Хороскоп юли 2018 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за юли 2018 година обещава на Близнаците такива кардинални промени във външния вид, че всички наоколо ще ахнат от учудване. Вие и вътрешно също ще се промените, което ще ви бъде само от полза. Милите, отстъпчиви и здравомислещи Близнаци няма да направят никакви безразсъдни действия през юли, защото във всичко ще разчитат на минал опит и знания. Само в личния живот трябва да станат по-реалистични и да не витаят в облаците.
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Близнаците страхотни отношения с близките. Всичко ще бъда в резултат на това, че вие сте се променили вътрешно. Между другото, в добра посока. Вашата мекота и отстъпчивост ще бъдат приветствани. Близнаците през юли ще бъдат постоянно в центъра на вниманието, участници в масови мероприятия и истински борци за справедливост. Изобщо, колкото по-благоразумни и внимателни към околните бъдете, толкова по-чудесен ще бъде личният и професионалният ви живот.
На Близнаците ще им се иска през юли 2018 година да получават изненади във всичко.

Ярките емоции и незабравимите събития ще ги подмамват след себе си, но трябва да бъдете по-внимателни. Ако имате желание, учете, усвоявайте нова специалност или се запишете за някакъв курс. Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Близнаците по-често да се срещат или да звънят на роднините. Особено, ако те живеят далече от дома ви. Добре е да се откажете от купоните и бурните нощи, иначе през юли ще пропуснете много перспективи в службата. Но не трябва да реагирате прекалено емоционално на критичните забележки на хора, които са „изяждани“ от завист и злоба. По-вероятно е да стоите над всякакви сплетни и слухове, и затова не им обръщайте внимание.
В любовта, през юли, при Близнаците всичко ще бъде чудесно. Вие ще се запознаете с човек, който ще ви очарова във всичко. Важно е да не бъдете импулсивни и да се държите искрено. Тогава отношенията ще се окажат не само устойчиви, но и могат скоро да преминат на ново ниво. Какво пък, вие отдавна мечтаете за пищна сватба, нали?
Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Близнаците да бъдат много трудолюбиви и търпеливи, за да постигнат успех в кариерата. От една страна вие имате всички предпоставки, за да постигнете желаното. От друга, вие понякога сте така лениви и пасивни, че дори от в къщи не искате да излезете. И така, ако през юли Близнаците бъдат истински ентусиасти и проявяват инициатива, то началството непременно ще ги издигне. През юли 2018 година, хороскопът ви съветва да върнете старите си дългове, особено преди да излезете в отпуска. Вие планирате да отпътувате към морето или някъде на планина, което означава, че трябва да укрепите финансите още в началото на месеца.
През юли са възможни конфликти, които могат да повлекат след себе си други разправии и противозаконни действия. Ако не спрете да се „навирате“ в спорове, то ще си докарате много врагове. Близнаците трябва да се „вземат в ръце“ и да не вършат нищо, за което после ще се срамуват. Хороскопът за юли 2018 година съветва Близнаците да отидат на зъболекар. Ако имате проблем със зъбите или венците, то не се бавете с лечението.
Здравен хороскоп
Близнаците не са свикнали да се оплакват от своето здраве, затова през юли 2018 година ще се чувстват както винаги, на висота. Макар че не би могло да се каже същото и за психическото им състояние. Те постоянно ще бъдат напрегнати и ще нервничат за всичко. Резултатите ще бъдат на лице – торбички и тъмни кръгове под очите, нови бръчки и равнодушен поглед. Вие трябва да включите в рациона си пълнозърнести храни, млечни продукти и сушени плодове.
Хороскопът за юли 2018 година препоръчва на Близнаците да се вслушват в своя организъм, за да могат навреме да се обърнат към личния си лекар. Старайте се да се наспивате, не се заседявайте в интернет до късно, хранете се с режим и бъдете позитивни. Помнете, че ако сами на себе си не помогнете да промените своя бесен ритъм, то и другите допълнително ще ви натоварват. В началото на юли 2018 година са възможни заболявания на червата и стомаха при Близнаците. Ако от рано се погрижите за правилното хранене, то ще избегнете много проблеми. Добре ще бъде в рациона си да включите продукти, които ще помогнат за нормализиране дейността на стомашно-чревния тракт.
Лятото е време за почивка, плаж и плуване, а не да седите пред компютъра. Това занимание трябва да оставите на страна. Хороскопът съветва Близнаците да си вземат абонаментна карта за фитнес или да започнат занимания с тенис. Колкото повече се движите и играете активно на чист въздух, толкова по-устойчив ще бъде вашият имунитет. Сигурно отдавна не сте карали колело или кънки? Тогава бързо си купете нещо такова и се втурвайте в здравословният начин на живот! През юли трябва да пиете повече течности – не по-малко от два литра и половина в денонощие. Яжте повече плодове, зеленчуци и ядки.
