Годишен хороскоп 2018 за ТелецГледай в youtubeЖълтото Куче ще управлява 2018 година, която ще бъде наситена за Телците. Знака Телец се отнася към Земната стихия, затова Кучето ги приветства с радостно помахване на опашката. Хороскопът за 2018 година обещава на Телците успех, ако се вслушват в съветите на стопанина на този период. До 16 февруари те ще благодарят на Петела за всички добрини. Но след това на Телците им предстои да установят приятелски отношения с Жълтото Куче, което се отличава с миролюбив характер.
Знака Телец е под покровителството на планетата Венера, затова, представителите на този знак няма да бъдат лишени от таланти и оригинални идеи. Пролетният хороскоп на 2018 година, за Телец, предсказва немалко шансове да преуспеят във важните дела. Те могат да се занимават с всичко, което им е по душа - рисуване, танци и дори да отворят собствена фирма за производство на модни дрехи.

Финансовото благополучие на Телците е обезпечено, а също и изгодни договори и сделки. Кучето ще ги подкрепя във всички начинания, ще им помогне да се придвижат напред по кариерната стълбица и ще им подари вдъхновение за написване на шедьоври. Телците дори ще започнат да съчиняват музика, която, Кучето, с удоволствие ще слуша.
Хороскопът за 2018 година за летния период обещава на Телците достойна заплата, неочаквани приходи и стабилност в материалната сфера. Ако не пренебрегвате подсказките на Кучето, ще можете реално да преуспеете на всяко едно поприще. Но Телците не трябва да витаят в облаците, а трябва точно да следват внимателно разработения план. Лятото е подходящо за пътувания, развлечения и почивка със семейството. През есента, на Телците им предстои да намерят допълнителна работа, особено ако парите се окажат недостатъчно.
Хороскопът за 2018 година съветва Телците част от финансите да похарчат за битови и домашни нужди. Не трябва да забравят да правят подаръци на роднините и децата, което ще им завоюва повече доверие и симпатия. През 2018 година самотните Телци могат да срещнат любим човек, за когото са мечтали. Кучето ще се постарае да ги събере с тези, които няма да ги лъжат. В семейството на Телците ще се роди дете, дори е вероятно да не е едно. Затова, веднага трябва да откриете сметка, в която да събирате капитал.
През есента на 2018 година на Телците ще им се наложи да работят „за двама“, за да наваксат изпуснатото и да укрепят финансовото положение. Що се отнася до конкурентите, с тях ще могат да сключат много изгодни сделки. Срещи, съвещания, преговори, публични изказвания – всичко това предсказва хороскопът за 2018 година за Телците.
В края на 2018 година, представителите на знака Телец могат смело да пишат заявление за отпуска и отпътуват в чужбина. Само трябва това да бъде планирано предварително, като отидете в туристическа агенция и изберете желаната дестинация. Но, ако Телците поискат да си останат у дома, със семейството, то Кучето няма да се обиди за това решение. Защото това животно също обожава домашния уют. Между другото, можете да си починете като се заемете със спорт, а не да лежите пред телевизора. Хороскопът за 2018 година съветва Телците да ходят на плуване в басейн, да тичат сутрин или да се запишат на някакви танци. Всичко ще ви бъде от полза, ще повиши настроението и самооценката ви. Всички ще се заглеждат по стегната и стройна фигура на Телците, когато те минават гордо покрай тях.
Не трябва да се страхуват от мошеници и завистливи хора, защото през 2018 година те няма да „атакуват“ Телците. Кучето ще се прояви като надежден защитник, а и Телците сами ще могат да се пазят. Стопанинът на годината няма да позволи на враговете да нарушат домашната идилия на Телците, ще им подари семейно щастие. Особено, ако си купят играчка или живо куче за къщата.
Хороскопът за 2018 година не съветва Телците да оставят всичко на Кучето, необходимо е нещо да направят и сами, за да постигнат целите си. Ако на пътя ви се появят проблеми, то трябва да „включите“ интуицията си или да се обърнете за подкрепа към близки приятели. Не е нужно Телците да се стремят непременно към „златен медал“, най-добре е да бъдат доволни от това, което вече имат, което са заслужили. Предстои ви голяма част от времето да прекарате у дома, със семейството и да се занимавате с възпитанието на децата. Но всичко това така ще се хареса на Телците, че те дори и ремонт ще направят, ще построят допълнително помещение, ще преместят мебелите и др.
Хороскопът за 2018 година, на Жълтото Куче, предсказва за Телците много ярки впечатления и срещи. Реалистичните и спокойни Телци няма да влизат в конфликти и да устройват скандали за дреболии. Кучето ще им подари през 2018 година толкова много позитивни моменти, че те ще бъдат щастливи. От Телците се изисква единствено трудолюбие и усърдие, за да реализират плановете. Но, трябва да се погрижат за собственото си здраве, което, както е известно, с пари не може да се купи.
Любовен хороскоп за Телец за 2018 година
Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Телците море от любов, искрени признания и романтични предложения. Ще бъдат обожавани от всички наоколо, от колеги и съседи. Кучето също не е равнодушно към Телците, затова винаги ще им даде съвет за любовта. Но не трябва да се ограничат само с общуване с роднини. Могат да ходят на гости, да канят приятели, а също и да посещават масови мероприятия. Тогава нарастват шансовете да срещнат своята втора половинка.
