Дневен

Дневен хороскоп втори март за Овен

Дневен хороскоп 2 март за ОвенДенят не е добър. Неблагоприятно е общуването с партньорите, ученето, семейните отношения. Огорчения в личния живот, разочарования от партньорите или лъжи от страна на недоброжелатели ще развалят настроението ви или ще се отразят отрицателно върху самочувствието ви.

 
 
 


Месечен

Хороскоп за март 2015г. Овен

Хороскоп март 2015 за ОвенМарт обещава да бъде доста продължителен и бавен. Събитията в живота на Овена ще бъдат напълно достатъчно, но като правило, те няма да доведат до нужния резултат.  Вероятно преди да дочакате важно за вас решение, ще се наложи първо доста да се изнервите. Излишната нервност ще се окаже негативно на всичките ви дела и ще доведе до известно затрудняване.
Впрочем, през март Овните ще проявяват своите отлични организаторски способности,

стимулирайки другите хора за активна дейност. Разбира се, че няма да мине без усложнения, защото вие ще се държите често грубо и нелюбезно. Възможно е да се наложи да искате извинение за своята излишна грубост.  
Любовен Хороскоп за март 2015 година за Овен
На самотните Овни през март, по-скоро, няма да им е до любов. От една страна вие не сте против да имате отношения, но не искате да направите нищо, за да ги приближите. Изобщо няма да искате да се запознавате и да ходите по срещи през този месец. Най-многото на което сте готови сега е писане в интернет.
Ако вече имате някакви отношения, март не е подходящ месец да се опитвате да ги поставите на ново ниво – например, да запознавате възлюбения/възлюбената с родителите си или да започнете живот под един покрив. Ако все пак сте уверени, че вече е време да направите това, то март ще стане месец за проверка на отношенията.
Кариерен и финансов хороскоп за март 2015 година за Овен
Ако през този месец делата в бизнеса на Овена не се случват по най-добрия начин, това е повод да смените сферата си на дейност. Възможно е да си струва да се заемете с нещо друго, дори и временно. Наистина, при това могат да възникнат усложнения на отношенията с вашия началник, който няма да иска да ви пусне „свободно да си плувате“, вие сте ценен сътрудник. Март е прекрасен за сключване на сделки и подписване на договори. А за това, с кого планирате да работите, докато не е решено всичко окончателно, по-добре не разпространявайте новината.  
През март звездите съветват Овните да бъдат сдържани по отношение на харченията. Най-вероятно е да не купите нищо необходимо, а по-скоро само ще си дадете парите напразно. Възможно е също така да се наложи да дадете пари на човек, който е в критична ситуация.  
Хороскоп на здравето за март 2015 година за Овен
През март, при Овните, за себе си ще напомни някакво основно заболяване, а също не е изключена и поява на силна умора. Най-добре е проблемите да лекувате по отделно, защото някои лекарства, взети едновременно са способни или да се неутрализират, или да образуват вредни съединения.
През март Овните няма да е лошо да започнат да се занимават с общо укрепващи процедури. Като пример: - да започнат да тичат сутрин, да се обливат с контрастен душ или само с хладна вода. Като ефективна профилактика срещу простудни заболявания може да се хранят с лук и чесън. Опитайте да ги добавяте към различните блюда.


Годишен

2015 г. Годишен хороскоп за Овен

годишен хороскоп 2015г. за ОвенЗа представителите на знака Овен, 2015 година ще бъде доста успешна, хората от този знак ще имат шанс да се изменят, да станат по-разкрепостени и контактни, което ще им позволи да станат лидери в тези сфери, в които Овните традиционна са малко успешни, в любовта и във финансите. Хороскопът за 2015 година за знака Овен говори за това, че в началото на годината на тези личности им предстои добре да премислят плановете, които биха искали да осъществят в този период. Годината е добра за разширяване на дейността или за започване на собствен бизнес, а също и за пестене на средства и големи покупки. Овенът ще преживее годината въодушевено и ще достигне всичко което пожелание благодарение на повишения си тонус и влюбеност, които ще го съпровождат още от пролетта. Звездите говорят за това, че през 2015 година до Овена ще се появи не просто любим човек, а истински партньор, който винаги ще изслушва и ще бъде опора. Този партньор ще стане истински талисман на Овена, предпазвайки го от много неприятности.

