Хороскоп март 2019 за ЛъвГледай в youtube Хороскопът за март 2019 година обещава на Лъвовете приказно богатство. Парите ще се сипят по пищната ви грива, а вие трябва да ги разпределите правилно. Между другото, при вас ще се появи и свободно време, колкото си искате, а това означава, че можете да си починете и да се срещнете с приятели. Важното е Лъвовете да бъдат много усърдни с веселието и съблазните. Желанията ще се сбъднат, не прибързвайте със събитията.
През март Лъвовете ги очакват многобройни срещи и бурни компании. Ще имате възможност да се запознаете с хора, които кардинално ще повлияят на вашата съдба.

Възможно е с някого да се сприятелите, а някого да наречете своя „втора половинка“.
Хороскопът за март 2019 година обещава на Лъвовете не само радостни дни, но и неприятни моменти. Ако се задълбочите в професията и изкарването на пари, близките ви ще останат на заден план. А от тук следват конфликтите, обидите и неразбирателството. Лъвовете трябва първи да правят компромиси, а също и често да общуват с близките си хора. Домашните дела също изискват внимание, не забравяйте за тях в работния си график. През март Лъвовете трябва да бъдат бдителни по време на пътуване, а също и внимателно да планират своето време.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Лъвовете да бъдат по-пестеливи в покупките. По магазините ходете, но не изкупувайте всичко, което видите, дори и съблазънта да е голяма. Със здравето всичко ще бъде добре при Лъвовете, но трябва да се запишете за стоматолог. Иначе, вашата широка усмивка няма да изглежда привлекателна.
Хороскоп за март 2019 за жените Лъвици
Хороскопът за март 2019 година съветва жените Лъвици първо да мислят, а след това да говорят. Разбира се, на темпераментните дами ще им бъде доста трудно да го направят, но трябва. Постарайте се да не се заяждате с никого, бъдете позитивни и коректни. Дори, ако вътре във вас бушува завист или досада. За да могат през март да се осъществят всички желания, Лъвовете трябва да ги запишат в тефтера. Помнете, че само оптимистите постигат всичко, към което се стремят упорито.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на жените, родени под знака Лъв, да се заемат с образованието и с външния си вид. Ако имате конкретна цел, постигайте я по честен път. Борете се с вредните навици, не бързайте с изводите и анализирайте всяка своя крачка.
За Лъвовете ще бъде полезно през март 2019 година да посещават семинари, да търсят знанието и да повишават професионализма си. Дори клюкарите и завистниците да шепнат зад гърба ви, вие стойте над всичко това. Откажете се от това, което ви пречи да се движите напред и мислите позитивно. Но най-важното е, жените Лъвици да не оставят да се водят по желанията си. Общувайте само с тези, които са ви близки по дух и интереси.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Лъвове
Хороскопът за март 2019 година обещава на мъжете Лъвове стабилно финансово положение. Това ще им придаде невероятна увереност и в себе си, и в бъдещето. Има вероятност да се издигнат в кариерата, а също и да намерят още една доходна работа. Месецът е добър за Лъвовете, които искат да си купят кола или дом. Може смело да вложите средства в недвижим имот, а също и да се заемете с търговия.
През март 2019 година, Лъвовете ще получат неща, които отдавна са искали. Това могат да бъдат ценни книжа, документи или парични спестявания. Но, ако започнете да харчите парите, те мигом ще се изпарят. Най-добре е да се откажете от съблазните и авантюрите, а също и да търсите „лесни“ пари. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на мъжете Лъвове да бъдат рационални в покупките. Непременно се оправете с домашните и битовите проблеми, за да не се трупат зад гърба ви.
Лъвовете, които се занимават с рекламен бизнес, видимо ще успеят. Не е изключена конкуренция и сблъсък по време на сключване на сделки. Но, ако това се случи, обърнете се за помощ към юристи или влиятелни хора. Хороскопът за март 2019 година съветва Лъвовете да бъдат търпеливи и мъдри, за да не направят непоправими грешки. Помнете, че емоциите могат да навредят, затова ги дръжте под контрол.
В края на март 2019 година на Лъвовете ще им се наложи доста да пътуват и да общуват. И не само по работа, а и за започване на лични връзки. Трупайте опит, повишавайте квалификацията си!
