Месечни хороскопи за ноември 2015г.През ноември 2015 година, под влиянието на Юпитер, който се намира в Дева, ще се наложи да свалите розовите очила и да слезете на земята. Ако искате да ви върви през ноември, то се откажете от илюзиите и започнете да гледате на живота по-реалистично. Ако вие сте сто процентов реалист то през този месец бъдете готови за много щастливи шансове. Ноември ще бъде успешен за онези, които знаят цената на парите и умеят да ги заработват. През този месец може да опитате да започнете свой собствен бизнес.
В началото на ноември 2015 година, под влиянието на Сатурн, който ще бъде в знака Стрелец, ви очаква динамичен период, възможна е поява на желание да излезете от обществените стереотипи и да направите нещо грандиозно и значително. Периодът е подходящ за смяна на местожителството.
Средата на ноември ще се окаже конфликтен период. По-добре е да избягвате споровете, за да не изгубите близки и приятели. Средата на ноември 2015 година е подходящо време за разкриване на всякакви тайни и за решаването на жизнени загадки.
Края на ноември ще донесе успех и признание на много талантливи хора, които са посветили своя живот на творчеството и на изкуството. Не сдържайте своите душевни пориви и дайте воля на творческите фантазии – успехът може да превиши всички ваши очаквания. Това време също е подходящо за подписване на нови договори и сключване на взаимно-изгодни бизнес споразумения.