Хороскопи за месец септември 2017Хороскопът за септември 2017 година обещава нееднозначен месец, както във финансов, така и в духовен план. Ще ви се приискат промени и различни новости. Стремежът за осъществяване на желанията ще бъде толкова голям, че контролът на чувствата и емоциите ще отиде на втори план. През септември 2017 година трябва да бъдете особено умни и внимателни, дори и към дреболиите. От страна на близките е възможна агресия, но не трябва да се обиждате от това, особено, ако в по-голямата си част е напълно заслужена.
Хороскопът за септември 2017 година не препоръчва да се занимавате с юридически въпроси и да търсите помощ от висшестоящи инстанции. Едва ли ще успеете да „пробиете“ бюрокрацията. Дори и не помисляйте да взимате или да давате заеми, защото ситуацията ще се обърне срещу вас и ще стане по-трагична от очакваното. През септември трябва да отделите повече внимание на здравето си и на натрупването на позитивна енергия. Текущите дела могат да ви доскучаят, но от тяхното изпълнение ще зависи много в работата ви. В началото на септември 2017 година имате възможност да увеличите енергетиката си и да изгладите отношенията с хората. Дори и „най-шантавите“ мечти ще се сбъднат в първия есенен месец.
Хороскопът за септември 2017 година съветва да се заемете със спорт, плуване в басейн и щедро да раздавате творческия си потенциал за добри дела. Но, бъдете внимателни с думите и действията си, не давайте лъжливи обещания и не показвайте чувствата си на чужди хора. През септември 2017 година отлична ще бъде работата с документи, сключването на договори и уреждането на стари конфликти. Личният живот ще заискри с ярки цветове, макар, че на много ще им се иска да го променят напълно. Възможни са леки депресии и умора на фон на активната ви дейност. Желателно е да се потопите в творчество, изкуство или поезия. Екстремните личности, през септември 2017 година, ще поискат да покоряват върхове и да се реят в космичните пространства.

Хороскоп септември 2017 за ОвенХороскопът за септември 2017 година обещава на Овните много нови и незабравими впечатления. В любовта ви очакват главозамайващи промени към добро. Ако още не сте срещнали своята втора половинка, то през септември шансовете за успех са големи. Почивката сред природата и спорните упражнения ще помогнат на Овните да укрепят своето здраве и да стегнат фигурата си.

Хороскоп септември 2017 за ТелецПрез септември 2017 година на Телците им предстои да решават многобройни парични проблеми, които им тежат още от лятото. Най-накрая благополучно ще бъде решен наследствен въпрос, в тяхна полза. Ако през септември Телците се разболеят, не трябва да се занимават със самолечение. На време да се обърнат към лекар, за да избегнат сериозните усложнения.

Хороскоп септември 2017 за БлизнациХороскопът за септември 2017 година съветва Близнаците да усмирят горделивостта си и по-често да са готови на компромиси. През септември 2017 година върху вас ще се изсипят доста неприятности и проблеми, но вие ще ги понесете устойчиво. Възможно е безсъние и лошо настроение, което ще разклати психическото здраве на Близнаците. През септември бъдете щедри с тези, които обичате. Това се отнася не само за подаръци, но и за душевни качества.

Хорскоп септември 2017 за РакПрез септември 2017 година на Раците им предстои да обобщят всичко, което са направили. Не правете далечни планове, а парите си можете да вложите в перспективен проект. Семейните Раци не трябва да глезят децата си с джобните. Бъдете рационални в покупките, а в отношенията с хората бъдете сдържани. През септември самотните Раци могат страстно да се влюбят.

Хороскоп септември 2017 за ЛъвХороскопът за септември 2017 година предсказва на Лъвовете съперничество и конкуренция в сферата на бизнеса. Възможни са командировки в чужбина и изглаждане на финансовите проблеми с помощта на влиятелни лица. За да запазят силите и енергията си, Лъвовете през септември трябва правилно да се хранят и да си лягат рано да спят. В любовта се старайте да бъдете мили и отстъпчиви, не заявявайте своите права.

Хороскоп септември 2017 за ДеваПрез септември 2017 година на Девите им предстои да решават самостоятелно всички натрупали се проблеми. Дори и роднините, за съжаление, няма да могат да ви помогнат, ако вие отпуснете ръце. През септември за Девите успешни ще бъдат пътуванията – както кратките, така и дългите пътешествия. Най-важното е, че парите ще ви стигнат за всичко. В любовта ще ви бъде трудно, но ще се справите, ако чувствата към избранника/цата ви са истински.

Хороскоп септември 2017 за Везни

Хороскопът съветва Везните да си починат като пътуват или зад граница, или да направят голяма обиколка на забележителностите на страната. През септември 2017 година вие трябва да се вслушвате в сърцето, а не в разума си. Само така ще успеете да устроите личния си живот, заедно с любимия човек. Ако още не сте „узрели“ за кариера, то се насочете към преумножение на капитала, с помощта на любимото си хоби. По отношение на здравето – през септември са ви необходими занимания със спорт, чист въздух и сутрешен крос.

Хороскоп септември 2017 за СкорпионСкорпионите през септември 2017 година не трябва да се надяват, че любовта ще дойде при тях сама, в дома им. Поемете инициативата, вгледайте се в обкръжението си и е възможно да срещнете своята половинка. Септември не е много подходящ за финансови вложения, а командировките зад граница ще се отразят добре на Скорпионите. За укрепване на здравето използвайте витамини, правете гимнастика сутрин и ходете да плувате в басейн.

Хороскоп септември 2017 за СтрелецХороскопът за септември 2017 година препоръчва на Стрелците да си намерят нова работа и да завършат старите си проекти. Успехът задължително ще дойде при вас, но от неочаквано място и не моментално. В семейството на Стрелците се очакват всевъзможни катаклизми, спорове и разногласия по финансови въпроси. Ако има възможност, през септември тръгвайте да пътувате. Само не сами, а с любимия човек.

Хороскоп септември 2017 за КозирогАко през септември 2017 година Козирозите работят без почивка и без да обядват, то със сигурност ще получат здравословни проблеми. Това може да не бъдат непременно физически, може да бъдат психически проблеми. В личния живот Козирозите трябва да станат рицари, а не комплексари. С финансите ситуацията през септември ще се нормализира, ако ви върнат заем или ви предложат изгодна сделка.

Хороскоп септември 2017 за ВодолейВодолеите през септември 2017 година в никакъв случай не трябва да се стремят към лидерство в личните отношения. Най-добре е всичко да оставите така, както си е, за да не загубите любимия си човек. Хороскопът за септември 2017 година съветва да си направите изследване в клиника, за да започнете навреме да лекувате заболяването, ако се появи. В материално отношение на Водолеите през септември ще им провърви – това може да бъде голяма печалба от лотарията или изплащане на компенсация.

Хороскоп септември 2017 За РибиРибите през септември 2017 година трябва да бъдат пестеливи, а не да харчат спестените средства. Разбира се, ако въпросът се отнася до здравето, то тук не трябва да стискате парите. За да укрепят семейните отношения, Рибите трябва по-често да излизат сред природата и да се занимават с възпитанието на децата. По-малко мечтайте през септември и повече мислете за настоящето. Тогава успехът в работата и в любовта няма да ви накара дълго да чакате!