Любовният хороскоп за Телец, за 2018 година, препоръчва да бъдат внимателни при романтичните запознанства. Не трябва във всеки човек да виждат онзи, който им е изпратен от съдбата. Иначе Телците няма да срещнат любовта, а користни, лицемерни и ласкателни особи. При Телците интуицията е добре развита, затова, при искрени ситуации, трябва да се вслушват в нея.
Хороскопът за 2018 година обещава на Телците не само любовни, но и делови отношения с човек, с когото ще се запознаят. Кучето ще помогне на новосъздадената двойка да създадат съвместен проект или план за осъществяване на бизнес. В този случай ще се появят парите и отношенията ще укрепнат. Не е изключено някои Телци да „завържат“ роман в службата. Ако сте свободни от „брачни окови“, това е напълно нормално. Само не се опитвайте да смесвате личния и служебния живот. Обърнете внимание, че Кучето обича честните и справедливи личности.
Семеен хороскоп за 2018 година за Телец
Ако Телците, в годината на Кучето, заедно с домашните взимат важни решения, то отношенията им ще станат още по-устойчиви и искрени. Кучето ще ви възнагради по заслуги, ще ви дари щастие и взаимно разбирателство със съпруга/та.
Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва за Телците романтика и нежност, които ще укрепят семейния живот. Само не трябва да изпитвате чувството за честност на избраника/цата и да ревнувате. Особено, ако нямате повод за критика и ревност. Най-добре е Телците да отделят повече внимание на децата, на тяхното учене и възпитание. Защото талантите трябва да се развиват още от детството.
Семейният хороскоп за Телец за 2018 година предсказва благополучие само при условие, че бъдат мъдри и преценяват всяка своя дума. Необходимо е чуват онова, което им казват близките. Ако се появи възможност да си вземат отпуска и да заминат извън града, то трябва да се хванат за това с двете си ръце. Само не забравяйте да вземете и Кучето с вас, защото то обича да пътува по света. Телците могат да тръгнат на път с цялото си семейство или да прекарат цялото лято на вилата, всички заедно.
Хороскопът за Телец за 2018 година препоръчва да обръщате по-малко внимание на недостатъците на съпруга/та, а да поставяте акцент на достойнствата му/й. Тогава в семейството няма да има поводи за разправии и неприятности. Не трябва да пренебрегвате романтичните изненади и подаръци, защото те укрепват отношенията.
Здравен хороскоп за 2018 година за Телец
Хороскопът за 2018 година предсказва на Телците крепко здраве и оптимистично настроение. А, ако на душата й е спокойно, то и всички болести ще ги заобиколят. Кучето предпочита да пази самочувствието си, а това е целта и на Телците.
За да се предпазят от заболявания, Телците трябва да спазват хранителен режим и по-често да си почиват. И още един мъдър съвет: усмихвайте се дори тогава, когато ви измъчва тъга. Кучето, разбира се, ще се постарае да зареди Телците с позитивизъм, но работата над вътрешното състояние е самостоятелна дейност. Занимавайте се със спорт, работете и гледайте на света с широко отворени очи.
Здравният хороскоп за 2018 година съветва Телците да избягват и физическите, и нервните претоварвания. Всичко това може да се отрази на здравето, а също и да повлече след себе си много сериозни усложнения. Работливите Телци трябва да правят почивка за обяд и да отдъхват. Подходящи за релаксация са слушането на музика, йога и общуване с природата. Освен това, колкото по-често Телците се разхождат на чист въздух, толкова по-добър ще бъде техният имунитет.
Като цяло Телците няма да се оплакват от лошо здраве, особено, ако не забравят за закаляващите процедури и мерките за профилактика. Хороскопът за 2018 година препоръчва на Телците, за собствено спокойствие, да си направят профилактика изследвания при личния лекар. Кучето обича да се разхожда, независимо от климата, затова го взимайте винаги с вас. На трапезата на Телците трябва винаги да има плодове и зеленчуци.
Финансов и кариерен хороскоп за 2018 година за Телец
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година обещава на Телците финансова стабилност и загуби в разумни граници. Няма нищо чудно в това, защото този земен знак, природно, е практичен и уверен в своите възможности. Телците винаги имат пари на сметка и спестявания за „черни дни“. Дори и икономичното Куче може да завиди на такъв рационален подход към финансите.
През 2018 година всичко ще бъде наред с парите на Телците, докато те не се влюбят и не похарчат всички натрупани средства за ново появилия се избраник/ца. По природа благоразумните и практични Телци могат да загубят ума си от любов, което да ги доведе до финансов крах. Хороскопът за 2018 година препоръчва на Телците да бъдат по-сдържани и по-умни, дори и ако любовта се окаже по-силна от всичко останало. Добре е, че до вас винаги ще стои вярното Куче и роднините, които ще ви дават съвети, от време на време.
Хороскопът за 2018 година предсказва за Телците кардинални промени в живота – покупка на жилище, кола или смяна на местожителството. Възможно е някои от Телците да заминат в чужбина. В семейството може да се появи дългоочаквания малчуган, за което също ще бъдат направени финансови разходи. Но не трябва да се ядосвате, защото парите ще стигнат за всичко, което сте планирали. Ще бъде по-добре, предварително да съставите семейния бюджет.

