Хороскоп март 2018 за РакХороскопът за март 2018 година обещава на Раците страхотен пролетен месец, когато много от плановете ще се осъществят. Вие ще се потопите в атмосфера на безгрижие и ще получите много интересни новини. Събития в любовната сфера ще вдъхновят Раците за благородни постъпки. Важно е да не бъдете твърде амбициозни и принципни в общуването с любимия човек.
Хороскопът за март 2018 година предсказва за Раците наситен на събития период. Вие сте се настроили за добро, затова се наслаждавайте на благополучие в любовта и работната сфера. Очаквайте подкрепа от страна на Жълтото Куче, което не само ще защитава Раците от несгоди, но и ще им даде ценни съвети за постигане на успехи. Важно е да не забравят какво е ценно за тях и от какво са истински привлечени.

През март 2018 година Раците не трябва да живеят само у дома и за семейството си, защото е време сериозно да се замислят за кариерата си.
През март 2018 година Раците могат смело да започнат свой бизнес, за който отдавна са си мечтали. Възможни са любовни приключения, ярка вълна от впечатления и бурни емоционални изблици. Важно е да не живеете по определените стандарти, а да се отдръпнете на време от това, което се е превърнало в навик. Хороскопът за март 2018 година съветва Раците да сменят не само работата си, но и специалността. Особено, ако усещате в себе си богат творчески потенциал.
В началото на пролетта Раците ще успеят да проявят своите таланти и лични качества. Успехът ще дойде именно от тази страна, от която вие така трепетно сте очаквали. През март 2018 година Раците трябва сами непрестанно да работят, а не да се уповават на съдбата. Между другото, трябва да работят и над вътрешния си свят! Без риск няма да мине, но той трябва да е добре обмислен.
По натура Раците са внимателни, затова много от проблемите ще ги заобиколят през март 2018 година. Не се съмнявайте в себе си, устремете се нагоре и тогава всичко с кариерата ви ще се получи добре. Това особено се отнася за жените Раци, които ще направят всичко за постигане на кариерен ръст. Очаквайте морална и финансова подкрепа от роднини и близки приятели. Но голямата част от грижите в професионалната сфера ще лежат на вашите плещи, както предсказва хороскопът за март 2018 година за Рак.
Понякога на Раците им е трудно да станат от „улегналото“ си място и да се устремят към нови хоризонти. Но през март е необходимо да станете енергични и да вземете инициативата в свои ръце. Особено, ако сте млади и пълни със сила. В средата на месеца, Раците лесно ще решат много от проблемите си с подкрепата на околните. Дори малко познати хора ще се радват да ви помогнат - безкористно и от цялото си сърце.
Внедрявайки в живота идеите и замислите си, вие ще успеете да оправите личния си живот. През март 2018 година хороскопът обещава на влюбените Раци успешен брак и венчавка. Ако вие отдавна се срещате с избраника/цата, трябва да укрепите своите отношения с брачна халка. Хороскопът за март 2018 година е приготвил за Раците романтични срещи и признания. Не се учудвайте, ако чуете под прозореца си серенада или рецитиране на стихове. Отчаяните ухажори са готови на всичко, само и само да ви предразположат към себе си. Самотните Раци ще се запознаят с човек, който ще стане за тях приятел/ка и страстен/на любовник/ца, в едно.
Хороскопът препоръчва на Раците през март 2018 година да се заемат с благоустройството на дома, ремонт и битови проблеми. Ако вие отдавна сте планирали преместване или преустройство на жилището, то започнете сами да изпълнявате ролята на дизайнери. Важно е Раците да не се заравят напълно в домашните дела, иначе работата, а и финансите ще останат в страни от вниманието им. Естествено, всичко това ще доведе до кризисна ситуация с парите и конфликти с роднините.
