Хороскопи за 2020 Гледай в youtube Според китайския календар, 2020 година ще настъпи на 25 януари, а управител на този период ще бъде Плъхът (Мишката). Това е умно и наблюдателно животно, което с лекота се измъква от трудните ситуации и се стреми към богатство.
Талисманите на 2020 година:
Камък – гранат; цвят – бял, сребрист, син, зелен; стихия – метал; цифри – 2 и 3 в различни съчетания.
През 2020 година се очакват много позитивни моменти, незабравими срещи и продуктивна работа, което ще придаде увереност в утрешния ден. Възможни са неочаквани изненади в личния живот, финансова стабилност и перспективни връзки. Този, който е бил сам, най-накрая ще срещне своята половинка. А семейните двойки ще внесат хармония и романтика в съюза си.
Астрологичната прогноза за 2020 година обещава доста служебни и лични проблеми. Това е възможно през пролетния и през зимния период.
Но всичко ще зависи от мъдрия ви подход и проявата на внимание. Важно е да намерите правилното решение и да не се отчайвате. В края на април или юни е възможно да смените местоработата си. Някои ги очаква преместване на местожителството, а някои ще затънат в битови проблеми.
Лятото на 2020 година ще бъде най-плодотворния период. Най-накрая, стари проекти за които са използвани много време и сили, ще донесат резултат. А през август е необходимо внимателно да направите план за действие за есента и зимата. Желателно е мислено да изградите схемата, която ще работи, за да ви осигури перспектива.
Астрологичната прогноза за 2020 година обещава благоприятни моменти през септември. Ще успеете да реализирате дори това, което ви се струва глупаво. Финансовата ситуация ще се оправи, благодарение на вашето усърдие. Плъхът ще ви подхвърли добри идеи относно намирането на допълнителна работа, добре е да се вкопчите в тях.
Какво да очакваме от Белия Плъх през 2020 година
Всички се отнасят различно към Плъха. Например, източните народи го считат за своеобразен финансов талисман. Той носи успех и помага при решаването на финансовите проблеми. Можем да се надяваме, че през 2020 година ще ни подминат материалните затруднения.
Обратно, всичко ще се бъде благополучно и хармонично. Плъхът не търпи безсмислените рискове, а и авантюрите заобикаляйте отдалече. Той обмисля всяка своя стъпка, надявайки се само на себе си и рационално използва вътрешните си резерви.
Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва по-цветен и стабилен период, отколкото по време на управлението на Свинята. Значително ще се снижи рискът от епидемии и инфекциозни заболявания, световни катастрофи и политически катаклизми. Конфликтите ще бъдат неутрализирани с помощта на компромиси и мирни съглашателства.
Плъхът се явява символ на нововъведенията, ярките възможности и правилния път. Това означава, че през 2020 година може, без съмнение, да се разчита, че всичко ще бъде добро, при това в световен план. Но индивидуалните промени ще бъдат различни, всичко ще зависи от личния ви подход към живота и работата.
Отчитайки, че Белият Плъх се отличава с високо самомнение, непоследователност и амбиции, през новата година трябва да бъдете много внимателни във всички сфери. Грешките и проверките за устойчивост могат да се окажат сериозни.
Ценни съвети на Белия Плъх за 2020 година
През 2020 година, всеки от нас го очаква енергичен подем, ентусиазъм и самоувереност. Основно нещо е да не се прекалява с желанията, възможностите и проявата на сила. Всички въпроси трябва да се решават мирно и спокойно. А, ако се поддадете на емоциите си, ще рухнат дори и най-чувствените и дълготрайни отношения.
Астрологичната прогноза за 2020 година не препоръчва да тичате „на червен светофар“. Дори и да закъснявате или да искате да завоювате целия свят. Бъдете внимателни и организирани в действията си, за да не се окажете в числото на неудачниците. По отношение на финансите трябва да се откажете от машинации и користни цели. Само по честен път ще успеете да напълните „хранилката“ си до край.
Безполезно начинание е някой да реши, че може да надмине изтънчения ум на стопанина на 2020 г. Той на момента ще разбере, че замисляте нещо и наказанието ще бъде жестоко. Постарайте се да бъдете справедливи, отговорни и позитивни, за да не ви извика на дуел Белия Плъх.
Финансова астрологична прогноза за 2020 година
В източния хороскоп няма да намерите неблагоразумни Плъхове. Те знаят цената на парите, затова няма да разпиляват спестяванията си. Разбира се, благотворителността не им е чужда. Но и тук те познават границите. Но, заради своите интереси и романтичните си увлечения са готови да пожертват големи суми.
Астрологичната прогноза за 2020 година препоръчва да отделите по-голяма сума, за да не попаднете в кризисна ситуация. А също ще бъде добре, да може да остане и за сериозни придобивки, Желателно е отрано да изберете нещо за дома, за бита и за личните си нужди. Плъховете обожават уюта и комфорта, затова не жалете средства за това.
През 2020 година е добре да вложите парите си в нещо изгодно, за да ви носят лихва. Това могат да бъдат творчески проекти, бизнес-планове и комерсиални сделки. Естествено, ще се наложи и допълнително да работите, за да получавате бонус и да не влезете в дългове. Успешни ще бъдат делата за тези, които се занимават с търговия и предприемачество. На тази основа, финансовото развитие ще върви по гладък и доходен път.
