ако вие искрено преживявате всичко, което се случва с вашата съдба.

Любовен хороскоп 2018 за СтрелецВ годината на Кучето, Стрелците ги очаква прилив на сили, енергия и чувства, затова те могат да разчитат на всичко, което се отнася до любовните срещи и приключения. Любовният хороскоп за 2018 година съветва отрано да разберете с кого да продължите напред, а кого да забравите завинаги. Ако Стрелците започнат нов роман, то е нужно да си държат затворена устата. По-малко говорете, че сте щастливи, защото иначе ще ви завидят и ще „хванете очи“. Още повече, че отношенията с избраника/избраницата все още са в начален стадии.

Любовен хороскоп 2018 за КозирогВ годината на Кучето, за Козирозите може да се каже едно - щастлив и окончателно влюбен. Ще срещнете човека за когото отдавна мечтаете, затова почти веднага ще му/й предложите брак. Любовният хороскоп за 2018 година съветва да демонстрирате на избраника/избраницата своите най-добри качества. Още повече, че при Козирозите, които почитат семейните традиции, почти няма недостатъци. Те са твърде добри в качеството си на съпрузи – верни и стабилни. Кучето ги обожава.
В началото на годината ще бъде добре Козирозите да се заемат с външния си вид и да проследят състоянието на физическото си здраве.

Любовен хороскоп 2018 за ВодолейЛюбовният хороскоп за 2018 година предсказва на Водолеите такива чувства и отношения, каквито само в „сапунките“ се показват. Вие ще се влюбите от пръв поглед и още на втората среща ще заговорите на избраника/избраницата си за сватба. Кучето не ви съветва да правите прибързани изводи, защото грешките и разочарованията ще бъдат много. Възможно е човекът да общува с вас само заради вашия висок статус в обществото или заради парите ви. Или пък му/й харесва вашето красиво лице?!
Ако Водолеите се запознаят с човек, който се е родил под същия зодиакален знак, то не трябва да го изпускате. Съдбата сама ви е поставила на един път.

Любовен хороскоп 2018 за РибиПоловин година Рибите ще плуват в любовта като в топъл океан. Ще има и неочаквани срещи, и красиви ухажвания, и много признания. Само не трябва да бързате да взимате решение. Иначе ще се омъжите/ожените за човек, когото след това ще ненавиждате. Любовният хороскоп за 2018 година съветва Рибите да не си изграждат измислен идеал или образ на благородния рицар. Ако човека ви харесва, не е нужно да го разглеждате под лупа. Защото той ще си отиде от вас, а вие ще останете сами.
В годината на Кучето много семейни Риби ще се окажат на границата на развода. И всичко е заради това, че животът не е уреден, не достигат финансите и страстта е угаснала.