Хороскоп за Скорпион януари 2019Гледай в youtube Лека депресия и носталгия по изминалите празници очакват Скорпионите през януари 2019 година. Постарайте се за известно време да се абстрахирате от грижите за дома. Най-добре намерете сили, за да внесете хармония в душата си. Ако имате възможност, тръгнете на пътешествие, разбира се, с единствения и любим/единствената и любима. Хороскопът за януари 2019 година обещава приятна почивка, изпълнена с впечатления и емоции. В средата на месеца, на Скорпионите ще им предложат такава перспективна работа, че няма да има смисъл да се отказват от нея.

Защото тя ще им донесе не само пари, но и ще им позволи да разширят границите на своите таланти. Такава възможност не се дава на всеки, дръжте се за нея с двете си ръце. Хороскопът за януари 2019 година съветва Скорпионите да започнат да спортуват, да ходят на йога и фитнес. По-добре е да се занимавате в група, а не сами. Ефектът ще ви учуди приятно.
Скорпионите се отличават като разностранни натури, затова, от тях не може да се очакват постоянство или безгранична вярност. За кратко време от добри и отзивчиви хора, те могат да се превърнат в отмъстителни и жестоки типове. Въпросите за оптимизма не ги занимават. Скорпионите никога не седят на едно място, с лекота преодоляват преградите и не знаят какво е това скука и депресия. Това са хазартни, но интелектуално развити личности, знаещи много за всичко, което води до успех и признание.
Хороскопът за януари 2019 година съветва Скорпионите добре да се подготвят за срещата с новата стопанка на годината – Жълтата Свиня. Тя ще встъпи в своите права на 5 февруари, затова до тази дата трябва да довършите всичко, което е останало в ембрионално състояние. На Новолуние (6 януари) не е желателно Скорпионите да планират далечни пътувания и да взимат важни решения.
Скорпионите трябва да използват енергията си за това, което ще ги доведе до финансово и духовно благополучие. Важното е да работят упорито и да не любопитстват на страни. На Пълнолуние (21 януари) е възможна апатия, снижение на работоспособността и желание да се скрият от тълпата. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Скорпионите, през този ден, да си починат в обкръжението на семейството си, за да съберат сили за следващите си действия.
Скорпионите не се интересуват много от това, което се случва около тях, зад кулисите. Не е желателно, през този месец, те да се изявяват в обществото и да поемат инициативи върху себе си. Най-добре е да се занимават с домашни дела, да се качат на хижа в планината или да си намерят хоби. И не си и помисляйте да се ядосвате, заради възникващите проблеми. Те ще бъдат решени, когато се заемете с тях. Хороскопът за януари 2019 година съветва Скорпионите да организират пътуване заедно с любимия човек. Ще получите страшно много емоции и впечатления, и те ще бъдат от полза за самочувствието ви.
На Скорпионите могат да предложат работа зад граница или висока длъжност във фирмата. Не си и помисляйте да се отказвате от всичко това, защото ще загубите и пари, и възможност да направите кариера. Още повече, че такава възможност се получава рядко. Спортните занимания, медитацията и закалителните процедури ще помогнат на Скорпионите да запазят здравето и бодростта на духа си.
Здравен хороскоп
През януари ще се наложи Скорпионите, временно, да забравят за основните си дела и да хвърлят всичките си усилия за запазване на здравето. Ако енергията ви не е достатъчно, не се преуморявайте и не я пилейте напразно. За тези, които се канят да пътуват, един съвет - бъдете максимално внимателни. Особено в лошо време и поледица. Хороскопът за януари 2019 година предсказва на Скорпионите не само аварии, но и сериозни травми. Затова, бъдете внимателни дори, когато сте пешеходци. Добър ефект ще получите от пързаляне със ски, каране на кънки и активни спортове. Важно е да не прекалявате с тренировките, бъдете планомерни във всичко.
Финансов хороскоп
Финансовият хороскоп за януари 2019 година съветва жените Скорпиони по-малко да мислят и да мечтаят, а да поставят акцент върху важната работа. Не изпускайте от поглед дребните задачи, те могат да ви донесат приход. В колектива са възможни сплетни и заговори, но вие няма да се подведете. Не си заслужава да се разправяте със зложелателите, по-добре е да ги игнорирате напълно. Мълчанието понякога помага, а и дразни завистниците.
Жените Скорпиони не си заслужава да „слизат“ на нивото на тези, които не са достойни за тях. Заемете се с укрепването на финансовото си положение, преди всичко. След празниците видимо се е разклатило. Хороскопът за този месец съветва Скорпионите да заобикалят от далече интригите и авантюрите. По-често обръщайте внимание на това, което ви дава перспективи за бъдещето. Това могат да бъдат делови и конструктивни предложения от приятели или от чуждестранни партньори.
Мъжете Скорпиони не се оправят добре с парите, но, ако получат голяма сума не трябва да бързат да я харчат. Работа и инициативност – това е нужно да правите през януари. Напразно се надявате, че някой сам ще ви предложи сътрудничество или изгодна длъжност. Финансовият хороскоп за януари 2019 година не препоръчва на мъжете Скорпиони да заемат пари дори в най-критичните ситуации. Ще се наложи да се откажете от скъпите покупки и вечери в ресторант, а и развлеченията с приятели.
