Годишен хороскоп 2018 за СкорпионГледай в youtubeСкорпионите, по природа, притежават магични свойства и способности да предвиждат бъдещето, затова е трудно да ги учуди астрологична прогноза. Но все пак няма да бъде излишно да прочетат хороскопа за Скорпион за 2018 година, все пак нещо ново ще разберат за себе си. Предишната година са имали много малко проблеми и грижи. Интересно, какво ще донесе на Скорпионите 2018 година, какво се кани да направи за тях доброжелателното и делово Жълто Куче?
Хороскопът за 2018 година предсказва за Скорпионите успех в делата през март и април. Дори, ако на хоризонта се появят конкуренти и завистници, то Кучето ще помогне да се справите с тях. Но Скорпионите не трябва само да стоят и да съзерцават случващото се. Трябва да действат, да вземат инициативата в свои ръце. Финансовите проблеми през пролетта на 2018 година няма да се окажат сериозни, затова парите ще ви стигнат за всичко. Още повече, че Скорпионите ще се научат да „правят пари“ просто от въздуха.

Хороскопът за 2018 година обещава на Скорпионите хармония и спокойствие в личния живот. Ако в любовта възникнат неразбории, то това ще бъдат временни трудности. През март и април очаквайте интересни запознанства и романтични срещи. Скорпионите могат да се заровят целите в любовните дела, без да се страхуват, че ще ги отхвърлят или изоставят в разгара на романа. Самотните Скорпиони могат така страстно да се влюбят пролетта, че още през лятото да сключат брак с избраника си.
В семейството на Скорпионите всичко ще зависи от търпението и уравновесеността им. Очакват се не много приятни изненади от страна на близки роднини. Много от тях могат така внезапно да се „натресат“ на гости, че Скорпионите да се усетят притеснени. Макар, че в началото на май е възможно получаване на богато наследство от дядо, от чужбина. Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва за семейните Скорпиони попълване на семейството. Вие толкова отдавна чакате раждането на дете, че вече сте купили всичко необходимо, за да го посрещнете от родилния дом.
Жълтото Куче препоръчва през 2018 година да се пазите от нечестни и ласкателни личности. Те могат да провокират Скорпионите към противозаконни действия и авантюри с пари. Но през септември ситуацията ще се промени към добро, а изгодните предложения ще се сипят едно след друго. Важното е слуха ви да бъде изострен, както ви е учило умното и внимателно Куче.
Хороскопът за 2018 година съветва Скорпионите да започнат собствен бизнес или да се заемат с търговия. Непременно ще ви провърви в тази сфера, а конкурентите изобщо няма да посмеят да се противопоставят на реализирането на тези грандиозни идеи. Творческите Скорпиони ще успеят да създадат театрално или художествено студио да деца. Въпросът за паричните средства отпада от само себе си, защото Кучето в началото на годината се е погрижило за изгодното влагане на парите ви. Скорпионите дори ще могат да получат добър процент от спестяванията си, а част от тях ще пожертват за благотворителност.
Хороскопът за 2018 година обещава на Скорпионите през есента и началото на зимата приятна почивка на топъл морски бряг. Някои ще работят и ще мръзнат в града, а вие ще си лежите на пясъка. Но какво пък, Скорпионите напълно са си заслужили отпуската, затова могат да се пекат, да плуват и да си купуват всичко онова, което душата им иска. Но, ако по време на отпуската ви позвънят партньорите или колегите, не отказвайте да им дадете съвет по телефона и смело сключвайте сделки.
Единственото, което Кучето съветва Скорпионите да направят през 2018 година е да бъдат внимателни и грижовни с близките си хора. Иначе ще загубите благоразположението на тези, с които сте приятели от доста време. Не трябва да се хвалите пред колегите и партньорите със своите заслуги и доходи. Вие сте щастливци, но това трябва да бъде ваша тайна.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Скорпионите да проявяват своята независимост само в екстрени ситуации. В личния живот, точно обратното, бъдете отстъпчиви и грижовни. Няма да бъде лошо Скорпионите да сменят имиджа и гардероба си, това ще им помогне да привлекат към себе си нови и полезни хора. Заемете се с духовното си развитие, почивайте повече и не пренебрегвайте физическите упражнения. Ако се появи възможност да емигрирате, не се бавете с решението си.
През лятото на 2018 г. Кучето лично ще намери на Скорпионите уютна виличка, с градина, където ще бъде възможно да събират реколта и да канят приятели за уикендите. Хороскопът за 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат по-често сред природата, да размишляват за бъдещето и правят планове. Ако в годината на Кучето реализирате плановете, то в продължение на много години ще живеете богато и наситено. Амбициите и липсата на ограниченост при изразяване на емоциите само могат да навредят на темпераментните Скорпиони. Във всичко трябва спазвате баланса, да бъдете сдържани и да не бързате.
Любовен хороскоп за Скорпион за 2018 година
Любовният хороскоп за 2018 година предсказва на Скорпионите добър период, но сдържаността в отношенията с избраника/цата няма да бъде излишна. Дръжте здраво ревността и самолюбието си, иначе ще разрушите това, което наистина ви е скъпо. В противен случай, Скорпионите могат да се окажат сами в разбита лодка.
