Годишен хороскоп 2020 за РакГледай в youtubeПревъзмогвайки мързела и ръководейки се от собствените си принципи, на Раците няма да им бъде лесно да започнат работа през 2020 година, макар че тя ще изобилства. Не трябва да се отпускате, защото ви очакват грандиозни дела, които ще се увенчаят с успех само с помощта на вашата упоритост и отговорност. Източник на енергия за вас е семейството, затова по-често общувайте с роднините си. Хороскопът за 2020 година съветва Раците да бъдат по-меки и да не отхвърлят задълженията, които са им били възложени. Дозирайте развлеченията и веселието с приятели, бъдете сериозни, когато решавате важни професионални въпроси.
В годината на Плъха ще се наложи да погледнете с хумор на някои неща. Милата и невинна усмивка ще създаде комфорт в душата ви и при общуването с околните. Притеглете на своя страна тези, с които някога сте работили или сте били приятели. А на неприятностите гледайте оптимистично, защото те не са вечни. Доста подаръци и приятни събития ще се случат в личната сфера, а за здравето трябва да внимавате. Всеки проблем може да доведе до усложнения.

Хороскопът за 2020 година предсказва на Раците нови проекти, финансови приходи и създаване на устойчиви отношения. Но, за всичко това, е необходимо морално да се подготвите, без излишни амбиции и пророчества. Ако имате хоби, то през лятото и есента го „излъскайте“ до блясък. Само не си мислете, че парите ще валят от небето, ще се наложи сами да ги изкарвате. Има възможност да научите един чужд език, а също да се отправите в дългосрочна командировка.
В края на 2020 година, Раците ги очакват мащабни промени, при това, във всички направления. Външността ви също се нуждае от внимателен подход. По-често посещавайте салон за красота и масажисти. Спортът, разбира се, не е панацея за всички заболявания, но ще ви помогне да укрепите здравето. Важно е да не се претоварвате, да се съветвате с треньор и да се храните правилно.
Какво очаква Раците през всеки месец на 2020 година
През януари мечтите и плановете ще се осъществят за Раците. Може да очаквате изгодни предложения през февруари 2020. През март е най-добре да не се суетите, нека всичко върви гладко, без намеса. Без интриги, сплетни и разправии няма да успеете да преживеете април, затова пък през май ще успеете да изгладите отношенията си с приятелите и роднините. През юни всичко, което можем да си представим, ще се стовари върху Раците. Важното е да не изпадате в паника! Юли е труден и наситен откъм общуване месец. Бъдете по-приветливи, за да успеете да решите проблемите. През август ще успеете да реализирате идеите си в работата и в любовта. Септември 2020 ще ви донесат много неприятности, но ще успеете да ги заобиколите. Проявявайте гъвкавост, бъдете тактични. През октомври на Раците ще им се наложи да се разделят с някого, а също и да закрият своя бизнес. По-малко нервничете през ноември, за да не разклатите здравето си. Декември е месец на финансови успехи, кариерно израстване и среща с половинката.
Хороскоп за любовта и семейството за Раците през 2020 година
Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва на Раците чести смени на настроението, което кардинално ще повлияе на личния им живот. Днес ви се иска да бъдете сами, а утре се появява желание да се омъжите/ожените. Такива промени едва ли ще доведат до нещо сериозно, а още по-малко до официален брак. Постарайте се да координирате своите действия и да сложите мислите си в ред. В противен случай няма да видите нито истинска любов, нито надежден партньор в живота. В годината на Плъха всеки трябва да бъде много внимателен, впускайки се във флиртове на четирите страни.
За семейните Раци, през 2020 година, всичко ще се получи по най-добрия начин - съвместни пътешествия, разширяване на жилището и непрекъснати празненства. Стига парите да ви стигнат за всичко това… Не се вълнувайте, ако работите до изнемогване, парите ще се окажат прилични. Не е препоръчително да командвате и да мачкате всички под себе си, вслушвайте се в мнението на близки. Появили са се битови проблеми? Спокойно обсъдете с домашните как най-добре да ги решите. Не поемайте твърде много задачи върху себе си, вие не сте вездесъщи.
Хороскопът за любовта и семейството обещава много романтични запознанства, но половината от тях ще бъдат напразни и мимолетни. Вие дори ще се задушавате от лошия си късмет, но напразно. Работата е там, че във вас няма вътрешна светлина и огън, без които личният живот не може да се развива. Пазете енергията си, четете книги и бъдете позитивни. Ухажорите, буквално като „мухи на мед“ ще ви се лепят, а вие, само, трябва да направите избор. Ако имате идеал – богат/а и красив/а партньор/ка, то и вие самите трябва да достигнете до такъв статус. Плъхът ще създаде всички условия, за да могат Раците да срещнат своята половинка.
През 2020 година, на първо място, е необходимо да заобичате себе си, а не да се задълбочавате в тези, които не са „хапка“ за вас. Поговорете със себе си, планирайте нещо реално и тогава дори трудните ситуации ще ви сторят глупави. Лятото тръгнете на пътешествие и не по родната страна, а зад граница. Много Раци ще имат възможност да направят съдбовно запознанство именно далече от дома, някъде на юг.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Раци
Мъжете Раци ще се окажат на гребена на вълната. Не само в служебната сфера, но и в любовните дела. Най-накрая ще се почувствате удобно и уютно, което не е маловажно за душевното ви състояние. Има шанс да се издигнете по кариерната стълбица, да си осигурите подкрепата на богати приятели, а също и да започнете обучение зад граница. А, ако се появят проблеми, решавайте ги без натиск и паника. Всичко ще си дойде на мястото, ако Раците, сами, не започнат да се суетят, да се заемат с всичко поред, само и само да „излязат от улея“.
