Хороскоп ноември 2019 за ЛъвСамоуверените Лъвове, по-малко от всичко, ще мислят за работа и кариера. На тях им е нужна любов и то истинска. Какво пък, съдбата ще ви възнагради за това вселенско чувство, ако вие сами бъдете внимателни към обкръжението си. Не изграждайте идеал в мислите си, станете реалисти за личния си живот.
Ноември препоръчва на Лъвовете да станат по-отговорни в работата и проектите, от изпълнението на които зависи по-нататъшната им дейност. Ако ви предложат нова длъжност, не се съмнявайте в своята компетентност. Лъвовете са прекрасни организатори, които усещат къде и как работят парите. А и ще се прославят, разбира се.
Искате да си купи дом в Алпите или в южна Франция? Сега може само да разглеждате различните варианти, но окончателното решение вземете в края на зимата.
Астрологичната прогноза препоръчва на Лъвовете да се отнесат сериозно към своето здраве. Старите болестите никъде не са отишли, затова отделете време за тяхната профилактика. Хранете се с мярка, недейте на нервничите, укрепвайте имунната система, за да не се простудите.

Кариера и финанси
Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Лъвовете спокоен месец в служебната сфера. Но трябва да бъдете внимателни когато решите да снижите темпото. Съществува отлична възможност да покажете онази своя страна, която все още никой не познава. Има се предвид, вашият опит и професионализма ви, а също и деловите ви качества. С текущите въпроси нека се занимават тези, които са с по-нисък статус, а вие се заемете с нещо по-мащабно и перспективно.
Ако през ноември, Лъвовете имат желание да сключат сделка с чуждестранни партньори, то това ще им помогне да се „изстрелят“ напред. Възможна е не само дълга командировка, но и преместване в друга страна на работа. Много задължения ще се появят за началниците и ръководителите на комерсиални структури.
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Лъвовете, които работят в производството като служители, по-малко да се заявяват, особено, ако никой не ги пита. Инициативата ще се окаже наказуема, помнете! Внимателно се отнасяйте към проектите, които стоят първи в списъка с дела. Но, ако решите да си вземете отпуска, това ще бъде добре. Отидете да си починете на екзотично място.
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Лъвовете да бъдат практични, ако поискат да купят нещо или да започнат ремонт на дома. За тези начинания ще ви трябват повече пари, отколкото сте си мислили. Възможни са непредвидени разходи, свързани със семейството, пътуване и лечение. Колкото по-разумни бъдете, толкова повече финанси ще спестите. За да държите бюджета „изкъсо“, ще се наложи да поискате съвет от по-възрастни роднини. По джоба може да ви „ударят“ подаръци за близките хора, тържествено мероприятие, а също и непланирани пътувания. Откажете да влагате капитали, особено в личния си бизнес. Оставете го за следващия месец.
Здравето на Лъвовете
Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Лъвовете да претоварват черния си дроб, защото след това ще трябва да останат на жестока диета. Почивайте повече, спете на ниска възглавница и не пренебрегвайте сутрешната гимнастика. Пагубните навици могат да доведат до сериозни заболявания, ако през този месец не им кажете „не“. Шофьорите трябва да бъдат внимателни на пътя, а тези, които от скоро имат шофьорска книжка е по-добре изобщо да се откажат да шофират през този месец. Ако искате да се заемете с моделиране на собствената си фигура, ще бъде най-добре да го правите под погледа на треньор. Укрепвайте мускулите на гърба.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва Лъвовете да приемат всички перипетии на съдбата с хумор. Ако в личния живот нещо не върви както би ви се искало, не се паникьосвайте. Най-добрият начин да привлечете внимание към себе си е да запазите мълчание. Не се стремете да контролирате своя избраник, иначе сами ще попаднете в същото положение. В семейството всичко ще се получи отлично, ако не игнорирате домашните дела и битовите проблеми.
Приемайте всичко, което е свързано с децата. Емоциите, и още повече виковете, ще породят агресия и негативни чувства. Полезно е да споделите с детето своя богат и положителен опит, за да му послужи в бъдеще.
Влюбените Лъвове, през ноември 2019 година ще превъзхождат сами себе си, ставайки не просто царе на положението, но и истински мъдреци. Ще можете леко и просто да решите проблемите във взаимоотношенията с избраника/цата. Не е изключено преместване в друго жилище, пътуване и големи покупки за дома. Само не забравяйте в битовото суетене да казвате на близкия си човек, че го обичате.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година прогнозира страхотен месец за самотните Лъвове. Вие не само ще се запознаете с интересен партньор, но и ще вземете решение да живеете заедно. Само трябва да преразгледате работния си график, за да не пречи на романтиката.
Макар че, ако чувствата са истински, то нищо няма да ви попречи да намерите време за съвместна почивка и общуване.