Годишен хороскоп 2020 за БлизнациГледай в youtube Хороскопът за 2020 година обещава на Близнаците ярък кръговрат от събития, многобройни запознанства и делови срещи. Вие нито за минута няма да останете на едно място, ще ви се налага да пътувате, да комуникирате и да изграждате делови отношения. Но, най-важното е, при цялата тази „дандания“ е да не губите собственото си „Аз“, а също и да не се окажете замесени в авантюристични ситуации. Много връзки ще помогнат за развитието и постигането на целите ви, но някои от тях ще станат обременителни, както финансово, така и морално.
В годината на Плъха ще получите прилична доза информация, която е най-добре да използвате за ваше добро. Ще ви бъде от полза за работата, кариерата и финансовото положение. Самотните Близнаци ще забравят за това, че някога са се чувствали ненужни. Обратно, противоположния пол ще ви обгради с огромно внимание, от което ще ви се прииска на момента да създадете здрави отношения или семейство. Не бързайте с изводите, бъдете тактични. През 2020 година ще има много перспективи в различни направления, хващайте се за тях с двете си ръце.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Близнаците да си вземат отпуска лятото и да отидат на море.

Всичко, водещо към пълноценен отдих и оздравяване, ще се окаже полезно. Не трябва да се напрягате прекалено, дори и работата ви е много. Постарайте се всичко да планирате, да създадете приятни условия и да се откажете от дребните задачи. В годината на Плъха смело можете да промените имиджа си, по-често да посещавате козметик и стилист. Външния вид ще ви даде самоувереност и позитивно настроение.
През есента, стар приятел ще ви предложи интересна и доходна дейност. Това може да бъде както бизнес проект, така и творческа дейност. Не се отказвайте от нищо, защото това е основа за вашето бъдеще, при това много важна в материално отношение. Общувайте повече с роднините, звънете им, помагайте им да решават битовите си проблеми.
Какво очаква Близнаците през всеки месец на 2020 година
Много недовършена работа и спешни въпроси ще очакват Близнаците през януари. През февруари зорът ще продължи, но с по-малко жарки. Март е месец на успешни преговори и подписване на договори. През април 2020 е възможно да отидете на нова месторабота или да промените нещо в личния си живот. Месец май е най-добре да посветите на семейството, дома и битовите въпроси. През юни на Близнаците им предстои да работят, като пчелички. Не са изключени грешки и пропуски през юли, затова пък, август ще ви възнагради по заслуги. Ярки събития очакват семейните през септември 2020. През октомври ви предстои борба с конкурентите. През ноември не е изключено кариерно израстване, но бъдете внимателни с документите. Декември ще донесе положителни резултати от делата, по които Близнаците са работили усърдно през цялата година.
Хороскоп за любовта и семейството на Близнаците през 2020 година
Астрологичната прогноза за 2020 година обещава чудесен, романтичен период, но много ситуации в личната сфера ще зависят от вашата инициатива. Не се задълбочавайте в хората, доверявайте се и бъдете по-чувствителни, за да внесете комфорт и спокойствие в душата си. Конфликти са възможни само на тази основа, която вие сами си измислите. Тези, които вече имат избраник/ца, трябва да бъдат чувствени и нежни. Заради преследването на парите, вие съвсем сте забравили за изненадите, подаръците и знаците на внимание.
В годината на Плъха, семейните Близнаци често ще изпадат в изблици от ревност, а това ще бъде ужасно. Защото нямате особен повод, но вие се вбесявате и тормозите любимия човек със своите подозрения. Ако искате да запазите брака си, прекратете това на мига. А в краен случай се обърнете за помощ към психолог. Важно е да не позволявате на собственическите чувства да ви завладеят напълно.
Хороскопът за любовта и семейството за 2020 година предсказва на Близнаците незабравима среща. Но, ако вие се държите арогантно и прекалено горделиво, тогава нищо добро няма да излезе от това познанство. При много отношенията с партньора/ката ще се развиват прекалено бурно, което може да доведе до най-непредсказуемите моменти. Или да останете заедно, или да се разделите завинаги, трето няма.
