Годишен хороскоп 2018 за СтрелецГледай в youtubeСтрелците във времето на управление на Червения Петел са се чувствали превъзходно, затова ще им бъде тъжно да се разделят с тази птица. Но особен повод за тъга няма, защото Жълтото Куче, което ще бъде стопанин от 16 февруари 2018 година, обещава на Стрелците радостен живот и благополучие във финансов план. Хороскопът за 2018 година няма да позволи на Стрелците да се ядосват както заради работа, така и заради любовния си живот. Стрелците ще намерят взаимно разбирателство с дружелюбното Куче само за час.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Стрелците защита от страна на Земното Куче. Важно е да не губят оптимистичното си настроение, за да вървят по живота уверено. Голяма слава очаква Стрелците, които ще се справят бързо с конкурентите и ще поемат юздите в собствените си ръце. А на завистниците не трябва да обръщате внимание. С времето те ще разберат, че от Стрелците само могат да взимат пример.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Стрелците успех в личния бизнес и в комерсиалните дела. Дори запалените бизнесмени ще се чудят колко бързо и лесно Стрелците са се изкачили на върха. Ако харчите пари за глупости, то още в средата на годината на Кучето може да се окажете в кризисна ситуация. Старайте се да икономисвате и да отделяте пари на влог, а също и да купувате подаръци за любимия човек.
Хороскопът за 2018 година обещава на Стрелците романтична пролет, с всички произтичащи от това последствия. Ако по-рано не сте познавали значението на думата „сантименталност“, то в годината на Кучето вие ще летите в мечти, ще се обяснявате в любов и дори ще съчинявате стихове. Семейните Стрелци ще се отправят на приятно пътешествие със съпруга/та и децата, впечатлението от което ще остане за дълги години.
Тези Стрелци, които още не са пронизани от стрелите на Купидон, ги очаква съдбоносна среща. Да, и на вас самите ви е доскучало да живеете ергенски живот и да мечтаете за идеала си. Кучето ще ви помогне да намерите подходяща партия за брак, но и самите Стрелци не трябва да бездействат. Сватбата и планирането на дете не са много далече.
Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва за Стрелците добър и навременен приход през лятото. Ако искате да организирате празник за душата и тялото, то минете през магазините. Любимците на Юпитер може да се заемат с външността си, да променят стила си на обличане, а също и да направят ремонт у дома. По отношение на здравето, Стрелците трябва да се доверяват само на опитни специалисти, а не да се занимават със самолечение.
Хороскопът за 2018 година съветва Стрелците да не се занимават със скучна работа, а по-добре да намерят онова, което действително ще им подари вдъхновение и ще им донесе доходи. Кучето ще ви подскаже къде да намерите допълнителна работа и с кого да сключите изгодна сделка. По кариерната стълбица ще успеят да се изкачат творческите Стрелци, които през есента на 2018 година ще успеят да спечелят симпатиите на талантливи личности. Ще ви се усмихне успехът в литературата, художествените занаяти и кулинарията. Важно е да подхождате към всичко след като го премислите.
Хороскопът за 2018 година обещава на Стрелците, през ноември, много любовни приключения и незабравими срещи. Вие истински ще се учудите, колко много ухажори ви обожават и искат да завоюват сърцето ви. Дори тези, които по-рано не са търпели Стрелците, ще започнат да се обясняват в любов. Жълтото Куче ще се погрижи при вас да се появят надеждни приятели и честни партньори в бизнеса.
Хороскопът за 2018 година предсказва за Стрелците, през декември, такова блаженство, за каквото само може да се мечтае. Но вие няма да се оставите на илюзиите, затова реално ще оцените всички свои бонуси, успехи и заслуги. Финансовата ситуация ще бъде стабилна, заедно с любимия човек работата ще кипи, а емоциите ще са горещи – Стрелците дори и не са предполагали, че 2018 година може да завърши за тях така успешно.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Стрелците да се заемат с благотворителна дейност. Още повече, че материалното положение и състоянието на душата го позволяват. Няма да е излишно да бъдете по-внимателни в делата и в личния си живот, за да не гневите Кучето с необмислени действия. Стрелците не са свикнали да униват, затова през 2018 година лично ще заменят черния цвят от живота си с бял.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Стрелците доста командировки и пътувания. Но дори по време на пътуване и на почивка, трябва да бъдете отговорни и внимателни. Ако се наложи да взимате важни решения, без съветите на Кучето няма да се мине. Стрелците не трябва да доказват своето мнение и да упражняват сила, особено, ако до тях са тези, които се съобразяват по определени въпроси. През 2018 година трябва да контролирате емоциите си, да не рискувате и да не се изказвате рязко по адрес на околните. Тогава Земното Куче ще похвали Стрелците за благоразумието и миролюбивия им характер.
Любовен хороскоп за 2018 година за Стрелец
Любовният хороскоп за 2018 година предсказва на Стрелците плодоносен период за романтика, запознанства и приключения. Важно е в тази бъркотия да разберат, коя е истинската любов и с кого е по-добре да се разделят. Кучето не съветва Стрелците да разказват на всички за личния си живот и новите си връзки. Особено, ако вие самите не сте решили към кого изпитвате истински чувства.
