Годишен хороскоп 2018 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за 2018 година предсказва за Везните интересен период, затова няма да имат особени поводи за страдания. На 16 февруари в своите права встъпва Жълтото Куче, с което Везните не само, че ще се сприятелят, но и ще успеят заедно да осъществят замисленото. Ако понякога Земното Куче лае силно, то е за да предпази Везните от техните безразсъдни действия.
Хороскопът за 2018 година обещава на Везните добро материално положение. Очаквайте не само стабилни доходи, но и удачно влагане на финансите в изгодни проекти. Още през март Кучето ще подскаже на Везните къде да заровят сандъчето със златните монети. Важно е да намерите по-голям контейнер, за да се събере прилична сума за лятната почивка и за подаръци на близките. Ще има много предложения, сделки и важни срещи.

От радост, на Везните ще им се завие свят, но Кучето ще види, че те не са заслепени и не са под влияние на користни личности. През март и април 2018 година Везните ще се прибират у дома с огромни букети от рози, подарени им от поклонници и почитатели на техния талант.
Хороскопът за 2018 година не съветва Везните да се водят по чувствата си. Защото те наистина ще се изгубят в любовните срещи и ще изпуснат възможността да създадат трайни отношения. Самотните Везни ще срещнат любимия човек, ако се вгледат в своето обкръжение. Честното и вярно, по природа, Куче ще им подскаже в какво направление да се движат и с кого да общуват, за да се окажат във властта на истински и искрени чувства.
Хороскопът за Везни за 2018 година на Кучето предсказва на семейните двойки много приятни изненади и новости. За да успеят да направят дома си комфортен, трябва да купят качествени строителни материални, да направят ремонт и да го преустроят. Това се отнася за Везните, които скоро са сключили брак и ако нямате планове за попълване на семейството, може да организирате почивка с круизен кораб. Кучето вече подрежда куфарите, затова не му мислете.
Хороскопът за 2018 година за Везни обещава в началото на лятото битови и домашни проблеми. Ако бързо се оправите с тях, ще може и пълноценно да си починете. Защото през септември на Везните им предстои борба с конкуренти. Ако не успеете да се справите сами с тях, ще бъде добре да потърсите помощта на влиятелни хора. Но не трябва да се страхувате, защото Кучето ще бъде винаги до вас и ще ви помогне да решите трудните проблеми.
В началото на октомври и до средата на ноември 2018 година Везните няма да могат да седнат дори за минутка. Толкова много работа ще имат, че няма да им остане време за почивка. Това особено засяга тези Везни, които са започнали собствен бизнес. На тях им предстои да се преместят в нов офис, да направят ремонт и да търсят партньори. Между другото, не забравяйте да отделите пари, които да сложите на влог с висока лихва, в стабилна банка. Хороскопът за 2018 година обещава на Везните, през декември, прилични доходи, които могат да похарчат за лични нужди, пътувания и семейството. Не е важно какво направление ще изберат за отдиха си, важно е домашните да подкрепят техния избор и да тръгнат всички заедно.
Настроението и самочувствието при Везните, в края на 2018 година, ще бъде превъзходно. Няма да чудно, ако имате нов дом, кола и любим/а. Кариерното израстване ще се отрази на финансовото положение и ще позволи да постигнете желаните цели. Жълтото Куче няма да остави Везните без достойна заплата и почетна длъжност.
Хороскопът за 2018 година съветва Везните първо да помислят, а след това да действат. В преследване на кариерата и парите може да загубите много, затова трябва от време на време да спирате и да си почивате. Везните могат да взимат пример от подвижното Куче, което знае мярката във всичко и преследва само онова, което наистина е необходимо. За да запазят здравето си, Везните не трябва да забравят за мерките за профилактика и правилното хранене.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Везните да бъдат пестеливи, дори и изкушенията да бъдат много. Едно е да похарчат пари за семейни нужди и съвсем друго да пръснат голяма сума за развлечение. Везните трябва да бъдат внимателни в комерсиалните дела, а Кучето изобщо не ги съветва да започват свой бизнес през 2018 година. Възможни са чести командировки и пътувания по служебни дела, което няма да радва домашните. Но, ако Везните бъдат емоционално сдържани и умни, ще могат да убедят роднините в необходимостта от пътуванията и служебната заетост.
Любовен хороскоп за Везни за 2018 година
Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Везните среща с нова любов. Но, ако вие постоянно премисляте и планирате всичко, то любовта ще ви заобиколи. Истинските чувства излизат от сърцето, затова в гласа на разума може да се вслушвате само в екстремни случаи. Кучето съветва Везните да се доверяват на интуицията си, за да не пропуснат своя човек. Свободните Везни могат да се запознаят с личности, които да ги използват за свои, користни цели.
Хороскопът за 2018 година съветва Везни да укротят желанията и страстните си пориви, защото любимия човек ще ви прецени като твърде лекомислени и непостоянни. В резултат на това може да възникнат разправии и раздяла. Везните често са „яхнали“ своята позитивна вълна, но понякога си заслужава да се съобразяват с настроението на околните.