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Близнаците многобройни срещи с приятели, запознанства и излети сред природата. Ако всичко това влезе в плановете ви за средата на лятото, то това означава, че сте изпълнили програмата „Максимум“. Всички знаят, че много от болестите се появяват от нерви. Или по-точно от психическото натоварване, което нараства ден след ден при Близнаците. През юли ще имате нужда от съветите на козметик и стоматолог, затова не забравяйте да си запишете час. Важно е да отидете при специалисти, които се ползват с добра репутация. Иначе проблемите с външния вид ще станат още по-големи.
Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за юли 2018 година обещава на Близнаците много изгодни предложения в работата. Преди да дадете своето съгласие, обаче, трябва да разгледате всяко едно от тях много внимателно. Важно е да не рискувате и да не правите безразсъдни действия. Особено, ако става въпрос не само за кариерата, а и за финансовото положение. В края на юли 2018 година Близнаците ги очаква дългоочакваният отпуск. Погрижете се предварително за билетите, ако планирате пътуване зад граница или морско пътешествие. Отношенията с шефа могат да станат трудни, затова се старайте повече да мълчите или просто кимайте, когато ви говори.
Кариерният и финансов хороскоп за юли 2018 година е приготвил за Близнаците нови ангажименти в службата. Ще ви се наложи да седите до късно вечер в офиса и да се занимавате с реализирането на проектите. Бъдете уверени и събирайте опит, за да постигнете добри резултати. Перспективната дейност ще ви донесе именно това, към което сте се стремили в миналото. Това ще се отрази на всички сфери от живота ви, особено на материалната. В личния си бизнес през юли, Близнаците трябва да бъдат безкрайно внимателни, иначе партньорите ще ви избутат от мястото. Не си давайте позициите, но и не бъдете твърде несговорчиви и принципиални.
Когато подписвате важни документи трябва да ги проверявате по сто пъти преди да сложите подписа и печата си. Хороскопът за юли 2018 година предсказва на Близнаците договори и сделки с чуждестранни фирми. Важно е да не ги сключвате в периода между 17 и 23 юли, когато са възможни машинации и финансови авантюри.
По Пълнолуние, 27 юли, не трябва да взимате спонтанни решения, да организирате делови срещи и съвещания. В краен случай правете всичко това, но без излишни амбиции и емоции. Ако си позволите да бъде груби или да лъжете, то сами ще съжалявате за това. Само компромисите и издръжливостта ще помогнат на Близнаците в борбата им с конкурентите. През юли 2018 година вие може да увеличите своя доход многократно, ако от рано планирате бюджета и всички капиталовложения. Ако искате да си купите дом или кола в края на годината, то трябва да започнете да спестявате още в началото на юли. Не се съблазнявайте от ненужни придобивки, иначе ще загубите повече, отколкото можете да си позволите.
Любовен хороскоп
Близнаците през юли 2018 година ще изпаднат в униние, защото не им върви в любовта. Може би вие самите гледате на това чувство различно или от високо? Помнете, че тези, които се оплакват от съдбата, много често остават напълно сами. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Близнаците да отстъпят от измисления образ и да погледнат реалистично на живота. Само в киното всички са красиви и положителни, а в живота, дори и най-непривлекателният външно човек, може да се окаже герой на вашия роман, при това да бъде най-любимия и неповторим герой.
И така, ако Близнаците спрат да се оплакват от живота и не хленчат за всичко, то бързо ще срещнат своята половинка. Вие някога чували ли сте за бързите срещи? Опитайте този начин на запознанство! Повярвайте, че това е прекрасна възможност не само да срещнете интересен човек, но и да прекарате чудесно свободното си време. Още повече, че никой не ви кара да се обяснявате в любов или да сключвате брак. Любовният хороскоп за юли 2018 година обещава на Близнаците неочаквана среща с човек, който ще означава много за тях, ще бъде както влиятелен покровител, така и надежден приятел.
Тези Близнаци, които вече са срещнали любимия човек, не трябва да оставят отношенията на „самотек“. Защото над тях трябва постоянно да работите, за да не се превърнат в рутина. Ако започнат претенциите и ревността, то раздялата не е далече. Желателно е да бъдете дипломатични и сдържани, дори когато ви се иска да се скарате и да се накрещите на избраника/цата. Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Близнаците по-малко да стоят в социалните мрежи. Такива запознанства едва ли ще доведат до нещо сериозно, затова пък е сигурно, че ще загубите много време и енергия. За какво ви е виртуална любов, когато до вас има ухажор/ка, който мечтае за реална среща с вас? Колкото по-романтични бъдат Близнаците през юли, толкова по-големи шансове ще имат за щастлив, личен живот.
По Новолуние (13 юли) не е желателно да определяте срещи и да правите официални предложения.