Годишен хороскоп 2018 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за 2018 година съветва Водолеите да не се разделят с оптимизма и жизнерадостта си, с които така щедро ги е дарила природата. За тях не е важно какво е време на вън, защото те винаги са позитивно настроени. По време на управлението на Червения Петел късметът е следвал Водолеите по петите, затова те лесно ще се сприятелят с Жълтото Куче, което се явява покровител на 2018 година. Още на 16 февруари то ще набележи своите планове и ще започне да успешно да ги реализира.
Хороскопът за Водолей за 2018 година предсказва отличен пролетен период, когато можете да осъществите най-смелите си идеи за живота. Водолеите са родени под стихията на въздуха, затова енергично вървят през живота. Всичко ще се подрежда благополучно в годината на Земното Куче, ако Водолеите сами не поставят прът в колелото на съдбата.

За тъга и сълзи няма да има причини, което ще бъде заслуга на стопанина на 2018 година. През февруари и март не се очакват проблеми, затова може да се радвате на всичко, което ви подарява съдбата.
Хороскопът за 2018 година обещава на Водолеите финансови приходи, но при условие, че те няма да кръшкат от работа. Дори конкурентите ще ахнат от възторг, когато забележат постиженията на съсредоточения Водолей. До ниво милионер няма да стигнете, но затова пък, винаги ще имате достатъчно добри суми за всичко, което ви е необходимо. Кучето съветва Водолеите през 2018 година да не губят своята бодрост и хазартност, а също и да разширяват границите на деловите си запознанства. Талантливите Водолеи ще сключат доста договори с чуждестранни партньори.
В любовната сфера, в годината на Кучето, за Водолеите всичко ще се получи така, както са го замислили. В семейството ще цари хармония, а на душата ще им бъде комфортно. Може да си организират още един меден месец с половинката, да организират пътуване и да запазят чувствата си. През цялото лято Водолеите ще правят всичко, за да очароват и отново да покорят сърцето на избраника си. Тяхното чувство за хумор няма да остане незабелязано. Хороскопът за 2018 година на Кучето, обещава на самотните Водолеи ярки и съдбоносни срещи. В края на август вие ще срещнете любим човек и ще планирате брак. Човека, в когото ще се влюби Водолеят, ще се окаже почти идеален спътник.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Водолеите необичайни събития в живота, затова те ще започнат да вярват в магии и неземни сили. Макар, че магията на Водолеите също може да привлича към тях доста, достойни хора. Сънищата ще бъдат предсказателни, срещите – неочаквани, а мечтите ще се сбъдват като в приказките. В годината на Жълтото Куче някои Водолеи ще успеят наистина да хипнотизират партньорите си, както деловите, така и интимните. Възможно е осъществяване на дългоочаквано пътуване, заедно с любимия/та.
Хороскопът за 2018 година съветва Водолеите през есента по-често да се вслушват във вътрешния си глас. Има възможност да започнете предприемаческа дейност и да започнете собствен бизнес. Дори и да нямат специално образование, Водолеите ще успеят да сключат изгодни сделки и да правят юридически консултации. Всички финансови проблеми ще бъдат по възможностите на разумните Водолеи. За тях няма да бъдат страшни катаклизмите и кризите, защото знаят как да излязат от тях през 2018 година.
Хороскопът за 2018 година на Кучето, препоръчва на Водолеите по-често да галят Земното Куче и да му дават вкусни парчета месо и кости. Само не трябва да жертват онова, което им е скъпо. Важно е всичко да бъде точно планирано и да следват начертания път. В края на 2018 година Водолеите ще се чувстват като любимци на съдбата. Но в крайна сметка, те са заслужили тази привилегия. Енергията и силите ще им стигнат за всичко, само да не забравят да си почиват от време на време и да общуват с приятели.
Хороскопът за 2018 година предсказва за Водолеите успешно решение на всички натрупани проблеми. Макар, че те ще бъдат в минимално количество. У дома ще бъде топло и уютно, в семейството ще цари разбирателство със съпруга/та и децата, а на душата ще бъде слънчево и цветно. А с финансите, в годината на Кучето, за Водолеите всичко ще бъде чудесно, но не е нужно да разказват за това на всички, поред.
Хороскопът за 2018 година, на Кучето, обещава на Водолеите нова сфера на дейност, високо заплащане и дори работа зад граница. Ако в личния живот нещо не ви устройва, то бързо променете и обстановката, и партньора. Този, който ви обича, няма да си отиде, а за другите не трябва да страдате. Земното Куче препоръчва да контролирате емоциите, за да не създавате конфликти и да не взимате участие в спорове. Водолеите не трябва никого да „хапят“ и да „не лаят“ по тези, които им желаят само добро и благополучие. Защото именно такъв е темперамента на стопанина на 2018 година.
Хороскопът за 2018 година съветва Водолеите да споделят тайните си само с вече проверени хора. Ако доверите сърцето си на користни и лицемерни личности, то като отговор ще получите обиди и разочарования. Водолеите не трябва да се оставят да бъдат опозорявани. Късметът може за един миг да се отдръпне от тях, затова трябва да бъдат внимателни. По отношение на здравето, 2018 година не предвещава нищо ужасно на Водолеите. Важно е да се лекувате на време и да не пренебрегвате мерките за профилактика.
Любовен хороскоп за 2018 година за Водолей
Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Водолеите такива искрени чувства, за каквито изобщо не са и мечтали. Ще изпитате симпатия към човек, ще намерите начин да го очаровате и дори да планирате сватба. Но Кучето не ви съветва да бързате, а добре да опознаете избраника/цата. Водолеите трябва да се убедят, че са обичани не заради „дебелия портфейл“ и очарователната външност, а заради страхотните им качества и благородните действия.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Водолеите пълно взаимно разбирателство и страстни чувства с човек, който е роден под същия знак. Ако Водолеите вече имат семейство, то Кучето препоръчва да внесат в живота си разнообразие, за да не „затънат“ в битови проблеми и грижи. Тогава и отношенията ще станат по-здрави, а възгледите и разбиранията за съвместен живот ще станат по-ярки.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Водолеите невероятен прилив на енергия. Любовта твори чудеса, в това ще се убедите на 100%. Благодарение на искрените, взаимни чувства, Водолеите ще успеят с нови сили да се хвърлят в работата, да увеличат доходите си и дори да си купят дом, за да бъдат щастливи и доволни. За Водолеите нищо няма да бъде страшно, когато до тях е любимия човек.
Семеен хороскоп за 2018 година за Водолей
Хороскопът за 2018 година на Кучето съветва Водолеите да запазят топлината и комфорта, които са съществували в семейството, в миналото. Още повече, че в годината на Жълтото Куче е възможна появата на нов, малък член на семейството.
Разбира се, за много Водолеите изглеждат почти идеални, но понякога и лошите им качества проблясват. Особено, когато Водолеите започнат да се разправят с близките си хора, да ги критикуват и да налагат своята линия на поведение. През 2018 година Кучето няма да погали Водолеите по главата, ако те се държат по този начин. Добре е често да организират семейни празници, да ходят на гости, на кино, на театър.
Семейният хороскоп за 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат по-близо и по-внимателни към възрастните си роднини. Ако бабите и лелите се нуждаят от подкрепа, то намерете време за решаването на техните проблеми. Не се вълнувайте, Кучето непременно ще ви подкрепи в труден час. Още повече, че Водолеите са майстори на шегите, забавленията и организирането на забавни дейности.
Хороскопът за 2018 година за Водолей предсказва добро благоразположение от страна на Земното Куче. То ще ви глези с изненади, подаръци и срещи. Водолеите ще се изненадат от промяната на съпруга/та и децата, към добро. Може би това е и ваша заслуга? Купете билети, вземете отпуска и тръгвайте на почивка, заедно с тях.
Здравен хороскоп за 2018 година за Водолей
Здравният хороскоп за 2018 година предсказва на Водолеите дребни проблеми със съня. Но вие сами ще си бъдете виновни за това, защото седите до късно пред компютъра и говорите по телефона с приятели до сред нощ. Най-добре е сутрин да тичате, а вечер, преди лягане, да взимате топла вана.
Кучето не харесва пасивните личности, тези, които не спортуват, затова и Водолеите ще се наложи да правят упражнения, да се закаляват и да трупат мускули. Бягане, плуване, щадяща диета - всичко това през 2018 година ще ви бъде от полза, а също и ще подобри фигурата ви. Но, за да нямате стомашни и чревни проблеми трябва да преразгледате режима си на хранене. Между другото, алкохолът трябва да бъде в минимално количество, а също и мазното, соленото и „вредната“ храна. Хороскопът за Водолей, за 2018 година препоръчва по-малко да нервничите и по-малко да се „филмирате“. Всички болести са от нерви, нали сте чували? В годината на Кучето трябва да бъдете усмихнати, активни и да избягвате мрачните мисли. Правете добро, общувайте с веселяци, тогава депресията няма да ви застигне.
Хороскопът за 2018 година на Кучето съветва Водолеите в случай на болест да се лекуват с методите на народната медицина. Не трябва веднага да гълтате таблетки и да тичате до поликлиниката. През 2018 година Водолеите може да си вземат куче или котка за домашен любимец. Животните са способни да зареждат с положителна енергия, което ще бъде благоприятно за самочувствието ви. Кучето препоръчва на Водолеите да оставят пушенето, да не се хранят нощем и да не злословят.
Кариерен и финансов хороскоп за 2018 година за Водолей
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва за Водолеите стабилност във финансите, нова работа и добри отношения с колегите. Само харчете по-малко и по-умно, тогава ще можете да натрупате пари за желаното пътуване.
Хороскопът за 2018 година предсказва за Водолеите трудно материално положение, но не за тях, а за близките им роднини или приятели. Възможно е да се наложи да им дадете на заем прилична сума пари. Не преживявайте, всичко ще ви се върне преумножено. Ако Водолеите, в годината на Жълтото Куче, станат практични в покупките, то никакви заеми и кредити няма да ги плашат. Важно е, близо до тях да бъдат любимите им хора и да нямат нужда от нищо. Те ще благодарят от цялата си душа на Водолеите за подкрепата.
Хороскопът за Водолей за 2018 година съветва мъжете от този знак да бъдат внимателни при избора на половинка. Тя може да се окаже меркантилна особа, за която Водолеите да похарчат много пари и много от душевното си спокойствие. Поискайте съвет от Кучето, а също така, се вслушвайте в гласа на сърцето си. В краен случай, с активна дейност и оптимизъм ще успеете да запълните загубите – и финансовите, и духовните.