2020 година ще се окаже трудна в битов и финансов смисъл за семейните Близнаци. Ще ви се наложи постоянно да заемате пари, да ремонтирате нещо и благоустроявате жилището. За всичко това ще ви бъдат необходими пари, затова няма да минете без кредит. Плъхът ще ви помогне с какво може, но трябва да се надявате на себе си и на собствените си сили. Само не мислете, че сте железни роботи и не ви е нужно да почивате. Ако се появи възможност да си починете, не се отказвайте от такова удоволствие.
Грандиозни събития очакват Близнаците в края на годината, когато личният живот ще се преобърне кардинално, в положителна посока. Вие няма да успеете да се огледате, а ще се окажете женени/омъжени, а също и ще отидете да живеете в нов дом.
Хороскоп за 2020 година за мъжете Близнаци
Астрологичната прогноза за 2020 година не гарантира стабилност и вечна любов на мъжете Близнаци, но Плъхът няма да ви остави без внимание. Той непрекъснато ще ви защитава и подкрепя във всички начинания. Важно е да не снижавате темпото и да се заемате с всичко ново, без съмнения. Успех ви очаква в бизнеса, творчеството и политическите дейности. В началото на пролетта ще се появят мащабни предложения, командировки и срещи с важни персони.
Работоспособността при мъжете Близнаци ще бъде отлична. Но все пак трябва да си почивате, иначе ще разклатите здравето. И по-често общувайте с близките, те тъгуват и очакват вашето внимание. Не е изключено временното оттегляне от делата да ви донесе полза. Ще можете да се чуете и да се срещнете с хора, които винаги са ви подкрепяли със съвети. Доходите няма да бъдат огромни, но и без пари няма да останете. Особено, ако на време се съобразявате на къде се движите и кого.
Хороскоп за 2020 година за жените Близнаци
В годината на Плъха, жените Близнаци ще радват и себе си, и околните. И работата не е само във външното очарование, но и в умелия подход към сериозните дела. В работата, началникът ще ви оцени, ще ви даде премия и дори ще ви предложи да станете заместник. Не забравяйте, че сте талантливи и опитни личности. Това е видно с невъоръжено око, не се крийте от хората и показвайте способностите си. Намерете си хоби, посещавайте семинари и курсове, за да използвате енергията си в нужното направление.
Хороскопът за 2020 година обещава на жените Близнаци романтична среща, след която всички предишни отношения ще избледнеят. Само бъдете внимателни към партньора, не го идеализирайте и не си позволявайте да „управлявате“. Ако разберете, че говорите на един език, то това ще бъде чудесно за по-нататъшните ви отношения. Не са изключени проблеми със здравето, затова своевременно се обръщайте към лекар.
В годината на Плъха, на жените Близнаци ще им се наложи рязко да променят поведението си, особено, ако това го изисква професионалната сфера. Това ще бъде своеобразен дрес-код, който ще позволи на бизнес дамите да се изкачат нагоре по стълбицата, както кариерната, така и в личния живот. Действайте не под влиянието на емоциите си, а хладнокръвно.
Финансов и кариерен хороскоп за 2020 година за Близнаци
Хороскопът за 2020 година съветва Близнаците да бъдат внимателни, за да не разпилеят всички спестени пари. Голяма грешка ще бъде да купувате всичко, което видите в магазините. Така ще се разорите. Допълнителни доходи очаква тези, които се занимават с личен бизнес, дизайн и продажба на недвижими имоти. Ще имате възможност не само да получите доходи, но и да вложите част от парите в изгодни проекти.
В началото на годината на Плъха ще се наложи да пестявате! Само по този начин ще успеете да запазите бюджета си стабилен. Откажете се от пътешествията, или по-точно, пренесете ги за края на лятото. Скъпите вещи не са за вас, ограничете се до най-необходимите стоки. Безценна финансова помощ, Близнаците ще получат от далечен роднина, но това ще се случи през есента. Вие може да вземете кредит, за да върнете всички свои дългове и да сложите ред във финансите.