Финансов и кариерен хороскоп
Ако Раците поискат да се изкачат нагоре по кариерната стълбица, то те непременно трябва да се заемат с учене и повишаване на квалификацията. Здрави амбиции и целеустременост – ето това трябва да ви бъде приоритет. Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година препоръчва на Раците да започнат обучение за усвояване на нова професия. Може да се ограничите с курсове, семинари и тренинги. Поддържайте уменията си, споделяйте своя опит и трупайте знания. През март 2018 година всичко това ще се наложи и на образованите и дипломирани Раци. Важно е да не се оглеждате назад и да не се съмнявате в себе си, а уверено да се движите напред – там ви очаква вашия успех и финансово благополучие. Още повече, че началството постоянно хвали Раците и ги поощрява с премии.
Хороскопът за март 2018 година обещава на Раците висока длъжност и постоянна заетост. Работа ще има много и всяка ще носи невероятен доход. Раците, които са ръководители, трябва да бъдат внимателни, защото в началото на пролетта могат да влязат в контакт с данъчни инспектори. През март 2018 година очаквайте борба с конкурентите, което също ще ви обремени тежко. Но Жълтото Куче ще ви помогне да сложите в ред документите, книжата и да съставите месечния си бюджет.
От финансова гледна точка, март 2018 година ще бъде стабилен, както никога. На Раците не само ще им повишат заплатата, но и ще им платят допълнително за успешно свършена, по-рано работа. Всички знаят, че Раците умеят да пестят, затова им е приятно да открият, че са събрали дост прилична сума. Важно е да не се появи някаква съблазън и да похарчат всичко за глупости. Когато планирате разходите си за март 2018 година, хороскопът препоръчва да вложите средства в полезни вещи. Част от парите може да отиде за лечение, деца и възрастни родители. В края на месеца Раците ги очаква грандиозна новина – станали сте притежател на крупно наследство.
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година е приготвил за Раците мъдри съвети – не се включвайте в рискови начинания. И най-важното, не взимайте кредити от банка, ще връщате дълго парите. Внимателните, по характер Раци, ще успеят сами да се измъкнат от трудното положение, ако възникне такова. Новолунието през март е на 17-ти, затова в този ден не трябва да водите преговори, да влагате пари и да взимате решения.
Ако Раците спрат да се самоизяждат и започнат активно да действат, пътят към успеха ще бъде отворен. Възпитавайте силата на волята си и не губете самообладание дори в критичните ситуации. През март 2018 година Раците имат всички шансове за укрепване на финансовото положение и постигане на заветните цели. Много дори ще успеят да основат крупни компании. Само не мързелувайте и не се настройвайте негативно. Оптимистичните и самоуверени Раци ще успеят да изградят себе си като най-богатите и успешни хора в света.
Здравен хороскоп
През март 2018 година Раците ще се почувстват адски уморени, а това може да повлече след себе си много здравословни проблеми. Вашите сили са на привършване, което не радва и не вдъхновява. За да усетите отново прелестта на живота и да добавите енергия, трябва да се заемете със самите себе си и своето самочувствие. Постарайте се да се отървете от апатичното състояние, да си почивате повече и да не падате духом. Здравният хороскоп за март 2018 година съветва Раците да си лягат по-рано вечер за сън, да се хранят с продукти богати на белтъчини и да се отърват от депресията. Вашето раздразнение може да се отрази лошо на общуването ви с близките хора. Раците трябва да преосмислят работния си график и в краен случай да си вземат краткотрайна отпуска.
Само по време на отпуската не си стойте у дома, а попътувайте. Особено, ако имате спестени пари. Това ще се отрази отлично не само върху пълноценната ви почивка, но и ще подобрите своето здраве. В средата на март 2018 година, хороскопът предсказва на Раците алергична реакция. Изключете от храненето си екзотичните блюда, особено екзотичните плодове и зеленчуци.
Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Раците по-често да бъдат на чист въздух. Не се затваряйте между четирите стени, дори и да имате много работа. Неприятните симптоми могат да се окажат, че не са банална простуда, а сериозно заболяване. Което означава, че през март 2018 година, Раците, непременно трябва да си направят изследвания. Не започвайте поредното пролетно утро със силно кафе, а с гимнастика и хладен душ. Закуската трябва да пъти пълноценна. През март Раците трябва да се занимават не само с укрепване на здравето, но и да освежат външния си вид. Отидете в салон за красота и си направете модна фризура, сменете цвета на косата си. След зимата, стилът и новият ви облик ще бъдат като избухнал фойерверк! През март 2018 година, Раците трябва да внимават и за психическото си състояние. Леката апатия и отпуснатост могат да се превърнат в тежка и трудно лечима депресия.
Хороскопът съветва Раците да ходят на различни тренинги, психологични семинари и да четат полезна литература. Не забравяйте да се срещате и да общувате с тези, които ви зареждат с оптимизъм, особено, ако на вас ви е трудно сами да се настроите на позитивна вълна. След работа, Раците не трябва да тичат по магазините или в спортната зала, а най-добре е да се разходят спокойно в парка. В началото на месеца не забравяйте да си вземете абонаментна карта за басейн и в почивните дни да ходите да плувате. Водата за Раците е най-доброто средство за отлично самочувствие.
Любовен хороскоп
Време е Раците сериозно да се замислят защо до сега са сами? Може би тайната е в самите вас и в установените ви възгледи за личния живот?! Любовният хороскоп за март 2018 година е подготвил за Раците доста приятни изненади и романтични срещи. Само недейте да търсите недостатъците на новия си избраник/новата си избраница още на първата среща. Вие сте умни, красиви и находчиви, но това не означава, че всички останали са по-лоши. Високата самооценка само може да ви навреди. Може да се потопите в свят на интриги и съблазни, това няма да ви бъде от полза. И още един съвет от Жълтото Куче - не бъдете твърде критични и взискателни към избраника/цата.
Личното щастие през март 2018 година напълно зависи от самите вас. Ако дадете воля на съмненията, ще си останете самотни. Разбира се, не трябва да търсите идеалният/та възлюбен/а, но и да се хвърляте на шията на всички поред, също не е вариант. Любовният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Раците да бъдат внимателни и доверчиви, за да привлекат към себе си искрени хора. Емоции, впечатления и страстни признания, през март ще има в огромни количества. Раците дори ще се замислят дали да не създадат семейство. А защо не, това е правилно решение, особено, ако до вас стои надежден и верен спътник/ца. Хороскопът съветва да се интересувате повече от тези, които биха били добра партия за вас не само за семейство, но и в професионалната сфера.
Раците по натура са домошари, обичат семейния уют, затова се стремят към комфорта с всички сили. Купидон ще оцени вашите пориви по заслуги, ако през март 2018 година вие не скриете своите чувства под твърдата си черупка. Ще има много ухажори и ще ви бъде трудно да изберете само един/а, неповторимия/та. Любовният хороскоп за март 2018 година обещава на Раците съдбоносна среща в края на месеца. Вие много ще се учудите, когато разберете, че се познавате отдавна. Раците още веднъж ще се убедят, че с любимия човек е приятно не само да разговарят до зори, но и просто да седят и да си мълчат в тишина. На много ще им се приискат остри усещания и новости в интимната сфера. Тук Раците трябва да бъдат крайно внимателни, за да не провалят репутацията си и да не хванат някаква болест.
При семейните Раци, през март 2018 година, всичко ще бъде отлично, затова може да си позволите посещение на театър, кино или концерт. Вие ще правите със съпруга/та си неща, които ще ви донесат много удоволствия. На някои им предстои да вземат съдбоносно решение, което ще повлияе на отношенията им с половинката и децата. Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Раците сдържани емоционално и да обсъждат със съпруга/та всички моменти. Решавайте битовите и жилищните въпроси заедно, а също и не забравяйте да се съветвате с роднините си. Особено, ако живеете заедно в един дом. Заемете се продажба или замяна на жилището, планирайте покупка на нови мебели. Ако Раците малко се „размърдат“, ще станат решителни и дейни. Само по Пълнолуние (2 и 31 март) не трябва да планирате мероприятия, да се занимавате със семейни проблеми, а също и с нови, и важни дела.