Годишенхороскоп 2020 за ОвенГледай в youtube Големи открития очакват Овните през 2020 година, които ще им помогнат да открият в себе си много способности и да реализират старите си желания. Не трябва да разпиляват скъпоценните си таланти и енергия за всичко поред, а внимателно да се отнасят към работата и новите проекти. През февруари животът ще се промени към по-добро, ще ви подари много изненади и ще внесе много позитивизъм. Но само при условие, че вие самите не грешите, а станете по-отговорни и сериозни, дори към дребните неща. Стопанинът на годината, Плъхът, ще ви съпътства във всички начинания, ще ви подкрепя в трудните моменти и ще ви покаже път за духовно развитие.
Хороскопът за 2020 година съветва Овните да намират общ език с роднините. Тук не са изключени конфликти по най-различни теми, затова ще бъде глупаво да се държите лекомислено. Възможно е да започнете семеен бизнес, да увеличите доходите и да се отправите на пътешествие, заедно с близките си. Между другото, родителите или децата могат да ви подхвърлят много ярки идеи. Намерете време за творчество, хоби, развлечения с приятели.

Годината на Плъха ще подари на Овните период, изпълнен с незабравими събития, особено в средата на лятото. През юли 2020 година, вие ще се запознаете с човек, с когото, по-късно, ще свържете съдбата си. Важното е да не се бавите с решението, ако сте истински влюбени. Внимавайте по време на пътуванията, защото могат да се окажат губещи и да ви донесат неприятни ситуации на пътя. Пазете здравето си, по-често си почивайте и недейте да нервничите, заради това, което още не се е случило.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Овните много мероприятия, романтика и среща с нови хора. Някои от връзките през декември, ще прераснат в добро приятелство и дори любовна привързаност. Изобилието от купони и социални събития ще подобрят настроението ви, а някои ще ви помогнат в напредването по кариерната стълбица. Не се отказвайте от това, което само „влиза в ръцете ви“. В годината на Плъха, Овните е желателно да се откажат от излишества в храненето, защото няма да могат да влязат в любимите си дънки. Ще бъде полезно да се заемете със спорт, да плувате в басейн и да оставите пушенето. Здравословният начин на живот е това, което ви е нужно.
Какво очаква Овните през всеки от месеците на 2020 година
Ако през януари, Овните държат делата под контрол, то те ще се реализират великолепно. През февруари 2020 можете да си отдъхнете, но през март да се посветите изцяло на активна работа. Ще имате време и за роднините. През април значимостта на Овните ще „излети до небесата“. Май е плодотворен и успешен месец. През юни е желателно да сложите всичко в пълен ред, а през юли бъдете внимателни във финансовите отчети. За да се предпазят от конфликти, Овните трябва да бъдат емоционално сдържани през август 2020. Септември е идеален за създаване на идеи и творчески процеси. През октомври се очакват неприятности в личния и в професионалния живот. Ноември е спокоен и комфортен месец. През декември са възможни запознанства, затова не си стойте у дома, а общувайте повече.
Хороскоп на любовта и семейството на Овните през 2020 година
В любовната сфера, Овните ги очаква солиден късмет, защото Плъхът ще направи всичко възможно, за да ги събере с чудесен партньор. Но и за своята външност не трябва да забравяте, постарайте се по-често да обновявате гардероба и да посещавате салон на красотата. Ставайки по-самоуверени, ще успеете да постигнете прекрасни резултати в личния си живот. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Овните открито да заявят чувствата си, особено, ако до тях е този/тази, които са наистина достойни. Вие сте стопани на положението, не е нужно да се криете зад работата и собствените си комплекси. А, ако трябва да направите избор, в годината на Плъха взимайте решенията самостоятелно, без съветите на околните. Това, особено, засяга мъжете от този знак.
В семейството на Овните всичко ще се случва по нееднозначен начин, ще има бури, ще има и затишия. Важното е да не се предавате, дори, ако ситуацията е стигнала по краен предел. Гледайте оптимистично на всичко, радвайте се на дреболиите и не нагнетявайте обстановката. През 2020 година трябва по-често да излизате сред природата, да организирате семейни празници и културни мероприятия. А, ако възникнат спорове с роднините, бъдете мъдри! И не преследвайте съпруга/та, дори и да сте убедени, че ви изневерява. Всичко зависи от вас и от вашето трепетно отношение към любимия човек.
Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва на самотните Овни много възможности, да си намерят надежден и разбиращ партньор/ка. Външните данни, разбира се, че са важни, но по-добре обърнете внимание на вътрешния свят на партньора/ката, не изкривявайте реалността и се доверявайте на интуицията. Овните, в годината на Плъха, често ще се съветват с „шестото“ си чувство, за да не сгрешат. Бъдете позитивни, тогава съдбата ще обърне към вас светлата си страна.
Не са изключени несъгласия и разправии в отношенията между партньорите, които отдавна живеят заедно, а дори е възможно да гледат вече внуци. Тук е възможно конфликтите да не са само на битова основа, но и заради постоянните упреци и претенции на съпрузите. В годината на Плъха ще се наложи да промените приоритетите си, а също и да се откажете от вредните навици, които пречат на пълноценния ви живот. Вие сте импулсивни и страстни личности, затова дръжте здраво „юздите“, дори и да ви се иска да предизвикате световен скандал.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година препоръчва на Овните да се заемат с творчество, да си намерят хоби и да организират пътешествие. Не стойте на едно място, преобразете се, обърнете внимание на семейството. Непременно включвайте и децата в домакинството, дори и да са малки. Откровените разговори на масата е добър начин да изгладите взаимоотношенията си с близките.
Овните, в годината на Плъха, трябва повече да се занимават с благоустройството на дома, с ремонти. Разбира се, не е нужно да се занимавате само с това, но и да забравяте за тези въпроси, също не е редно. Още повече, че те сами няма да се разрешат. Лятото може да отидете на море, да си починете от работа и да се погрижите за здравето си. Относно финансовото си положение не трябва да се ядосвате, защото то през 2020 година ще се окаже над средното. Има възможност да купите всичко, което по-рано сте планирали, да вложите средства в строително на вила.
Хороскоп за жените Овни за 2020 година
Астрологичната прогноза обещава на жените Овни наситен период в службата и в любовта. Тези, които упорито се движат напред, нищо няма да им пречи да постигнат целите си и да заемат висока длъжност. Но тук не е достатъчно да бъдете предприемчива и умна дама, трябва и да установите делови отношения с партньори от други страни. Удачно ще ви се получат командировките, сделките и договорите с дълъг срок на действие.
Семейните жени Овни, в годината на Плъха ще имат много време за близките си. Не се карайте с роднините, изслушвайте ги и им помагайте да решават проблемите си. Не пречи да се отнасяте с доза хумор към някои ситуации, без да влагате гняв и раздразнителност. Самотните Овни постоянно трябва да бъдат в компанията на нови хора и събития, за да срещнат любимия човек.
Хороскопът препоръчва на жените Овни да бъдат внимателни, когато взимат решения. Ако сбъркате, сами ще се разкайвате за глупавите си действия. Желателно е да се абонирате за басейн или за спортна зала, а също и да укрепвате психическото си здраве. А, ако имате хронични заболявания на стомашно-чревния тракт, то спешно се обърнете към лекар-специалист. Гастритите и язвите, по-често, се обострят есенно време, което означава, че тогава ще бъде подходящо да преминете на диета, да спазвате хранителен режим и профилактични мерки.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Овни
Хороскопът за 2020 година предсказва на мъжете Овни кариерно израстване, но трябва да се откажете от авантюрите и нечестните сделки. Не се препоръчва да сменяте местоработата в състояние на емоционален порив. В началото се успокойте, измислете план за действие, а чак след това взимайте решение. Желателно е в годината на Плъха да станете инициативни, за да прогоните конкурентите и зложелателите.
През есента на 2020, на мъжете Овни им предстои да се заемат основно с личния си живот. Безразсъдният стремеж към печалба и кариера може да ви отведе до самота и депресия. Ако имате любима жена, отделяйте й максимално време и внимание. Разбира се не импулсивно и не във вреда на основната ви работа.
