Хороскоп ноември 2018 за ВодолейХороскопът за ноември 2018 година обещава на Водолеите позитивно настроение дори в мъгливото време. Всички наоколо ще бъдат учудени, как успявате да запазите толкова бодро разположението на духа си. Вашата усмивка и жизнерадост ще зареждат околните с енергия. В студеното време Водолеите, буквално, са като топло слънчице. В службата всичко ще ви се удава, а с финансите няма да имате проблеми. Смело купувайте всичко, което душата ви пожелае.
Хороскопът за ноември 2018 година обещава на Водолеите всеобщо възхищение.

Това не е случайно, защото вие сте така позитивни и жизнерадостни, че умеете да зареждате с настроение околните. Само една ваша усмивка е достатъчна, за да забравят за проблемите си. Ако работата тръгне в тази посока, то Водолеите могат да ги поканят да водят кърс по психологически тренинг. Е, вие няма да откажете да споделите оптимизма си с тези, които са депресия!
През ноември Водолеите ням да започнат да се ядосват и да тъжат, заради натрупващите се проблеми. А и кой ги няма? Всичко в живота се решава, ако не се предадете. Още повече, че вие имате голям опит в преодоляването на трудности, че чак да ви завиди човек. През ноември, Водолеите няма да имат и капка съмнения или подозрения, че нещо няма да се получи. Вие сте смели и самоуверени, което е правилният път към успеха във всяко поприще.
Хороскопът за ноември 2018 годинаа е приготвил приятни моменти в личния живот за Водолеите. Не е чудно, защото вие сте обаятелни и привличате към себе си всички, без изключение. За съжаление, на самотните Водолеи не можем да гарантираме среща с тяхната половинка, то това не е повод за униние. Още повече, че вие сами сте завишили изискванията си и мечтаете за идеала. Повярвайте, че такъв човек в природата не съществува, такъв, който изобщо няма недостатъци. Водолеите трябва да гледат по-реално на нещата, тогава и спътник в живота ще си намерят. Може би, ще се вгледате в тези, които отдавна са наоколо и са готови на всякакви жертви, заради вас.
Хороскопът за ноември съветва Водолеите да бъдат активни в работата, тогава не само шефът ще започне да ви хвали, но и от колегите ще покажат повече уважение. Нали ви харесва да получавате награди своя труд? Ако Водолеите проявят инициатива в колектива, то за нищо на света няма да се върнат към сивите трудови дни. Нови проекти, бонуси и служебно повишение са гарантирани в средата на есента. Важното е да не се крият зад чужди гърбове и да не се обиждат от сериозната критика.
Хороскопът обещава на Водолеите перспективи на ново професионално поприще. В личната сфера също се очакват промени, които ще дадат старт на сериозни отношения. Не забравяйте за външния си вид и за укрепване на здравето. Ако се простудите, дълго време ще лежите в болничното легло, на системи и хапчета.
Хороскопът за ноември 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат в центъра на всички случващи се събития. Не оставайте насаме с тъжните си мисли и спомени. Най-добре е да оставите миналото, за да не провалите сегашния си живот. Есента ще стане не само ярък период за вас, но и много топъл, ако влезете в ролята на художници. Цяла палитра от красиви цветове е пред вас! Творете, дерзайте и посещавайте весели мероприятия. Водолеите не са свикнали да скучаят сами, затова дори през ноември ще си намерят увлечение по душа.
Здравен хороскоп за ноември 2018 за Водолей
Водолеите през ноември, преди всичко, трябва да избягват простудите. Дори, ако на улицата времето е топло, това не е повод да се разсъблечете. Защо сте извадили от шкафа тънките якета и летните шапки? Помнете, че усложненията след гипа могат да бъдат по-сериозни, отколкото ви се струва на пръв поглед. А и не трябва да рискувате здравето си в разгара на плодотворната работа.
Хороскопът за ноември 2018 година е подбрал за Водолеите специална плодово-зеленчукова диета, която ще им позволи да се отърват от излишните килограми. Стига сте се глезили с шоколади и торти, защото видимо сте се закръглили. Между другото, от кафете е най-добре, изобщо, да се откажете, ако имате проблеми със сърцето. Водолеите трябва да спазват хранителен режим – закуска, обяд и вечера, не по-късно от 18 часа. Тогава ще можете да се похвалите със стройна фигура и здрав стомах.
Хороскопът препоръчва на Водолеите да се запишат за масаж, плуване в басейн и сутрин да правят гимнастика. Естествено, всичко това изисква не само сили и воля, но и време. Но вие ще успеете, стига да положите усилия. Още повече, че имате и стимул за работа над себе си – имате нов/а любим/а. Аромо терапията е полезна, ако нервите ви изневеряват. А, ако Водолеите мечтаят поне за ден да останат сами, то могат да се качат на хижа в планината или да отидат на село при роднини.
