Хороскоп май 2019 за РакГледай в youtubeХороскопът за май 2019 година предсказва на Раците ярки промени, но към тях трябва да подходят без съмнение и без съжаление. По своему, това ще бъде съдбоносен месец, когато е нужно да учите, да се заемате с всичко ново и да проявявате талантите си. Творческите Раци ще си намерят интересно хоби, което ще заеме всички им мисли и цялото им свободно, от работа, време.
Раците, през май 2019 година, трябва да бъдат много внимателни с финансите. Е, разбира се, че не хапят, но могат да излетят само докато примигвате. Възможни са кражби, загуби и мошеничество, затова дръжте очите си „отворени“, особено, ако давате на някого пари или сключвате търговски сделки. Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Раците по-често да се обръщат към юристи, ако някои въпроси им се струват неразбираеми.

Раците се отличават с красноречие и праволинейност, но през май трябва да внимават за своите изказвания. Особено по адрес на близките, които могат да се обидят и дори да се отдръпнат от тях. И така, ако не искате да „потънете“ в разправии и конфликти, бъдете сдържани в емоциите. Хороскопът за май 2019 година предсказва на Раците среща с користни личности, не намалявайте своята бдителност.
В края на май 2019 година, Раците ще ги обхване такава тъга и депресия, че ще им се иска да вият като вълци. На основата на това нервно разстройство, за себе си ще напомнят стари болести -гастрит, язва и възпаление на задстомашната жлеза. Бъдете много внимателни когато спортувате. Желателно изобщо да не се увличате по екстремното.
Хороскоп за май 2019 за жените Раци
Хороскопът за май 2019 година обещава на жените Раци чудесно настроение, много оптимизъм и адреналин. Благодарение на това, ще привлечете в живота си солидни, позитивни, добри хора и ярки събития. Не се отказвайте от пътувания, срещи и развлекателни мероприятия. Възможни са приятни изненади в средата на май 2019 година.
В началото на месеца, Раците може да си купят кола, вила или ново жилище. Ако за всичко това, отдавна сте спестили пари, то не променяйте плановете си. Ако бъдете максимално упорити и самоуверени, непременно ще постигнете желаното.
Хороскопът за май 2019 година препоръчва на жените Раци да се пазят от необмислени решения и скандални постъпки. Всичко това, не само ще навреди на вашата репутация, но и ще ви въвлече в конфликтни ситуации. Дори и да има причина за скандал, опитайте се да я неутрализирайте. През май 2019 година, Раците трябва да бъдат внимателни в общуването с малко познати хора и да не пристъпват границите на приличието.
Хороскоп за май 2019 за мъжете Раци
Хороскопът за май 2019 година предсказва на мъжете Раци успех в работата, удобен график и допълнителни доходи. Важно е да не се преуморявате. Вие ще се чувствате комфортно в колектива, а също и ще предизвикате доброжелателни отношения с началството. Важно е да бъдете внимателни и отстъпчиви, и да оставите в страни своята категоричност и рязкост.
През май, Раците трябва да решават всички въпроси без агресия и раздразнителност. Дори на пръв поглед да ви се струват трудни, в крайна сметка, те ще втвърдят волята ви и дори ще ви помогнат да спечелите пари. Не е желателно да се занимавате с влагане на средства и даване на големи суми на заем, дори на роднини.
Хороскопът за май 2019 година предсказва на мъжете Раци трудности по отношение на работата. Особено, ако сте заети със собствен бизнес. Възможно е много от сделките да се провалят, договорите да не се подпишат, а парите да не се върнат във вашата сметка. Раците, които са служители, е по-добре да си държат езика зад зъбите. Не критикувайте шефа, иначе ще изпаднете в плачевно положение. През май 2019 година е необходимо внимателно да проверявате всички документи за наличие на подписи и печат. Заради дребни грешки може всичко да рухне.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2019 година за Рак
Парите не са самоцел за Раците, но без тях, някак им е тъжно на душата. Постарайте се да уравновесите финансовото си състояние така, че да си купите всичко, което сте планирали, но без ущърб на общия бюджет. Не трябва да разчитате на печалби и бонуси от предишна дейност.
Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Раците да стъпват внимателно по „финансовия път“. Ако взимате решения, те трябва да отразяват не само вашите желания, но и да бъдат насочени към развитие на търговската структура и към общите доходи. Възможно е пътуване по работа, след което портфейлът ви ще се изпълни с едри банкноти.
Хороскопът за май 2019 година обещава на Раците удачен месец в професионално отношение. Вие ще имате всички възможности да направите кариера, а също и да подпишете изгоден договор. Това, особено се отнася за началниците и ръководителите на големи фирми. Раците, които са бизнесмени, през май ще бъдат много инициативни и това ще бъде за добро. Отношенията с хората ще бъдат на добро ниво, което ще ви помогне да създадете солидна основа за бъдещата си работа.
Служителите Раци, през май 2019 година, трябва да се вслушват в това, което говори и съветва шефа. Възможна е подкрепа от страна на богати персони. Вие самите трябва да бъдете много внимателни в дребните детайли. Не се отказвайте от новите задачи и командировки.
Хороскопът за май 2019 година предсказва на Раците незначителни проблеми в работната сфера. Ще се появят в началото на месеца. В тези случаи няма да минете без помощта на приятели и делови партньори. Пътуванията и преговорите ще доведат до постигане на желаното. Не е изключено на Раците да предложат интересно сътрудничество, свързано с творчество.
Здравето на Раците през май 2019 година
Хороскопът за май 2019 година съветва Раците да направят основно почистване на дома, а и в офиса е желателно. Особено, ако сте алергични и прахоляка може да провокира заболяването. Бъдете внимателни към своето здраве и то ще ви се отблагодари за грижите. Как ли? Ще ви осигури добър имунитет и позитивизъм.
В средата на май 2019 година не е желателно Раците да се натоварват физически. Ако редовно ходите в спортната зала, бъдете много внимателни, за да не получите травма или да разтегнете мускул. Не е изключено да се наложи отново да лекувате стари болежки.
Хороскопът за май 2019 година съветва Раците по-малко да нервничат, да не се ядосват напразно и да не нагнетяват обстановката. Вие сте така мнителни и впечатлителни! Ако искате да запазите здрави стомаха и сърцето си, вземете се в ръце! За повишената ви емоционалност ще ви помогнат йогата, медитацията и различните дихателни упражнения. Запишете се, също, на масаж – той много отпуска.
Любовен хороскоп за май 2019 година за Рак
Раците, които имат семейство, през май 2019 година ще успеят да укрепят отношенията си със съпруга/та и ще посветят повече време на децата. Благодарение на съвместните почивка, пътуване или увлечение, вашият живот ще заискри в пролетни цветове. Абстрахирайте се от битовите проблеми и се радвайте на всеки ден.
Любовният хороскоп за май 2019 година препоръчва на Раците да се променят, самите те. Вашите позиции в близките отношения са леко остарели, време е да внедрите нещо ново. Ако се скарате с половинка, първи тръгнете към компромис. Постарайте се спокойно и задушевно да поговорите, а не да доказвате собственото си мнение и правота.
През май 2019 година, Раците ще успеят да оправят отношенията си не само със старите си приятели, но и с любовници, с които някога сте се разделили, при това не много деликатно. Има шансове за възстановяване на искрените отношения, макар и неголеми. В средата на месеца не трябва да планирате сключване на брак. Любовният хороскоп за май 219 година предсказва на Раците лек флирт и запознанства, които няма да доведат до нищо стабилно. Но все пак трябва да се вглеждат в своето обкръжение. Така по-добре ще опознаете онзи/онази, които ви харесват и с които си допадате.
В края на май 2019 година, семейните Раци ги очакват финансови проблеми. В бюджета ще се появи „дупка“, което означава, че е време да включите режим на икономии или да търсите допълнителни доходи. А за добавяне на романтика в отношенията със съпруга/та, направете неочаквана изненада или невероятен подарък.