Хороскоп май 2018 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за май 2018 година обещава на Овните успешен месец в работата, късметлийски за любов и доходен в сферата на финансите. Изобщо, всичко за което се замислите, ще се сбъдне, затова може да се радвате предварително и да танцувате от щастие. Нищо чудно, защото никой не може да разубеди Овните от тяхната решителност и упорство. Вие дори в любовната сфера ще очаровате този/тази, когото отдавна заглеждате. И човекът почти веднага ще ви отговори с взаимност.
Овните не са свикнали да се предават при първата опасност или при възникващи проблеми. И през май 2018 година те ревностно ще се хвърлят в „боя“, за да подобрят живота си във всички сфери. Вие сте уверени, решителни и трудолюбиви личности. Хороскопът за май 2018 година съветва Овните да акцентират вниманието си върху организирането на личния си живот. Вашето обаяние няма да остане незабелязано в края на пролетта. Важно е винаги първо да мислите, а след това да говорите. Иначе ще обидите близките си.
С Овните е най-добре да не се шегувате и да не си съперничите, защото те непременно постигат своето, ако поискат. През май 2018 година се очакват доста срещи, които ще добавят романтика и вдъхновение.

Само не отказвайте, ако ви поканят на среща с човек, който не ви е много симпатичен. Той, по време на срещата, може да ви очарова с интелект и богат вътрешен свят. Хороскопът за май 2018 година съветва Овните да бъдат емоционално сдържани, защото топлите отношения с избраника могат с лекота да се разрушат. Ако станете по-отстъпчиви и оптимистични, то ще привлечете към себе си страхотни хора. Семейните Овни, през май, трябва сериозно да се замислят за покупка на дом. Ако до сега живеете с родителите си, то спешно се изнесете и организирайте своя бит.
Относно кариерата и финансите, Овните през май 2018 г. няма от какво да се притесняват. Дори конкурентите ще бъдат шокирани от вашия устрем и в края на месеца ще ви предложат взаимно-изгодно сътрудничество. В края на месеца ще получите именно това възнаграждение, на което сте разчитали още в началото на кариерния си път.
Хороскопът за май 2018 година предсказва за Овните обтегнати отношения с колегите. Но, ако вземете предвид и своите недостатъци, то с лекота ще намерите взаимно разбирателство дори и с най-несговорчивите сътрудници. Жълтото Куче съветва Овните по-малко да критикуват и да влагат повече здрав разум във всичко.
Не всичко ще бъде на ред със здравето при Овните през май, особено, ако постоянно нервничите и се карате без причина на любимите си хора. Ако усещате вътрешно напрежение, то по-добре повече се разхождайте, тичайте сутрин или започнете редовни занимания в спортна зала. В случай, че се разболеят, Овните трябва непременно да посетят личния си лекар. Самолечението може да доведе до сериозни усложнения. Ако отдавна не сте си правили изследвания, то е добре да го направите през този месец, така ви съветва хороскопът за май 2018 година. Не довеждайте своето физическо и психическо състояние до оценка „две“ и съответно до лечение в болница.
Здравен хороскоп
През май 2018 година, Овните ще работят като „луди“, затова не трябва да разчитат на голяма енергия и добро здраве. Постарайте се периодично да си почивате и да спазвате хранителен режим. Слушайте съветите на хора, които знаят повече за начините за запазване на здравето. Ако Овните не спазват профилактичните мерки, дори и лека простуда ще ги изпрати в леглото до края на месеца.
Хороскопът за този месец предсказва на Овните чести главоболия и ревматични болки. Не обвинявайте атмосферното влияние за проблемите си, защото вие сами сте се довели до това състояние. И така, отидете при личния си лекар и си пуснете всички необходими изследвания. Само опитен лекар ще може да постави на Овните точна диагноза и ще назначи ефективно лечение. През май 2018 година трябва да внимавате, когато приемате лекарства. Що се отнася до народната медицина, то тя помага само в отделни случаи и то в начален стадии на заболяването.
Овните по натура са твърде импулсивни и непоследователни, затова често „махат с ръка“ и на здравето си. Помнете, че от вашето добро самочувствие ще зависи работата ви, личния живот и финансовото ви положение. Ако се разболеете кой ще се занимава с вашия бизнес? През този месец Овните ще изпадат в паника, заради различни проблеми, а това може да ги доведе до депресия. Намерете в себе си сили, за да промените отношението си към трудните ситуации, тогава те ще се решават бързо и благополучно.
Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Овните, в трудни моменти да се обръщат за подкрепа към близките си. Пред тях може да се покажете слаби и безпомощни, те ще ви разберат и ще ви помогнат с добри съвети. През май важно за Овните е здравия сън, храненето и спортните занимания. Избягвайте бурните купони, развлеченията и прекалената употреба на алкохол. Месецът е много подходящ да оставите пушенето.
Финансов и кариерен хороскоп
През май 2018 година Овните да очакват сплетни и клюки зад гърба си. Всичко това ще се случва в работна обстановка, когато дори време за анализи няма да остава. И е по-добре напълно да избягвате интригите и горещите спорове, и да се направите, че нищо не се е случило. Важно е да говорите само по същина и да се усмихвате на всички, с които работите. Кариерният и финансов хороскоп за май 2018 година не съветва Овните да поемат повече задължения, отколкото могат да изпълнят. Чуждите ангажименти не ви засягат, затова се занимавайте със своите проекти. Важно е, това, което правите с огромно вдъхновение и упоритост, да устройва шефа.
Ако Овните мислят, че са се изчерпали на своята месторабота, то през май 2018 година може да потърсят за себе си нещо ново и перспективно. Дори заплатата ви да е добра, все пак нервите струват много повече. А и домашните ще се радват, че вие, най-накрая, сте намерили своето място под слънцето и ще се успокоят морално. Хороскопът за май 2018 година препоръчва на Овните да бъдат по-малко импулсивни и агресивни. Не се поддавайте на провокации към конфликти! По Пълнолуние (29 май) не трябва да започвате нови дела и да подписвате договори. През този ден е по-добре да отложите съвещанията и деловите пътувания.
През май 2018 година Овните може да вземат кредит или да оформят ипотека. Особено, ако парите са ви нужни за семейството, за покупка на дом или за влагане в личен бизнес. Месецът е добър за сключване на сделки с дълъг срок, връщане на дългове и търсене на допълнителни доходи.
Хороскопът за май 2018 година е приготвил за Овните доста перспективни предложения, които могат да ви обезпечат стабилно бъдеще. Важно е да не пазите гениалните идеи за себе си, защото те могат успешно да бъдат реализирани и да ви донесат доходи. Ако през май 2018 година Овните стартират, на хоризонта ще се появят както надеждни партньори, така и интересни проекти. Вие знаете как да преодолеете препятствията и няма смисъл да се съмнявате в своята безспорна победа.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за май 2018 година съветва Овните да си измислят по-малко трудности, а да гледат позитивно на отношенията с новия си избраник/ца. Помнете, че всичко негативно бързо се въплъщава в реалността. През май много самотни Овни ще срещнат човек, когото ще обикнат от цялото си сърце и душа. Само по-често бъдете в компанията на приятелите си, разхождайте са в парка и не забравяйте да звъните на тези, които не сте виждали отдавна. Възможно е вашата бъдеща половинка вече да ви познава и да изпитва симпатия към вас.
Ако Овните не се разделят мислено с предишния си любим/а, то няма да могат да разчитат на нови чувства през този месец. Разбира се, ако вие си мечтаете да върнете старите отношения, бъдете смели и инициативни. Няма гаранция, че любовта ще бъде същата като преди – безоблачна и нежна. Но шанс винаги има, което означава, че трябва да го използвате. Любовният хороскоп за май 2018 година е приготвил за Овните добър съвет – да бъдат самоуверени и отстъпчиви. Тогава може да се надяват на щастие в личния си живот. И още – не се озлобявайте срещу тези, които ви желаят само доброто. Пуснете ги да влязат в личното ви пространство и взимайте урок от всичко онова, което те говорят.
През май 2018 година на Овните не им пречи да работят повече и да си намерят хоби, за да не объркате живота си с тъжните си спомени. Влезте в тренажорната зала и се заемете с фитнес, за да освободите от отрицателната си енергия. Между другото, така ще стегнете и фигурата си, което ще предизвика завистта на околните. В семейството на Овните ще има от всичко по малко – и разправии, и нежни помирения. Любовният хороскоп за май 2018 година препоръчва на Овните да бъдат внимателни, иначе скандалът, възникнал на битова почва или заради ревност, може да доведе до развод. Помнете, че „точката“ в отношенията ще се наложи да поставите именно вие. По Новолуние (15 май), Овните не трябва да ходят по срещи или да изясняват отношенията си с брачния си партньор.