Мъжете – Стрелци, през 2018 година ще вехнат от ревност към своята избраница. Но именно това им качество може да разруши добрите отношения. Хороскопът за 2018 година препоръчва на Стрелците да усмирят собственическите си инстинкти, подозрителност и да станат по-сдържани. Ако се доверявате повече на любимия човек, то като отговор може да получите нежно и внимателно отношение.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Стрелците, през лятото, нови симпатии, ярки романи и дори връщане на бивши любими. С възхищение ще ви заглеждат обожатели, което не е учудващо. Защото Стрелците, в годината на Кучето, ще бъдат очарователни и привличащи, както никога. Те ще успяват да очароват всеки, който ги заговори. За съжаление през есента на 2018 година някои влюбени двойки ще се разделят. Макар, че Стрелците сами ще бъдат виновни за това, защото са изневерявали и лъгали партньора/ката. Преданото по характер Куче няма да ви прости такова поведение.
Семеен хороскоп за Стрелец за 2018 година
Хороскопът за 2018година на Кучето съветва Стрелците по-често да отстъпват на роднините и съпруга/та. Не трябва да спорите за всичко, още повече, ако истината не е на ваша страна. В този случай семейният живот на Стрелците ще бъде щастлив и безоблачен.
Кучето съветва да намерите общо хоби с домашните, което да укрепи отношенията и да позволи да развиете творческите способности. Ако Стрелците се заемат със семеен бизнес, то ще успеят и доста пари да заработят. Важно е, през 2018 година, да не забравят за почивката, а също и да организират за баба и дядо празник и много домашни събирания. Тези двойки, които вече са отбелязали сребърната си сватба, ще освежат своите отношения със страст и отново избухнала любов.
Семейният хороскоп за 2018 година препоръчва на Стрелците, през февруари, да внимават с покупките и да разчетат семейния бюджет. Тогава ще им по-лесно и да пестят, и да отделят необходимата сума. Не оставяйте без внимание и подаръци възрастните роднини, дори и да няма особен повод за това. В средата на 2018 година Стрелците ще могат да си позволят ново жилище, автомобил и дори вила на брега на морето. Но само при условие, че до вас ще живее Кучето.
Между другото, стопанинът на годината предсказва на Стрелците раждането на дългоочакваното детенце. А при някои ще се роди петото им детенце, затова една бавачка и допълнителна работа няма да са излишни.
Здравен хороскоп за Стрелец за 2018 година
Здравният хороскоп за 2018 година съветва Стрелците да не се страхуват от болници и лекари, защото не всички болести могат да бъдат излекувани от знахари и баби. Време е да се разделите със спиртните напитки, иначе може да попаднете в клиника за лечение на зависимости.
Жълтото Куче ще подскаже на Стрелците как е най-добре да отпускат нервната система и пълноценно да си почиват. На първо място трябва да кажете „не“ на вредните навици. По-малко яжте сладко, мазно и солено, тогава фигурата ви ще бъде на ред. И, ако стройните и привлекателни Стрелци ги забележат от модна агенция, то световната слава им е осигурена.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Стрелците да се заемат сериозно с правилно хранене и да включат в рациона си плодове, зеленчуци и ядки. Още повече, че вредното хранене вреди не само на стомаха, но и цвета на лицето уврежда. Кучето, само, ще разработи за Стрелците щадяща диета, а също и ще им подскаже кои духовни практики ще укрепят психиката им.
Хороскопът за 2018 година съветва Стрелците да седят по-малко пред компютъра, особено през лятото. Движете се повече, печете се, плувайте! Ето тогава здравето ви ще бъде устойчиво и настроението – позитивно. Ако нещо ви безпокои по отношение на самочувствието, през 2018 година трябва да направите изследвания при специалист. И още един полезен съвет от Кучето – тичайте сутрин и закусвайте с овесени ядки.
Кариерен и финансов хороскоп за Стрелец за 2018 година
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва на Стрелците наистина приказен период, когато и парите ще бъдат достатъчно, и кариерата рязко ще тръгне нагоре. Вие ще успеете да подпишете изгодни договори, да получите интересни проекти и дори да заминете на работа зад граница. През 2018 година, родените под знака Стрелец, могат напълно да се изтощят, ако забравят за почивките за обяд. Кучето съветва да не се възгордявате със своите успехи, иначе късметът ще намери друг обект за обожание.
Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на Стрелците, дори с конкурентите да бъдат много вежливи. Усмивката и нежността да бъдат винаги с вас, тогава в общите дела, с партньорите, ще настъпи плодотворен период. Много Стрелци така рязко ще забогатеят, че ще започнат да харчат пари наляво и надясно. И в резултат, и портфейла, и сметката в банката ще бъдат празни. Жълтото Куче тук ще бъде безсилно, защото в началото на 2018 година е съветвало Стрелците да вложат финансите в личен бизнес.
Хороскопът за 2018 година Стрелец 2018 година не препоръчва да започвате общо дело с приятели. Иначе, отношения ви рязко ще се развалят. Доверявайте се само на тези, които отдавна познавате и с които сте изяли „един чувал сол“ заедно. За да не попаднете в кризисна финансова ситуация, бъдете икономични и практични.

