Хороскоп март 2018 за ВодолейПрез март 2018 година, Водолеите ги очакват изненади и късмет от всички страни. Вие така смело ще демонстрирате богатия си потенциал, че няма да останат съмнения към вашите таланти. Прилична заплата, премия и неочакван приход – всичко това предсказва хороскопът за март 2018 година на Водолеите. Важното е действате по предварително обмисления план. Иначе ви очакват много банални грешки и пропуски.
Хороскопът за март 2018 година е подготвил за Водолеите много подаръци. Много от тях ще се окажат така неочаквани, че сърцето ви ще затупти в гърдите Това може да бъде и нова любов, и висока длъжност, и добра заплата. През март Водолеите ще бликат от идеи и ще се развиват духовно. Само трябва отрано да планират всички важни и не чак толкова важни дела.

Водолеите, които са заети с личен бизнес, не ги заплашват кризи и конфликти с партньорите. Вие успешно ще вложите парите си в продукти или в строителство на офис. През март 2018 година не трябва да губите своята самоувереност, станете по-решителни в кариерата си.
Ако Водолеите започнат да се съмняват и да поглеждат назад, то ги очакват разочарования. Понякога трябва да плувате по течението, не се хвърляйте в океана на надеждите и илюзиите. Хороскопът за март 2018 година предсказва на Водолеите внимание от страна на противоположния пол, а също и перспективни запознанства. Вие ще бъдете в центъра на вниманието и трябва да скриете комплексите си „дълбоко“! През март някои от Водолеите ще излязат в отпуск и могат да организират пътуване до топли дестинации. След зимния период, почивката ще ви бъде само от полза и ще ви зареди с оптимизъм.
В личния живот, Водолеите ги очакват ярки промени. Възможен е роман с колега/жка, който ще бъде обсъждан от всички наоколо. Важно е, новото ви увлечение да не навреди на дейността ви. „Стреляйте с очите“, но си знайте мярката и дръжте емоциите си под контрол. Иначе, в годината на Жълтото Куче, Водолеите ще разбият сърцето не само на ухажорите, но и сами ще се разочароват от любовта. Срещи, признания, предложения – всичко това обещава хороскопът за март 2018 година на Водолеите.
Ако Водолеите сами са настроени за промени, то те ще минат безболезнено и спокойно. Твърде импулсивните личности могат да попаднат в казусни ситуации, затова няма да бъде излишно да бъдете внимателни в личния си живот. Самотните Водолеи, през март 2018 година ще срещнат „своя“ по дух и любим човек. За вас е важна взаимната симпатия, което непременно ще се случи в началото на пролетта. Със здравето не се предвиждат особени проблеми, но са възможни ставни болки, ангина или простуда. Само не се заемайте със самолечение, а веднага си запишете час при специалист.
Хороскопът за март 2018 година обещава на Водолеите покровителство от човек, който ще ви помогне във всички трудни ситуации. Това може да бъде приятел, роднина или нов човек в живота ви. Водолеите през март ще усетят своята значимост, което ще им даде сили и енергия за много месеци напред. Във финансово отношение, всичко ще бъде стабилно и без ексцесии. Парите ще бъдат точно толкова, колко да купите всичко, което ви е нужно и искате. През март 2018 година, хороскопът препоръчва на Водолеите да не харчат повече, отколкото са планирали. Иначе ще възникнат спорове с близките хора, а бракът ще „заскърца“.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година съветва Водолеите, без излишни съмнения да напишат заявление за напускате и да си потърсят нова работа. Не се страхувайте от нищо, за вас ще се намери подходящо местенце. Още повече, че шефът не се кани да ви повиши заплатата и да ви издигне кариерно. През март 2018 година Водолеите, които са доволни, които всичко ги устройва, могат да не се суетят излишно. Очаква ви бонус и уважение от страна на колегите. Важно е да не закъснявате и да не бъдете безотговорни в службата. През март 2018 година, Водолеите трябва да оставят амбициите и претенциите си преди прага на офиса. Иначе е възможен сериозен конфликт с шефа, който ще продължи дълго. Ако искате започнете предприемаческа дейност и се заемете с търговия. Между другото, с парите всичко ще бъде наред, както предсказва хороскопът за март 2018 година за Водолей. Не пестете от подаръци за близките си, защото парите са именно за това, да носят радост.
През март Водолеите могат да организират пътуване зад граница или по-често да излизат сред природата. Времето позволява да си почивате в компанията на приятели. Възможно е запознанство със състоятелен човек, който „тежи“ в обществото. Именно на него Водолеите могат да разкажат за своите проекти, да споделят идеите и плановете си за бъдещето. През март, Жълтото Куче дори ще ви разреши леко да рискувате и да прибегнете към авантюри.