Хороскоп за 2018 година за Телец според годината на раждане
Телец - ПлъхХороскоп за Телец – Плъх за 2018 година
Ако през 2018 година Телците-Плъх не пазят в тайна своите грандиозни идеи, ще завоюват ако не целия свят, то половината със сигурност. Благодарение на богатата си фантазия и въображение могат да постигнат небивали, по-рано, висоти. В годината на Кучето очаквайте изгодни предложения за работа и почетна длъжност. Представителите на знака Телец-Плъх ще се изявят и в любовта като възвишени и оригинални личности. Ще се извие дълга опашка от желаещи да бъдат двойка с тях.


Телец - БикХороскоп за Телец – Бик за 2018 година
Хороскопът за 2018 година за Телците, които са родени в годината на Бика, съветва да постигат всичко онова, което планират. Ако са упорити и последователни, то успехът няма да ги накара да чакат. За да се чувстват уверени в себе си, представителите на знака Телец-Бик, трябва да поставят като приоритет финансовите дела. Ще имате средства и време за големи придобивки. За да добавят страст в отношенията си, семейните двойки е добре да си спомнят първата среща и първата целувка.


Телец - ТигърХороскоп за Телец – Тигър за 2018 година
Хороскопът за 2018 предсказва за Телец-Тигър много позитивизъм и магнетизъм, които ще излъчват. Пред обаянието им дори и Жълтото Куче няма да може да устои. Възможни са главозамайващи романи, покупка на огромна къща и скъп автомобил. Важно е родените под знака Телец-Тигър да спазват мярката във всичко, иначе ще останат да плачат в схлупена къщурка и без „златна рибка“.


Телец - ЗаекХороскоп за Телец – Заек за 2018 година
Хороскопът за 2018 година е подготвил много приятни изненади за Телец-Заек. Важно е да губят разума си и да бъдат хитри, ако ситуацията го изисква. Кучето ще им помага да излизат от всякакви неприятности и да решават проблемите си, но когато конкуренцията ги предизвика на дуел, там Телците-Зайци ще бъдат сами. В любовта трябва да бъдат нежни и внимателни, за да запазят благоразположението на избраника/цата си.


