Хороскоп май 2019 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за май 2019 година съветва Козирозите да смирят амбициите си, леко да снижат активността и временно да се отдръпнат. Разбира се, не до степен, че да ви забравят. Просто е необходимо да обмислите много неща, да поставите всичко по местата си, а също и да планирате делата си в бъдеще. През май на Козирозите ще им се наложи да се докоснат до теми, които по-рано са им се стрували незначителни.
Романтичните отношения ще бъдат отлични, ако Козирозите на време се замислят за модата, гардероба и преобразяването на външността. Пуснете в ход цялото си обаяние.
Хороскопът препоръчва да посетите салон за красота и диетолог, ако имате проблем с излишни килограми. Не забравяйте и за духовното, изкоренявайте негативните черти и вредните навици. За да се изкачат с няколко стъпала нагоре, Козирозите трябва да бъдат уверени и принципни. Възможна е работа в чужбина.

Задават се промени на любовния фронт. Голяма част от свободното ви време ще бъде заето от флиртуване и намигане с противоположния пол, но това все пак е нещо, в сравнение с ергенския, еднообразен живот.
Астрологичната прогноза дава един съвет за семейните Козирози - не ревнувайте съпруга/та! От страна на здравето са възможни проблеми с храносмилателната система. Особен акцент поставете на дейността на черния дроб и далака. Важно е да не се лекувате самостоятелно.
Хороскоп за май 2019 за жените Козирози
Хороскопът предсказва на жените Козирози ярки събития, които ще следват определена последователност в техния живот. Само не е нужно да посвещавате всички в личния си живот, а също и бурно да споделяте впечатленията си. Някои ще разберат и ще се усмихнат, а други ще им се свие сърцето от завист. Бъдете внимателни с близкото общуване.
В средата на месеца Козирозите ще се устремят към търсенето на съмишленици. Ще им се иска да се обкръжат с хора, които имат сходни интереси и желания на техните. Между другото, ще успеете да се справите с тази мисия. Вие ще намерите приятни събеседници и приятели не само в реалния живот, а и в интернет.
Възможно е напрегнато положение с финансите. Само строгата икономия ще ви позволи да запазите бюджета в норма. Трябва да бъдете много внимателни в тълпата, в обществения транспорт и в компанията на малко познати хора. Не са изключени кражби, машинации и авантюристични предложения.
Хороскоп за май 2019 за мъжете Козирози
Хороскопът обещава на мъжете Козирози интересно и важно за живота им запознанство. Не, не става дума за романтика, а за чисто делови отношения. При това с нови и, както ще се окаже по-късно, надеждни приятели, вие ще завържете сътрудничество на комерсиална основа, което ще ви помогне да постигнете професионален и финансов успех.
В средата на месеца, в съдбата на Козирозите ще случи нещо такова, че ще им бъде трудно да намерят обяснение. Възможно е да се наложи да проверите сто пъти цялата постъпваща информация, за да направите нужните изводи. Не се доверявайте на сплетници, слушайте своето сърце. Интуицията ще изведе Козирозите на правилния път.
Хороскопът за май 2019 година препоръчва на Козирозите, всичко, което им кажат, да проверяват по няколко пъти. Не са изключени интриги от страна на конкуренти и неприятели, затова бъдете твърди и хладнокръвни. В службата се въртят всякакви слухове и клюки, но по-добре не участвайте в тях. Не трябва да се заемате с нови проекти, в процеса на работа над които ще направите много грешки.
В края на май 2019 година, Козирозите ще срещнат стар приятел, който ще се нуждае от мъдър съвет. Не е важно на каква именно тема, важно е вие искрено да подкрепите човека. Между другото, ако в близко време започнете съвместен бизнес, много ще постигнете на тази основа.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2019 година за Козирог
При Козирозите винаги се намират пари, а през май, неочаквано, ще изчезнат. Може би, вие сами ги харчите прекалено бързо? Помнете, ако на скоро сте започнали собствен бизнес, не трябва да очаквате бързи приходи. Финансовият хороскоп съветва да вложите част от средствата в недвижимост. Това е отлична възможност за тези, които искат всеки месец да получават стабилен доход. Не са изключени проблеми със здравето, затова на Козирозите им предстои да се охарчат за лечение или санаториум. В този случай икономията не неуместна. В края на месеца е възможно да си намерите допълнителна работа.
