Хороскопи октомври 2017 Хороскопът за октомври 2017 година предсказва невероятен успех във всички сфери на живота. Ще ви помагат близки хора, ще се обучавате и ще укрепвате материалното си положение. Важно е да не забравяте за духовното си развитие и социалния ръст. Философски се отнасяйте към всички препятствия през октомври, само тогава проблемите ще си отидат.
В средата на октомври 2017 година са възможни промени на настроението и препятствия по пътя към целта. Множеството непредсказуеми ситуации ще ви изкарат от обичайното русло, но това ще бъде временно. Възможни са конфликти и нееднозначно поведение от страна на околните.
Хороскопът за октомври 2017 година съветва да повишите самооценката си, да се изпълните с увереност и да не унивате за щяло и нещяло. Внимателно разпределете енергията си за планираните дела, тогава хармонията в живота ще ви бъде гарантирана. През октомври 2017 година ще получите помощ от влиятелни личности.
При много видимо ще нарасне интересът към парапсихология, религия и окултното. Очаквайте радикални промени в личната и служебната сфери. За съжаление не всички ще се окажат желани.
Хороскопът за октомври 2017 година препоръчва да отстоявате своите позиции и да се борите за това, което вече сте постигнали. Важно е да не се предавате в трудните моменти, иначе изпитанията ще бъдат още по-големи. Проблемите ще ви калят и ще ви дадат сили за нови постижения. През октомври можете да очаквате спокойни взаимоотношения с всички, единствено без тези, които вече са на „гребена на вълната“.
Много ще се отчаят от факта, че всичко наоколо се руши. След време ще разберете, че сътресенията през октомври 2017 година са ви довели до добри промени.
Хороскопът за октомври 2017 година не обещава лек път, но ако вие запазите бодрия си дух и не се отпуснете, то успехът ще се окаже на ваша страна. Желателно е бъдете по-чувствителни и меки към тези, които обичате. През октомври 2017 година не е желателно да се потапяте в света на фантазиите.

Хороскоп октомври 2017 за ОвенХороскопът за октомври 2017 година препоръчва на Овните да съберат цялата си воля и да започнат да действат. Ако през октомври 2017 г. вие прекарате дори един ден без работа, то след това ще съжалявате за пропуснатите възможности. В любовта ще има всичко - романтика, страст, дори и радяла. Но, ако Овните се вслушат в гласа на сърцето си, то едва ли ще направят огромни грешки.

Хороскоп октомври 2017 за ТелецНа Телците, през октомври 2017 година, ще им се иска повече да почиват и да общуват с приятели, отколкото да се занимават с кариера и самообразование. Но, ако вие решите да си позволите такива неща, то по-късно не се оплаквайте, че нямате пари, че любимия човек си е отишъл от вас, а и кола не сте си купили. През октомври Телците трябва да минат на диета, особено, ако теглото им превишава нужните параметри.

Хороскоп октомври 2017 за БлизнациБлизнаците, през октомври 2017 година, дори и да не изглеждат „супер“, към тях ще има интерес от страна на противоположния пол. Вие ще бъдете толкова чаровни и привлекателни, че дори колегите и шефа ще бъдат благосклонни към вас. Ще имате много работа, а енергията ви ще прелива. През октомври Близнаците трябва често да излизат сред природата, а уикендите да ходят на басейн. Тогава няма да имат проблеми със здравето, както предсказва хороскопът.

Хороскоп октомври 2017 за РакРаците през октомври 2017 година ще имат една, но пламенна страст – ще намерят любим човек и ще устроят личния си живот. Ако вие се върнете към общуване с предишна любов, то едва ли от това ще излезе нещо добро. Раците така ревностно ще доказват своите права в колектива, че с много ще се скарат. За да запазят здравето си през октомври, трябва по-малко да нервничат и всяка сутрин да тичат.

Хороскоп октомври 2017 за ЛъвХороскопът съветва Лъвовете да бъдат по-малко егоистични през октомври 2017 година, в противен случай семейната лодка ще се преобърне за един миг. Да се оправите с финансите ще ви помогне човек, който разбира от тези въпроси. При Лъвовете здравето зависи от много, но през октомври те могат да се простудят или да ги хване ангина. Оптимизмът и малка доза риск ще ви помогнат да постигнете желаните резултати по отношение на кариерата.

Хороскоп октомври 2017 за ДеваАко Девите продължат да се усамотяват и да седят зад компютъра си, могат да забравят за личен живот. Срещата с любимия човек може да се случи внезапно, случайно, но за това вие трябва да бъдете на улицата. Имунитетът при Девите видимо ще се снижи, затова витамините, добрия сън и много позитивни емоции са им просто необходими. В края на октомври ще ви предложат нова длъжност с достойно заплащане. Естествено – не казвайте „не“!

Хороскоп октомври 2017 за ВезниХороскопът за октомври 2017 година съветва Везните да обърнат внимание на състоянието на здравето си. Ако хронични проблеми напомнят за себе си, спешно се обърнете към лекар. Много, през октомври 2017 година, ще изпаднат в тежка депресия. И есента ви влияе, и финансовите неприятности… Важно е да се „вземете в ръце“ и да запомните, че в края на тунела е светло. Още повече, че до вас има любим човек.

Хороскоп октомври 2017 за СкорпионСкорпионите през октомври 2017 година ще искат романтика, пътешествия и нещо изключително неординарно. Ако вие така ще живеете в мечтателно състояние, със сигурност ще останете без работа и финанси. Бъдете внимателни с парите, ако ви уговарят да ги вложите в изгодно начинание. Физическото здраве на Скорпионите ще бъде добро, а нервите ще бъдат леко разклатени.

Хороскоп октомври 2017 за СтрелецСтрелците през октомври 2017 година трябва повече да мислят за личния си живот, отколкото за постигането на професионалните цели. Особено, ако сте сами и не можете да срещнете своята половинка. За укрепване на здравето и имунитета, Стрелците трябва да ходят да плуват в басейн, да пият витамини и да закаляват организма си. При вас финансите през октомври ще бъдат точно толкова, колкото да купите най-необходимото.

Хороскоп октомври 2017 за НозирогХороскопът за октомври 2017 година съветва Козирозите да не пренебрегват съветите и помощта на близките хора. Не мислете, че вие сте способни да решите всичко самостоятелно. Със спестяванията бъдете внимателни, както и с конкурентите и недоброжелателите. За да нямат здравословни неприятности през октомври, Козирозите трябва по-често да ходят в спортната зала и да се хранят с режим.

Хороскоп октомври 2017 за ВодолейАко Водолеите през октомври 2017 година се прицелят в успеха и любовта, то може да не се съмняват, че ще им станат верни спътници. Важно е да не мързелуват, да стават по-рано и да са отговорни за всичко, което правят. Финансовото положение ще се оправи благодарение на нови проекти и бонуси. Водолеите през октомври трябва по-често да се разхождат на чист въздух и да си вземат абонаментна карта за плувен басейн.

Месечен хороскоп октомври 2017 за РибиХороскопът за октомври 2017 година препоръчва на Рибите да действат, да работят и да признават чувствата си. Ако бъдете инертни и без заряд, то едва ли някой ще ви обърне внимание. През октомври 2017 година при вас ще се появи възможност да укрепите материалното положение. Не е нужно да взимате кредити и да искате заеми, помощта ще дойде от влиятелни лица или близки приятели. Рибите през октомври могат да се простудят, ако не вземат профилактични мерки.