Телец - ДраконХороскоп за Телец – Дракон за 2018 година
Родените под знака Телец-Дракон ще бъдат истински пазители и грижовни към съкровищата, през 2018 година. Никой няма да се досети, че те имат три, свирепи, огнедишащи глави. Макар, че понякога ще бъде нужно да бъдат сериозни и строги, за да постигат желаното. А, ако и в любовните отношения, Телците-Дракони проявят излишна лоялност, то Кучето им обещава разочарования и тъга от раздялата.


Телец - ЗмияХороскоп за Телец – Змия за 2018 година
Родените под знака Телец-Змия, в годината на Кучето, ще проявяват не само находчивост, но и ще демонстрират на света своя висок интелект. Финансовите кризи и неуспехите в делата ще ги заобикалят от страни, което ще им даде повече увереност в бъдещето. Между другото, Телец-Змия няма да минат без подсказки от страна на интуицията си. Кучето ви съветва да си купите билет от лотарията, за да си осигурите разкошен живот за цялата 2018 година. Само не забравяйте, че съществува думата „пестеливост“.
Телец - КонХороскоп за Телец – Кон за 2018 година
През 2018 година Телец-Кон ще бъдат непосредствени и наивни, като деца. Но какво пък, понякога и на възрастните им се иска да се абстрахират от проблемите и да се повеселят от цялата си душа. Всички около вас няма да бъдат равнодушни, а видимо ще се добавят конкуренти, особено в любовта. Трябва да знаете, че не само избраникът/цата, но и Кучето ще ревнува от всяка ваша, публична изява. Парите ще потекат като река, затова се гответе за покупки, които струват скъпо.


Телец - КозаХороскоп за Телец – Коза за 2018 година
Хороскопът за Телец-Коза, за 2018 година на Кучето, обещава не само зелена трева, но и банкноти в същия цвят. Много ще започнат предприемаческа дейност и ще се потопят изцяло в личния си бизнес. Финансовата сфера ще бъде толкова стабилна, че представителите на Телец-Коза ще решат да пожертват пари за благотворителен фонд. Но, само след като купят всичко необходимо, за себе си. Като благодарност към стопанина на годината, Жълтото Куче, може да вземете у дома, за да гледате бездомно кученце.


Телец - МаймунаХороскоп за Телец – Маймуна за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Телците-Маймуни такова щастие и късмет, каквито само в книгите могат да бъдат описани. Очаква се взаимна любов, кариерен ръст, финансово благополучие и… дългоочакваното пътешествие по морета и океани. Родените под знака Телец-Маймуна дори ще успеят да стартират свое дело, да съберат екип от най-достойните и да постигнат световна слава. Ще им върви, колко много ще им върви!


Телец - ПетелХороскоп за Телец – Петел за 2018 година
Хороскопът за 2018 година, съветва Телците, родени в годината на Петела, да мечтаят повече. Защото всичко онова, което вие си фантазирате, непременно ще се сбъдне. Кучето ще бъде недоволно от гардероба на Телец-Петел, затова бързо-бързо ще ги изпрати в най-модните бутици. А след това в салон за красота, за козметик и диетолог. Ако поискат да започнат свой бизнес, няма да срещнат препятствия на пътя си. А конкуренти? Те всички са се изпокрили.


Телец - КучеХороскоп за Телец – Куче за 2018 година
През 2018 година Телците-Кучета моментално ще намерят общ език с Жълтото Куче. Вие ще станете истински приятели, които ще бъдат заедно и в беди, и в радости. А някакви, особени неприятности, не се предвиждат. С конкурентите, представителите на Телец-Куче, така бързо и ловко ще се справят, че дори няма да им е необходима помощта на Жълтото Куче. В семейството също – ще бъде тихо и гладко, няма да има от какво да се оплакват. Всички битови и финансови въпроси ще бъдат благополучно разрешени.


Телец - ГлиганХороскоп за Телец – Глиган за 2018 година
Родените под знака на Телец-Глиган, през 2018 година ще се къпят в разкош и благополучие. В личния живот всичко ще бъде невероятно, в семейството ще цари хармония и ред, а финансите ще бъдат толкова много, че може да ги поделят с роднините си. Между другото, добре ще бъде да ги изпратите на почивка, за да можете да останете насаме със съпруга/та. Кучето съветва Телците-Глигани по-често да се виждат с приятели. Не бъде скромни, разказвайте им за своите постижения.