Хороскопът за Везни за 2018 година предсказва стабилен доход, който да им помогне да укрепят отношенията с избраника. Разбира се, тук не говорим за меркантилност. Но, ако Везните са работливи и отговорни, то тези качества добре ще повлияят взаимоотношенията и климата у дома. Мъжете Везни не трябва да флиртуват навън, защото това ще се отрази негативно на отношенията им с постоянната партньорка. Но, ако все пак се отклоните, за да загладите вината си, не се скъпете за подаръци и украшения за любимата жена.
Семеен хороскоп за 2018 година за Везни
Семейният хороскоп за 2018 година съветва Везните да прекарват повече време у дома, със семейството и децата. Дори и ако в службата е „паднала бомба“, то въпреки това, трябва да бъдете внимателни към близките си хора. Тогава и скандалите в семейството ще бъдат по-малко, а приятните сюрпризи – повече.
Отношенията със съпруга/та няма да могат да бъдат наречени „идеални“, но споровете и караниците на битова основа можете за избегнете. Ако Везните бъдат отстъпчиви и спокойни, то ще успеят да съхранят комфорта и уюта в дома си. Още повече, че причини за ревност и претенции, и от двете страни, ще бъдат сведени до минимум. Хороскопът за 2018 година предсказва за Везните уважение и възхищение от страна на роднините, които ще отбележат вашето усърдие и щедрост. Само от време на време сваляйте короната от главата си, за да не се превърнете в домашния деспот и тиранин.
През 2018 година Везните трябва да бъдат по-гъвкави и по-комуникативни с домашните. Ако възрастни роднини се обърнат с молба към вас за подкрепа, не им отказвайте. По-малко критикувайте и обиждайте съпруга/та, заради дребни грешки. И вие самите не сте идеални! Хороскопът за 2018 година на Кучето обещава на Везните попълнение на семейството. Вие вече си мислите, че „щъркелът“ ви е забравил, но чудото е на вратата ви. Само не бързайте да разказвате рано за бременността си.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Везните наистина да се захванат с ремонт на дома и да си купят извънградска къща. Особено, ако това стои в плановете ви отдавна. Изберете стила на интериора и новите мебели заедно с близките си, за да не възникнат разногласия в последствие. Кучето не ви съветва да купувате твърде екстравагантни и скъпи вещи за дома, защото уютът и топлината не зависят от стойността на вещите.
Здравен хороскоп за 2018 година за Везни
Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на Везните по-често да се „вслушват“ в сигналите на своя организъм. Ако се разболеете, не се занимавайте със самолечение, а веднага се обръщайте към опитни специалисти. Дори при простуда народните методи могат да се окажат по-малко ефективни от лекарствата и процедурите, назначени от лекар.
Здравният хороскоп за 2018 година съветва Везните да се грижат за укрепването на имунната система. През лятото бъдете често на плаж и се печете на слънце, плувайте, карайте велосипед. Жълтото Куче с радост ще събере плодовете и зеленчуците, които трябва задължително да присъстват на трапезата на Везните. Закаляването и дихателните упражнения ще бъдат от полза през 2018 година, особено, ако ги провеждате под наблюдението на специалисти.
Хороскопът за 2018 година не препоръчва на Везните по 24 часа в денонощието да се занимават със спорт и да се мъчат със строги диети. Още повече, че вие и без това сте в добра форма и без излишни килограми. Излежаването пред телевизора не се препоръчва за Везните, приоритет за тях трябва да бъдат походите в планината и активните действия. За отпускане и успокоение на нервната система, през 2018 година, ще бъдат полезни заниманията с домашни животни и подреждането на дома.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Везните повече да си почиват и да се разхождат в парка. Дори и когато времето е студено, не забравяйте да си вземете добра порция свеж въздух. Бързата храна и баничките е по-добре да замените с прясно изцедени фрешове, ядки и млечни продукти. А и по-малко караници и ядове. Тогава Везните ще бъдат спокойни и оптимистични.
Кариерен и финансов хороскоп за Везни за 2018 година
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година съветва Везните да не изпускат възможностите да преуспеят в делата, които ще планират. Съдбата ще ви поднесе много възможности да подобрите както финансовото, така и професионалното си положение. През 2018 година Везните могат да станат предприемачи. Между другото, работата в интернет ще се окаже много доходна и интересна. Особено за творческите личности.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Везните да се заемат с благотворителна дейност. Ако дарите пари на тези, които се нуждаят от тях, то всичко ще ви се върне преумножено. Добродушното по природа Куче ще ви подскаже в какви начинания да се изявите и да вземете активно участие. Добрите дела не се забравят и се връщат, при това не само като паричен еквивалент.
Хороскопът за 2018 година за Везни не съветва да мързелувате и да оставяте нещата на случайността. Ако заемете позицията на авантюристи и безпринципни кариеристи, ще се окажете от губещата страна. Освен това ще навредите на репутацията си и ще отблъснете от себе си достойните хора. Ако Везните рискуват и залагат в казино, могат на момента да се разделят със спестените си средства. Само усърдния труд, отговорността към работата и премислените действия ще помогнат на Везните твърдо да си стоят на краката и да получават доходи.

