Хороскопи за септември 2018 Не се ядосвайте, че не сте успели да изкарате отпуската си на морето, защото е възможно, през септември да ви се предостави такава възможност. Вие ще успеете не само прекрасно да си починете, но и да се запознаете с интересен човек. Хороскопът за септември 2018 година обещава любовен роман далече от дома. Ако сте сами, не изпускайте този шанс. Важното е да не се опитвате да правите прибързани изводи, а добре да се вгледате в новия си избраник/новата си избраница. Ако между вас се появи духовна близост, това вече е благоприятен знак.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва промени в личния живот на тези, които преследват не само красивата външност, а търсят човек с богат, вътрешен свят. Не е желателно да капризничите по този повод, за да не изплашите онзи/онази, които действително ви подхождат по интереси и по характер. В службата, през септември, отношенията с началника може да бъдат обтегнати, но, ако се изявите по начин, по който шефа изисква, то в края на месеца ще получите добър бонус. Постарайте се да похарчите част от парите за близките си. Подаръци всички обичат, особено малките членове на семейството.
През септември 2018 година трябва уверено да се заемете с работата си. Тогава ще може да разчитате на увеличение на доходите и повишение в длъжност. Не се спирайте пред трудностите, защото те ви закаляват. На Новолуние (9 септември) не трябва да започвате нищо ново, защото то едва ли ще ви доведе до успех. Затова пък е възможно да разговаряте с любимите си и да направите планове за бъдещето.
Астрологичната прогноза за септември 2018 година съветва да се отнасяте внимателно към всичко, което ви е малко познато. Това особено се отнася до професионалните дела. В началото на септември ще провърви на тези, които са усърдни и отговорни. Възможни са изгодни договори и делови връзки с чуждестранни партньори. Творческите личности ще въплътят удачно в живота всичко, което отдавна е в мислите им. В средата на септември е възможно не просто да се влюбите, но и да сключите брак.
Финансовото положение ще бъде стабилно, както предсказва хороскопът за септември 2018 година. Но излишната суета може да ви попречи, затова трябва отрано да планирате всички вложения и покупки. За да не разклатите здравето си, закалявайте организма и се занимавайте със спорт. Но не забравяйте и за начина си на хранене.

Хороскоп септември 2018 за ОвенГледай в youtubeНа Овните през септември 2018 година ще им се иска да обсипят с внимание и грижи не само близките си, но и малко познатите хора. Вие ще се представите пред много като истински алтруисти, за което няма да съжалявате. Само трябва да укротите своите екстравагантни изцепки и импулсивния си характер. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва да бъдете търпеливи към роднините си. Отстъпете пред преклонната им възраст и не спорете за глупости.
Хороскопът за септември 2018 година бърза да напомни на Овните за техните най-добри качества на характера. Вие не само сте ярки и самоуверени, но и свободолюбиви, и амбициозни.

Хороскоп септември 2018 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за септември 2018 година съветва Телците да бъдат сдържани в чувствата, дори и много да им се иска да се обяснят в любов или да си излеят душата. Може да ви разберат не така, както е нужно. В личния ви живот ще се появи човек, който ще ви помогне да разрешите всички сегашни проблеми. Обстановката в службата ще позволи на Телците да се разсеят от неприятностите, а в края на месеца ще получат желания приход. Само не се опитвайте изкуствено да промените всичко, което вече се е случило. Понякога е полезно да плувате по течението, а не срещу него.
Телците по натура не са много открити и чувствителни, особено с малко познати хора.

Хороскоп септември 2018 за БлизнациГледай в youtubeБлизнаците през септември ще трябва да доказват своя професионализъм, както на думи, така и на дела. В личния живот са възможни разочарования и раздели, но не трябва да се отчайвате, особено, ако мислено вече сте били готови към тези радикални промени. Хороскопът за септември 2018 година ви съветва да общувате повече с роднините си, да решавате домашни проблеми и да благоустроявате жилището си.
През септември 2018 година, Близнаците и очакват големи разочарования, ако са напористи в личния си живот. Вие никога няма да успеете да постигнете желаното, ако не укротите апетитите си и ако крачите самоуверено към целите си. Хороскопът за септември 2018 година съветва Близнаците

Хороскоп септември 2018 за РакГледай в youtubeХороскопът за септември 2018 година предсказва за Раците напрежение, с което да се справят ще им помогнат приятели и любимия човек. През целия месец вие ще изпитвате „прелестите“ на живота – от депресия до емоционални изблици. Но, ако Раците погледнат на някои моменти с чувство за хумор, то ще излязат победители. В края на септември ще се появи възможност да проявите творчеството си.
Хороскопът за септември 2018 година не обещава на Раците лек път към постигане на целите. Вие постоянно ще бъдете в някакво странно и леко подтиснато състояние.

