Хороскоп октомври 2018 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за октомври 2018 година предсказва на Овните труден месец, когато и времето, а и личният ви живот ще се окажат в „сълзи“. Но, ако вие достойно преминете през всички изпитания, то съдбата няма да забрави да ви възнагради. Важното е да не изпаднете в депресия, а да се оправите с всичко, което се случва. Овните ще могат да вземат вярното решение чак в края на месеца. Да, и то, ако се вслушат в гласа на собствения си разум.
Ако през октомври Овните направят грешки, ще се наложи дълго да ги оправят.

Самостоятелно решавайте и проблемите, които ще възникнат не по ваша вина. Възможни са разправии с хора, недоразумения в работата и финансови загуби. Но всичко ще се реши по-бързо, отколкото си мислите. Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил на Овните не само неприятни изненади, но и шансове за успешно изкачване във всички сфери на живота.
Инатът е в кръвта на Овните, затова трябва по-малко да използват това качество в любовта и в общуването с колегите си. Ако не спрат да държат на своето, в отговор ще получат съответната реакция на всички свои действия. Хороскопът съветва да действате разумно, за да привлечете към себе си надеждни и полезни партньори. В любовта, Овните трябва да бъдат по-малко ревниви и импулсивни, защото чувствата се градят върху доверие и искреност. Самотните представители на този знак, в средата на октомври, ще започнат роман с влиятелен и интересен човек.
Хороскопът за октомври 2018 година е приготвил за Овните приятни дреболии, които ще им помогнат да разберат и да приемат избраника/цата такива, каквито са. Старайте се да се вглеждате в тези, които са интересни не само външно, но и по характер. Макар че в началото на месеца са възможни прояви на раздразнителност и апатия. Да се преборите с това състояние ще ви помогнат или близък приятел, или квалифициран психолог.
През октомври, животът ще се стори на Овните доста по-ярък и наситен, като причината за това ще бъде не само успешната кариера, но и личната сфера. Вие ще успеете да се справите с всичко ново и неизследвано, а също и ще натрупате много и ценна информация. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Овните да внедрят идеите си в активна дейност. Дори и любимото ви хоби ще ви помогне да израснете професионално, ако подходите към него от правилната посока. Работете повече и не се обръщайте към предишните си грешки. Само усърдието и отговорността ще позволят на Овните да открият перспективите за бъдещето. Отличното финансово положение ще ви придаде целенасоченост, а също и ще ви позволи да започнете собствен бизнес.
В приятелските отношения на Овните също ще има радикални промени. С някого ви предстои да се разделите, а на друг да протегнете ръка за помощ. Така или иначе вие ще разберете, че новите запознанства са възможност още веднъж да се убедите в своята искреност. За да укрепят здравето си през октомври, Овните трябва по-често да почиват. И не у дома на дивана, а на чист въздух. Хороскопът за октомври 2018 година съветва Овните да отидат на масаж, да се запишат за йога и да плуват в басейн. Вероятно сте чували за аромо-терапия?
В средата на месеца внезапно ще „ви се изсипят“ гости от далече. Дори и да сте планирали да се уедините и да отпътувате на някъде, едва ли ще ви се получи. На Овните им предстои да се занимават с битови и домашни проблеми, и да благоустрояват дома си. Трябва да контролирате емоционалното си състояние, особено когато разговаряте с роднини. Хороскопът съветва Овните да бъдат по-търпеливи към тези, които са близо до тях. Дори в минути на гняв и раздразнение мислете, че можете да обидите близките си незаслужено.
Здравен хороскоп за октомври 2018 година за Овен
През октомври времето е непредсказуемо, затова Овните трябва да се обличат добре, иначе ще се простудят и дори няма да разберат как ще си останат в леглото с висока температура и хрема. Хороскопът ви съветва да направите профилактика на хроничните заболявания, които се обострят през есенния сезон. И така, за да не излезете болнични и да не гълтате хапчета трябва отрано да започнете да пиете витамини и внимателно да следите за състоянието на вашето здраве.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Овните да се хранят с пресни салати, плодове, зеленчуци, да пият фрешове. За да не се разболеят от грип трябва да обърнат внимание на хигиената на ръцете, да не общуват с болни хора, а също често да проветряват в дома и в службата. Ако Овните отдавна не са ходили за преглед при личния си лекар, през октомври трябва непременно да го направят. Ако е дошло време за отпуска, то от сега си купете билети и тръгвайте към някой санаториум, за да укрепите здравето си. Овните трябва да се научат не само добре да почиват, но и да се избавят от отрицателната енергия. Помнете, ако около вас има много негативни и вечно мрънкащи хора, то и вашето психическо състояние ще се разклати.