Хороскоп за 2018 година за Водолей според годината на раждане
Водолей - ПлъхХороскоп за Водолей-Плъх за 2018 година
Водолей-Плъх, през 2018 година ще се научат да предвиждат всяка ситуация с няколко крачки напред, което ще им помогне да се придвижат нагоре по кариерната стълбица и да заработят добри пари. Вие сте не само съобразителни, но и талантливи. Водолей-Плъх няма от какво да се страхуват във всяка сфера, съперниците са се изпокрили, кой където може. Но, в годината на Кучето, един ухажор ще ви заинтригува особено, затова внимавайте да не изпуснете този/тази красавец/красавица.


Водолей - БикХороскоп за Водолей-Бик за 2018 година
Хороскопът за 2018 година за Водолей-Бик не съветва да се бавите както с решенията, така и с реализацията на идеите. Иначе конкурентите и завистниците ще ви изпреварят. Представителите на Водолей-Бик трябва внимателно да премислят своите стъпки и думи, за да не попаднат в неловко положение. Макар, че Кучето ви съветва понякога да рискувате. В любовта не се очакват проблеми, което означава, че 2018 година ще бъде щастлива и богата на нови ухажори.


Водолей - ТигърХороскоп за Водолей-Тигър за 2018 година
Хороскопът за 2018 година за Водолей-Тигър обещава истински, бунтарски период, когато ще ви бъде трудно да стоите на едно място. Ще ви се иска да надминете всички и в работата, и в доходите. Водолей-Тигър ще паднат във водовъртежа на събития, които кардинално ще изменят живота им. Ако не ви устройва работата или заплатата, то Кучето ще ви посочи нещо перспективно. В любовните дела за Водолей-Тигър всичко ще бъде цветно и ясно. Което означава, че можете да се подготвите за сключване на брак.


Водолей - ЗаекХороскоп за Водолей-Заек за 2018 година
През 2018 година Водолеите-Заек ще имат такъв сладък и славен живота, че дори Кучето ще им завиди. Всичко ново, ярко и приятно ще бъде именно за вас, мили Водолеи-Зайци. Дори колегите и съседите ще бъдат във възторг от вашите постижения, действия и идеи. Само не забравяйте понякога да си устройвате шопинг, да обновявате гардероба си, да посещавате козметик и да ходите на театър, защото, в противен случай, ще умрете от скука сами.


