Хороскоп март 2018 за КозирогХороскопът за март 2018 година обещава на Козирозите плодотворен и доходен месец. Макар и никой да не се съмнява в това, защото вие сте си труженици по природа. Важно е да не се вглеждате в минали грешки, тогава проблемите ще бъдат решени бързо и лесно. През март Козирозите трябва да точно да знаят какво искат – дали да оправят личния си живот или да направят кариера. Жълтото Куче ги съветва да изберат първото.
Козирозите по натура са трудолюбиви и отговорни, затова през март 2018 година няма да останат без успех в делата си. Важно е да се настроят на благополучен изход за всички начинания. Пролетта ще имате нужда не само от разумен подход, но и от внимателен разчет. Трудностите ще останат зад вас, както предсказва хороскопът за март 2018 година за Козирог. Ако можете съвместете правилно работата и личния живот.

На Козирозите, през март, ще им се наложи да работят за десетима, ако искат да постигнат търсените цели. Преодолявайки препятствията, вие ще успеете да направите главозамайваща кариера. А след това и финансовото положение ще започне постепенно да се оправя. Козирозите не трябва нито на сантиметър да отстъпват от своите задължения, особено, ако те влияят кардинално върху перспективните промени. През март 2018 година не си и помисляйте да „се качвате на главите на другите“, защото ще попаднете в неприятни ситуации. Възможно е делово пътуване в средата на месеца, което ще ви помогне да оправите професионалните проблеми.
Хороскопът за март 2018 година съветва Козирозите да бъдат търпеливи и упорити, тогава може да получите достойна длъжност. Роднините и приятелите ще ви подкрепят искрено, затова не пренебрегвайте техните съвети. В любовната сфера, Козирозите също се нуждаят от подсказка, както от страна на интуицията си, така и от избраника/цата. Ще имате много обожатели, но ще се наложи да избирате, ако все още сте ергени и живеете сами. Ако чувствате, че напразно губите времето си с лекомислен партньор/ка, то е най-добре да се разделите през март 2018 година.
Само бъдете по-лоялни и меки, дори и ако натрапчиви ухажори ви звънят непрекъснато по телефона и „маршируват“ пред входа на дома ви. Възможно е запознанство с човек, който ви харесва отдавна. Тогава пуснете в ход цялото си обаяние и упорство, за да не отблъснете светлото чувство. Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Козирозите да сложат акцент не на външните, а на вътрешните качества на възлюбения/та. Ако вие сте истински заинтригувани от него/нея, то тази среща ще прерасне в стабилни отношения. Още повече, че Козирозите са хора със строги принципи и морални устои. Вие рядко ще бъркате с хората през март 2018 година. Разочарования очакват само тези Козирози, които ще бъдат прекалено безразсъдни в действията и решенията. Не поверявайте съдбата си в ръцете на тези, които си играят открито с чувствата ви и проверяват вашата устойчивост. В края на март ви очакват ярки и незабравими запознанства от романтичен характер.
Хороскопът за март 2018 година е приготвил за Козирозите няколко трудни моменти, с които ще успеят да се справят само благодарение на силата на волята и твърдостта на духа. В семейния живот са възможни и примиряване, и развод със съпруга/та. Временната раздяла може да стане повод за духовна промяна, както при Козирозите, така и при тяхната половинка. През март 2018 година понякога ще имате нужда да се усамотявате, за да премислите внимателно по-нататъшните си действия. Добре обмислените решения, а не спонтанните действия ще ви помогнат да излезете от дълговата яма и ще установите хармонични отношения с близките си.
Здравен хороскоп
Хороскопът за март 2018 година не съветва Козирозите да пренебрегват дори и банална простуда. Тя може да се окаже толкова коварна, че вие да излезете в болнични и да получите усложнения. Козирозите са толкова заети с работа, че понякога забравят да се погрижат за собственото си здраве. Резултатите са на лице – сенки под очите, апатия и отслабване. През март 2018 година Козирозите трябва да повишат имунитета си, хранейки се с режим и разхождайки се повече. Иначе, не само, че лекарите няма да могат да им помогнат, но и те самите ще изгубят интерес към живота. Пазете силите си, занимавайте се със спорт, не нагнетявайте обстановката с мрачни мисли. Никой не е застрахован срещу проблеми, но е важно как ще се отнесете към тях вие.
Козирозите трябва да не забравят да почиват, да обядват и, ако се появят симптоми на заболяване, да се обръщат към лекар. Ако не си обърнете внимание, сами ще се изплашите от отражението си в огледалото. Здравният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Козирозите да тичат сутрин, да се обливат с хладен душ, а вечер да се занимават във фитнес залата. Възможно е да имате нужда от диета, която да е разработена от диетолог, а не по съвети на приятели.
