Хороскоп май 2019 за ЛъвГледай в youtube Хороскопът за май 2019 година предсказва на Лъвовете невероятен творчески подем, енергия и, най-важното, желание всичко да промените към по-добро. Всичко ще ви се получи, ако не забравяте да бъдете внимателни и да си вярвате.
Семейните Лъвове, през май 2019 година, ги очаква приятно събитие – раждане на дете. Но това няма да попречи на деловите пътувания, активната работа и решаването на личните проблеми. Обратно, този бесен ритъм има своята прелест. Лъвовете ще успеят правилно да си поставят приоритетите и да обмислят всичко внимателно. Спешният ремонт и въпроси с недвижим имот могат да нарушат плановете, но не за дълго.
Хороскопът за май 2019 година съветва Лъвовете по-често да си почиват. Желателно е сами.

Дори, ако роднините са против вашето уединение, не обръщайте внимание на техните претенции и недоволство. Финансовата сфера няма да бъде стабилна, затова Лъвовете трябва да се заемат сериозно с нея. Важното е да не униват, дори, ако изведнъж останат със жълти стотинки в джоба.
Оптимизмът и голяма доза хумор ще помогнат на Лъвовете през май 2019 година да преживеят трудните моменти. Ако се заемете със собствен бизнес, проверявайте документите, срещайте се с партньорите и повече се доверявайте на себе си, а не влиятелни хора. Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Лъвовете да пазят силите и времето, да не пилеят енергията си напразно и за ненужни брътвежи. Тогава всичко ще бъде наред със здравето. Дишайте с пълни гърди, ходете пеша и се радвайте на пролетта.
Хороскоп за май 2019 за жените Лъвици
Хороскопът за май 2019 година не съветва жените Лъвици на всякъде да демонстрират лидерските си качества. И така, разбираемо е, че вие сте способни на много, заради собственото си благополучие, но все пак се постарайте да бъдете по-скромни и отстъпчиви, за да не развалите отношенията с околните.
В средата на май 2019 година, Лъвиците ще се запознаят с хора, с които имат еднакви възгледи, принципи и дори еднакви мисли, и това ще ви даде невероятни отношения. Възможно е да участвате в масови мероприятия или да водите някакво съвещание, кръжок за творчество или изкуство. Там ще проявите истински талант!
Хороскопът за май 2019 година препоръчва на жените Лъвове да гледат позитивно на някои сериозни случки, защото живота не свършва с тях. Ако имате цел и избран път, стъпвайте уверено по него. Трудностите само ще ви закалят, а също и ще повишат самооценката ви. Естествено, не забравяйте за това, че сте истинска жена. Бъдете мека и нежна в близките отношения.
Хороскоп за май 2019 за мъжете Лъвове
Хороскопът за май 2019 година предсказва критични забележки към мъжете Лъвове от страна на тези, които не ги мързи да ги възпитават. Но, ако в това има доза разум, приемете го като сведение. А с конкурентите и завистниците се оправете рязко, тук лоялността не е уместна.
Кой ви е приятел и кой не? Лъвовете ще се сблъскат с тези въпроси през май. Само не си правете прибързани изводи, за да не обидите невинни хора. Интуицията ще ви подскаже кой ви лъже и от кого може да очаквате истинска подкрепа. Не се поддавайте на комплименти, те могат да ви избутат от правия път.
Хороскопът за май 2019 година препоръчва на мъжете Лъвове да завършат всичко, което са започнали. И не се съмнявайте в своите способности, вие сте гении. Грешките от миналото, а и от настоящето, трябва да оправяте с бързо темпо, иначе ще снижат вниманието ви, а това ще доведе до още по-големи проблеми. По-добре е Лъвовете, през май 2019 година, да се откажат от всичко ново и креативно. А също и да не влагат пари в съмнителни проекти, да не дават и на заем.
