Хороскоп май 2019 за Водолей Гледай в youtubeХороскопът за май 2019 година предсказва на Водолеите бурен на събития и общуване месец. Забравете за своята стеснителност, взимайте участие в различни мероприятия и социални проекти. Най-накрая ще ви се предостави възможност да покажете своите таланти пред публика. Между другото, колегите и приятелите ще взимат пример от вас, затова демонстрирайте своите най-добри качества. Водолеите също могат да разчитат на тяхната подкрепа и съвети.
През май 2019 година вие ще си намерите занимание по душа. Това може да бъде някакво увлекателно хоби, на което по-рано не сте му обръщали внимание. Накратко, не крийте онова, което заслужава уважение и възхищение. Ако Водолеите са наистина силни в творчеството, то трябва да се занимават с писане на статии, рисуване и дори да моделират глина.

Вие не само ще се прославите, но и значително ще укрепите материалното си положение.
Хороскопът предсказва разправии с любимия човек. Странно, но те ще бъдат на финансова основа. Ако не намерите компромис, то ситуацията може да стигне до раздяла. Ако е назряла криза в отношения, търсете път за разрешаването й. Някои ще рискуват да се върнат при предишните си партньори. Какво ще се получи? Едва ли нещо добро и стабилно.
За да запазите здравето си спазвайте следните правила: оставете пушенето, не преяждайте и се занимавайте активно със спорт.
Хороскоп за май 2019 за жените Водолеи
Хороскопът съветва жените Водолеи да бъдат емоционално сдържани, за да изключат скандалите и конфликтите в своя живот. Постарайте се да не засягате и да не обиждате тези, с които усещате, че е възможно да избухне спор. Бъдете благоразумни и вежливи! Внимавайте за своето поведение и за думите си, а също се заемете с развитието на вътрешния си свят.
В средата на месеца Водолеите ще направят толкова планове, че ще успеят да ги осъществят само с огромно желание и упоритост. Разбира се, вие може да постигнете всичко, което сте замислили, но някои от целите ще бъдат в разрез с интересите на близките ви хора. А с тях също трябва да се съобразите.
Не се препоръчва да се задълбочавате в миналото, дори, ако то внезапно напомни за себе си. Например: като срещнете предишен любим. Живейте в настоящето, радвайте се на дребните неща и гледайте оптимистично в бъдещето – това трябва да бъде вашия девиз за този пролетен месец.
Водолеите не трябва да игнорират предложенията на приятелите. Ако някой от тях иска да се срещнете, не отказвайте. Така и настроението ще се повиши, и ще се появи възможност да си поговорите откровено за всичко.
Хороскоп за май 2019 за мъжете Водолеи
Хороскопът съветва мъжете Водолеи да се отнесат сериозно към основната си работа. Особено, ако тя изисква отговорност и постоянство. Не се комплексирайте, ако трябва да бъдете инициативни, постигайте целите си и дори рискувайте, ако това си заслужава. Но помнете, ако работата „мирише“ на големи пари, то е добре да помислите поне сто пъти, иначе може да останете без финансова подкрепа.
Заради постоянната ви заетост, личният ви живот ще се разклати. Избраницата ще бъде много недоволна, че не получава достатъчно внимание, жестове на романтика и дори интимна близост. През май 2019 година ще ви се наложи кардинално да промените много, при това и работния график влиза в този списък. Не е изключено разтрогване на договори, срив в производството и конфликти в колектива.
На мъжете Водолеи не се препоръчва да започват нещо ново, да подписват договори и да водят важни преговори. Затова пък, старите проекти „плачат“ за реализиране. Ако ги завършите в срок и без грешки, ще получите приличен бонус. А независимия нрав на Водолея ще се прояви с цялата си мощ. Ще ви се прииска не просто свобода, а всичко да ви бъде позволено и именно тук трябва много да внимавате. Ако няма къде да „дявате“ енергията си, заемете се творчество, спорт или работа. В личния живот дори и не си помисляйте да се държите както ви се иска. Това ще бъде изпълнено със сериозни конфликти.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2019 година за Водолей
Финансовият хороскоп предсказва нестабилна ситуация с парите. Ще ви се наложи основателно да харчите за семейни нужди, деца и покупка на вещи за дома. Ако се заемете с пазаруване, може да купите вещи със значителна отстъпка. Не доверявайте на никого своите финансови спестявания. Ако при Водолеите възникнат проблеми от материален характер, трябва да се обърнат за помощ не към приятели, а към роднините. Ограничавайте се до неголеми заеми, не взимайте кредити от банката. В края на месеца има възможност да избегнете кризата, благодарение на вашата практичност и пестеливост.