Хороскопът за ноември 2018 година съветва Водолеите да прегледат гардероба си и да си купят нещо модерно. Стига вече сте се обличали в дрехи, които отдавна никой не носи. Ако усещате, че ви се е натрупала раздразнителност, то е най-добре да отидете до спортната зала и да „обработите“ боксовата круша. В кран случай, може да получите помощ от опитни психолози, но в никакъв случай не и от алкохола. През ноември, Водолеите не трябва да се увличат по спиртните напитки. Иначе, проблемите ще станат още повече, а душевното ви състояние ще се окаже на границата на срива. И така, ако не искате да се озовете в клиника за зависими, не употребявайте нищо, което е вредно за здравето ви. Най-доброто средство за отпускате е ... всеки сам за себе си знае отговора.
Кариерен и финансов хороскоп за ноември 2018 година за Водолей
Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Водолеите нееднозначен месец, когато се очакват и разочарования, и финансови загуби. Не трябва да се заседявате до среднощ в офиса, ако у дома ви чака работа и грижи. Но, ако Водолеите имат конкретна цел и неизразен талант, то трябва да се захванат за кариерата си със зъби и нокти. Мечтаете ли си за стола на ръководителя на фирмата? А защо не?! Репутацията ви е отлична, а шефът постоянно ви хвали за усърдната работа. Нима има какво още да се иска! Е, разбира се и за повече пари!
Инициативата понякога може да се наказва, но не и при Водолеите. Обратното, ако през ноември проявите цялата си гъвкавост и смелост, ще получите голямо възнаграждение. Вие сте не само образовани, но и способни, затова смело се развивайте в нужното направление. Перспективата ще работи за вас, не се учудвайте. Хороскопът за ноември 2018 година предсказва на Водолеите нова специалност, за която отдавна са си мечтали. Между другото, ще се появи възможност за допълнителна дейност и за подобряване на материалното положение. Ако се заемете активно със стари проекти, то портфейлът ви ще се препълни с едри банкноти.
На Водолеите, които планират да започнат собствен бизнес, може откровено да им завидите. Те имат предостатъчно пари, а и планове много, а също и надеждни партньори. Единствено от емоциите трябва да стоят по-далече, за да не развалят „нещата“. Ще се появят трудности на пътя, затова още от сега се въоръжете с търпение и не си мислете, че всичко ще ви падне от небето.
Кариерният и финансов хороскоп за ноември 2018 година е приготвил за Водолеите няколко примамливи предложения за сътрудничество със задгранични партньори. Ако искате да станете успешни и богати, давайте напред! На Пълнолуние (23 ноември) не трябва да си уреждате срещи, съвещания и да пътувате в командировки. Този ден е крайно неблагоприятен за важни преговори, затова по-добре си останете у дома и си починете. Още повече, че силите ви са на края и е време да се замислите за здравевто си, а не за съдържанието на банковата ви сметка.
Любовен хороскоп за ноември 2018 година за Водолей
Ако Водолеите спрат сами да си вредят и започнат да се гордеят със себе си, скоро ще срещнат предопределения/та. Това се отнася за тези, които са се уморили да живеят сами, но не могат да се простят с принципите си. Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва Водолеите да поемат инициативата в свои ръце, за да благоразположат към себе си човека, когото са харесали. Има ли такъв на хоризонта? Тогава звънете и не се измъчвайте с очаквания. Звездите не ви обещават приказен живот, но без обожатели няма да останете.
И така, какво трябва да направят Водолеите, за да устроят, най-накрая, личния си живот. За начало да се погледнат отстрани. Вие имате толкова много търсения и претенции, че човек може да се хване за главата. Този/тази не е вас, а този/тази – още повече! Накратко, вие сами сте се объркали, избирайки партньор/ка. Ако Водолеите не отстъпят нито крачка от измисления образ, то нека не съжаляват за самотния си живот. Макар че, ако вие постоянно попадате на женкари и негодници/леки жени и използвачки, то по-добре си останете сами.
На Новолуние (7 ноември), Водолеите не е желателно да си уреждат срещи и да правят запознанства. Този ден бъдете в обкръжението на близките си.
Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва влюбените Водолеи да бъдат гъвкави и грижовни към избраника/цата си. Разбира се, грубияни не може да бъдете наречени, но в последно време, вие изобщо сте забравили за романтиката. Направете изненада на любимия човек, която ще помни цял живот. А вие отдавна ли не сте си почивали зедно или да сте пътешествали? Ако е възможно, може да се качите на хижа в планината или да отидете на вечеря в ресторант. Водолеите не нужно да търсят повод за празник, той вече е в душата им. Тогава дайте воля на фантазията си.
Семейните Водолеи не трябва да обиждат и да ревнуват половинката си през ноември. Вие искате да контролирате във всичко човека? Това е глупаво, особено, ако нямате повод за такова поведение. Любовният хороскоп за ноември 2018 година съветва Водолеите да бъдат нежни и отстъпчиви със съпруга/та си. Можете да избегнете разправиите и конфликтите, ако се грижите повече един за друг, а не да се карате. Търпението е велика сила, помнете това през ноември. Не довеждайте ситуацията до крайност, тогава няма да има и разговор за развод.