Хороскоп за 2018 година за Стрелец според годината на раждане
Стрелец - ПлъхХороскоп за Стрелец – Плъх за 2018 година
Стрелец-Плъх през 2018 година изобщо няма да си помислят да „напуснат кораба“, дори и когато жизнената ситуация се окаже плачевна. Кучето ще ви протегне ръка за помощ и ще ви подскаже къде има скрито съкровище. Но вие сами трябва да се активирате и потърсите допълнителна работа. В личния живот на Стрелец-Плъх се очакват кардинални промени. Вие ще срещнете човек, с когото ще ви се иска не само да отидете, а просто тичайки да стигнете в съвета, за да сключите брак. Само не отстъпвайте от тази си решимост.


Стрелец - БикХороскоп за Стрелец – Бик за 2018 година
Хороскопът за 2018 година обещава на Стрелец-Бик изобилие от оптимизъм, ярки любовни романи и перспективна длъжност. Ако всичко това приемете с достойнство, то Жълтото Куче няма да изпусне момента да ви подари голям апартамент, кола и прилични спестявания в банката. Стрелец-Бик по натура не са меркантилни личности, но през 2018 година могат истински да се влюбят в богат и успешен олигарх. Не се ядосвайте, никой няма да ви осъжда.


Стрелец - ТигърХороскоп за Стрелец – Тигър за 2018 година
Хороскопът за 2018 година съветва представителите на знака Стрелец-Тигър да контролират емоциите, думите и всяка стъпка. Разбира се, няма да се наложи да ходите по въже, но ще трябва да бъдете внимателни. Ако Стрелец-Тигър викат и се карат на всички поред, то ще попаднат в тежки конфликти. В творческите и в комерсиалните дела, за вас, всичко ще бъде чудесно. Стрелец-Тигър дори в любовната сфера ще успеят да се прославят, затова ще ги поканят да се оженят.


Стрелец - ЗаекХороскоп за Стрелец – Заек за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Стрелец-Заек отличен период, когато щастието в любовта и финансовото благополучие ще приличат на фонтани. Неприятелите ще искат да ви бъдат приятели, но вие ще останете непреклонни. Макар, че Кучето препоръчва на Стрелец-Заек, да не „си вирят“ носа, а да бъдат по-учтиви с конкурентите. С помощта на своя чар, вие ще успеете да омагьосате всеки. В любовта не се предвижда самота, Стрелците-Заек истински ще се изгубят сред ухажорите.


Стрелец - ДраконХороскоп за Стрелец – Дракон за 2018 година
През 2018 година Стрелците-Дракон трябва да станат малко по-безгрижни и леки в общуването. Тогава вие ще успеете не само без загуби да постигнете успех, но и да увеличите своя капитал няколко пъти. Съперниците в любовта и бизнес конкурентите не ви плашат. Кучето ще сподели със Стрелците-Дракони тайни за съблазняване и установяване на връзки. А самотните личности, през 2018 година, ще успеят да влюбят, да се омъжат/оженят и дори да заживеят в нов дом.


