Китайски хороскоп за Куче 2020Куче - 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030.
Девизът на Кучетата за новата година трябва да бъде: „Без суетене и бързане!“. Наистина, ако не бързате при решаването на много въпроси, Плъхът ви обещава благополучен период. Не се заемайте с всичко, веднага, бъдете спокойни и внимателни в делата. Особено, ако се отнасят до личния и семейния живот.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Кучетата дребни разправии с ръководството. Но това не са конфликти, които да продължават с месеци, а обичайните спорове, свързани с работата. Финансовото положение ще бъде отлично, защото ще се появят перспективни предложения. Но, за да стабилизирате ситуацията, може да сключите сделка. Важно е да не се съгласявате за дълъг срок и вземете предварително аванс. Кучетата трябва да стоят по-далече от авантюрите, прогнозите в тази област не са от най-добрите. Голям прогрес очаква тези, които започнат собствен бизнес.

Хороскопът обещава на семейните Кучета да бъдат по-често у дома си, да се занимават с домакинството и да общуват с роднините. Помнете, че именно те ще ви подкрепят в начинанията, без излишна критика и претенции. През новата година по-малко нервничете и бъдете агресивни. Вие само ще навредите на себе си, а също ще развалите добрите си отношения. Сдържаност в емоциите – ето към какво трябва да се придържате. На самотните хора им предстои ярка среща. Човекът с когото ще завържете роман, може да се окаже „вашия“, както по душа, така и по темперамент.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Кучетата да прекарат едно чудесно лято, с максимално удоволствие. А това означава да си купите билети, да направите резервация и да отпочинете. И се заемете с оздравителни и очистващи процедури на организма. Много болести се появяват заради зашлаковане на организма и безхаберно отношение към здравето.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Кучета
През новата година, на мъжете Кучета нищо няма да попречи да направят кариера, да започнат собствен бизнес и да направят семейство. Единствено ще се наложи да се „разкъсате“ на всички страни, но това няма да ви пречи. Защото активността и деловитостта са ви в кръвта. Много конфликти и ненужни спорове ще бъдат прекратени и отношенията с колегите и приятелите ще станат по-стабилни. Деловитостта ще ви помогне да запазите своя авторитет в колектива, а романтичността ще увеличи шансовете за дълготрайни отношения с избраницата.
Хороскопът предсказва на Кучетата финансови проблеми, но те няма да бъдат такива, че да влезете в дългове и кредити. Вие сте силни физически и умни, затова ще си потърсите допълнителна работа. В началото на есента ергените ги очаква приятна изненада. Признанието в любов ще бъде искрено, не се съмнявайте в новата си партньорка.
Хороскоп за 2020 година за жените Кучета
Хороскопът за 2020 година предсказва на жените Кучета напрегнат период. Но няма да успеете постоянно да бъдете стегнати. Важно е да се научите правилно да почивате, така няма да имате проблеми със здравето и с финансите. Прекаленото увличане по шопинга може да се отрази лошо на материалното положение. В любовта, жените Кучето са станат много по-уверени и харизматични. И това не е заради честите посещения на козметик и психолог. Вие най-накрая ще се научите да управлявате емоциите, ще станете целеустремени и над комплексите, които са ви потискали. През новата година трябва да бъдете по-близки с роднините, а също и често да излизате заедно сред природата. Внимавайте за хранителния си режим, ако сте натрупали излишни килограми.
Любовта на Кучетата през 2020 година
В любовните отношения ще има две страни – тъмна и светла. Ако през новата година, Кучетата останат верни не само на партньора, но и на себе си, много проблеми ще се решат от само себе си. Важно е да не се престаравате, за да запазите доверието и нежността към вас самите. Самотните хора непременно ще срещнат този/тази, с когото ще усетят взаимно разбирателство. Дори ще ви бъде комфортно да мълчите заедно. Хороскопът за 2020 препоръчва на Кучетата да не се задълбочават в отношенията, забравяйки за личните си интереси. Намерете време за хобито, за съвместните почивки и пътуванията. Внесете разнообразие в интимната сфера. Това се отнася повече за семейните двойки, които отдавна са „махнали с ръка“ на страстите и интимните експерименти. Но напразно, възможни са неща, които да укрепят отношенията със съпруга/та за много години.