Хороскоп на кариерата за 2015 година за Овен
Овните са истински кариеристи, способни да прегазват всичко по пътя към своите цели. Макар и тези методи не винаги да са ефективни. Дървената Коза ще подари на тези хора способности да правят компромиси, да се договарят и дори да отстъпват заради бъдещи изгоди. Това ново поведение ще направи тези хора по-малко уязвими и по-успешни, защото противниците на Овена ще станат по-малко, а броя на помощниците ще се увеличава. Между другото, за дадената година се наблюдава тенденция: Овните ще са склонни към индивидуален бизнес и дейности свързани с администрацията. Те ще се проявят при сключване на сделки с важни партньори. Овните-управители трябва да акцентират своето внимание върху отношението си към подчинените, защото в случай на конфронтация този човек може да не се задържи на ръководна длъжност.
Финансов хороскоп за 2015 година за Овен
Финансовата година 2015 за Овена ще бъде доста успешна. Все пак много ще зависи от плановете, които тези хора мечтаят да осъществят в този период. Звездите ги съветват да трупат парите, да не ги влагат в съмнителни начинания, защото към края на годината ще се появи шанс да започнат свое дело, за което ще им трябва крупна сума пари. Нужно е внимателно да вземат пари на заем, а оформяйки кредитния договор е важно съвестно да четат всеки пункт, за да не бъдат излъгани. Хороскопът за 2015 година за знака Овен подсказва, че най-успешни във финансов план, ще бъдат Овните, които доверят парите си на най-близкия си човек, като този човек ще започне да води цялото им счетоводство. Самият Овен ще бъде изцяло обезпечен с пари, може да се опита да се дообогати с хазартни игри или да се съгласят на сделки със съмнителни вложения. В нужния момент, когато им трябват пари, ще се окаже, че нямат, а приятелите няма да могат да им помогнат.
Любовен за ОвенХороскоп на здравето за 2015 година за Овен
Енергийният потенциал на Овните ще ги накара да помислят за състоянието на организма си още в началото на годината, когато респираторно-вирусните инфекции постоянно ще посягат на здравето на Овните. Поради честите боледувания, тези хора рискуват да изпуснат важни събития от живота си, за които в последствие много ще съжаляват. За предотвратяване на такъв изход трябва да помислят за профилактика на заболяванията, за усилване на имунитета с помощта на закаляване и правилно хранене. Трябва да обърнат внимание на хормоналния баланс. Възможно е поради приема на някои лекарства, организмът на Овена сам да провокира заболявания, лечението на които да бъде много сложно. През пролетта трябва да изследват щитовидната си жлеза, защото е възможно да имат проблеми с излишни килограми. Важно е също така пълноценно да почиват, защото в средата на годината и началото на есента да има всички предпоставки за сърдечен пристъп и други обостряния, които да са свързани с разклатената нервна система на Овена.
Любовен хороскоп за 2015 година за Овен
Хороскопът за 2015 година обещава на Овните благоприятни изменения в отношенията с противоположния пол. Ако мъжете Овни търсят своята половинка, звездите ще му помогнат. Много е вероятно вашата избранница да е близо до вас, да е нужно само да се огледате. Не само мъжът Овен, но и самотната жена Овен трябва да бъде готова за най-важната среща в живота си от февруари до юни, през септември или декември. Браковете, сключени в първата половина на годината ще бъдат най-здрави.
Овните, които са семейни, ще успеят да укрепят семейството и да направят отношения по-щастливи. За това е достатъчно да проявят внимателно отношения към любимия/любимата, да бъдат търпеливи и внимателни. Умението да не забелязват дребните недостатъци ще направят семейният им живот спокоен и комфортен.