Най-добре е да се откажете от всякакви видове кредитирания. В средата на годината на Белия Плъх е възможна печалба от лотарията или получаване на наследство. По-често се доверявайте на интуицията си.
Любовна астрологична прогноза за 2020 година
Независимо от това, че много Плъхове ще се окажат стиснати и меркантилни особи, на чувства ще бъдат щедри. Техният принцип е, ако обичат, значи обичат истински. И, разбира се, обичат достойни и искрени партньори. Външно са сдържани в емоциите, но вътрешно са „горещи“ натури. За съжаление, отделят повече внимание на работата и личните дела, отколкото на любимия човек.
Астрологичната прогноза за 2020 година обещава доста романтични запознанства. Но половината от тях, както ще дойдат, така и ще си отидат от живота ви. Не си заслужава да унивате, заради това, съдбата се разпорежда по своему. Трябва да бъдете особено внимателни, когато взимате сериозни решения. Не се омъжвайте/женете само, заради идеята. Трябва наистина да го искате.
При семейните двойки, през 2020 година, ще има много поводи за разправии и конфликти. Но, ако погледнете на някои ситуации философски и с хумор, те ще ви се сторят не толкова катастрофални. Макар и някои съпрузи да доведат работата до развод. Тук няма да помогнат нито роднините, нито мъдрите традиции.
На тези, които се влюбят и решат да създадат семейство, ще им се наложи не само да променят битовата сфера, но и характера си. По-точно, да се съобразяват с избраника/цата, да правят отстъпки и да не забравят за романтиката.
Астрологична прогноза за 2020 година: семейство, дом, деца
Астрологичната прогноза за 2020 година съветва да положите максимално усилия, за да запазите семейството и отношенията си със съпруга/та. Най-трудно ще ви бъде да промените себе си, това е разбираемо. Но, ако „включите“ компромисите и замълчите на моментите, когато това е необходимо, всичко ще ви се получи. Ако постоянно се стремите да командвате, ще си останете сами.
Никой не ви кара да се отказвате от личните си интереси или от работата си. Но трябва да отделяте време за любимите хора, децата и битовите въпроси. Без това, няма да ви се получи да създадете хармоничен съюз. Пролетта може по-често да излизате сред природата, лятото да пътешествате, а есента да се заемете със строителството на вила. Всички съвместни излети, почивки и културни мероприятия ще ви сближат духовно.
През 2020 година, във много семейства ще се появят деца. Раждането на наследник ще ви направи много по-разумни и щастливи, но и ще ви докара финансови затруднения. Ще успеете да се справите с тях, ако действате заедно и не се паникьосвате за всичко. Не е изключено преместване, продажба на недвижим имот или други организационни въпроси. Плъхът няма да ви остави без подкрепа, затова не игнорирайте мъдрите му съвети.
Възможни са проблеми със здравето на близки роднини. Вземете ги временно да живеят с вас, за да имате по-малко грижи по време на лечението им.
Астрологична прогноза за 2020 година - работа и бизнес
Към работата трябва да подходите практично, уверено и отговорно – това е девизът на новия стопанин на годината. Той не отстъпва от него нито крачка, затова ще можете да се похвалите с успехи и постижения. В Плъха има много, както рационалност, така и човечност. Такъв трудолюбив работник няма да започне да „си измисля“ разни работи, от сутрин до вечер, само, за да се покаже пред началството.
Астрологичната прогноза за 2020 година съветва да взимате пример от Белия Плъх за много неща. Ако правите кариера, нека е без бързане и суетене. Всичко трябва да бъде точно и професионално, тогава и резултатите ще дойдат. Желателно е да не отказвате предложения, да участвате в преговори и да проявявате инициатива. Ако се появи възможност да започнете собствен бизнес, направете го! Още повече, че финансовият път е доста стабилен и обещаващ.
През 2020 година непременно се пазете от конкуренти, които лицемерно ви се усмихват в лицето. Помнете, ако пуснете негативизма в своя живот, кариерата ви ще тръгне надолу. Плъхът не обича врачките. Ще се наложи сами да решавате трудните ситуации. Ще успеят тези, които в началото на февруари се заемат с творческа дейност. Вие ще преодолеете всички бариери, ще постигнете висоти.
Астрологична прогноза за здравето през 2020 година
Здравето не се купува с пари, дори и да са неприлично много. Ако разберете това, още от началото на 2020 година, то ще успеете да запазите духа си бодър, а имунитета устойчив. Плъхът не трепери над здравето си, но и лекомислен не е. Обядва по „разписание“, спортува по желание, а почивката е свято дело. Въпреки че често се търкаля мързеливо по диваните и не иска дори и да си помисли за джогинг ...
Астрологичната прогноза за 2020 година препоръчва да се закалявате на слънце с вода. Важно е да не прекалявате с процедурите, всичко трябва да бъде дозирано. Положителните емоции ще бъда повече, ако се радвате дори и на дреболиите. Не нагнетявайте обстановката без повод, тогава животът ще стане по-ярък и съдържателен. Между другото, запишете на танци, йога или в любителски театър. Вашите таланти са толкова очевидни, че не трябва да ги криете.
Издръжливите по природа Плъхове с лекота се адаптират към климатичните условия. Не ги плашат нито дъждовете, нито студа, нито жегата. Единственото, което може да подкоси здравето им, е нервното претоварване. През 2020 година трябва по всякакви начини да укрепвате психическото си състояние. Не е изключен стрес, безсъние и есенна депресия. Лятото непременно отидете на море, за да забравите всичките си проблеми.

