Хороскоп март 2019 за РакГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година предсказва на Раците активен начин на живот. Общуване, запознанства и бурни компании ще заемат цялото ви пространство, което ще се окаже полезно за саморазвитието ви. За съвети при вас ще идват колеги, не им отказвайте и им подскажете как да постъпят в трудни ситуации. Раците трябва внимателно да премислят всяка своя дума, за да не навредят на собствената си репутация.
През март на Раците може от сърце да им завидят – енергията ще прелива. Ще бъдат изпълнени със сила, вдъхновение и творчески таланти.

Всичко това ще им позволи да открият нови пътища за кариерно израстване. Хороскопът за март 2019 година обещава на Раците бързо решаване на проблемите, приятни запознанства и изгодни договори. Не мислете, че нямате много приятели. Напротив, имате! Между другото, през този месец неочаквано ще позвънят на Раците и ще ги поканят на среща стари приятели.
Колегите ви уважават, шефът ще ви даде премия, а перспективната работа е в изобилие, това нали е много радостно? Хороскопът за март 2019 година съветва Раците да похарчат част от парите за подаръци за близките си хора. Любовните дела също ще се изкачат на по-високо стъпало. Самотните Раци непременно ще срещнат своя, любим човек. А на семейните хора може да се пожелае само едно – да бъдат искрени и откровени един с друг. За изневяра изобщо не си помисляйте.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на Раците дългоочакваната бременност. Вашата мечта, най-накрая ще се сбъдне, сега внимателно се отнасяйте към своето здраве. Важното е да не се простудявате, обличайте се според времето на вън и се хранете с режим. Витамини, здрав сън и никакви физически натоварвания!
Хороскоп за март 2019 година за жените Раци
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на жените Раци да не поемат ролята на командир на всички. Вие така се стремите към лидерство, че резидентите от всички страни ще останат зад вас. За какво ви е нужно всичко това, ако сте представителка на прекрасния пол? Още повече, че живота ви и така се подрежда успешно! Раците трябва бързо да се откажат от капризите, импулсивните изблици и раздразнителността. През март трябва да контролирате емоциите, да се влизате в конфликти и да се откажете от прекалено шумните компании. Ако все пак излизате, нека бъде в тесен приятелски или роднински кръг.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на жените Раци удачен шопинг. Ако подходите към покупките практично и пестеливо, то ще си купите това, което ще ви служи много години. Само не плувайте по течението, а внесете разнообразие в своя живот. Това могат да бъдат културни и масови мероприятия, излизания сред хора и романтични запознанства. Ако Раците първи направят контакта с хората, със сигурност ще спечелят от това. Понякога ще бъде полезно да отстъпят от графика си, особено, ако рутината и сивотата окончателно ги завладеят.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на жените Раци много интересни идеи, креативни проекти и реализиране на плановете. Ако се нуждаете от подкрепа, обърнете се към приятелите, особено тези, които са проверени във времето. Не се затваряйте в себе си, защото трудностите се преодоляват много по-лесно, когато сте заедно с близките си хора.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Раци
Хороскопът за март 2019 година обещава на мъжете Раци бурен и наситен месец. Толкова ярки събития и впечатления отдавна не сте имали. Сега можете от душа да се повеселите, да се насладите на новостите и да се срещнете с тези, които наистина са ви интересни. Не са изключени командировки, но и те ще преминат чудесно за Раците. Още повече, че зад граница или в друг град ще намерите места, от които ще останете във възторг. А и ще се запознаете с нови хора, а те ще бъдат истински, приятни изненади!
През март 2019 година, Раците ще получат много важна информация, но половината от нея ще трябва да отложите за известно време. Тя се нуждае от реформиране и не е годна веднага за работа. Има възможност да установите изгодни връзки, особено тези, които се занимават с бизнес. Не забравяйте и да учите по време на активната си дейност. Хороскопът за март 2019 година съветва мъжете Раци да посещават курсове, семинари и всевъзможни тренинги. Не се стеснявайте да излезете пред публика. Повярвайте, вашите ораторски способности, както и уменията ви да представите темата, ще бъдат оценени по достойнство.