Хороскопът съветва Козирозите временно да си починат от работата и да съберат сили. Никой не може да ви обвини в мързел или неспособност да решавате проблемите. Обратно, показвате в колектива най-добрата си страна. Желателно е да контролирате воденето на документите, да довършите старите проекти и да бъдете максимално отговорни за новите.
Прекалената активност няма да бъде от полза за Козирозите. През май трябва да отделите време за себе си и за общуване с хората, затова намалете работния си устрем. Възможни са проверки от инстанции, след които ще ви се иска да потънете в дън земята. Внимателно проверявайте всичко, към което по-рано сте се отнесли нехайно. Кариерният хороскоп препоръчва да се вгледате в дейността на партньорите си. Те в много отношения могат да станат за вас пример за подражание.
В главата на творческите Козирози ще дойдат гениални идеи. Те дори няма да могат да спят нормално, затова ще се постараят да ги осъществят в живота. А, ако в края на месеца отидете на почивка, извлечете от нея много ползи и емоции. Например: отидете в страна, където никога преди не сте били или отидете на гости на село.
Здравето на Козирозите през май 2019 година
Хороскопът съветва Козирозите да внимават за храненето си, по-точно, да махнат от рациона си мазното, соленото и пикантното. Не е изключено за себе си да напомнят стари заболявания на стомашно-чревния тракт. Трябва да се откажете от спиртните и от газираните напитки. А, ако болката не утихне, трябва непременно да отидете на лекар и да направите нужните изследвания. Това е най-добре да го направите в първите дни на май.
Хороскопът предсказва проблеми със съня, раздразнителност и нервни сривове. Тук на помощ ще дойдат народните методи на лечение, отпускащите процедури и билковите чайове. Ако ситуацията не се промени, няма да минете без консултация със специалист.
В края на месеца трябва повече да се движите, да се занимавате със спорт и да започнете борба с вредните навици. Поддържайте организма си с витамини, закалявайте се и не пренебрегвайте профилактичните мерки.
Любовен хороскоп за май 2019 година за Козирог
През май 2019 година, личният живот на Козирозите ще бъде невероятен. Без конфликти, претенции и самотни вечери. Обратно, постоянно ще бъдете в центъра на събитията и ще общувате с нови хора. Може да бъдете свободни и независими, но все пак да имате прекрасни романтични отношения.
Любовният хороскоп за май 2019 година препоръчва на Козирозите да се отърват от комплексите, които до сега са им пречели да създадат устойчиви и искрени отношения. Ако искате да привлечете внимание към себе си и да бъдете привлекателни, трябва да работите в това направление. Четете специализирана литература, ходете на тренинги или посетете психолог. Друг добър начин е да поискате съвет от тези, които от много години са семейни.
През май 2019 година, Козирозите трябва повече да общуват, да излизат сред природата, да посещават мероприятия и да не се затварят за света. Непременно се запишете за фризьор, стилист и диетолог. А що се отнася до дома, замислете се, може би е нужен ремонт, нови мебели или някакви други вещи?
Любовният хороскоп за май 2019 година препоръчва на семейните Козирози да прекарват повече време с децата си. И не просто да играят или да ги глезят, а да поговорят с тях за ученето, приятелите и интересите. Отношенията с роднините също е важен фактор за тези, които искат да ги запазят доброжелателни. Ако Козирозите планират през май сватба или венчавка, то това е добър знак. Семейният живот ще бъде чудесен.
В средата на май 2019 година, Козирозите, със всички сили и с цялата си душа трябва да се стремят към хармония. При това не само вътрешна, а и в отношенията с техния избраник/тяхната избраница. Особено, ако държите на чувствата и се страхувате да не загубите своя човек. Всички проблеми обсъждайте заедно, не стаявайте обидите и агресията.