Хороскопът за 2020 година съветва мъжете Раци, които имат семейство и деца, да прекарват повече време у дома. Може да излизате сред природата, където ще бъде много приятно и полезно да си почивате. Ще се появи вдъхновение и настървение да реализирате стари, творчески проекти. Колко е добре, че до вас има разбиращи хора, защото заедно ще успеете да постигнете невероятни победи на професионалното поприще.
Хороскоп за 2020 година за жените Раци
Хороскопът за 2020 година прогнозира за жените Раци разнообразен период, когато много моменти ще зависят, в голяма степен, от тяхното настроение. Ако не разпилявате оптимизма си и по-често се усмихвате, животът ви видимо ще се преобрази. А хленчещите и мързеливите няма на какво да разчитат, успехът не търпи такива особи. С колегите си бъдете по-тактични и сдържани в годината на Плъха, в противен случай, те със сигурност, ще направят някоя пакост.
При жените Раци ще се появи желание не просто да се влюбят, а да създадат истинско семейство. Вие дълго сте „узрявали“ за това решение, затова сега много добре знаете какво искате. Между другото, при много романът ще започне като обикновено приятелство. Вие дори не сте разглеждали партньора си като съпруг, а сега изненада. Периодът е отличен за тези, които мечтаят да си купят автомобил, дом или искат да живеят зад граница. Всичко ще се сбъдне, бъдете уверени!
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Рак
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Раците да работят така, както по-рано никога не са работили. В смисъл, от душа и с желание. Тогава и парите ще потекат като река, и бюджетът ще се стабилизира. Не изпускайте възможностите да сключвате сделки или да подписвате договори, това ще ви позволи да откриете перспективи за бъдещето. И най-важното, никога и на никого не се оплаквайте от финансовото си състояние. Само ще си направите лошо.
През пролетта ще се появи допълнителен доход при Раците. Интересно е това, че увлечението, което ще намерите, вече нееднократно се е появявало във вашия живот. Но вие упорито не сте искали да го забележите, още повече, да влагате пари в това занимание. Сега ще погледнете по различен начин на ситуацията и ще отворите портфейла си.
Хороскопът за 2020 година обещава значителен приток на средства на Раците, които се занимават с комерсиална или с юридическа дейност. Но това ще се случи не по-рано от края на лятото и есента, затова работете усилено. Ще се наложи да пожертвате немалка сума за приятел или роднина, но това е за добро. Що се отнася до големите покупки, бъдете внимателни, за да не ви пробутат некачествени продукти или такива с изтекъл срок на годност. Плъхът обича парите, но не до степен, че от сутрин до вечер да ги брои. Затова и Раците трябва да имат такова отношение – заработили - похарчили!
2020 година не е твърде стабилна в материално отношение, но Раците няма и да изпитват особени финансови нужди. Ще се появи възможност да подпишат договор за сътрудничество с чуждестранна фирма. А и още в края на годината на Плъха ще получите бонус, при това немалък. Парите ще ви стигнат за подаръци, културни мероприятия и пътешествие.
Хороскопът за 2020 година не обещава на Раците високо изкачване в кариерата, но е възможно. Много ще зависи от това с кого ще ви срещне съдбата, а също и от личния ви чар и упоритост. Взимайки някакво важно решение, не забравяйте да анализирате предишните си действия. В годината на Плъха трябва да повишавате своята квалификация, по-често да се срещате с влиятелни персони и да бъдете в центъра на вниманието, по-точно, на тези места, където е възможно да сключите сделка или да „продадете“ своите таланти.
2020 година е много подходяща за смяна на местоработата. Разбира се, не така скорострелно, че началството да не може да ви намери заместник, но и не трябва да се бавите с написването на заявлението за напускане. Особено, ако на Раците предложат перспективно място с висока заплата. Важно е да не бъдете яростни и да не влизате в конфликти с никого. Стойте далече от рисковите начинания, за да не навредите на репутацията си.
Здравен хороскоп за 2020 година за Рак
Хороскопът за 2020 година съветва Раците да се заемат с фигурата и с физическото си състояние. Но не за един ден, а за целия период. Ако организмът ви вече подава сигнали „SOS“, непременно му помогнете. Не отлагайте профилактичните мерки, особено когато върлуват инфекциозни заболявания и грип. Витамините, хранителният режим и щадящата диета са ценни за тези, които познават симптомите на гастрита или язвата.
Пазете сърцето си, скъпи Раци! В годината на Плъха то може да ви притеснява, затова се обърнете към лекар. И никаква народна медицина или самолечение, иначе ще попаднете в болница, при това за дълго. Раците, през 2020 година, трябва да поставят специален акцент върху нервната система. За да не бъдат раздразнителни и да избегнат стреса трябва да се запишат на йога и да не гледат филми на ужасите по цяла нощ.