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Лъв
Финансовият хороскоп за март 2019 година предсказва на Лъвовете сериозни проблеми с парите. Но не трябва да се оплаквате от ниската заплата, защото вие самите харчите прекалено много. Освен това, ще ви се наложи спешно да се разплащате с кредити и да връщате пари на приятели.
Разбира се, че можете да разчитате на роднините, но тяхната помощ няма да бъде безкрайна. И така, през март 2019 година, Лъвовете трябва да започнат да търсят нова работа, по-често да пътуват в командировки и да търсят своето място под слънцето. Ако започнете да учите, няма да загубите! А пари за това благородно занимание може и да заемете. В края на месеца не са изключени неочаквани приходи.
Хороскопът за март 2019 година не препоръчва на Лъвовете да проявяват особено настървение в работата, особено, ако тя е нова и трудоемка. Само последователния и внимателен подход към задачите ще позволят на Лъвовете да се реализират професионално. Използвайте рационално енергията си, а също „завързвайте“ изгодни връзки. В трудните моменти, Лъвовете трябва да се съветват с тези, които многократно са преминавали през „такива уроци“.
През март 2019 година на Лъвовете им предстои да се занимават с извънредна дейност. Очаква ви истинска работа и трябва да се справите бързо с нея. Не трябва да се отказвате от командировките зад граница, те ще се окажат перспективни. Хороскопът за март 2019 година съветва Лъвовете да се заемат със стари проекти, от които някога напразно са се отказали. Съблюдавайте режимът на работа, не прекалявайте! Още повече, че болничните намаляват доходите.
Много Лъвове ще поискат да се изявят в творчеството. Това е чудесно, покажете своите таланти на околните във всичките им нюанси.
Здравето на Лъвовете през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Лъвовете да се лекуват, особено, ако проблемите засягат щитовидната жлеза или черния дроб. И никаква народна медицина, има квалифицирани лекари, които ще ви назначат ефективно лечение. Помнете, ако експериментирате със своя организъм, ще попаднете в болница.
През втората половина на март, Лъвовете ще усетят проблеми на физическо ниво – умора, апатия и ниско кръвно – всичко това ще се отрази рязко на общото им самочувствие. Възможно е да е дошло време да си вземат отпуска и да си починат. И не у дома, а в санаториум или на пътешествие. Отнасяйте се внимателно към храненето. Трябва да пиете витамини за укрепване на имунитета и повече да се движите.
Хороскопът за март 2019 година съветва Лъвовете да се пазят от простуди и инфекциозни заболявания. Те не са страшни, а усложненията след това. Ако имате записани някакви народни методи, възползвайте се от тях. Не забравяйте да закалявате организма си, ходете пеша и правете гимнастика за гръбначния стълб.
През март 2019 година, Лъвовете трябва да общуват повече с позитивни хора, за да не попаднат в хищните лапи на депресията. Освен това, самите вие гледайте оптимистично на живота и не правете трагедии напразно.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Лъв
Любовният хороскоп за март 2019 година обещава на Лъвовете романтика и нежни признания. По принцип, така и трябва да бъде в началото на пролетта, но вие вече сте се отчаяли да чакате своето щастие и истинската любов. Но в действителност, съдбата не само, че ви е наблюдавала, но и ви е изпратила великолепен подарък – симпатичен и надежден партньор. Важното е Лъвовете да не действат само под въздействието на чувствата и страстите. Постарайте по-добре да опознаете своя избраник, за да си направите съответните изводи. И не бързайте да се хвърлите в интимни отношения. Колкото по-скромни и сантиментални бъдат Лъвовете, толкова по-добре ще бъде за дълготрайните отношения.
Любовният хороскоп за март 2019 година предсказва на семейните Лъвове неспокойно време. През този месец ще имате повече разправии и скандали със съпруга/та, отколкото през последните няколко години. Може би за всичко сте си виновни сами? Защо постоянно контролирате и следите партньора/ката си, когато има друг, по-добър изход от положението - доверие и разбирателство.
През март 2019 година, Лъвовете трябва да бъдат много отстъпчиви и търпеливи към човека, когото искрено обичат. Нищо не убива чувствата така, както честата критика и желанието да промениш избраника/цата по себе си. И не се връщайте в миналото дори мислено, иначе ревността много бързо ще „схруска“ вашите отношения.