Интуицията ще помогне на Раците да избегнат неприятностите и проблемите, затова в никакъв случай не трябва да игнорират нейните подсказки. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на мъжете Раци да подходят без илюзии към любовната сфера. В края на месеца някакъв отдавнашен и труден въпрос ще се разреши удачно. Ще усетите лекота и радост, че всичко, най-накрая, е останало в миналото.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година да Рак
Финансовият хороскоп за март 2019 година не обещава на Раците несметни богатства и дълго излежаване на дивана. По-скоро ще ви се наложи да работите с чуждестранни клиенти, да звъните на хора и да водите важни преговори. Но именно, една такава активност ще ви позволи да откриете пред себе си стотици интересни възможности. С коя от тях да се заемете, за да направите кариера? Раци, трябва да се оставите на интуицията си или да се обърнете за съвет към успешните си приятели. С финансите ще усетите затруднение в края на месеца, когато ще се разходите по магазините, а след това разочаровано ще се вгледате в портфейла си. Празен е, нали? Следващият път бъдете пестеливи.
Хороскопът за март 2019 година съветва Раците да преразгледат не само работния си график, но и подхода си към основните задачи. Вие нямате толкова много енергия и време, че да ги пилеете напразно. Възможни са сблъсъци и неразбирателство със задгранични партньори. Тук Раците ще се нуждаят от миналия си опит и от нови знания, които могат да получат от учене и самообразование. Не си и помисляйте през март да пропускате покрай ушите си дребните проблеми. От това, колко бързо ще се справите с тях, ще зависи професионалното ви израстване и финансовия успех.
През март 2019 година, някои въпроси ще застанат пред Раците така остро, че ще се наложи да се оттеглят от сегашната си работа и търсят нещо по-обещаващо. Важното е да не престъпвате закона и да не предизвиквате конфликти. Правете всичко внимателно и без напрежение. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Раците да внимават за поведението на партньорите и колегите. Ако усетите, че са готови на мръсни трикове или са нечестни, веднага се разделете с тях.
През март 2019, Раците ще възобновят стари връзки и то така успешно, че в близко бъдеще няма да усещат притеснения, особено в материално отношение. Ако имате добри приятели, можете да организирате заедно бизнес или друго занимание. Края на месеца ще бъде подходящ период да подходите към някои проблеми, защото тогава вече ще знаете как да ги разрешите спокойно.
Здравето на Раците през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година предсказва на Раците добро здраве, енергичен подем и редовни физически тренировки. Вие така ревностно ще се заемете със себе си, че приятелите и колегите ще ви завидят. Поканете ги със себе си в спортната зала или на басейна. А като стимул използвайте стройната си фигура и доволната усмивка.
През март 2019 година при Раците могат да се появят проблеми със състоянието на косата или кожата. Непременно се обърнете към лекар специалист, не се лекувайте сами. Помнете, че препаратите, които познатите или приятелите ви съветват да ползвате, на вас само могат да ви навредят.
Хороскопът за март 2019 година съветва Раците да се отнасят внимателно към дейността на пикочо-половата система, особено на бъбреците. Спазвайте диета, откажете се от солената и пикантна храна, и от газираните напитки. А, ако усетите болки в кръста, бързо отидете на лекар. Не отлагайте лечението, направете си изследвания и бъдете внимателни към здравето си.
Любовен хороскоп за март 2019 година Рак
Любовният хороскоп за март 2019 година съветва Раците първо да се оправят със служебните въпроси, а едва след това да се задълбочат в чувствата и романтиката. Още повече, че ви очаква ремонт, битови проблеми и много други домашни дела. Много ще се заемат с продажба на дома и преместване, което също ще ги отдалечи от личния живот. Макар че, ако Раците разчитат на подкрепа на любимия човек, бързо ще свършат всички настоящи дела. Важно е да не се суетите без причини и да бъдете планомерни във всичко.
Любовният хороскоп за март 2019 година съветва Раците да бъдат внимателни, особено към близките. Разправиите и конфликтите ще заобиколят дома ви, ако сами не ги провокирате. Едва ли новите запознанства ще доведат до нещо сериозно и „вечно“ при самотните Раци. Дори обратното, по-добре е да се откажете от романтични срещи в началото на март.
Затова пък, този месец ще бъде чудесен за развлечения с приятели, почивка в планината и бурни купони. Но нека всичко бъде с мярка, без „изцепки“. Любовният хороскоп за март 2019 година препоръчва на Раците да се развиват духовно, да учат, да посещават културни мероприятия и да бъдат „в час“. А семейните трябва да бъдат искрени и заедно да се стремят към хармония. Защото, ако между съпрузите има взаимно разбирателство, то и щастието непременно ще дойде. Отделяйте повече внимание на децата, интересувайте се от техните приятели и от учебния процес.