Хороскоп март 2019 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година настоятелно препоръчва на Везните да променят външния си вид. Стига вече сте пестили от гардероба, здравето и удоволствията. Още повече, че през този месец, буквално, ще ви засипят с комплименти и покани за срещи. Ако тръгнете на шопинг е по-добре да бъде, когато Луна нараства (от 17 до 30 март). През този период ще купите всичко, което наистина ще ви бъде от полза.
Везните могат да очакват благополучие в бита и във финансите. Всичко планирано ще се реализира бързо и в срок. Особено, ако се отнася до ремонт, препланиране или преместване в друго жилище.

Хороскопът за март 2019 година предсказва на Везните строителство на извънградска къща. Не мислете за парите, финансовите средства ще ви стигнат за всичко, което сте замислили.
В служебната сфера се набелязват промени за Везните, много от които, за съжаление, няма да бъдат за добро. Вероятно е някой от колегите да клюкарства за вас и да се опитва да ви подложи „динена кора“. Но, ако бъдете позитивни, уверени и не се предавате, неприятностите сами ще се разрешат. Хороскопът за март 2019 година съветва Везните, които са ръководители, да се вслушват в подчинените си. А за решаване на финансовите проблеми се обръщайте към по-състоятелните партньори.
В края на март 2019 година , Везните ще получат значителен приход. За много няма да бъдат неочаквани, защото ще дойдат след допълнителна работа. Няма да бъде лошо да си намерите хоби, защото то, също, ще ви носи приходи. За запазване на психическото здраве трябва да се заемете с йога и медитация.
Хороскоп за март 2019 за жените Везни
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на жените Везни да бъдат точни и дисциплинирани дори при дребната работа. Старайте се да подхождате към всичко не само с прецизност, но и с оптимизъм. Ако повярвате в себе си и в своите сили, то и околните ще ви приемат за пример. Везните, през март, трябва да станат по-търпеливи към всички с които общуват и работят в един екип. Не си и помисляйте да хулите съдбата за проблемите си, възможно е те да са ви изпратени, за да закалите волята си.
Хороскопът за март 2019 година не съветва жените Везни да бързат и да правят прибързани изводи. Всички нововъведения ще ви донесат успех, ако се отнасят към професионалното. Не трябва да забравяте за онова, което не сте свършили, за набелязаните проекти и за всичко, което е разпиляно по пода. С роднините трябва да се срещате по-често, в краен случай просто им позвънете и се поинтересувайте как се чувстват.
В края на март 2019 година на Везните ще им се наложи спешно да решават битови и домашни въпроси. Те са се натрупали предостатъчно, затова не трябва да ги отлагате. Ако имате хоби или някакво друго увлечение, което ви е по душа, то му посветете свободното си време. И не се страхувайте от критики от страна на домашните, защото вие получавате морално удовлетворение, а това вече е добре.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Везни
Хороскопът за март 2019 година съветва мъжете Везни да работят и пак да работят. Може би това ви звучи уморително, но именно активността и деловитостта ще ви помогне да постигнете желаните цели. Ако имате възможност, намерете си още една работа или потърсете нещо подходящо в интернет. Везните знаят как да постигнат успех, само че често забравят за това.
Март 2019 е много подходящ за установяване на връзки и за привличане на нужните хора. Ако Везните умело усвоят това, целия месец ще бъдат на „гребена на вълната“. Пътуването в командировки, воденето на преговори и посещаването на конференции ще бъде приоритет за вас. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на мъжете Везни да бъдат пунктуални и упорити. Ако мързелът вземе връх, то не можете да мечтаете за никаква кариера.
