Хороскоп март 2018 за СтрелецПрез март Стрелците ги очакват ярки впечатления и емоционални изблици. Много мечти ще се сбъднат, като с вълшебна пръчица, затова няма смисъл да мислите за негативен изход от събитията. Хороскопът за март 2018 година предсказва на Стрелците голяма печалба и дългоочаквано пътешествие. Ако можете да съвместите всичко това, то успехът ще бъде на ваша страна. За укрепване на здравето ви е нужно правилно хранене и пълноценен отдих.
Какво обещава хороскопът за март 2018 година на Стрелците? Море от емоции, ярки впечатления и незабравими срещи с нови хора. Много от желанията ви ще се сбъднат, буквално все едно, че златната рибка е доплувала при Стрелците в началото на пролетта.

Разбира се, ще се наложи доста да поработите, но всичко това си заслужава. Защото приличните пари идват само при тези, които са упорити и целенасочени личности.
През март 2018 година Стрелците трябва бързо да решат кое е важно за тях и кое могат да отложат за определено време. Ако вие искате да направите кариера стремително, не изпускайте дори и най-дребните шансове за успех. Стрелците няма да забележат, че са се уморили до смърт, защото пред тях стоят грандиозни планове и гениални идеи. Ако вие уверено крачите към мечтите, то ще постигнете дори повече от това, което сте очаквали. Само, Жълтото Куче препоръчва да бъдете честни и справедливи, за да не развалите отношенията си с приятелите и колегите.
Хороскопът за март 2018 година предсказва на Стрелците романтично настроение и материално благополучие. Но не се опитвайте да смесвате всичко това. Ако искате да получите достойна работа, то се надявайте на своите сили, а не на късмета. Хороскопът не приветства циничните и користни личности, помнете това! През март Стрелците трябва усърдно да работят не само в службата или за личния си бизнес, но и над вътрешния си свят.
Наоколо ще има много завистници и неприятели, но Жълтото Куче ще помогне на Стрелците да се справят с тях. Дори и на любовния фронт, вие сте истински победители, които имат много почитатели и покровители. През март 2018 година самотните Стрелци ще направят такова запознанство, че веднага ще решат да узаконят отношенията с избраника/цата. Съперниците не ви плашат, защото вие сте невероятно уверени в своето очарование, щедрост и благородство. В семейния живот на Стрелците, през март 2018 година не всичко ще се случи благоприятно, особено, ако често възникват спорове на битова или финансова основа.
Но, ако подарявате подаръци и правите комплименти на съпруга/та, то ситуацията бързо ще се оправи.
Хороскопът за март 2018 година съветва Стрелците да се заемат с бизнес, защото притежават „жилка“ на предприемачи и комерсиални личности. Всички ваши планове и проекти бързо ще се въплътят в живота, което ще ви позволи да укрепите финансовата страна. Във всички начинания, Стрелците непременно ще срещнат тези, които ще ги подкрепят и ще им помогнат материално. Само трябва понякога да мислите за здравето си. Иначе, хороскопът за март 2018 година ще ви поднесе някои неприятни изненади. Възможни са не само хрема или грип, но и бронхит с усложнения. Ако Стрелците усетят, че се разболяват, трябва бързо да отидат на лекар. През почивните дни на март бъдете повече време сред природата, а сутрин не забравяйте да правите гимнастика.
Здравен хороскоп
Само на пръв поглед Стрелците изглеждат самоуверени и неуязвими, а в душата им често възникват съмнения. Те са възприемчиви към всичко, което се случва наоколо. Ако обидите или раните Стрелците с думи, то тогава всички техни комплекси ще излязат. Макар че самите те понякога са твърде иронични и критични към околните. Хороскопът за март 2018 година предсказва на Стрелците проблеми с психиката. Разбира се, работата няма да стигне до клиника, но без опитни специалисти няма да минете.
През март 2018 година Стрелците може да се простудят и да останат за дълго в леглото. Особено, ако общувате с хора, които вече са болни от грип. Ако знаете някои ефективни народни методи за лечение, то непременно ги използвайте. През март са възможни главоболие и промени на кръвното налягане. Но, причината за тези проблеми се крие в самите Стрелци, които редовно не си доспиват и не се хранят под определен режим. Ако нормализират това, то здравето им, в началото на пролетта, няма да пострада.
Хороскопът за март 2018 година е приготвил за Стрелците специална диета и набор от полезни продукти, които непременно трябва да присъстват на масата им. Това не са само плодове и зеленчуци, а също и орехи, мед, шоколад и мляко. Всичко това ще помогне на Стрелците да съхранят енергията си и да съберат сили за работа. Между другото, през март 2018 година, също се приветстват закаляващите процедури, гимнастиката и заниманията във фитнеса. Чистете дома си често с помощта на различни дезинфектанти, за да не може никаква инфекция да попадне в жилището ви. Хороскоп препоръчва на Стрелците да се разхождат по-често, да се срещат с жизнерадостни хора и да се изпълнят с оптимизъм.