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Овните да се заемат със своята външност, а също и да преразгледат работния си график. Настроението им ще се променя по-бързо дори и от есенното време, а това означава, че трябва да пият успокоителни и да посетят лекар специалист. Възможен е хормонален проблем или нарушение на дейността на щитовидната жлеза. Само не обвинявайте за всичко лошото време. Всеки от нас е творец на своята съдба и на душевното си настроение. Ако на Овните не им достигат ярки впечатления и емоции, то трябва да се заемат с нещо увлекателно и полезно. Тогава не само собствения живот, но и този наоколо видимо ще се промени към добро.
Финансов и кариерен хороскоп за октомври 2018 година за Овен
Хороскопът за октомври 2018 година препоръчва на Овните да обърнат внимание на тази сфера, пред която ще може да се открият грандиозни перспективи в бъдеще. Ако за това ще им бъде необходимо да учат или да повишат квалификацията си, то го направете. Още повече, ако работата ви се вижда безинтересна и скучна. И така, Овните трябва спешно да се заемат със само развитие и да не забравят, че „под лежащия камък вода не минава“.
Разбира се, че ще има трудности на пътя, без тях Овните няма да видят нито успехите, нито приходите. Затова пък, ако през октомври 2018 година вие започнете свой собствен бизнес, то очаквайте видимо издигане в кариерата и финансово благополучие. Особен успех очаква тези, които не се страхуват да рискуват и да внедряват новостите. Единственото с което Овните трябва да се борят, както ги съветва кариерният и финансов хороскоп за октомври 2018 година, е собствената им неувереност и негативните емоции. Но и тук всичко е поправимо, ако на време се осъзнаете и спрете да хленчите.
Овните се отличават със силна воля и упоритост, затова през октомври ще успеят да постигнат небивали висоти. Вие сте предприемчиви и умни, затова не помисляйте да се отказвате от набелязания план. Истината е, че завистливи хора могат да се опитат да ви „подложат динена кора“ в средата на месеца, затова побързайте да ги изолирате предварително.
Хороскопът за октомври 2018 година съветва Овните да се „вземат в ръце“, а също и да бъдат тактични при общуването с деловите си партньори. За вашата избухливост говорят всички наоколо, затова не е ли време да промените тактиката си на поведение. Темпераментните нападки са уместни в любовта, а в кариерата могат доста да ви навредят. Пазете репутацията си, ако не искате да се окажете в списъка с „неудобни“ сътрудници. Хороскопът препоръчва на Овните да спазват мярката във всичко и да бъдат внимателни! Обръщайте по-малко внимание на това, което говорят за вас.
На Пълнолуние (24 октомври) Овните не трябва да водят преговори, да пътуват в командировка и да се занимават с капиталовложения.
Любовен хороскоп за октомври 2018 година за Овен
Октомври ще бъде наситен месец на любовни интриги и признания. Овните може да не се съмняват, че ще намерят своята втора половинка. Ще успеете да завоювате симпатиите дори на тези, които по-рано дори не са ви поглеждали. Любовният хороскоп за октомври 2018 година препоръчва на Овните да бъдат смели, ако искат да покорят сърцето на човека, когото харесват. Повярвайте, вие ще имате много възможности за успех, затова бъдете инициативни. На тези, на които им е скучно сами, хороскопът им дава мъдър съвет, излезте от сянката. За какво ви е да седите в интернет, в сайт за запознанства, когато в реалният живот има много симпатични хора? Ако Овните бъдат доволни от малкото и не мислят за сериозни отношения, то успехът ще се отвърне от тях през октомври.
Вие сте очарователни дори в мрачните и дъждовни дни, затова не си и помисляйте да се оплаквате от съдбата. Любовният хороскоп за октомври 2018 година обещава на Овните комплименти и цветя, ако не заключат вратата след себе си. А и ще отворят сърцето на един интересен човек. Усмихвайте се мило, общувайте и ходете на срещи. Това е всичко, което се иска от вас. А, ако се появи желание да създадете по-устойчиви отношения, то първи правете предложение. На тези, които вече са влюбени и щастливи, можем да пожелаем само едно – пазете се един и друг. Ако сте се успокоили и сте решили, че половинката няма да избяга, напразно е. Нея и други я заглеждат и то доста очарователни личности. Отношенията, както и работата, трябва да бъдат перспективни, в противен случай Овните ще започнат да се съмняват сами в себе си. По-точно, в своя темперамент и неувяхваща красота.
Любовният хороскоп за октомври 2018 година обещава на семейните Овни хармонични и прекрасни отношения със съпруга/та. Дори и студената есен не би могла да ги охлади. Не се очакват скандали и конфликти, затова се наслаждавайте на живота и измисляйте нещо ново. Наистина, заради бита може да имате спорове, но това се решава. Овните трябва бързо да завършат ремонта в дома, който са започнали още миналата година.
На Новолуние (9 октомври) не е желателно да взимате кардинални решения за живота. Изживейте този ден в спокойна обстановка.