Годишенхороскоп 2020 за ОвенГледай в youtube Големи открития очакват Овните през 2020 година, които ще им помогнат да открият в себе си много способности и да реализират старите си желания. Не трябва да разпиляват скъпоценните си таланти и енергия за всичко поред, а внимателно да се отнасят към работата и новите проекти. През февруари животът ще се промени към по-добро, ще ви подари много изненади и ще внесе много позитивизъм. Но само при условие, че вие самите не грешите, а станете по-отговорни и сериозни, дори към дребните неща. Стопанинът на годината, Плъхът, ще ви съпътства във всички начинания, ще ви подкрепя в трудните моменти и ще ви покаже път за духовно развитие.
Хороскопът за 2020 година съветва Овните да намират общ език с роднините. Тук не са изключени конфликти по най-различни теми, затова ще бъде глупаво да се държите лекомислено. Възможно е да започнете семеен бизнес, да увеличите доходите и да се отправите на пътешествие, заедно с близките си. Между другото, родителите или децата могат да ви подхвърлят много ярки идеи. Намерете време за творчество, хоби, развлечения с приятели.

Годишен хороскоп 2020 за ТелецГледай в youtube Хороскопът за 2020 година обещава на Телците доста изгодни и, по-важно, интересни за реализиране проекти. Ще успеете да дадете всичко от себе си, както и да покажете забележителните си таланти, в цялата им гама. На някои, обратно, предстои им да се абстрахират от деловата сфера, за да решат личните си въпроси. Романтика, влюбеност и промени ще погълнат цялото време на Телците в годината на Плъха. Важно е наблюдавате състоянието на здравето, да контролирате кръвното налягане и да не преяждате.
В началото на 2020 година е възможно да смените местоработата или жителството си. При това така успешно, че след това няма да си спомняте къде сте работили много години или къде сте живели. С парите „общувайте“ внимателно, защото могат така стремително да си „отидат“, както и са попаднали в портфейла ви. За постигане на хармонични отношения със съпруга/та трябва по-често да прекарвате времето си заедно и открито да разговаряте за своите проблеми.
Хороскопът за 2020 година съветва Телците през лятото да попътуват, може да не е на Карибите, а просто на село, при роднини.