Хороскопът ще подари на семейните Овни много ярки моменти, ако бъдат верни на себе си и на близките. Не си и помисляйте да изневерявате или да флиртувате, защото ще попаднете в омагьосан кръг. А изходът от това ще бъде само един – развод и смяна на местожителството. Преминете през изпитанията на съдбата с достойнство и търпение.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Овен
Финансовата прогноза съветва да бъдете пестеливи, а също и много внимателно да планирате бюджета. Естествено, не трябва да се лишавате от всичко и да си отказвате каквито и да било удоволствия, но разточителството ще ви лиши от увереност в утрешния ден. Неочакван приход през есента може значително да укрепи материалната ситуация. Това може да бъде наследство или голяма печалба от лотарията. Само не забравяйте, в годината на Плъха да помагате на възрастните си роднини, а също и да си поставяте постижими цели.
В края на зимата, Овните ще си позволят не просто приятен, но и полезен, по отношение на придобивките, шопинг. Вие ще успеете да си купите вещи със значителна отстъпка. А в началото на март ще се появят интересни предложения от страна на приятели, които отдавна упражняват собствен бизнес. Овните ще си позволят да променят принципите си и да подпишат изгоден договор. Не се очакват проблеми с финансите, затова може да „разпуснете“.
Астрологичната прогноза предупреждава Овните да стоят далече от рисковите начинания, в които могат да ги въвлекат странични хора. Напълно се окажете от власт, користни цели и лекомислие, защото това ще ви доведе до загуби не само на средства, но и на делови връзки. Помнете, ако през май или юни изгубите своята бдителност, никой няма да може да ви помогне. Дори тези, с които отдавна сте приятели или си сътрудничите.
Лятото на 2020 година, Овните ще проявят невероятна щедрост в отношенията си с приятели или роднини. И това може да се отрази негативно на материалното ви положение, чак до края на годината на Плъха. Не пестете от грижите си за децата и близките, не трябва да броите всяка стотинка, защото благосъстоянието на тези, които обичате, е най-ценното.
Хороскопът обещава прилични приходи в края на есента, но по-добре ги спестете за отпуската и за празничните дни. Не си и помисляйте да давате на заем или да взимате кредит. Желателно е да заобикаляте отдалече всички опасни ситуации, за да не се окажете зависими от по-състоятелни личности.
Кариерният хороскоп за 2020 година предсказва на Овните добро положение в службата и в личния бизнес. Комерсиалният път не е лесен, но е ваше основно задължение да постигнете успех! Важно е да не обременявате никого със своите проблеми и да изпълнявате поставените задачи. Плъхът е заедно с вас! Ако имате цел да получите нова длъжност, то смело вървете към нея. Но искрено и честно се движете напред!
Овните ще успеят да постигнат високи заслуги в творческата сфера, а също да махнат всичко онова, което някога им е пречило да направят кариера. Пролетта ще получите всичко, което сте искали. Дори незначителния риск ще се окаже в „темата“, ако бъдете внимателни. Не се отказвайте от новите проекти, бъдете уверени, позволявайте си много повече, от преди това. Светлината е в края на тунела и това е реалността, не измислица.
Здравен хороскоп за Овен за 2020 година
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Овните да повишават имунитета си по всякакъв начин, за да държат по-надалече простудите и неприятностите със здравето. Физически вие сте здрав човек, затова не се отпускайте и не се простудявайте. За да попълните енергийния си баланс е необходимо сутрин да тичате, да правите гимнастика и да внесете в рациона си повече витамини.
Фитнес, плуване и ски е това, което е необходимо, за да бъдете максимално активни. От това, колко качествено ще „разпишете“ хранителния си режим и почивката, ще зависи общото ви състояние. Психическото състояние може да се окаже на „границата“, ако в годината на Плъха нервничите често и нощем не спите. Не трябва да „късате“ нервите и на тези, които искрено се интересуват от вас.
Астрологичната прогноза за 2020 година съветва Овните да се придържа към рамките, които са определили отдавна за себе си. Това означава, че спортът и оптимизмът трябва да им бъдат приоритет. Иначе, ще попаднете в лапите на депресията и ще се окажете на болничното легло. Не трябва да забравяте за външния си вид, за да може Плъхът да ви се любува, а не да подчертава недостатъците във фигурата и небрежния ви външен вид.
Ако усещате емоциите си лабилни, то през 2020 година можете да започнете занимания с йога и да ходите на масаж. Това ще ви позволи да се избавите от агресията и мнителността си, а също и ще сложи мислите в ред. Овните трябва по-често да бъдат на чист въздух, да пътуват и да ограничат употребата на мазна храна. Погледнете се отстрани, за да разберете какво ви намеква стопанинът на годината.