Хороскоп за 2018 година за Везни, според годината на раждане
Везни - ПлъхХороскоп за Везни - Плъх за 2018 година
Везни-Плъх така изящно ще намерят пътя към взаимното разбирателство с Кучето, че то ще ги подкрепя във всички начинания. Относно материалната страна на живота няма да е необходимо да страда, доходите ще растат ден след ден. Везни-Плъх през 2018 година могат да купят всичко, което пожелаят, а също и да заминат на околосветско пътуване. Стрелата на Купидон ще уцели право в сърцето тези, които внимателно се вгледат в старите си приятели, колеги и дори съседи.


Везни - БикХороскоп за Везни - Бик за 2018 година
Хороскопът за Везни-Бик за 2018 година на Кучето обещава успех и благополучие, затова няма да имате особени поводи за тъга. Разбира се, завистливите никой не ги е отменил, но Везни-Бик няма да започнат да ги нападат с юмруци и да ги „бодат с рогата“. Най-добре е да си спомните поговорката: „Дръж врага по-близо до себе си!“ Кучето ще ви изпрати доста приятни изненади в любовната сфера. Ще срещнете човек, с когото няма да ви бъде скучно. И по планините ще ходите, и чужд език ще започнете да учите…


Везни - ТигърХороскоп за Везни - Тигър за 2018 година
Хороскопът за 2018 година съветва Везните да приложат всички свои усилия и практицизъм, особено, в служебните дела. Кучето обича тези, които работят, затова няма да ви остави без пари и кариера. Везни Тигър могат да получат солидна позиция и да решат натрупалите се проблеми. Още повече, че имат шанс да станат успешни бизнесмени. За личния си живот, Везните-Тигри, трябва да изготвят точен план, иначе, през 2018 година, ще си останат ергени.


Везни - ЗаекХороскоп за Везни - Заек за 2018 година
На Везните-Заек през 2018 година ще им се наложи да посещават всички популярни купони и мероприятия в града. Поканите ще се сипят като от рог на изобилието. Ако бъдете внимателни, то съществува възможност в някоя нова компания да срещнете своята любов. Но семейните Везни-Заек е по-добре да не „залитат в страни“! Още повече, че домашните очакват от вас подкрепа в битовите дела. Между другото, не забравяйте да отделите част от парите за ремонт на дома и за пътуване към морето.