Годишен хороскоп 2020 за БлизнациГледай в youtube Хороскопът за 2020 година обещава на Близнаците ярък кръговрат от събития, многобройни запознанства и делови срещи. Вие нито за минута няма да останете на едно място, ще ви се налага да пътувате, да комуникирате и да изграждате делови отношения. Но, най-важното е, при цялата тази „дандания“ е да не губите собственото си „Аз“, а също и да не се окажете замесени в авантюристични ситуации. Много връзки ще помогнат за развитието и постигането на целите ви, но някои от тях ще станат обременителни, както финансово, така и морално.
В годината на Плъха ще получите прилична доза информация, която е най-добре да използвате за ваше добро. Ще ви бъде от полза за работата, кариерата и финансовото положение. Самотните Близнаци ще забравят за това, че някога са се чувствали ненужни. Обратно, противоположния пол ще ви обгради с огромно внимание, от което ще ви се прииска на момента да създадете здрави отношения или семейство. Не бързайте с изводите, бъдете тактични. През 2020 година ще има много перспективи в различни направления, хващайте се за тях с двете си ръце.
Хороскопът за 2020 година препоръчва на Близнаците да си вземат отпуска лятото и да отидат на море.

Годишен хороскоп 2020 за РакГледай в youtubeПревъзмогвайки мързела и ръководейки се от собствените си принципи, на Раците няма да им бъде лесно да започнат работа през 2020 година, макар че тя ще изобилства. Не трябва да се отпускате, защото ви очакват грандиозни дела, които ще се увенчаят с успех само с помощта на вашата упоритост и отговорност. Източник на енергия за вас е семейството, затова по-често общувайте с роднините си. Хороскопът за 2020 година съветва Раците да бъдат по-меки и да не отхвърлят задълженията, които са им били възложени. Дозирайте развлеченията и веселието с приятели, бъдете сериозни, когато решавате важни професионални въпроси.
В годината на Плъха ще се наложи да погледнете с хумор на някои неща. Милата и невинна усмивка ще създаде комфорт в душата ви и при общуването с околните. Притеглете на своя страна тези, с които някога сте работили или сте били приятели. А на неприятностите гледайте оптимистично, защото те не са вечни. Доста подаръци и приятни събития ще се случат в личната сфера, а за здравето трябва да внимавате. Всеки проблем може да доведе до усложнения.

Годишен хороскоп 2020 за ЛъвГледай в youtube На първо място, импозантните и привлекателни Лъвове могат да бъдат поздравени с наситен личен живот. В годината на Плъха няма да усетите отлив от ухажори, което ще ви придаде още по-голяма значимост и самоувереност. Учудващо е, но, за да очаровате поредната си „страст“ няма да ви бъдат необходими никакви финанси и фантазии. В кариерата всичко ще се случва по превъзходен начин. Ще постигнете всичко, което искате, а това са: нова длъжност, висок авторитет и добра заплата.
Хороскопът за 2020 година съветва Лъвовете да бъдат хладнокръвни и разумни в общуването с колегите. Не всички, които ви се усмихват мило, са честни с вас. Има користни и злобни личности, затова стойте по-далече от тях. С началника, обратно, общувайте и се съветвайте по всеки повод. Това ще се отрази чудесно и на бонусите, и на отпуската.
Лятото на 2020 година ще премине великолепно за Лъвовете. Най-накрая, на брега на морето, с любимия човек и с чаша вино в ръка, ще можете да си починете без да мислите за нищо. А и здравето ще успеете да укрепите, иначе простудите ще ви „свалят“ в леглото.

