Китайските зодии 2018 в годината на КучетоКакво ще донесе Земното Куче в живота ни? Астрологията го характеризира като мъдър, справедлив и разумен управител на годината. И това звучи оптимистично, защото дава надежда за позитивни промени, за перспективи за постигане на успехи с разбираеми средства и начини, за увеличаване на истината и благоприличието в нашия свят. Въпреки това, някои хора могат да възприемат характера на Земното Куче погрешно.
Годината на Земното Куче няма да бъде идеална или твърде трудна. Под управлението на новия стопанин ще се случват различни събития при различни обстоятелства. А какво точно ще донесе на всеки от нас годината, източният хороскоп ще подскаже. В него ще откриете анализ на най-важните направления в живота – професионалната сфера, отношенията, здравето, финансите. Това е важно, защото именно те формират ежедневието и целите ни, светоусещането ни. И, разбира се, тази информация ни е необходима, за да разберем какво е възможно да постигнем през 2018 година, от какво да се страхуваме и на какво можем да разчитаме.

Годишен китайски хороскоп 2018 за ПлъхПлъх (1960, 1972, 1984, 1996, 2008) Кучето е сравнително лоялно към Плъха. Но представителите на знака Плъх не трябва да разчитат, че стопанинът на годината ще толерира недостатъците им, като мързел или нечестното им отношение към другите хора. Но и „прът в колелата“ на Плъха, Кучето няма да сложи, ще им позволи да се реализират, помагайки им в добрите дела и интересните начинания. И тези Плъхове, които поискат да изживеят 2018 година спазвайки моралните канони, трудейки се и направлявайки своите мисли към съзидание и позитивизъм, ще успеят да постигнат, с подкрепата на Кучето, доста добри резултати без ексцесии и опънати нерви.

Годишен китайски хороскоп 2018 за КонКон (1966, 1978, 1990, 2002, 2014)Конете, през 2018 година от една страна ще бъдат енергични и инициативни, а от друга самоуверени. И ако първото ще им помогне да „препускат“ към успеха, то второто може да ги доведе до досадни грешки, които ще ги карат да стоят на едно място и да нервничат. В такава ситуация няма да мине без помощ от стопанина на годината. И Кучето е готово да помогне на Конете, балансирайки влиянието на негативните обстоятелства и подбутвайки ги в нужното направление. Истината е, че няма веднага да им предложи своето „рамо“. От начало с учудване ще гледа „хвърлянето“ и амбициите на Конете, и малко по-късно, свиквайки с тяхното пилеене на енергия и идеи, ще се включи с мъдро разбиране и положително отношение към представителите на този знак.

Годишен китайски хороскоп 2018 за БикБик (1961, 1973, 1985, 1997, 2009) Кучето далече не е най-добрият приятел на Бика. Бикът се струва на стопанина на годината излишно егоистичен и затова, като цяло, ще бъде лишен от подкрепа. Все пак, представителите на този знак, в мнозинството си ще могат не само да разберат, но и да признаят правотата на тези твърдения. И затова ще успеят да постигнат взаимно разбирателство с Кучето - във всеки случай, доколкото е възможно за тях - да направят така, че някои от техните стремежи (мечти, идеи и т.н.) да се сбъднат.

Годишин китайски хороскоп 2018 за КозаКоза/Овца (1967, 1979, 1991, 2003, 2015)Кучето не смята Козите за идеални. Според него Козите не са достатъчно сериозни, не мислят достатъчно. Но, затова пък са очарователни! И още, добри и сърдечни. А на стопанина на годината това категорично му е по душа. През 2018 година Кучето многократно ще бъде снизходително към Козите и ще им позволи това, което ще се окаже забранено за много други. Всъщност, това ще се проявява в неясно откъде появили се моменти на успех, щастливи случайности, искрени признания, успех и таланти. При това от Козите ще изисква единствено да не се усамотяват за дълго и да не се скъпят на позитивизъм.

Годишен китайски хороскоп 2018 за ТигърТигър (1962, 1974, 1986, 1998, 2010) Тигрите непременно ще намерят подход към Кучето и общ език с него. И още в началото на годината, повечето представители на този знак ще усетят увереност в собствените си сили и усещане за хармония. Това ще бъде приятно само по себе си, а също ще позволи на Тигрите да не разпиляват силите си, защото ще им бъдат необходими за важните дела, които могат да се появят при тях в началото на пролетта. По-нататък на Тигрите ще им се случат различни събития, но като цяло 2018 може да се характеризира като време, когато дори и състоянието на почивка и покой в много случаи ще им бъде от полза, и ще им донесе добри резултати и изгоди. Но трябва да запомнят, че след края на годината на Кучето много от благата, предоставени от него, също ще секнат и Тигрите отново може да се окажат пред необходимостта да решават възникващите затруднения сами.