Везни - ДраконХороскоп за Везни - Дракон за 2018 година
Везни-Дракон през 2018 година не трябва да бъдат много сантиментални и да реагират бурно на всичко. А в любовната сфера, обратно, проявявайте чувственост и нежност, избраникът/цата ще оцени това. Кучето обещава на Везни-Дракон кариерен ръст, но при условие, че те, с всички сили, ще се стараят, ще работят и ще внедряват идеите си. Вашите очарование и отстъпчивост ще ви бъдат от полза в семейния живот.


Везни - ЗмияХороскоп за Везни – Змия за 2018 година
Хороскопът за 2018 година за Везни-Змия предсказва богат на събития период. Кучето ще ви защитава от неприятели и завистливи хора, а също и ще ви помогне да изявите талантите си в различни сфери. Везните-Змия не трябва да прикриват творческите си идеи от колегите си, особено ако тяхното реализиране ще донесе добри доходи. В личния живот запазвайте спокойствие и се доверявайте на избраника/цата. Помнете, че ревността може да навреди и на най-прекрасните отношения.


Везни - КонХороскоп за Везни - Кон за 2018 година
Хороскопът за Везни-Кон за 2018 година на Кучето предсказва удивително време, когато можете да повишите самооценката си, да победите конкурентите и да промените личния си живот. Важно е активността на Везни-Кон да не навреди на самите тях. Кучето препоръчва да сложите акцент на връзките, затова ще запознае Везни-Кон с влиятелни хора. В любовта всичко ще бъде безоблачно, затова може без съмнение да направите предложение на любимия/та.


Везни - КозаХороскоп за Везни - Коза за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Везните-Коза нееднозначен период, когато ще се наложи и зъби да показват, и да поласкаят, когото е нужно. Но ако бъдете упорити в работата си, това ще ви бъде от полза. Везни-Коза ще успеят да постигнат такива висоти, че околните ще ахнат от удивление. Във всички сфери на живота ще можете леко да се приспособите към обстоятелствата и към хората. Дори в любовта Везни-Коза ще успеят да демонстрират упоритост.


Везни - МаймунаХороскоп за Везни - Маймуна за 2018 година
Везни-Маймуна, през 2018 година ще успеят да постигнат всичко, за което са мечтали още в младостта си. Яхта, къща, кола и здраво семейство – е, това е повод за радост! Кучето ще закриля упоритите и дейните Везни-Маймуна. Една ваша усмивка и грациозната ви походка ще бъдат в състояние да увлекат след вас както деловите партньори, така и страстни любовници. Само не пилейте парите, а ги спестявайте за полезни дела и почивка.


Везни - ПетелХороскоп за Везни – Петел за 2018 година
През 2018 година, Везни-Петел трябва да си поставят цел, за да могат през декември да се почувстват състояли се личности. Успехът ще шества заедно с вас и дори ще бъде облечен с дълъг шлейф. Но Кучето препоръчва да се оглеждате около себе си, защото там може да се стаяват недоброжелатели и лицемери. Само интуицията ще покаже на Везни-Петел верния път към успеха. В любовта също не игнорирайте „шестото“ си чувство.


Везни - КучеХороскоп за Везни – Куче за 2018 година
През 2018 година, родените под знака Везни-Куче ще усетят такъв прилив на сили и вдъхновение, че ще започнат да рисуват картини и да съчиняват саунд-траци за Холивуд. Наистина, приказен живот очаква тези, които умеят да ценят всичко, което имат. Това особено се отнася за близките, които ще ви подкрепят във всичко. Ако вече имате семейство, то е време сериозно да се замислите за потомство. Може да посетите магазин за продажба на детски колички и легълца.


Везни - ГлиганХороскоп за Везни – Глиган за 2018 година
Хороскопът за 2018 година обещава на Везни–Глиган много привилегии, както от Съдбата, така и от Жълтото Куче. Вас ви обичат и ценят, а това е основното. Но има за какво, все пак Везни-Глиган не лежи постоянно в леглото и не говори нищо излишно, а прави всичко внимателно и по план. Финансовото положение ще ви позволи да почивате където пожелаете, а и да си купите нова кола. Може да забравите за неуспехите в личния живот. Везни-Глиган ще срещнат човека, когото отдавна са рисували в мечтите си.