Годишен хороскоп 2020 за ДеваГледай в youtubeПрез 2020 година, Девите напълно ще разберат смисъла на израза „щастието се изсипа върху главата им“. Действително, няма да има от какво да се оплаквате – работата ще ви носи радост, любовта ще бъде взаимна, а пътуванията ще оставят много впечатления. С други думи, ще се потопите в такава приятна лудост, че ще започнете да благодарите на съдбата за всеки миг. Хороскопът за 2020 година предсказва на Девите наситен живот, но деловата заетост не се изключва. Възможни са многобройни запознанства, преговори и пътувания, затова не се отпускайте особено. Трябва внимателно да анализирате информацията, която получавате, за да можете да вървите напред и да направите кариера.
В годината на Плъха не трябва да нервничите и да се вълнувате без причина, трябва да пазите психическото си здраве. В противен случай може да се окажете в такова неизгодно положение, че след него и дребните прелести ще ви се сторят скъпи подаръци. Лятото и есента, на Девите ще им се наложи да се занимават с бита, с домашни дела и с решаване на финансови въпроси. Но, ако се заемате с всичко с ум и премислено, успехът ви е неминуем.

Годишен хороскоп 2020 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за 2020 година съветва Везните да акцентират вниманието си не само върху активната работа, но и върху вътрешното си състояние. Честите емоционални избухвания могат да нарушат тази хармония, която преобладава във всички сфери на живота. Проявете най-добрите си качества, оставете негативите в страни и не слагайте забрана на своите принципи. Освен това, не изпускайте от полезрението си любовните сигнали, особено, ако сте сами. В годината на Плъха може да срещнете „своя“ човек, с когото да поискате да вървите ръка за ръка през живота. През зимата са възможни изгодни предложения, финансови приходи и договори от комерсиален характер.
В началото на 2020 година, Везните истински ще се „разшетат“ в чужбина. Очакват се много делови пътувания, преговори и премествания. Не е изключена временна финансова криза, затова дори и кратката командировка може да ви донесе прилична сума. Важно е да наблюдавате случващото се, да приемате всичко с достойнство и без излишни амбиции. В личния живот няма да срещнете препятствия, отношенията ви ще бъдат устойчиви, все пак не са изключени спорове с избраника/цата.

Годишен хороскоп 2020 за СкорпионГледай в youtube  Хороскопът за 2020 година съветва Скорпионите да оставят своите убеждения и да станат по-съобразителни в общуването с другите. И така, разбираме, че вие сте честни и упорити при достигането на целите си, личности, но не трябва да „отивате твърде надалече“. Затова пък, във финансовата сфера може да проявите настойчивост, ако конкурентите сериозно се активират и започнат да печелят добре. Не са изключени чести командировки, нови бизнес проекти и запознанства с влиятелни хора. Търсете вдъхновение в неща, които ще ви позволят да разкриете богатия си потенциал.
В началото на годината на Плъха не пречи да забавите леко темпото, както на работата, така и на мислите си. Бъдете леки, буквално като летен бриз, тогава ще постигнете повече. В любовта, Скорпионите са безумно темпераменти, но не трябва да забравят да бъдат здравомислещи и тактични. Ако започнете роман, постарайте се да се покажете от към най-добрата си страна. Не се страхувайте да се покажете прекалено сантиментални, още повече, че не ви заплашва нито критика, нито отказ.