В края на март Везните трябва да се посветят на мащабни и важни дела. Благодарение на вашата инициативност, те ще се въплътят в живота, по невероятен начин. Особено ще им провърви на тези, които се занимават с творчество. По-добре не се занимавайте с технологии и компютърни програми. Обърнете се за помощ към специалисти, за да не счупите нещо и да си докарате още по-големи проблеми.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на мъжете Везни да не планират и да не взимат решения на 27-мо число. Това е труден ден, когато всичко може да рухне за миг и да си създадете неприятности.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Везни
Финансовият хороскоп за март 2019 година обещава на Везните трудна финансова ситуация, но изход ще се намери, ако всичко от рано пресметнете и премислите. Помнете, че грешките ще се умножават, ако не станете пестеливи и не спрете да купувате всичко, което ви попадне пред очите. Вземете се в ръце, не сте деца. Смело сключвайте сделки и влагайте средства в това, което вече ви е познато. Загубите ще бъдат незначителни, особено, ако през март 2019 година Везните прибягнат до помощта на надеждни приятели. На някои им предстои спешно да изплатят дългове, които им „висят“ от сто години. Приходи се очакват през втората половина на март.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на Везните трудни взаимоотношения с деловите партньори. Ако се постараете, то непременно ще намерите ключа, с който да отключите врата към успеха и богатството. Многобройните пътувания по работа и лични въпроси ще ви доведат до осъзнаването на собствената ви значимост в социума. Ако Везните заемат ръководна длъжност, то през март 2019 година ще им бъде трудно да бъдат сдържани. Но, едва ли повишения тон или агресията в отношенията с подчинените ще ви помогне да организирате качествено работния процес.
През март Везните ще се увлекат в приключения или интриги, а изходът от всички тези безобразия трябва да потърсите в себе си. По-точно, в преразглеждането на собствените си вътрешни качества. Ако се промените към по-добро, тогава всички проблеми и конфликти ще ви заобиколят.
Кариерният хороскоп за март 2019 година препоръчва на Везните да бъдат отговорни в работата си. За вашето безхаберие вече се носят легенди, а вие продължавате да се държите като безгрижни младежи. Отлично ще преминат делата, които са насочени към покупка на жилище. Без консултация от юрист не смейте да взимате решения по финансови проблеми. През март 2019 година, Везните ще имат бойно настроение, но само за тези дела, които истински харесват. Не е желателно да разграничавате „иска ми се“ от „трябва“. Здравия разум ще ви послужи, когато се занимавате с дългосрочни проекти.
Здравето на Везните през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година не обещава на Везните простуди, болести и сериозни проблеми. Обратно, здравето ще бъде на висота. Не е учудващо, защото за този месец сте планирали закаляващи и укрепващи процедури. Ефектът от тях ще бъде страхотен, при това, ще се усети в кратък срок.
Наистина, емоционалното състояние на Везните няма да бъде в най-доброто състояние. Постоянни изблици, раздразнителност и спадове на настроението ще ви мъчат през март. Ще бъдат полезни духовните практики, плуването и слушането на класическа музика. Хороскопът за март 2019 година съветва Везните да си почиват повече, да се отпускат и да си лягат рано да спят. А преди сън непременно да проветряват стаята и да си взимат топла вана.
Ефективни ще бъдат дихателните упражнения, особено, ако ги изпълнявате периодично и под ръководството на инструктор. Желателно е Везните да приемат народни методи за оздравяване на организма и да се вслушват във вътрешния си глас. Не трябва при първите симптоми на простуда да тичате в болницата.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Везни
Любовният хороскоп за март 2019 година препоръчва на Везните да станат по-разкрепостени, за да покорят и очароват ухажорите си. Те ще бъдат много, само трябва да изберете най-достойните и най-неотразимите. Между другото, няма да можете да скриете харизмата си, тя ще ви помогне да срещнете истинската любов в средата на пролетта. Ако сте готови за искрени чувства и здрави отношения, не се страхувайте да се покажете натрапчиви или първи да поканите на среща.
Топли и ясни отношения очакват Везните, които вече имат избраник. Най-накрая всичко сте изяснили, не се вглеждайте в миналото и не се карайте за дреболии. Любовният хороскоп за март 2019 година препоръчва на Везните, заедно с партньора/ката да решат всички настоящи проблеми. Помнете, че от откритостта и доверието зависи всичко.
През март 2019 година, някои Везни ще искат да отлетят на Луната, само и само да спрат скандалите и разправиите с избраника. Какво пък, ако не е възможно да промените каквото и да било, то раздялата е единствения изход. Нека раздялата да бъде временна, но тя е необходима и за двамата, като въздуха. Везните трябва по-малко да критикуват партньора си, да станат по-нежни и отстъпчиви. А зловещото си настроение, което носите от работата си, скрийте по-надалече.
Любовният хороскоп за март 2019 година обещава на самотните Везни романтично запознанство в края на месеца. Абсолютно нестандартна личност ще привлече вашето внимание, но и това е всичко. Важното е, че на вас ще ви бъде интересно и няма да ви бъде скучно с новия партньор. И на среща той/тя пръв ще ви покани, а това вече е приятно.