Хороскоп декември 2019Грижите през декември 2019 година няма да бъдат малко, но това не е и учудващо. Иска ви се да успеете с всичко, да довършите професионалните и личните дела, да набележите нови. Във финансовата сфера всичко ще бъде достатъчно постоянно, затова можете да си позволите да купите подаръци и да направите капиталовложения.
Хороскопът за декември 2019 година съветва да плувате повече по течението, отколкото да бъдете против обстоятелствата, които ще се появяват в живота ви. Така или иначе, вие се намирате във властта на съдбата, затова не вървете против нея. Едно събитие ще смени друго, което вече ще доведе до ярки промени. Някои ще срещнат любимия си човек, на други ще предложат перспективна длъжност или ще преведат на сметката им прилична сума пари.
За съжаление, не всички изненади ще бъдат радостни и желани. Възможни са нееднозначни ситуации в любовната сфера. Ако ви е съдено да се разделите с избраника/цата, значи така и трябва да бъде. Нови приятели и различна сфера на дейност? Не се отказвайте от това, което само идва при вас.
Хороскопът за декември 2019 година съветва да се отнасяте внимателно към състоянието на нервната си система. Заради честите разправии, преживявания и проблеми са възможни промени в кръвното налягане, настроението и поява на депресия. Доверявайки се на разбирането и любовта на близките си, вие ще преодолеете неприятностите за много кратки срокове.

Хороскоп декември 2019 за ОвенГледай в youtubeПред Овните ще се появи истинска дилема – дали да си починат с половинката на някой екзотичен бряг или активно да поработят над нов проект. И така, какво да изберете, за да не съжалявате след това? Вие имате всички шансове да съвместите полезното с приятното. В началото изпълнете всички важни задачи, а след това спокойно отидете на почивка.
Хороскопът препоръчва на Овните да не бързат с взимането на решение, ако вътрешният им глас подсказва нещо друго. Семейните двойки очакват раждането на дълго чаканото детенце, а самотните мъже Овни ще трябва да прекарат няколко нощи под прозореца на любимата, за да спечелят бунтарското й сърце.
Астрологичната прогноза съветва Овните отрано да помислят за подаръци за близките си. Отделете определена сума, за да не търсите по-късно заеми от приятели и колеги. Мечтите имат свойството да се сбъдват – в това, съвсем еднозначно, ще се убедят Овните. Особено, когато получат неочаквани приходи и купят това, което отдавна са си харесали в магазина.

Хороскоп декември 2019 за Телец;Гледай в youtubeНа Телците ще им се наложи да отиват рано сутринта на работа, а да се връщат сред нощ. Роднините ще бъдат шокирани от вашата заетост, но всичко си има обяснение. На вас ви предстои спешно да завършите всички дела, за да не възникнат проблеми при реализирането им. Интуицията и разумният подход ще помогнат на Телците да избегнат разправиите с близките си хора.
Хороскопът предсказва, че в средата на месеца, Телците ги очаква излишно суетене и домашни задължения. Ще ви се наложи да правите това, което отдавна сте отлагали за по-късно. Добре е, че сте изпълнени с оптимизъм, иначе бихте се отказали още в началото на трудностите. Самотните Телци ще „завържат“ красив роман с човек, по когото отдавна са си „изгубили ума“. И това няма да бъде просто флирт и увлечение, а сериозни отношения, водещи към законен брак.
Хороскопът няма да успее да предпази Телците от простуда или ангина, ако те сами, в спешен режим, не се заемат с повишение на имунитета си.

Хороскоп декември 2019 за БлизнациГледай в youtubeБлизнаците ще получават съвети от всички, като съседите дори ще навлязат в личния ви живот и ще обсъждат вашето поведение. Разбира се, приятно е да се грижат толкова много за вашата личност, но ако грижите и натрапването са в излишък, ще ви се иска да избягате на „края на земята“, само и само да не виждате и да не чувате никого. Астрологичната прогноза за декември 2019 година предсказва на Близнаците раздяла с любимия човек. Каква ще бъде причината? Вие безумно ще се влюбите в нова личност.
В работната сфера при Близнаците се очертават доста промени. Могат да ви предложат работа зад граница, затова да ви предстои преместване и ново местожителство. Близнаците ще успеят не само да оправят личната сфера, но и да укрепят материалното си положение.
Хороскопът съветва Близнаците да не търпят проблемите със зъбите. Посетете стоматолог, за да не гълтате таблетки на празниците.