Годишен хороскоп 2020 за СтрелецГледай в youtube Финансовите проблеми ще вземат в плен Стрелците през 2020 година. Ще се наложи екстрено да поискате пари от някъде, това, особено, важи за тези, които имат семейство. Не е изключено да получите внезапно помощ от човек, от когото не сте очаквали такава голяма щедрост. Откажете се временно от развлеченията и подаръците, които сте планирали да купите. Не е изключено делово запознанство, след което много от делата ще потръгнат. Но не се опитвайте да сложите всичко в ред за чужда сметка. Не се отказвайте от дребните задачи, те ще се окажат перспективни.
Хороскопът за 2020 година обещава на Стрелците чести командировки, които ще им помогнат да решат старите си проблеми. По-добре е да снижите командния тон и претенциите си по отношение на близките. Само меко и ненатрапчиво ще можете да реализирате това, което е в мислите ви. Битовите въпроси ще ескалират, затова не забравяйте да ги решите в началото на годината на Плъха. От предишните ви романтични увлечения няма да остане и следа, ако погледнете реалистично човека, с когото сте започнали отношения.
През лятото на 2020 година ще се наложи да държите портфейла близо до себе си.

Годишен хороскоп 2020 за КозирогГледай в youtube  Хороскопът за 2020 година предсказва на Козирозите цял калейдоскоп от емоции, събития и неочаквани обрати на съдбата. Но не трябва да разчитат, че всичко ще премине гладко и цветно. Ще се наложи доста да поработите, за да получите приятни бонуси и подаръци. При това, и над своя вътрешен свят, също. Очаквайте многобройни срещи със стари приятели и нови запознанства. В годината на Плъха не са изключени моменти, от които, наистина, ще ви се иска да избягате и то през глава. Но Козирозите са силни, затова ще успеят да се справят с всички трудности, които ще срещнат на жизнения си път.
В началото на 2020 година, нагоре, ще тръгне професионалната сфера, а също и финансовата ситуация. Козирозите ще имат възможност да подпишат изгоден и дългосрочен договор, но не трябва да се надяват, че след половин месец ще получат и доходи. За съжаление, това е доста труден процес, затова трябва да разчитат на всичко, което са спестили и на допълнителна заработка. В личния живот всичко ще протече като в саркастичен разказ за убедени романтици.

Годишен хороскоп 2020 за ВодолейГледай в youtube 2020 година ще се окаже за Водолеите своеобразна платформа за минали грешки и проблеми. Ще се наложи да плащате кармични дългове, за да изглеждате, пред самите себе си, достойни. Предстои ви активно да се занимавате с личния си живот и с обществена дейност. Но от това, вие ще получите огромни плюсове и бонуси, които ще ви помогнат уверено да крачите в бъдещето. Хороскопът за 2020 година препоръчва на Водолеите да обърнат внимание на юридическите въпроси. Не си и помисляйте да се самоутвърждавате за чужда сметка, иначе сами ще попаднете в дълбока яма.
В годината на Плъха, чудесно ще се изградят взаимоотношенията с хора, с които ще се запознаете далече от дома. Благодарение на командировките и преговорите, Водолеите ще постигнат кариерни върхове. Не снижавайте темпото, бъдете в крак с развитието, действайте по нова схема. Енергията ще ви стига за всичко, но все пак не я пилейте за дреболии. В семейната сфера е необходимо максимално да се въздържате и да бъдете отговорни.

Годишен хороскоп 2020 за Риби Гледай в youtube Мечтателните и загадъчни Риби, през 2020 година, както и по-рано, ще бъдат в своята стихия. Това означава, че вие няма да се отклоните нито на крачка от илюзорната визия за света, както и от търсенето на идеал. Но напразно, тъй като ситуациите в живота ще възникнат най-непредсказуемо и ще бъде необходимо да подхождате към тяхното решаване реалистично и бързо. Например, във финансовата сфера ще се случи някакъв невидим обрат. Неговите последствия ще ви накарат да се отнасяте различно към заработените пари, да бъдете пестеливи и практични в покупките.
Хороскопът за 2020 година предсказва много възможности на Рибите, които отдавна искат да постигнат хармония в личния живот. Не изпускайте момента, вслушвайте се във всяка информация и в съветите на мъдрите си приятели. По отношение на здравето, годината на Плъха ще бъде доста тревожна и трудна. Ще ви се налага често да ходите в поликлиниката, да си правите изследвания и накрая да изберете здравословния начин на живот. Стига сте мъчили организма си с безполезна храна, пасивност и нервно напрежение. Особено през пролетта и есента, Рибите трябва да контролират своето настроение, което няма да се отличава със стабилност.