Стрелец - ЗмияХороскоп за Стрелец – Змия за 2018 година
Стрелците-Змия, през 2018 година, дори не е нужно да включват интуицията си на пълна мощност. Тя работи прекрасно, затова ще ви помогне да постигнете желаните цели, да намерите истински приятели и дори успешно да се ожените. Между другото, Кучето ви съветва да запомняте и да записвате сънищата си, защото през 2018 година те ще бъдат предсказателни. Във финансово отношение, при Стрелец-Змия, всичко ще бъде толкова страхотно, че те ще си позволят да летят до екзотични дестинации почти всеки месец.


Стрелец - КонХороскоп за Стрелец – Кон за 2018 година
През 2018 година, родените под знака Стрелец-Кон, ще се окажат под прицела на влюбени погледи и още през февруари ще успеят да завоюват сърцето на този/тази, в когото отдавна са влюбени. Естествено, никой не ви забранява да се веселите и да се развличате, но Кучето ви съветва да спазвате мярката във всичко. Стрелците-Кон е най-добре да започнат личен бизнес, за да могат през 2018 година да не се лишават от нищо. Само контролирайте кръвното налягане и не преяждайте, иначе ще разклатите здравето в разгара на лятната отпуска.


Стрелец - КозаХороскоп за Стрелец – Коза за 2018 година
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Стрелците-Коза да бъдат стегнати и отговорни. Иначе, вие сами ще съжалявате за това, че сте били лекомислени. Стрелците-Коза трябва да се погрижат за здравето си, като укрепят имунитета с помощта на профилактични средства. Само в началото се консултирайте с Кучето, за да избегнете вирусните заболявания. През 2018 година Стрелец-Коза ще подпишат изгодни сделки и ще могат да заемат креслото на заместник директора, на перспективна фирма, разбира се!


Стрелец - МаймунаХороскоп за Стрелец – Маймуна за 2018 година
Хороскопът за 2018 година съветва родените под знака Стрелец-Маймуна да укрепват връзките с тези, които могат да открият за тях нови перспективи и хоризонти. В материален план периодът е много успешен, когато може да получите неочаквано наследство, а може и да ви върнат стари дългове. Стрелец-Маймуна ще се окажат в списък с най-богатите хора в света. И това не е сън, а е напълно нормална реалност. Важно е да не забравяте за личния си живот, иначе ще си останете ергени.


Стрелец - ПетелХороскоп за Стрелец – Петел за 2018 година
Стрелците-Петли, през 2018 година ще излъскат перата, ще изгладят вратовръзките и ще се хвърлят в работата, като войник в атака. Но това е, защото им се иска да заработят повече пари, за да могат, през лятото, да си починат с цялото семейство на морето. Кучето е толкова радостно да ви види усърдни и работливи, че ще се погрижи да получите висока длъжност. А финансите, родените под този знак, ще успеят да вложат изгодно или да похарчат за сватбено пътешествие. Защото 2018 година е благодатна за такива тържества.


Стрелец - КучеХороскоп за Стрелец – Куче за 2018 година
През 2018 година Стрелците-Кучета трябва на първо място да намерят взаимно разбирателство със стопанина на годината. Добродушното и щедро Куче няма да ви обидят и винаги ще ви разберат, ако усети вашето благоразположение. Стрелец-Куче трябва внимателно да изготвят своя план и да живеят по него до декември. Не се опитвайте да завладеете света и да очаровате всички представители на противоположния пол. Защото такова тщеславие ще изпълни 2018 година със загуби.


Стрелец - ГлиганХороскоп за Стрелец – Глиган за 2018 година
Хороскопът за 2018 година обещава на Стрелец-Глиган весел и безгрижен период. Още повече, че вие обожавате да се шегувате, говорите и да пътешествате. Стрелец-Глиган на всичко ще гледат с хумор. Те ще развеселят дори и Кучето. Единствено с конкурентите трябва да се държите „на положение“. Те могат да ви атакуват неочаквано, а също могат да оставят без пари представителите на знака Стрелец-Глиган. А в любовта се очертава пищна сватба. Не забравяйте да си намерите дизайнер, който да ви изготви дрехите.