Хороскоп декември 2019 за РакГледай в youtubeХороскопът препоръчва на Раците да поставят акцент на новия си гардероб, подмладяващите процедури и външния си вид. Ако се промените леко, ще внесете промени в професионалната и в личната сфера.
Раците ще бъдат много радостни, когато чуят изгодно предложение за работа от стари колеги. Не бързайте веднага да напускате. Има време, обмислете всичко и вземете решение. Раците, които имат собствен бизнес, ще получат подкрепа от роднините и от заможни приятели.
Семейните Раци ще се къпят в любов и страсти. Самотните могат да завържат запознанство в неочаквана ситуация. Но, разбира се, не трябва да седите у дома, зад компютъра.

Хороскоп декември 2019 за ЛъвГледай в youtubeХороскопът предсказва на Лъвовете прекрасен и уравновесен месец, когато може просто да се наслаждават на живота. Ако получите прилични приходи, може без съжаление да ги похарчите за модерни дрехи и посещение в салон за красота.
Мъжете Лъвове вече са натрупали необходимата сума, която щедро да похарчат за подаръци за любимите си хора. Парите ще текат като река, ако преди това сте поработили усърдно. Важно е, Лъвовете да не се впускат в авантюристични начинания и да не рискуват, увличайки се по хазартни игри.
Астрологичната прогноза препоръчва на Лъвовете да се заемат със своето здраве и да започнат от храненето. Ако сте натрупали излишни килограми или сърцето прескача, посетете диетолог и кардиолог. Не е желателно да не обръщате внимание на заболяването, защото то бързо ще премине в хронична форма. В началото на месеца, Лъвовете могат да си вземат абонаментна карта за спортна зала, за да могат до празниците да се почувстват приятно и да изпитват лекота в цялото си тяло.

Хороскоп декември 2019 за ДеваГледай в youtubeХороскопът обещава на Девите невероятен прилив на енергия и позитивизъм. Вие така настървено ще се заемете с делата, че никой няма да може да ви спре, нито близките, нито битовите проблеми. Началството ще реши да ви поощри с премия, а колегите ще гледат уважително на вас. Девите имат всички шансове за кариерно израстване, ако сами не се откажат от новата длъжност или от дългосрочния проект.
В любовната сфера, при Девите, назрява сериозен конфликт с избраника/цата. Вие още не живеете под един покрив, а вече постоянно се карате за пари. Семейните Деви трябва да върнат предишното си доверие в съпруга/та, за да не го/я подозират в изневяра всеки път, когато закъснява. Може би, вие самите не сте достатъчно верни на любимия човек?
Хороскопът предсказва добро здраве и много оптимизъм на Девите. Само в края на месеца самочувствието ви ще пострада, заради честите вълнения в личния живот.

Хороскоп декември 2019 за Везни Гледай в youtubeХороскопът обещава топъл месец, независимо от това, че зимата е на улицата. Материалното положение, което за съжаление не е на висота, няма да успее да развали чудесното ви настроение. Затова пък, Везните ще се проявят достойно в колектива, което началството непременно ще забележи. При тези, които имат частен бизнес, могат да се появят непримирими конкуренти. Но, дори и този момент няма да стане повод за униние и упадък на силите.
Семейните Везни трябва да се отнасят по-внимателно не само към съпругите/зите и децата, но и към по-възрастните си роднини. Погрижете се сериозно за тяхното здраве, направете всичко възможно те да оздравеят. Самотните Везни трябва да намерят време за срещи и романтика, за да могат, поне за малко, да се разсеят от преследването на кариерата и финансите.
Хороскопът предсказва на Везните значителни парични харчове, но от тях няма как да избягат преди празниците. За подаръци за любимите, дрехи за себе си, добре е кредитите да се закрият. Не се ядосвайте, защото ситуацията ще се оправи още в началото на следващата година.