Водолей - ДраконХороскоп за Водолей-Дракон за 2018 година
През 2018 година Водолей-Дракон ще излъчват светлина и доброта, което вече е добър знак. Дори тези от вас, които по-рано малко са се страхували и са стояли в страни, ще станат по-доверчиви. Доверявайки се на „шестото“ си чувство, представителите на Водолей-Дракон ще успеят да си намерят втора половинка. Отстъпчивостта в отношенията с деловите партньори ще ви позволи, в годината на Кучето, да сключите изгодни сделки. В семейния живот се гответе за приятни събития, раждането на дете, напр.


Водолей - ЗмияХороскоп за Водолей-Змия за 2018 година
Хороскопът за 2018 година, за Водолей-Змия предсказва море от енергия, бодър дух и позитивизъм. Тук дори не се отнася до духовния подем, просто животът ще се случва страхотно във всички сфери. Водолей-Змия ще се зареждат с оптимизъм от околните. Вие навсякъде ще се чувствате в „свои води“, ще си намирате приятели и делови партньори. А в любовта, родените под знака Водолей-Змия, ще бъдат сантиментални, което ще привлече към тях симпатични ухажори.


Водолей - КонХороскоп за Водолей-Кон за 2018 година
Хороскопът за 2018 година, за Водолей-Кон предсказва слънчев период дори и в най-мрачното време на годината. Във вас ще има толкова много вълнение, сили и положителна енергия, че реално никакви бариери няма да ви спрат и ще постигнете успех в службата. В трудните ситуации винаги ще усещате подкрепата на Кучето, макар че Водолеите-Кон и сами са способни да преодолеят всичко. Очакват се приятни изненади в любовните дела. Ергените Водолей-Кон ще се влюбят и ще решат да създадат семейство.


Водолей - КозаХороскоп за Водолей-Коза за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва за родените под знака Водолей-Коза забързан период, когато вие нито ден няма да си останете у дома. Очакват се излети сред природата, срещи с нови хора и колосални успехи в творчеството. Водолеите-Коза ще проявят своите таланти в сфери, които по-рано са считали за недосегаеми. Кучето ще ви помогне да започнете собствен бизнес, затова няма да имате проблеми с парите. Що се отнася до любовта, то тя ще бъде взаимна. Важно е да не прекалявате с капризите.


Водолей - МаймунаХороскоп за Водолей-Маймуна за 2018 година
Родените под знака Водолей-Маймуна ще станат така прозорливи и смели в годината на Жълтото Куче, че ще успяват да решават всички проблеми от раз. Вие дори ще реализирате тези мечти, които преди са ви се стрували химерни. Кучето лично ще постави короната на главата на Водолей-Маймуна и ще закачи медал за професионални заслуги. Само не се възгордявайте. В любовната сфера всичко ще бъде благополучно, затова, в определен момент, вие ще решите, че сте попаднали в приказка


Водолей - ПетелХороскоп за Водолей-Петел за 2018 година
През 2018 година родените под знака Водолей-Петел ще преодолеят всички прегради по житейския си път. За вас ще се погрижи самия стопанин на годината – Земното Куче, затова не трябва да се безпокоите напразно. На Водолеи-Петел дори няма да им се наложи да се „сражават“ с конкурентите, защото те ще разбягат сами. Успех във финансовите дела се очаква при тези, които няма да мързелуват, надявайки се на „богатия чичо от Америка“. В любовните дела - Купидон ще долети на време, за да ви уцели с любовната стрела право в сърцето.


Водолей - КучеХороскоп за Водолей-Куче за 2018 година
През 2018 година Водолеи-Куче ще станат решителни и упорити, което ще се отрази на служебните и на личните дела. Разбира се, конкуренти и съперници ще има много, но вие ще се окажете по-силни от тях. Още повече, че Кучето ще ви запознае с нужните, влиятелни личности. На родените под този знак, за финансите ще им е нужен мъдър подход. Иначе, може да загубите всичко, което сте спестили. В любовта ще бъде такава идилия, че ще ви се прииска всичко отведнъж – семейство, деца и голямо жилище.


Водолей - ГлиганХороскоп за Водолей-Глиган за 2018 година
Хороскопът за 2018 година обещава прекрасен период за Водолей-Глиган, през който домът ви няма да бъде посетен от никакви разправии и скандали. Само вие самите трябва да станете доброжелателни и общителни. Водолей-Глиган бързо ще намери общ език с Кучето, затова може да се надява на благополучен изход във всяко начинание. Творческите личности ще преуспеят в музиката, литературата и, разбира се, в любовта. Новият ви избраник/ца ще се окаже не само външно симпатичен/а, но и разбиращ и верен приятел/ка.