Дневен

Дневен хороскоп двадесет и първи февруари за Овен

Дневен хороскоп 21 октомври за Овен

Лъжливи известия, неправилни оценки на ситуацията или неизпълнени обещания могат да доведат до усложнения в работата или в личния живот. Отложете набелязаните задачи за днес, някой се опитва да ви устрои капан. ...

 

Месечен

Хороскоп за Овен февруари 2017

Хороскоп февруари 2017 за ОвенХороскопът за февруари 2017 година предсказва наситен месец за Овните, когато вие с труд ще успеете да направите всичко, което сте планирали. В службата трябва да бъдете пределно внимателни, а с парите – икономични. През февруари 2017 година Овните, най-накрая, вероятно ще срещнат истинската си любов. Здравето ще бъде добро при условие, че няма да вдигате тежести и да пренебрегвате елементарните профилактични мерки.
Хороскопът за февруари 2017 година за Овен предсказва интересни проекти и перспективна работа. Сътрудничеството с партньорите ще премине на високо ниво, затова нека не ви плашат временните затруднения. Финансови проблеми за Овните, през февруари, не се предвиждат, затова може да си позволите някои развлечения. Дори и да се сблъскате с конфликти, то всички спокойно ще се разрешат. Овните не трябва да се страхуват от конкуренция, защото винаги може да разчитате на помощ от приятели.


Годишен

2017г. Годишен хороскоп за Овен

Годишен хороскоп 2017 за ОвенВ годината на Червения Огнен Петел Овните ги очакват доста интересни неща. Предишната година Маймуната ви е научила на много: да се справяте с трудности и с непредсказуеми ситуации, и да излизате сухи от водата. Може да се каже, че годината на Маймуната е била изпит, с който вие сте се справили блестящо. Петелът ще оцени заслугите на Овните и задължително ще го отчете при начисляване на бонусите в своята година. Постарайте се да не разочаровате ексцентричния домакин на 2017 година и опитайте, с всички сили да му угодите. Започнете с отърваване от вредните навици. Вие отлично сте се справили с много ненужни пристрастия през миналата година, а през тази вие с лекота ще се освободите от всичко, което ви дърпа назад и ви пречи да се развивате.
Началото на 2017 година ще подари на енергичните Овни много възможности. Вашето очарование, още в началото на януари, ще бъде толкова силно, че много от вас ще мечтаят да променят външността си, за да се скрият от безкрайните, настойчиви ухажори. Това се отнася и до въпросите относно кариерата – ще имате твърде много предложения.

 

Любовен

Любовен хороскоп за Овен 2017

Годишен любовен хороскоп 2017 за ОвенПо отношение на чувствата, емоциите и взаимността, представителите на зодиакалния знак Овен, е напълно възможно да станат едни от най-успешните през 2017 година. Вероятно още от първите дни на Новата година Овните ще усетят прилив на сили, буквално физическа потребност да очароват и съблазняват. През 2017 година Овните определено ще станат по-открити и по-активни в сферата на любовта и взаимоотношенията. Още от самото начало на годината Огненият Петел ще способства обстоятелствата да се случват много успешно. Овните могат да разчитат на всякакви преференции, разбира се при определени действия от тяхна страна. Никой не разчита всичко да се случи веднага, дори без и най-минимални усилия, нали така? Като цяло е глупаво да се предполага нещо подобно, а особено, когато говорим за Овните! На някои моменти трябва да се обърне особено внимание, например: важно е, през първата половина на 2017 година внимателно как се отнасят към вас колегите и познатите ви! По отношение на комуникациите и новите контакти, вие сами, обективно няма да успеете да оцените своите възможности, което може да се случва по различни причини, но сега е важно да се намери най-оптималният вариант за развитие на ситуацията. ...

 

Луна в знак

А ако до сега не сте знаели в кой знак е Луната в момента на Вашето раждане – можете да научите ТУК

 

Слънце в знак

Слънце в Овен

AriesМитът за съзвездието Овен е разказ, който и сега вълнува с описаната в него трагедия.
Някога в Беотия, в гр. Орхомен,
на брега на Кападонското езеро, царували Атамант, син на бога на вятъра Еол и неговата съпруга Нефела, богиня на облаците. Те имали две деца - син Фрикс и дъщеря Хела. Сполетяло ги нещастие. Баща им изгонил рождената им майка и се оженил за магьосницата Ино, дъщеря на Кадъм - основателят и първият цар на Тива. Тя от своя страна родила двама синове

- Леарх и Меликерт.
Като всяка мащеха Ино денонощно мислела как да осигури по-добро бъдеще за собствените си деца, как само те да наследят цялото царство, когато баща им умре, а не Фрикс и Хела, които са законните наследници на царството. Магьосницата твърдо решила да погуби двете заварени деца, но така, че злодеянието й да остане незабелязано. Никой не трябвало да се досеща, че тя е виновницата за смъртта на двете деца.