Хороскоп декември 2019 за СкорпионГледай в youtubeАко не бяха близките, на Скорпионите щеше да им се наложи сами да се измъкват от трудното финансово положение. Но помощта ще дойде на време. Но не си мислете, че няма да се наложи да връщате парите. Обратно, скоро ще поискат подкрепа роднини и приятели. Хороскопът съветва Скорпионите да се отнасят философски към всички нюанси в общуването. Съдбата обича да поднася изненади.
Затова пък, в работата, Скорпионите ще имат пълно взаимно разбирателство с колегите и шефа. Такава идилия отдавна не е имало. Дори ще станете организатор на празника, както прогнозира астрологичната прогноза. Скорпионите имат повече от достатъчно сили, енергия и най-важното - творчески плам. А в края на месеца очаквайте високи бонуси.
Хороскопът предсказва на Скорпионите бодрост на духа и перфектно здраве. Само бъдете внимателни с алкохола, защото може да преживеете отравяне.

Хороскоп декември 2019 за СтрелецГледай в youtube Декември 2019 година е много подходящ за отпуска, далечно пътуване и семейна почивка. Всичко това, непременно, ще бъде отчетено от Стрелците, когато довършат всичките си стари дела и напишат заявлението си за отпуска. По време на пътуването, вие може да се сприятелите с човек, който да ви помогне в бизнеса. Бъдете любознателни и вежливи в общуването.
Хороскопът предсказва на Стрелците незначителни финансови проблеми, но близките ще им помогнат да се справят с тях. В семействата на много ще има радостно събитие – дългоочакваното дете ще се появи на бял свят. Що се отнася до Стрелците, които все още не са семейни, те ще се опитат с всякакви методи да избягат от особа, която порядъчно им е омръзнала.
Ако не престанете да се храните с каквото ви попадне и да спите по три часа в денонощието, здравето ви не просто ще се разклати, но и ще се сбогува с вас. Хороскопът настоятелно моли Стрелците да оставят пушенето и да отидат на ски.

Хороскоп декември 2019 за КозирогГледай в youtubeКозирозите ще направят подробен анализ на собствения си живот и ще заключат, че са самотни, бедни и с безперспективна работа. Време е да направите корекции на съдбата си, при това, сами!
Хороскопът съветва Козирозите да преразгледат не само възгледите си за околните, но и за себе си, лично. Ако някой много ви дразни, постарайте се да задържите емоциите за себе си. Иначе, семейните Козирозите ще се окажат сами и разведени. За успешна кариера не ви достига малко - усърдие, търпение и опит. Затова пък, края на месеца ще ви зарадва с ярки събития – нова длъжност, премия и среща с любим човек.
Хороскопът съветва Козирозите да обърнат внимание на ставите и сърдечно-съдовата система. Помнете, че без лекар няма да минете.

Хороскоп декември 2019 за Водолей Гледай в youtubeЗа да се задържат на работното си място, Водолеите трябва да станат „меки и пухкави“, като котенца. Естествено, няма да е лесно това да се направи, но трябва някак да неутрализират амбициите на завистливите колеги и гнева на началството.
Хороскопът обещава на Водолеите скорошно решаване на проблемите, ако сами започнат да работят активно, без да обръщат внимание на нюансите и рутината. В края на месеца непременно ще получите бонус, но не толкова, колкото сте разчитали. Важно е да не се предавате на унинието, защото ще посрещнете новогодишните празници в депресия.
В любовта не се предвиждат прегради за Водолеите, но все пак е нужно да проявява инициатива. Особено, ако сте влюбени отчаяно и не знаете как да изразите чувствата си пред човека. Не се отказвайте от лекия флирт, иначе изобщо ще забравите за романтиката.
Хороскопът препоръчва на Водолеите да бъдат пестеливи, иначе ще бъдете с празни джобове, когато дойде време да купувате подаръци.

Хороскоп декември 2019 за РибиГледай в youtube Рибите ще се чувстват богати и властелини на моловете. Парите ще бъдат достатъчно за всичко, което сте планирали - от шоколадови бонбони до последен модел мерцедес.
Хороскопът препоръчва на Рибите, все пак да се вземат в ръце, за да не похарчат всичките си спестявания. Дори и богата баба да ви остави в наследство небостъргач в Америка, все пак не е необходимо да пилеете парите си за щяло и нещяло.
На Рибите им предстои труден избор – активна работа или топли отношения с избраника/цата. Постарайте се да намерите мъдро решение, за да не бъдете крайни и виновни за всичко. Физическото състояние на Рибите ще бъде в ред, а нервната система е на границата на срива. Ако сами не сте справите, то се обърнете към опитен психолог.