Ако през май решите да сключите сделка или да „завържете“ сътрудничество, те ще се окажат плодотворни и доходни. Лъвовете ще успеят да решат всички важни въпроси, а също и да получат това, за което отдавна мечтаят. Резултатът от работата през май 2019 година ще ви зарадва откровено и ще ви вдъхнови.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2019 година за Лъв
Финансовият хороскоп за май 2019 година обещава на Лъвовете такива пари, че те ще се вземат за олигарси. Ще започнат да харчат пари на всички страни, което е доста глупаво. Още повече, че предстои да се разплащат за комунални услуги, да връщат заеми и да купуват вещи за дома. През май 2019 година, Лъвове може да срещнат на пътя си влиятелен и щедър човек. Но помнете, че той няма намерение да вложи във вашия бизнес милиони. Ще се наложи със собствени сили да печелите, за да се чувствате свободни и независими. Това, особено, се отнася за Лъвовете, които имат семейство и деца.
Хороскопът за май 2019 година предсказва на Лъвовете успехи в кариерата, професията и творчеството. Вие ще намерите време и сили за работа, да си починете чудесно, а също и да се срещнете с нужните хора. Ако се заемете с големи проекти, не забравяйте да поискате помощ от колеги и партньори. Важно е теорията да се отрази благоприятно на практиката. Лъвовете имат достатъчно опит и знания, за да преодолеят всички трудности по пътя на самореализацията си.
Кариерният хороскоп за май 2019 година предсказва на Лъвовете проблеми и ядове при оформянето на документи. Вие ще се заровите в книжата, в пълния смисъл на тази дума. Не са изключени изгодни пътувания, сключване на сделки с чуждестранни партньори. Важно е Лъвовете да имат цел, а в процеса на активната си дейност, непременно ще намерят начин за нейното осъществяване.
Здравето на Лъвовете през май 2019 година
Хороскопът за май 2019 година предсказва на Лъвовете мигрена и умора, затова трябва по-дълго да бъдете на чист въздух, а не на компютъра. Масаж, пълноценна почивка и позитивно настроение е това, което ще помогне да подобрите самочувствието си.
В началото на май 2019 година, Лъвовете трябва да се запишат за стоматолог. Дори и да не ви болят зъбите, венците да са в перфектно състояние, профилактиката няма да пречи. Добре е да планирате протезиране и избелване на емайла.
Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Лъвовете да водят здравословен и активен начин на живот. Спортът, във всичките му прояви, ще се окаже полезен, а също и фитнеса, йогата, и танците. Ако искате да се ободрите добре и да се заредите с енергия, намерете си занимание, което да ви е по душа. Не се приемат уговорки, че нямате време.
В края на май 2019 година, Лъвовете не трябва да се лекуват сами, дори да познавате болестите си или да притежавате екстрасензорни способности. Не трябва да рискувате!
Любовен хороскоп за май 2019 година за Лъв
Меркантилност в отношенията? Е, това вече е много! Лъвовете трябва да живеят с чувства, а не да се вглеждат в портфейла на потенциалните си партньори. Търсете близостта и романтиката, и добавяйте нежност, за да се изпълните с положителни емоции. Или искреността и верността сега не са модерни?
Любовният хороскоп за май 2019 година предсказва на семейните Лъвове големи харчове, свързани с децата, с домашни проблеми и с пътувания. По-малко се карайте, общувайте повече от цялата си душа и организирайте съвместни разходки сред природата. Не е изключено, в средата на май, Лъвовете да тръгнат на пътешествие, което са планирали още в началото на годината.
В началото на май 2019 година на семейните Лъвове им предстои постоянно да се занимават с проблемите на близките си роднини. Вие дори личните дела ще остави на страна, за да запазите спокойствието на съпруга/та, бабите, лелите… и за съжаление няма да може да избегнете това.
Любовният хороскоп за май 2019 година предсказва на Лъвовете увеличаване на битовите и финансовите въпроси. Оказва се, че от вашето старание и внимание ще зависи много. Кога да се занимавате с личния си живот? В края на месеца ще се намери малко свободно време, за да се потопите в романтиката. Само не се впускайте в съблазни и авантюри, защото само ще навредите на своето емоционално състояние.
В началото на май 2019 година, самотните Лъвове ще започнат истински да се заглеждат по представители на противоположния пол. Внимателно се вглеждайте в онези, които се отличават не само с привлекателна външност, но и с многостранна натура. Повярвайте, вашият интерес към тази особа няма секне дълго.