Любовен

2015г. Любовен хороскоп за Овен

Любовен хороскоп 2015г. за ОвенНа родените под знака Овен хора им предстои да преживеят година, която до голяма степен ще ги учуди приятно и ще внесе в живота им нови, ярки цветове. Всичко ще започне с това, че тези хора ще си позволят в годината на Дървената Коза да се отпуснат и повече да си почиват. Любовният хороскоп за 2015 година за Овните предрича, че тези хора ще добият по-голяма популярност сред противоположния пол от момента, когато те самите си позволят да флиртуват и за завръзват отношения. Често за представителите на този знак, както за мъжете, така и за жените, ще остане само да избират от списъка с претенденти за сърцето им. Самотните Овни ще се къпят в лъчи на обожание и ще получават приятни подаръци. Но идилията в такава връзка ще продължи само до момента, когато връзката стане по-интимна и двойката обяви годежа си.

Човека, в който ще се влюби Овенът, ще бъде ужасно ревнив, буквално „тиранин“ и ще изисква отчет за всяка крачка и всеки звън по телефона. Звездите предупреждават тези личности, че излишната ревност и агресия по отношение на любимия човек няма да доведе до нищо добро и в един прекрасен ден партньорът просто ще изчезне от живота им. Важно е да се научат да се доверяват на близкия си човек, за което тази година ще спомага.
Семейните Овни в началото на годината ще се замислят за укрепване на отношенията със своята половинка, защото чувствата в тази двойка стремително ще угасват и всеки от партньорите ще живее свой собствен живот. Любовният хороскоп за 2015 година за Овен съветва тези личности да се замислят за провокации, опити да предизвикат ревност у партньора и да възбудят в тях предишния интерес към собствената им персона. Напълно е възможно партньорът да тръгне към обновяване на чувствата с помощта на почивка в някой курорт, където обстановката ще помага, а и децата няма да ги има. В романтичната обстановка, любимите хора могат да успеят да намерят нови допирни точки, благодарение на които към края на годината отношенията им ще имат нов оттенък, ще имат и по-голямо сексуално влечение един към друг.
Необходимо е също да се споменат и отношенията на Овните с близките роднини. В началото на годината съществува голям риск от сериозен разрив на отношенията с родители поради различни виждания върху живота и неразбиране. Тези упорити хора винаги действат своеволно и не позволяват дори на родителите си да се намесват в личните им отношения. Към ноември или декември 2015 година любимите хора ще се помирят и ще забравят старите обиди.

Луна в знак

А ако до сега не сте знаели в кой знак е Луната в момента на Вашето раждане – можете да научите ТУК

Слънце в знак

Слънце в Овен

AriesМитът за съзвездието Овен е разказ, който и сега вълнува с описаната в него трагедия.
Някога в Беотия, в гр. Орхомен,
на брега на Кападонското езеро, царували Атамант, син на бога на вятъра Еол и неговата съпруга Нефела, богиня на облаците. Те имали две деца - син Фрикс и дъщеря Хела. Сполетяло ги нещастие. Баща им изгонил рождената им майка и се оженил за магьосницата Ино, дъщеря на Кадъм - основателят и първият цар на Тива. Тя от своя страна родила двама синове

- Леарх и Меликерт.
Като всяка мащеха Ино денонощно мислела как да осигури по-добро бъдеще за собствените си деца, как само те да наследят цялото царство, когато баща им умре, а не Фрикс и Хела, които са законните наследници на царството. Магьосницата твърдо решила да погуби двете заварени деца, но така, че злодеянието й да остане незабелязано. Никой не трябвало да се досеща, че тя е виновницата за смъртта на двете деца. ...

Прочети още...