Хороскопът за 2020 година предсказва на Близнаците нова длъжност, ако работят в производството и то от доста време. Началникът ще ви забележи и ще ви възнагради по заслуги, и лично ще ви постави на ниво, за което дори не сте си мечтали. Много ги очаква голяма премия за свършена по-рано работа. Финансите ще се окажат много полезни, ако планирате лечение, операция или преместване.
В годината на Плъха, на някои Близнаци ще им бъде трудно да оправят отношенията с колегите. Наоколо има много завистници, които само чакат да ви уволнят. Но търпението и мъдрият подход ще ви помогнат да неутрализирате неприятната ситуация. Помнете, че много само чакат кога ще се предадете и ще избягате.
През 2020 година, Близнаците биха могли да получат добра сума от лотария. Съдбата ще обърне лицето си към вас, което е чудесно! Но, ако усещате, че е риска не си заслужава, вслушайте се в интуицията си. Тя ви е отличен съветник.
Хороскопът за 2020 година не обещава на Близнаците високо кариерно израстване, но ще има загадки за подобряване и постигане на целите. Просто ги внедрете в потока от дела, с които така ревностно сте се заели още от миналата година. Важно е да се държите реалистично, да гледате на някои неща с чувство на хумор и дори с доза сарказъм.
Възможни са грешки с документите, затова не позволявайте на никого да се разпорежда с вашите пари и да подписва книжата от ваше име. В годината на Плъха трябва да бъдете бдителни и разумни, когато се отнася до работа и финанси. Възможни са далечни и чести командировки, но това ще бъде в края на пролетта или есента. По-често се вслушвайте в тези, които са по-опитни и по-умни, за да не се разочаровате от собствените си действия и решения.
Близнаците трябва в пълна степен да покажат своите способности, а също да си осигурят подкрепата на влиятелни лица. Но това не означава, че трябва да взимате пари и да увисвате на шията на някого. Предстои ви трудна работа, както над себе си, така и над новите проекти. Трябва да се вслушвате в мнението на колегите и ръководството. Особено, ако са ви поръчали нещо наистина значимо. Кариерата ще „излети“ нагоре за тези, които внимателно премислят своите стъпки. Ако внесете корекции не само в работата, но и убедите конкурентите в правилността на своите действия, то успехът ви е гарантиран.
Здравен хороскоп за 2020 година за Близнаци
В годината на Плъха, Близнаците ще имат доста проблеми със здравето, но всички ще възникнат заради небрежното отношение и ненавременното отиване на лекар. Помнете, ако не обърнете внимание дори и на най-дребния проблем, лечението ще продължи дълго време. На първо място трябва да имате режим на хранене и спорт. Особено, ако ви боли гърбът, ставите или стомаха. По-добре е да изключите активния спорт, но не забравяйте за плуването и гимнастика. Физическите натоварвания могат да доведат до травми и напрежение, затова бъдете много внимателни, занимавайки се във фитнеса.
Хороскопът за 2020 година съветва Близнаците да отидат на курорт през пролетта, а също и да си направят пълни медицински изследвания. Заболяванията, които специалистите ще открият, няма да бъдат сериозни, но ще бъде голяма грешка да ги оставите без грижи. Желателно е да използвате народните методи за укрепване на имунитета и гръбнака. Не се простудявайте, откажете се от пушенето и алкохолните напитки.
Психическото здраве ще се нуждае от особено внимание през 2020 година. Ако възникнат стресови ситуации, погледнете по-оптимистично на тях. Витамини, билков чай и успокоителните средства ще ви помогнат да приведете в норма общото си състояние. За да не сложите излишни килограми, трябва да внимавате с какво се храните, а също да добавите в менюто си нискокалорични продукти.