Финансов и кариерен хороскоп за Куче за 2020 година
Човек е така удивително устроен, че колкото и пари да му дадеш, все са му малко. Изключение от това правило са Кучетата, които през цялата година ще бъдат доволни от това, което са изкарали и спестили. Това, разбира се, е добре, но имат семейство, роднини, дом … За всичко това може да им потрябват големи средства, затова е добре да си потърсят втора работа. Есенният период е особено подходящ за такива дейности. Позвънете на приятелите си, възможно е да имат нещо доходно и перспективно за вас. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Кучетата да не пилеят парите си. Бъдете умерени в желанията си и не давайте големи заеми на приятели. Не се притеснявайте, няма да ви нарекат „скъперници“. Затова пък, ще успеете, без проблеми, да натрупате достатъчно пари за лятната отпуска.
Кучетата не се отличават с прекалени амбиции и „мераци“ за кариера, но и не работят по „сто години“ на едно място. През новата година ще им се приискат ярки перспективи, промени, признаване на таланта. И така, с какво да започнете? С обучение, повишение на квалификацията и изучаване на литература, подпомагаща изграждането на кариерата. Може дори да „прегледате“ старите си учебници, както ви съветва хороскопът за 2020 г. Безусловен кариерен ръст, както и финансови приходи могат да очакват творческите личности, търговците, юристите и педагозите. Предпоставка за това ще бъде не само натрупания опит, но и срещата с нужните хора.
Здравето на Кучета през 2020 година
Със здравето шега не бива, то няма да прости такова отношение. Хороскопът за Куче за 2020 препоръчва да се предпазвате от болестите с помощта на закаляване, спорт и народна медицина. Постарайте се разумно да редувате почивка и работа. Най-добре е да се откажете от каквито и да било натоварвания, занимавайте се повече с интелектуален труд. Сънят е истинско лекарство, особено, ако усещате слабост, раздразнителност, депресия. А лятото пътувайте, плувайте и се печете на плажа. Не си отказвайте тези удоволствия!
Хороскоп за Куче за всеки месец на 2020 година
Януари 2020 е стабилен месец, когато всичко ще им стига на Кучетата. Това ще бъде в резултат на прогреса им в различни жизнени сфери.
Февруари 2020 е напрегнато време, когато няма да успеете да взимате решения без съветите на тези, на които се доверявате.
Март 2020 ще ви принуди да пестите. Внимавайте за разходите. В служебните дела се доверявайте на разума си. Постарайте се да откриете нови, нестандартни идеи.
Април 2020 ще ви накара да се замислите, какво значение имат парите, за вас. Сега е време да научите истината, че здравето е единственото, което наистина е важно и именно то трябва да бъде приоритет за вас.
Май 2020 ще бъде нестабилен. Препятствията ще възникват, основно, на работата. Ще успеете да преодолеете трудностите с помощ, която ще дойде от най-неочаквана страна.
Юни 2020 е най-добре да посветите на самоанализ. Откажете се от физическите действия в полза на размислите. Решете каква тактика сега ще бъде най-уместна.
Юли 2020 използвайте за начало на собствен бизнес или за изграждане на нови, романтични отношения. Кучетата ги очаква успех, независимо с какво се заемат.
Август 2020 ще се окаже труден месец в емоционален план. За щастие няма да стигнете до депресия, ще се възстановите навреме и ще се върнете към предишния си живот.
Септември 2020 е период, когато настроението ви ще се развали, заради влошаване на времето. Самоконтролът и умението ви да виждате във всичко доброто, ще ви позволи да останете победители.
Октомври 2020 ще се стори добър за тези, които се опитват да постигнат максимума в работата и във финансовата сфера.
Ноември 2020 ще донесе със себе си опияняващ успех, който може да ви заслепи. Не си „вирете носа“, за да не станете уязвими за враговете.
Декември 2020 посветете на сърдечните дела, приключенията, пътешествията и новите начинания.