Хороскоп май 2015 за ЛъвПрез май на Лъвовете ще им се наложи да се справят с всички свои проблеми сами, защото околните няма да успеят да им покажат идеите си. Не започвайте нови дела през този месец, най-добре е да се заемете с решаването на текущи проблеми, защото при тях ще имате повече шансове за изява на вашите способности.    
Ако дълго време сте се стремили към някаква цел, то вероятно наградата няма да ви накара да чакате дълго през май. В службата, Лъвовете ги очаква много напрегнат трудов ритъм. Не се страхувайте, че ще се претоварите, вашата жизнена енергия ще стигне за всичко, дори ще заредите със своето вдъхновение целия колектив в службата.

Любовен хороскоп за май 2015 година за Лъв
В личния живот, за представителите на знака Лъв са назрели сериозни промени. За вас обстоятелствата ще се сложат благоприятно. Ако вие още не сте намерили своята идеална половинка, то бъдете готови, че тази среща ще се състои в най-неочаквания момент. Възможно е ярките чувства да не избухнат веднага. По-скоро, при първата среща, вашият нов избранник ще ви оцени като интересен, интелигентен събеседник.  
Звездите препоръчват да прекарвате повече време със семейството си през май. В средата на месеца е възможно да се нуждаете от тяхната помощ и подкрепа. Към децата бъдете строги, в същото време щедри и справедливи. Изпълнете някое от техните големи желания, направете им дългоочакван подарък и вашите старания непременно ще бъдат възнаградени с послушание.  
Кариерен и финансов хороскоп за май 2015 година за Лъв
През май, Лъвовете е възможно да усетят известна скованост и зависимост от обстоятелствата, затова активните действия оставете за края на месеца. При това трябва предварително да сте чули мнението на квалифициран специалист. За да постигнете бързо поставените цели, трябва да се обърнете за помощ към стари познати.  
През този месец трябва да избягвате големите капиталовложения, не е желателно да взимате пари на заем или да теглите кредит. В службата няма да бъде най-добрата работна атмосфера. Не се огорчавайте, ако вашите идеи няма да бъдат оценени по достойнство. Така или иначе вие ще успеете да осъществите своите замисли в живота, дори и по-късно.
Здравен хороскоп за май 2015 година за Лъв
Много ще бъде полезно за Лъвовете да успеят да се насладят на пълноценен отдих и да се заредят със сила за градския си живот. Ако нямате вила, то е добре да си набавите бягаща пътечка за дома си. Но все пак се старайте да прекарвате повече време сред природата и да дишате чист въздух. Добре е да се пазите от травми. Поради отслабването на нервната система на Лъвовете, при тях е възможно избухване на емоции.  
Поради пролетния дефицит на витамини, при Лъвовете може да се наблюдава обща слабост и снижен имунитет. На този фон не е изключено обостряне на съществуващите хронични заболявания. За укрепване на имунитета ще бъде добре да пиете настойка от шипка с мед, да се храните с чесън. Не забравяйте и за ползата от слънчевите бани и разходката на чист въздух.