Ако Стрелците отдавна искат да спрат пушенето, то март е много подходящ за това. Но и с другите пагубни пристрастия също е време да приключите. Още повече, ако жените Стрелци мечтаят в годината на Жълтото Куче да забременеят. Желателно е да преминете медицински прегледи, за да се предпазите от заболявания на пикочо-половата система и стомаха. Здравният хороскоп за март 2018 година обещава на Стрелците добро самочувствие само, ако укрепват имунитета си и не прогнозират за себе си лош изход от събитията.
Кариерен и финансов хороскоп
През март 2018 година, съмненията на Стрелците, по всякакъв начин ще се намесват в работата им и при достигане на целите. Дори колегите ще се учудят колко бързо сте изгубили своята увереност и решимост. Шефът ще се опитва да ви заинтригува с интересни проекти, а вие ще отказвате да му се подчините. Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година препоръчва на Стрелците смело да се захващат с онова, което ще ги изведе до успех и приходи. Иначе ще изпуснете редица възможности. Макар че вие прекрасно се справяте с чуждите дела и поемате отговорност за тези, които имат по-малък опит. Такава позиция през март 2018 година едва ли ще се хареса на ръководството, затова Стрелците трябва бързо да я променят. Преди да започнете каквото и да било, трябва да претеглите всички „за и против“.
През март 2018 година на Стрелците ще им бъде трудно да се настроят на работен ритъм, което явно ще попречи на израстването им в кариерен план. Вие така сте се хванали за свободата си, че дори кризата във финансите не ви дава достатъчен тласък. Хороскопът за март 2018 година не съветва Стрелците да взимат кредит, да заемат заеми от приятели и, още повече, да се хвърлят в авантюри. Има риска да загубите дори и дребните пари, които сте отделили за отпуската си. През март Стрелците трябва непременно да започнат допълнителна работа, за да получат допълнителни доходи. Не е нужно да се утешават с мисли, че всичко от само себе си ще се оправи. Още повече, че вие не се отличавате с пестеливост и практичност.
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година е приготвил за Стрелците много оригинални идеи, при реализирането на които, те ще успеят да изградят ясна схема за изкачване по кариерната стълбица. По Пълнолуние (2 и 31 март) не трябва да организирате срещи с бизнес партньори. Новолунието (17 март) е негативен ден за Стрелците, затова трябва да не се занимават със съвещания, командировки и важни решения. И още един съвет от Жълтото Куче – позволявайте си почивка и спазвайте хранителен режим. Тогава и сили ще ви дойдат, и желание да изпълните целия обем от задължения. Дори и „щипката“ риск ще донесе положителни резултати за Стрелците през март.
Любовен хороскоп
През март 2018 година, Стрелците така ще се потопят в работата, че ще забравят за любовта и срещите. Ако вече имате избраник/ца, то трябва да отделяте повече време за общуване с него/нея, а не с колегите и приятелите. Любовният хороскоп за март 2018 година обещава на Стрелците безоблачен период, ако те самите поискат да срещнат достоен спътник в живота си. Важно е да не се програмирате сами, че скоро ще се разделите. Такива мисли едва ли ще ви доведат до сериозни отношения, а по-скоро ще „отровят“ прекрасният съюз с подозрителността. Самотните Стрелци ще успеят така успешно да организират личния си живот, че сами ще се учудят от своята решителност. Активността и отстъпчивостта трябва да станат приоритет за тези, които мечтаят за истинска любов.
Любовният хороскоп за март 2018 година съветва Стрелците да наблюдават тези, които са около тях. Те могат да срещнат избраника/цата сред стари приятели или в служебна обстановка. Избягвайте споровете и конфликтите с близките си роднини, а също и малко ги посвещавайте в историите на любовния си живот. Жените Стрелци могат да завържат познанство с мъж, който малко им подхожда, както умствено, така и като темперамент. През март 2018 година е най-добре да се погрижите за душевния си комфорт, не се ядосвайте, заради недостойни партньори.
В средата на месеца, в живота ви ще се появи именно този/тази, който сте чакали толкова дълго. Но, Стрелците няма да минат без съперници и завистници. Особено, ако сте семейни! Бъдете внимателни, иначе вашата ревност може да доведе до разрив на отношенията ви с половинката. Решили сте да го/я следите? Тогава помнете, че изглеждате смешно и глупаво в ролята на детектив.
Любовният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Стрелците да опознаят по-отблизо този/тази, с когото са решили да създадат семейство. В началото не пречи да разширите или да купите нов дом, а след това да се замисляте за семейство и деца. През март 2018 година при Стрелците могат да възникнат проблеми в общуването с възрастни роднини. Основна тема на месеца - наследство и делена на имущество. Важно е вие самите да не действате твърде рязко, а също и да внимавате за думите си по адрес на близките си хора.