Хороскоп септември 2018 за ЛъвГледай в youtube През септември в главата на Лъвовете ще се въртят най-различни мисли, затова е нужно внимателно да анализират всичко случващо се. Дори не си и помисляйте да плачете, ако в любовта се случи нещо непредсказуемо. Хороскопът за септември 2018 година препоръчва да бъдете сдържани в чувствата, за да не си навредите сами. Началото на есента ще ви донесе доста приятни изненади, затова изтрийте сълзите и погледнете позитивно на света.
Лъвовете не са свикнали да си поставят ниски цели и да се чувстват потиснати, но през септември 2018 година просто няма да се познаете. Вие ще започнете да си измисляте „едни такива“ …

Хороскоп септември 2018 за ДеваГледай в youtube Астрологичната прогноза за септември 2018 година съветва Девите повече да помислят за своя живот, а не да бъдат в услуга на всички. Помнете, че добрите дела са добри само когато, не са в разрез с личните ви планове и желания. През септември 2018 година трябва смело да се хванете за работа и за нови проекти. Но не забравяйте и за домашните си задължения. Практичните, по натура Деви, ще успеят не само да запазят спестените средства, но и да ги преумножат.
През септември Девите ще се прославят като истински алтруисти, ако помагат на всички, на около. Разбира се, добротата и отзивчивостта са достойни качества,

Хороскоп септември 2018 за ВезниГледай в youtubeВезните, през септември 2018 година, трябва да направят всичко възможно, животът им да стане щастлив и перспективен. Нека есенната тъга да остане в страни, защото вие сте такива оптимисти по природа. Много удоволствие ще си доставите от общуването с нови и стари приятели. Личният живот също ще заискри с ярки цветове. Нека промените не ви плашат, а само да ви радват. Още повече, че близките ви хора няма да ви оставят сами с проблемите и апатията.
Везните ще успеят да се справят с есенното, мъгливо настроение. Сами ще бъдат в състояние да се справят с тъгата, ако не започнете да плачете поред на рамото на всички.

Хороскоп септември 2018 за скорпион Гледай в youtubeХороскопът за септември 2018 година съветва да бъдете по-внимателни, дори и всичко наоколо да ви се струва лесно и достижимо. Дори и да преливате от енергия, все пак сто пъти премислете точните стъпки към целта. Възможна е поява на завистници в работата и личната сфера. Скорпионите може да станат мишена за тези, които не умеят така уверено и сериозно да постигат резултати.
През септември 2018 година, Скорпионите трябва уверено да вървят към своите цели, без да забелязват препятствията и проблемите. Много ще се опитват да ви избутат от правилния път, но вие не обръщайте внимание на това.

Хороскоп септември 2018 за СтрелецГледай в youtubeПрез септември 2018 година, Стрелците сами няма да могат да разберат от къде са се взели силите и енергията, които са в изобилие и какво да правят с тях. Може би трябва да ги използват за активна и продуктивна работа? Или, най-накрая, да се заемат с организирането на личния си живот? Хороскопът за септември 2018 година съветва Стрелците по-малко да се ровят в мислите си, а да започнат да действат конструктивно. С конкурентите в службата се дръжте принципиално, за да не загубите онова, към което така дълго сте се стремили.
Енергията на Стрелците през септември 2018 година ще изригва постоянно. Вие ще успеете да демонстрирате своите таланти, както в творческата, така и в техническата сфера.

Хороскоп септември 2018 за КозирогГледай в youtubeАстрологичната прогноза за септември 2018 година предсказва на Козирозите труден месец, когато няма да има светлина нито в любовта, нито във финансите. Животът ще ви се стори толкова проблемен, че ще се отчаете истински. Близки приятели ще помогнат на Козирозите, като им предложат мъдър изход от ситуацията. Ако вие преминете достойно всички изпитания, то животът ще ви подари много ярки събития и впечатления. В края на септември няма да бъде лошо да попътувате и да си починете.
Ако Козирозите са чували за „черен“ период, то именно с това ще им се наложи да се сблъскат през септември 2018 година.

Хороскоп септември 2018 за ВодолейГледай в youtube През септември 2018 година, на Водолеите ще им се наложи така да планират живота си, че да им стигне време и за работа, и за любов. Самотните Водолеи могат да се запознаят с достоен човек, с когото да не искат да се разделят. Септемврийският хороскоп съветва Водолеите да се откажат от лекомислените романи, защото ще ви разочароват и ще ви доведат до депресия. Погрижете се за финансовото си положение, за да не се наложи да броите всяка стотинка.
Хороскопът за септември 2018 година съветва Водолеите да намерят баланса между професионалния и личния живот. Не бъдете загадъчни и непредсказуеми при общуването си с хората,

Хороскоп септември 2018 за РибиГледай в youtube Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Рибите успешно разрешаване дори на тези проблеми, които идват от миналото. Няма да ви се наложи да се стараете особено, за да преодолеете трудностите. Рибите ще се реализират прекрасно в творчеството и ще успеят да получат перспективни предложения за бъдещето. Финансовите приходи ще им позволят да укрепят материалното си положение за есента.
Хороскопът за септември 2018 година предсказва на Рибите отличен и продуктивен месец. Ще се наложи да събирате реколта не само на полето, но и в службата. Много от проблемите така леко ще се разрешат, че вие изобщо няма да ги усетите.