Новата година може напълно да измени живота им, материалният също. Ако мъжете Скорпиони започнат да пестят пари, то Жълтата Свиня няма да ги остави без средства. Ще се намерят финанси и за най-необходимото, и за скъпите придобивки. Още повече, че отдавна мечтаете да разширите жилището си и да обновите мебелите.
Кариерен хороскоп
Скорпионите се захващат с всяка работа, особено тази, която ще ги заведе в списъка на „богатите и успешните“. Но през януари ще се наложи не само умело да лавирате в професионалната сфера, но и да отблъсквате конкурентите. Демонстрирайте своите природни таланти така, че никой да не се оплаква – нито началството, нито бизнес партньорите. Кариерният хороскоп за януари 2019 година съветва жените Скорпиони да си поставят цели, които да им помогнат да застанат твърдо на краката си. Тогава няма да им се налага да броят всяка стотинка и да се ядосват, че не са използвали всички възможности за успех. Но трябва да работят с ентусиазъм, за да избягат от скуката и рутината.
Кариерният хороскоп за януари 2019 година съветва Скорпионите да помислят за започване на собствен бизнес. Може да бъде рекламна агенция, комерсиална структура или творчество, решавайте сами. Важното е да не пестите от инвестициите. Ако внесете голяма сума, то в близко бъдеще ще получите доходи. През януари, мъжете Скорпиони могат да очакват помощ от стар и влиятелен приятел. Можете смело да му доверите идеите си, той няма да ви излъже и да открадне това, което сте планирали с години. В края на януари се пазете от мошеничества и предателства от човек, който отдавна крои заговори срещу вас.
Кариерният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на Скорпионите да действат по план. Вземете пример от тези, които вече са постигнали благополучие в живота. Възможни са нови запознанства и полезни връзки, командировки и подписване на документи. В тази бъркотия, мъжете Скорпиони ще придобият тази свобода на мислене, която ще им помогне в кариерата. Само не сменявайте рязко специалността си, в началото на годината такива крачки не се увенчават с успех. По финансовите въпроси се ориентирайте от собствения си опит, не се оставяйте на интуицията си. Всичко случващо се приемайте като урок, който ви се дава, за да се изкачите нагоре, а не за да загубите.
Любовен хороскоп
Любовта и страстите са на първо място при Скорпионите, но не може да се каже, че им върви в личния живот. И работата е в това, че много бързате с изводите, тичате след идеалите и не сдържате темперамента си там, където наистина е нужно. Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва жените Скорпиони да се доверяват на тези мъже, които доказват своите чувства с действия, а не само ги обсипват с красиви думи. Тогава ще повярвате в искреността и ще срещнете своя човек.
Ако жените Скорпиони постоянно ходят с розови очила, едва ли ще създадат устойчиви и надеждни отношения. Погледнете на всичко разумно, не фантазирайте онова, което не може да случи. В днешно време принцове се срещат изключително рядко. Ако не искате да останете сами до старостта си, трябва да станете по-реалистични.
Любовният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на жените Скорпиони да разнообразят дните си като ходят на кафе, театър, кино. Именно в компанията на нови хора може да се запознаете с достоен партньор. Тези дами, които вече се къпят в любов, трябва внимателно да се вгледат в своя мъж. Ако той притежава тези качества, които подхождат за семеен живот, не го изпускайте. Скорпионите са люти ревнивци, което не рядко е „малкото камъче, което обръща колата“ на дългите и искрени отношения.
В семейството на жените Скорпиони е възможно всичко – и изневяра, и скандали, и страстни прегръдки. Може би всичко е по вина на скуката и еднообразието в отношенията? Тогава сами станете конструктори на съдбата си, общувайте със съпруга си откровено по всички въпроси. Помнете, че не е лесна задача да срещнете любим човек, но е много лесно да го загубите.
Любовният хороскоп за януари 2019 година не обещава безоблачна прогноза на мъжете Скорпиони. Ако сте свикнали да живеете сами и се отказвате от запознанства, то нека така да бъде. Но изводът е, че ще си останете ергени. Постарайте се да определите каква спътница ви е нужна - красива и сексуална или вярна и грижлива? Естествено, че е трудно да срещнете идеалната половина, но, ако се влюбите истински, то на много от негативните черти на партньорката ще погледнете по-благосклонно. Все пак мъжете Скорпиони съвсем не са идеални.
Разбира се, че не на сърцето не може да се заповяда да обича, особено тази, която не му е станала мила още от началото. Но, ако мъжете Скорпиони вече са се влюбили до уши, това вече означава много. Те ще станат предани като кучета и нежни като плюшени играчки. Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва Скорпионите по-често да излизат в обществото, заедно с избраницата си, да се веселят и да споделят съкровените си желания. Не се ограничавайте само с битови разговори, развивайте се културно и пътешествайте. Бъдете по-близки духовно, така чувствата ще укрепнат.
Мъжете Скорпиони, които вече са намерили своята половинка, ще се окажат наистина в плен на нейното очарование и страст. Но се постарайте да разберете какви цели и планове има вашата партньорка. Ако те съвпадат с вашите, то може да я заведете до олтара.
Любовният хороскоп за януари 2019 година предсказва на семейните Скорпиони разправии и конфликти със съпруга/та. И причина за това ще бъдат не само вашата служебна заетост и необоснованата ви ревност, но и битовите проблеми. Научете се да обсъждате всичко заедно, за да може избухванията, по този повод, да бъдат по-малко. И не се вглеждайте на далече в бъдещето, защото всичко може да се измени за един миг.