Кариерният хороскоп предсказва прекалено активен месец, когато командировки, обучение и делови контакти ще заемат цялото ви свободно време. А на вас ви се иска да си починете за празниците или да отпътувате на някъде … Какво пък, ще се наложи да се разделите с мечтите си. Има възможност да направите изгодни запознанства, особено, ако заминете в чужбина по служебни ангажименти.
Кариерният хороскоп предсказва суетно време за Водолеите, които заемат ръководни позиции. Ще ви се наложи да вложите пари в ремонт на офиса или да купите ново оборудване. Ако решите да разширите предприятието, то и за това ще са ви нужни сили и пари. На Водолеите, които са служители, ще им се наложи да акцентират вниманието си върху основната си работа, а не да си почиват. Ако някой от роднините се възмущава от постоянната ви заетост, не обръщайте внимание, просто им кажете, че сте заети.
Здравето на Водолеите през май 2019 година
Хороскопът съветва Водолеите да се погрижат за своето здраве и то основателно. По време на работа трябва да правите прекъсване за обяд и за гимнастика за гърба. А, ако се почувствате невероятно уморени, по-добре си вземете отпуска и си починете. В противен случай ще отслабне вашия имунитет и ще бъде много лесно да се простудите или да хванете някаква инфекция.
В средата на месеца е най-добре да се откажете от активен спорт и физически труд. Желателно е да бъдете спокойни, да спазвате определен режим и да се разхождате повече. Ако отдавна не сте ходили на козметик или фризьор, трябва непременно да се запишете.
Хороскопът обещава отлично самочувствие, но при условие, че спазвате профилактичните мерки и на първо място – хигиената. В края на май бъдете много внимателни в бита и по време на работа с електричество. Не са изключени изгаряния, травми и наранявания.
Любовен хороскоп за май 2019 година за Водолей
Любовният хороскоп за май 2019 година предсказва на Водолеите един наистина напрегнат месец. Ще се наложи да отделяте внимание не само на личния си живот, но и да решавате битови проблеми. Ремонтът се е „закучил“, компютърът се е счупил, интериорът е остарял… Накратко, много работа, а времето за нищо не стига. Кога и къде да мислите за любов?!.
Семейните Водолеи също ще бъдат в цайтнот. На първо място ще възникнат въпроси, свързани с възпитанието и обучението на децата. Както се казва: „Малки деца – малки ядове …“, а с подрастващите ви предстоят сериозни разговори. Тези, които са отчаяно влюбени, но не е взаимно, трябва да си търсят нова изгора. Ако не са намерили общ език веднага, то едва ли отношенията им ще бъдат устойчиви и дълготрайни.
Любовният хороскоп за май 2019 година съветва Водолеите да се придържат не само към собствените си принципи, но и към семейните традиции. Не пречи да заминете на почивка, на море или зад граница. Ако отдавна мечтаете за това със съпруга/та, то май е много подходящо време да реализирате желанията си. И пари ще се намерят, а и децата ще останат при роднини.
През май 2019 година, Водолеите ги очакват много романтични срещи, като една от тях може рязко и завинаги да промени живота им. Разбира се, не трябва да се нахвърляте на новия си избраник/новата си избраница с предложение веднага да се ожените или да се съберете да живеете заедно. Нека всичко върви постепенно, без натиск.
Любовният хороскоп за май 2019 година съветва Водолеите да се вгледат в себе си и да променят имиджа си. Външността също играе важна роля при постигане на личните цели. Например: ще ви хареса някой симпатичен човек, а вие няма да сте във форма. И така, време е да обновите гардероба си и да посетите слон за красота. И още – не бъдете егоисти, позволете и партньора/ката си напълно да разкрият своите желания.