Хороскоп март 2019 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година препоръчва Овните да преразгледат своите принципи и да определят приоритетите си. Полезно е да се промените вътрешно, да се заемете с духовно развитие и тогава успехът във всички начинания няма да ви накара да чакате. Овните не трябва да мързелуват, дори и в дребните дела, за да постигнат желания резултат. През март се откажете от вредните си навици, отдайте се на спорта и на здравословния начин на живот. Очакват ви големи дела, само вдигнете главата и смело напред!
Не е желателно Овните да изразяват бурно своите чувства в любовта.

Ревността оставете зад себе си, за да не разрушите отношенията си с партньора/ката. Хороскопът за март 2019 година съветва Овните да се доверяват на човека, който искрено ги обича. В семейството не се очакват проблеми и преживявания, ако самите вие не проявявате нервност и раздразнителност. Важно е, Овните да не се съблазняват да флиртуват, особено с колегите или приятелите.
Финансовото положение на Овните през март ще бъде отлично, ако си намерят допълнителна работа. Възможно е да научите нова специалност, да сключите сделки за дълъг срок и да се покажете като истински професионалисти. Хороскопът за март 2019 година обещава на Овните плодотворна дейност зад граница. Не трябва да влагате пари в това, което ви е малко познато и може да ви доведе до загуби.
През март стари заболявания ще напомнят на Овните за себе си, затова не е приемливо безхаберното отношение към здравето. Пазете се от простуди, преохлаждане и физически натоварвания.
Хороскоп за март 2019 за жените Овни
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на жените Овни да се погрижат за самообразованието си. Добре е да тръгнат на курс или семинар, за да повишат квалификацията си. Вие ще станете истински лидер във всичко, което планирате. Само търсете надеждни партньори и не прекалявайте с командния тон.
В средата на март Овните не трябва да рискуват с парите, да бъдат лекомислени в любовта и да се водят по интимните си желания. Овните трябва по-често да се вслушват в нравоученията на роднините, особено, ако те са по-мъдри и по-опитни.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на жените, родени под знака Овен, небивало по-рано влечение към четене, учене и мистичност. Всичко, което е загадъчно, привлекателно и уникално ще ви доведе до развитие на талантите ви. Не се страхувайте да се сторите необичайни на околните. Самобитността на Овните ще им донесе голяма полза, а също ще им помогне да избегнат вътрешните съмнения и да се преборят с комплексите си.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Овни
Хороскопът за март 2019 година предсказва на мъжете Овни доста грижи. Ще бъдат подходящи дисциплината и усърдието, а екзистенциалното съществуване изключете. Трябва да бъдете много стегнати и настойчиви, за да постигнете победа и признание. Желателно е да действате с план, а не спонтанно. Още повече, че през март не се очакват сериозни конфликти и неприятни ситуации при Овните. Спокойно и уверено работете, за да постигнете финансово благополучие и да направите кариера.
През този месец, колегите истински ще уважават Овните, което ще им позволи да реализират талантите си. Началството ще си спомни всички ваши предишни заслуги, ще ви даде голяма премия и дори ще ви назначи за отговорници на доходни проекти. Хороскопът за март 2019 година не съветва мъжете Овни да се изтъкват. Бъдете скромни, за да запазите авторитета си. Разумният подход към всичко е онова, което ще ви даде добри плодове.
Успехът е на страната на тези Овни, които не демонстрират амбиции и инат, а внимателно подхождат към всички задачи. Професионалното ви израстване е осигурено, само не снижавайте темпото и се завишавайте нивото на личните си интереси. Хороскопът за март 2019 година обещава на мъжете Овни изпълнение на заветните им желания. Най-накрая може да започнете собствен бизнес, да си намерите друга работа и да получите всичко желано.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Овен
Финансовият хороскоп за март 2019 година предсказва на Овните труден, финансов период. Възможна е работа, която ви води до загуби, а също и доходи, но в малки размери. Старайте се да пестите средствата, а не да ги харчите. Желателно е да си съставите точен бюджет в началото на месеца, за да не се окажете на минус. Благополучие във финансовите дела могат да очакват Овните, които се занимават със собствен бизнес. Тук са възможно най-малките загуби и най-удачните вложения. Не е изключено, да получите премия за свършена по-рано работа.
