Китайски хороскоп за Кон 2019Кон - 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.
Колкото повече, Конете, работят в годината на Свинята, толкова по-голямо възнаграждение ще получат. Източният хороскоп за 2019 година обещава не само висока длъжност, но и достойна заплата. Само не трябва веднага да давате съгласието си за нова работа, иначе близките ви хора ще започнат да ви обвиняват в излишна заетост и прекалени амбиции. На този фон ще възникнат проблеми в отношенията с близките, особено при жените Коне. На тази основа е възможна непримиримост и развод със съпруга.

Но, ако ситуация се „уреди“ в полза на Конете, то те през 2019 година ще постигнат невероятни успехи и ще повишат професионалното си ниво. Ще ви поставят начело на голяма компания или фирма, което вече е значителен скок в кариерно отношение. Източният хороскоп за 2019 година обещава на Конете преместване в друга страна или друг град, за да се заемат активно с работа. Това ще се отрази благоприятно и на личния ви живот. Вие ще срещнете втората си половинка, ще вдигнете сватба и ще планирате раждане на дете.
Не трябва да изпускате от поглед здравето си, защото така препоръчва източният хороскоп за 2019 година за Кон. Важно е да не се преуморявате, да си почивате повече и да се храните с режим. Иначе, ще имате сериозни проблеми с дейността на сърцето и стомаха. Почивните дни посвещавайте на себе си, занимавайте се с медитация и се разхождайте на чист въздух.
Характеристика на хората, родени в годината на Коня
Хората, родени в годината на Коня, са невероятно ентусиазирани, активни и енергични. Конете обичат да се намират в тълпата, тях често може да ги видите на концерт, в театър, на изложби, спортни мероприятия и купони.
Родените в годината на Коня имат прекрасно чувство на хумор, те винаги намират остроумен отговор. Конете обичат да бъдат в центъра на вниманието и умеят бързо да предразположат към себе си.
Понякога Конете биват леко егоистични, но това не означава, че не се вълнуват от проблемите на другите. Родените в годината на Коня са по-скоро хитри, отколкото умни, и вероятно, на повече от тях, не им достига самоувереност.
Здраве
Като цяло, Конете имат чудесно здраве и това се дължи на факта, че се отнасят позитивно към живота. В същото време, големи отговорности или стрес в службата могат да се отразят на тяхното здраве. Ето затова, на Конете не се препоръчва да се задържат прекалено дълго и да се товарят с извънреден труд. Освен това, Конете е добре понякога да се отказват от нощния живот.
Най-подходящите професии за Конете
Родените в годината на Коня ги привличат професии, свързани с общуването. За тях са много подходящи длъжностите, където могат да се проявят като лидери, които имат навици да управляват и да взимат решения. Конете не обичат да изпълняват чужди заповеди.
За Конете са подходящи такива професии, които не изискват уединяване и съсредоточеност, защото те, по натура, са екстровертни и трябва да бъдат заобиколени от хора, които ги хвалят и ласкаят.
Удачните професии за Кон са: публицист, търговски представител, журналист, преподавател на чужди езици, превод, барман, артист, консултант в туризма, библиотекар или пилот.
Как да изградите отношенията си с родените в годината на Коня?
Характерът на родените в годината на Коня е приятен, дружелюбен, спокоен. Те винаги са в добро разположение на духа, доброжелателни, с тях е невероятно комфортно. В компанията на Конете обикновено атмосферата е много непринудена.
Конете са много съобразителни и схващат всичко в движение. Конете разбират събеседниците си от половин дума, знаят какво да кажат, за да се договорят. Тези черти на характера им помагат да завоюват популярност и много приятели.
Хороскоп за 2019 година за Кон
За родените в годината на Коня, 2019 година ще бъде удачна. Те ще постигнат много в кариерата и ще получат голямо богатство. На жените Коне също ще им провърви в любовта през тази година.
Финансово благополучие на Конете през 2019 година
Във финансов план, 2019 година ще бъде успешна за Конете. Техните вложения ще им донесат приходи, но все пак се препоръчва да избягват инвестиции с висока степен на риск. Приемайки съветите на професионалистите в своята област, не забравяйте да се вслушвате в себе си и в своите усещания.
Кариера на родените в годината на Коня за 2019 година
За Конете, през 2019 година, ще се открият отлични перспективи за кариерен ръст. Работният процес също ще преминава относително спокойно и гладко. Те ще постигнат голям успех в сферата на изследванията, научните публикации и ще укрепят своята професионална репутация.
Здравето на Конете през 2019 година
През 2019 година, Конете трябва да обърнат особено внимание на здравето си. В течение на годината те ще усещат психологическо натоварване, което може да се отрази на самочувствието им.
На Конете се препоръчва редовно да ходят на профилактични, медицински прегледи и да отделят време за разходки и медитация.
Любовта на Конете през 2019 година
2019 година няма да донесе големи романтични победи на мъжете Коне. А жените Коне, през тази година, ще бъдат невероятно популярни и с лекота ще постигат вниманието на своя избраник.