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година препоръчва на Водолеите по-малко да разказват за своите служебни успехи на странични хора. Завистници има предостатъчно наоколо, затова спокойно изпълнявайте своите задачи и се наслаждавайте на постиженията си. През март 2018 година, при Водолеите ще се откроят творчески таланти, фантазия и богат потенциал за изкуство. В средата на месеца е възможна командировка зад граница, която ще бъде много плодотворна. Вие дори ще решите да емигрирате, за да работите в крупна фирма. По Новолуние (17 март) Водолеите не трябва да работят усърдно, да взимат решения и да се конфронтират. Прекарайте този ден в обкръжението на роднините и децата си, починете си в уютна обстановка.
Здравен хороскоп
Водолеите ще чувстват постоянна умора през март 2018 година, а също апатия и сънливост. Нищо чудно, защото вие сами сте се довели до такова състояние, заради извънредната работа. Незабавно се обърнете към лекар и започнете да пиете витамини, за да укрепите имунитета си. Здравният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Водолеите да си направят кръвни анализи, за да разберат какво е нивото на хемоглобина. Ако вие отдавна не сте си правили изследвания, то през март непременно го направете. Дори и времето да ви е оскъдно. Разбира се, на Водолеите не им харесва да ходят по болници и лекари, но ако не лекуват проблемите, те ще им напомнят сериозно за себе си, по-късно.
Хороскопът не съветва Водолеите да се лекуват самостоятелно, дори ако сте преровили целия интернет и сте търсили съвет от приятели. Само опитен и дипломиран лекар може да ви постави точна диагноза и да ви изпише лекарства.
Водолеите, през март 2018 година, в никакъв случай не трябва да се простудяват. Ако за себе си започнат да ви напомнят стари заболявания, вземете профилактични мерки. С мярка работата на вилата, иначе ще навредите на гръбначния стълб. Хороскопът за март 2018 година препоръчва на жените Водолеи да оставят пушенето и да не злоупотребяват със спиртните напитки. Ако по този начин лекувате депресия, след раздяла с избраника, то ще се наложи да постъпите в клиника. Най-добре се стегнете, съберете цялата си воля и си намерете някакво увлечение, което да ви е по душа.
Водолеите през март 2018 година трябва напълно да изключат от ежедневието си физическото натоварване. По Пълнолуние (2, 31 март) не е желателно да ходите на лекар. Възможни са грешки и назначаване на неефективно лечение. В началото на пролетта трябва да сложите акцент върху режима си на хранене и продукти, които съдържат калций. Вземете абонамента карта за спорт, басейн и йога. Сутрин Водолеите могат да се обливат с хладен душ, а преди това да правят гимнастика.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за март 2018 година предсказва за Водолеите романтичен период, когато ще бъдат така очарователни, че ще се наложи да отблъскват натрапващи се ухажори. Ако искате да привлечете в живота си достоен и надежден човек, ще се наложи да се промените вътрешно. През март 2018 година Водолеите трябва по-малко да се вслушват в красивите признания и обещания на избраника/цата, а повече да се вглеждат в действията му/й. Ако чувствате, че човекът постоянно ви лъже, то бягайте по-далече от него/нея.
Водолеите трябва да бъдат по-внимателни в интимните си връзки. Ако не искате любовният роман да приключи бързо, то не се стремете веднага да стигнете до интимна близост с избраника/цата. Вие помните ли какво е ухажване, разходки … ? Любовният хороскоп за март 2018 година съветва Водолеите внимателно да се вглеждат във всеки един ухажор, а след това да избират. Важно е да не отделяте цялото си време на работата, но понякога да ходите и на срещи. Иначе, пролетта, за Водолеите ще стане трудово време, а не време за прекрасни чувства и нежност. През март ви предстои сериозно да се замислите за създаване на семейство, особено ако отдавна сте в близки отношения с някой/я. Време е това да прерасне в нещо по-сериозно и по-устойчиво.
През март 2018 година Водолеите многократно ще чуят любовни признания и официални предложения. Не трябва да се противопоставяте на самите себе си, защото чувствата ще угаснат, а самотата ще ви натежи прекалено. Любовният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Водолеите смело да признаят чувствата си на този/тази, към когото/която отдавна ги изпитват. Не криете очакванията си един от друг.
В семейството на Водолеите всичко ще се случи така, както те искат. Всички конфликти и разправии ще завършат с ласкави думи и страстни целувки. Но, вие сами трябва да приложите доста усилия, за да запазите брака си щастлив. Водолеите трябва да бъдат по-малко импулсивни и безкомпромисни, а също и да мислят какво казват на половинката си. Ако в семейните отношения, през март 2018 година, стигнете до лични оскърбления, то сами ще се обвинявате за своята рязкост и безразсъдство.