Не трябва да се отказвате от бонбони или други вкуснотии, защото те, през март, ще прибавят настроение и позитивна енергия за Козирозите. А, ако се поддадете на депресия, заемете се с медитация или с дихателна гимнастика. Яжте повече плодове, орехи и пийте прясно изцедени сокове. Помнете, ако през март 2018 година се появи гастрит, то от него до язвата е близо. Оставете пушенето и нормализирайте режима си.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година предсказва на Козирозите финансова стабилност и увереност в професионалната сфера. Вас всичко ще ви устройва, въпреки дребните проблеми и неуспехи на работното място. Още повече, че Козирозите не са свикнали да мързелуват и да се вглеждат в предишните си грешки. През март 2018 година трябва да станете малко по-пестеливи и практични в покупките. Тогава вашите финанси няма да пострадат, а кариерата ви рязко ще тръгне нагоре. Предприемчивите Козирози могат да помислят за личен бизнес, където няма равни на тях.
През март 2018 година Козирозите могат без съмнение да влагат пари в предприятията, в които отдавна се вглеждат. Не се страхувайте от нищо и от никого, защото всичко е във вашите ръце и за ваша сметка. Хороскопът за март 2018 година обещава на Козирозите повреда на битова техника, за която ще им се наложи да се охарчат сериозно. Дом, семейство и деца – за всичко това ще ви бъдат нужни още средства. А и за здравето ще ви бъдат нужни финанси. Важно е Козирозите да не взимат кредит, а сами да се измъкнат от създалата се кризисна ситуация. Вие знаете как да заработите пари, затова не жалете сили и време, работете.
През март 2018 година, на Козирозите, стар приятел ще им помогне да си намерят работа. Това може да бъде нещо, което вие умеете, но може и да бъде абсолютно нова специалност. Ще се наложи малко да поучите, да повишите квалификацията и да развивате талантите си. Но всичко това, изобщо, няма да ви уплаши, както предсказва кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година за Козирози. Вие ще можете да достигнете невероятни висоти в професионалната сфера като изграждате планове и ги подхранвате с блестящи идеи.
Не забравяйте да радвате близките си с изненади и подаръци. Особено през уикендите, когато можете да отидете на кино, театър, кафе или да направите излет сред природата. В средата на март 2018 година на Козирозите, най-накрая, ще им върнат дълг, което ще укрепи материалното им положение. Единственото от което трябва да се пазите, в годината на Земното Куче, това са машинациите, рисковете и авантюрите. Козирозите са устойчиви към всичко това, но лесно могат да се сблъскат с неприятности, поради своята доверчивост. Мошеници могат да ви отнемат парите или дори имуществото. По Новолуние (2 и 31 март) се откажете от всичко важно, спешно и дългосрочно.
Любовен хороскоп
На Козирозите, през пролетта, както и на всички, разбира се, им се иска да изживеят любов и щастие. Особено, ако до сега сте сами и търсите идеалният спътник в живота. Не си правете илюзии, така ви съветва любовният хороскоп за март 2018 година за Козирог. Имате възможност не само да завържете чудесни отношения, но и да създадете семейство. Само заради това, Козирозите трябва по-често да бъдат в компании със стари и нови приятели. Инициативните Козирози, през март 2018 година, могат да поразят всички със своята настойчивост по време на ухажването на избраника/цата. Не ви е забранено да флиртувате, но спазвайте правилата за приличие. Мъжете Козирози могат да се окажат в плен на собствените си мечти, което ще ги направи по-зависими и уязвими.
През март 2018 година на Козирозите им предстои да направят труден избор между няколко обожатели. Едно е весело да си прекарвате времето, а друго – да създадете устойчиви и честни отношения. Очарователна особа може да ви се стори „слънцето в живота“, а в действителност да се окаже коварна и меркантилна.
Любовният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Козирозите да се въоръжат с търпение и благоразумие, за да организират личния си живот. Не търсете „принца/принцесата“, а се вгледайте в този/тази, които са ви симпатични и са уравновесени вътрешно. Само мъдрите и стегнати Козирози ще успеят през март 2018 година да бъдат наистина щастливи в любовта. По-малко се вслушвайте в роднините, които винаги ви натрапват своето мнение. Помнете, че бракът, на първо място, трябва да бъде благополучен за вас, а не за някой друг. Козирозите, които вече имат любим/а, ще решат да създадат семейство. Вие отдавна обмисляте това, а Жълтото Куче лично ще ви помогне да изберете брачните халки.
При семейните Козирози, през март 2018 година, се набелязва истински обрат. За да избегнете скандалите със съпруга/та, вие трябва да се вземете в ръце и да станете отстъпчиви. Любовният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Козирозите да отидат на почивка с избраника/цата. Ако вие често излизате сред природата, отношенията ви ще се изгладят. Не правете планове за бъдещето и не тръгвайте на път по Пълнолуние (17 март). Този ден най-добре прекарайте в обкръжението на семейството. Желателно е да си намерите някакво занимание, което да ви е по душа, организирайте семеен празник и си вземете домашен любимец. Важно е да бъдете откровени с човека, когото обичате и цените.