Март 2019 година ще се стори на Овните невероятно труден. Действително, проблемите ще бъдат доста и ще успеете да ги решите само с невероятна упоритост и самоотверженост. Възможно е някои от делата да се застопорят, а други, обратно, да се реализират дори без активното ви участие. През март 2019 година е най-добре Овните да избягват интригите и конфликтите, иначе ще прераснат в страшни разправии. Ако се окажете въвлечени в сплетните, се постарайте да заемете неутралната страна.
Кариерният хороскоп за март 2019 година предсказва на Овните много неразбираеми и заплетени ситуации. Ако се вгледате в основата им, е възможно да решите всичко бързо и без конфузии. Приятен е фактът, че често ви протягат ръка за помощ приятели и роднини. Те буквално чувстват, че силите ви са на края, а също и психическото ви състояние. В колектива, Овните трябва да се държат възпитано. Занимавайте се спокойно със своята работа и не се намесвайте в това, което не ви е нужно. През март 2019 година е възможно да сключите изгодно сътрудничество със западни партньори.
Март ще донесе на Овните затруднения в юридическата сфера. Ще ви се наложи да се занимавате с документация, да плащате данъци и дори да пътувате в чужбина, за да изгладите някои делови връзки. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Овните да контролират не само своето поведение, но и действията на околните. Ако проявите своите таланти, още веднъж ще убедите всички, че вие сте истински професионалисти.
Здравето на Овните през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година обещава на Овните крепко здраве, но не е нужно да се хвалят с това. Още повече, че имунитетът може рязко да се снижи, ако не закаляват организма и пренебрегват профилактичните мерки. Не е изключено, хроничните заболявания да се появят в най-неподходящия момент. Овните трябва по-често да се вслушват в себе си в симптомите, за да не се разболеят.
През март 2019 година за Овните ще бъде полезно да преминат медицински изследвания, да направят нужните анализи и да диагностицират целия организъм. Обръщайте се към клиники, където работят квалифицирани лекари. Иначе, само ще си похарчите парите и времето.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Овните да използват енергията си за нужните направления. Натоварванията са добри, когато са с мярка. Ефективни ще се окажат заниманията в тренажорната зала, фитнеса и плуване. Ако нервната ви система е разклатена, можете да отидете на йога и да посещавате психологически тренинги. Сутрин – хладен душ, а вечер – топла вана.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Овен
Любовният хороскоп за март 2019 година обещава на Овните искрени и наистина щастливи отношения с избраника/цата. Не трябва да се ограничавате само с нежни прегръдки и романтични моменти. Нужно е да се стремите да познавате човека, когото обичате от цялата си душа и сърце. Какво му харесва, какво му е хобито и какви са плановете за бъдещето? Всичко това трябва живо да ви интересува, за да постигнете хармония и да създадете устойчив съюз.
Не само радостни, но и тъжни събития очакват Овните в личната сфера. През март 2019 година, някои двойки, които вече са морално готови за това, ще се разбягат на различни страни. Не са изключени разводи в семейства, където съпрузите живеят от доста години заедно. Важното е да преживеят всичко това спокойно и достойно, ако е възможно да останат приятели, заради годините, които ги свързват.
Любовният хороскоп за март 2019 година обещава на Овните ярки моменти във физическата близост. Бурният темперамент и явните желания не могат да се скрият, а и не е нужно. Не са изключени нови запознанства от романтичен характер, които могат да доведат до устойчиви отношения. Възможно е Овните да срещнат човек, с когото заедно да започнат бизнес. Финансовата ситуация бързо и видимо ще се подобри.