Годишен китайски хороскоп 2018 за МаймунаМаймуна (1968, 1980, 1992, 2004, 2016)Целите, които повечето Маймуни ще си поставят в преддверието на новата година, може да се окажат неразбираеми за стопанина на годината. И на първо място това ще бъде свързано с факта, че те ще се окажат основани на принципи, които са несъвместими с принципите на Кучето. Маймуните трябва добре да помислят за това, че излишното тщеславие, стремежът към всеобщо признание и други подобни, през 2018 година трябва да бъдат скътани в най-дълбокия „сандък“ на вашите желания, а още по-добре, изобщо да ги забравите. А, за да направят стопанинът на годината по-лоялен към себе си, Маймуните трябва всички дела, с които им се налага да се заемат, да ги правят от душа, а мислите им да са отправени в руслото на позитивната искреност.

Годишин китайски хороскоп 2018 за ЗаекЗаек (1963, 1975, 1987, 1999, 2011)През 2018 година, представителите на знака Заек, не трябва да се страхуват от „мръсни номера“ от страна на стопанина на годината. Те напълно могат да разчитат на това, че ще успеят да изживеят относително спокойно този период. Още от първия ден на встъпването на Кучето в своите права, Зайците могат да се настроят към позитивно светоусещане, защото представителите на този знак действително ще бъдат защитени от много трудности, с които ще се сблъскат представителите на другите знаци. Например, Зайците се отличават с доверчивост и откритост, а това обикновено им създава проблеми, но през новата годината това няма да е така. Освен това, обикновено се намират доста хора, които се опитват да им влияят, натрапвайки им своята позиция или давайки им съвети, които те не са искали. През 2018 година, Зайците ще бъдат надеждно защитени от такъв род въздействия.

Годишен китайски 2018 хороскоп за ПетелПетел (1969, 1981, 1993, 2005)Кучето не подкрепя така силно Петлите, че да им стане верен помощник. А това означава, че ще им се наложи да решават сами проблемите си. При това е желателно Петлите да съумеят да балансират между нуждата си от утвърждаване и скромността, между импулсивността и готовността да останат в сянка. Най-общо казано, формулата за успех в годината на Кучето е благоразумие, позитивно настроение и търпеливост.

Годишен китайски хороскоп 2018 за ДраконДракон (1964, 1976, 1988, 2000, 2012)Кучето не е най-добрият приятел на Драконите и те не трябва да разчитат на постоянна и всестранна помощ от стопанина на годината. Но, пък е истина, че Драконите сами са „страшни“, така че да обиждате или да се опитвате да притеснявате тези хора е доста рисковано. Но изненадите, с които ще бъде изпълнена 2018 година, заради невниманието от страна на Кучето към делата на Драконите, ще накара представителите на този знак да роптаят и да се сърдят. Впрочем, тези от тях, които се погрижат да планират своите дела и проекти и бъдат внимателни, дори към дребните детайли във всяка ситуация, ще успеят да минимизират за себе си ефектът на "махалото" (състоящ се от факта, че обстоятелствата ще ви принуждават да се люшкате насам натам, отново и отново, връщайки се към началната точка).

Годишен китайски хороскоп 2018 за КучеКуче (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) Кучето не е враг на самото себе си. И дори на подсъзнателно ниво няма да предизвика големи проблеми на себе си. За представителите на този знак 2018 година ще бъде ознаменувана с много късмет и значителен потенциал за успех. Разбира се, това не означава, че бъдещите 365 дни ще преминат абсолютно безоблачно. Но ще се намерят и ресурси, и начини за преодоляване на всички ситуации. Важно да имат желание да ги видят и използват.

Годишин китайски хороскоп 2108 за Змия Змия (1965, 1977, 1989, 2001, 2013)Хората, родени под знака на Змията са дейни и инициативни. Кучето може не винаги да е съгласно с това, но все пак, няма да пречи на Змиите. А в много от случаите, стопанинът на годината ще им бъде напълно благожелателен помощник. И затова, много от тях, през 2018 година ще могат спокойно да завършат започнатото по-рано, ако самите те искат това. А освен това, именно в този период, при тях ще се появят възможности да започнат нещо ново, което ще се окаже много важно за техния живот. И единственото което стопанинът на годината ще поиска от Змиите е тяхната безапелационна честност. Тоест, колкото по-значими за тях са ситуациите или обстоятелствата, толкова е по-желателно да изразяват своята човечност и порядъчност, а и реално да ги проявяват.

Годишен китайски хороскоп 2018 за ГлиганГлиган/Свиня (1959, 1971, 1983, 1995, 2007) Стопанинът на годината е напълно приемлив за Глиганите. Наистина, в някои ситуации между тях могат да възникнат моменти на неразбирателство, но това, наистина ще бъдат моменти, и тези двамата ще могат да ги разрешават удовлетворително и за двете страни, без нищо особено да се случи. Като цяло, 2018 година за Глиганите ще премине спокойно. По отношение на настроението и начинът на мислене Глиганите може да се окажат недостатъчно позитивни и оптимистични, но в действителност те ще се суетят значително по-малко и няма да се взривяват от емоции по всеки повод.