Вслушвайте се не само в интуицията си, но и в Жълтото Куче, което ще ви помогне да оправите отношенията си с любимия човек. Неконтролираните емоции и нервните изблици, в личния живот, е най-добре да изключите. Много Скорпиони ще могат да сменят работата си и да се преместят да живеят в друг град. Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на Скорпионите да поработят над вътрешния си свят. Не обвинявайте близките си за това, за което не са виновни. И още нещо, не трябва да се вглеждате в миналото и да преследвате предишните си любовни връзки.
Скорпионите, през 2018 година ги очакват ярки запознанства и море от романтика. Тези, които са се появи на бял свят през ноември, могат да сключат брак с любимия човек. Хороскопът за 2018 година обещава на Скорпионите повторен брак с човек, с когото вече са имали законни отношения. В този случай, приказката: „В една дупка, два пъти няма да как да паднеш“ няма да е валидна за вас. Скорпионите ще обсипят партньора/ката с любов и нежност, които напразно са таили в себе по-рано.
Семеен хороскоп за Скорпион за 2018 година
Семейният хороскоп за 2018 година обещава на Скорпионите втори меден месец, когато чувствата ще разцъфнат, като лалета през пролетта. Ако не игнорирате съветите на Кучето, ще можете да избегнете разправиите и караниците на битова основа.
Основната част от грижите и ангажиментите лежат на плещите на Скорпионите. Но това няма как да ги изплаши, може само да ги ободри и вдъхнови за нови постижения. Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на Скорпионите да се вслушват в желанията на спътника/цата си в живота. Ако със съпруга/та имате общо хоби или увлечение, то това ще укрепи отношенията ви. Скорпионите могат сутрин да тичат заедно с половинката, да ходят на фитнес, или да съчиняват музика.
Кучето съветва по-често да организирате семейни празници, да излизате сред природата и спазвате традициите. В семействата на много от Скорпионите ще се появи дългоочакваното дете, затова значително ще нараснат грижите ви през 2018 година. Хороскопът за 2018 година съветва Скорпионите да потърсите по-просторно жилище, да направите ремонт и да освежите интериора. И дори и не си помисляйте да ревнувате съпруга/та. Той/тя обича Скорпиона и напълно му/й се доверява, което вече говори за желание да бъдат винаги заедно.
Хороскопът за 2018 година поднася на Скорпионите много изненади и подаръци. В семейството ще цари мир и любов, а в отношенията с роднините няма да има дори намек за горещи спорове и материални делби. Важно е внимавате с желанията на близките си хора. Жълтото Куче само и с радост ще събере куфарите за пътешествие или раницата на туристически поход. През 2018 година ще има много далечни пътувания за семейните Скорпиони.
Здравен хороскоп за Скорпион за 2018 година
Ако през 2018 година Скорпионите бъдат оптимисти и реалистично настроени, то всичко ще бъде наред със здравето и настроението им.
Кучето препоръчва по-малко да се оплаквате и да си измисляте проблеми, тогава животът ви ще стане по-интересен и по-лек. Здравният хороскоп за 2018 година съветва Скорпионите правилно да се хранят, повече да се движат и да не се вълнуват напразно. Ако искате нещо вкусничко, то не си отказвайте това удоволствие. Кучето с радост ще ви направи компания. Само с вредните навици трябва да се простите през 2018 година! Естествено, това трябва да стане постепенно и е желателно да се обърнете към специалисти.
Йога, медитация и релаксация, ако тези понятия са познати на Скорпионите, то те прекрасно ще разберат, за какво се говори. За укрепване на здравето и имунитета, Кучето ви съветва да използвате народните методи за лечение и закаляване. Хороскопът за 2018 година не препоръчва на Скорпионите да стигат до изнемогване в тренажорната зала и до изнурителни диети. Играйте волейбол, футбол и излизайте сред природата. Чистият въздух, водата и слънцето ще станат най-добрите приятели на Скорпионите в годината на Земното Куче.
Но, не е желателно да забравяте за външното си преобразяване, от което толкова много зависи състоянието на душата. Хороскопът за 2018 година съветва Скорпионите по-често да посещават салоните за красота, спа-салоните и фризьорските. Домашните рецепти за маски за лице ще се окажат дори по-ефективни от тези, които ще ви препоръчат опитните козметици.
Кариерен и финансов хороскоп за Скорпион за 2018 година
Хороскопът за 2018 година обещава на Скорпионите още през февруари и март стабилност на доходите и кариерен ръст. Не трябва да се отказвате дори и от дребните предложения и допълнителна дейност. Всичко това ще укрепи финансовото ви положение за цялата година на Кучето. Ако се появи още по-доходен вариант, то Скорпионите трябва да се хванат за него.
Хороскопът за 2018 година не съветва Скорпионите да харчат парите си на ляво и на дясно. Разбира се, щедростта е добро качество, но икономията ще ви помогне да запазите капитала си до декември. Още повече, че е възможно Скорпионите да планират да започнат свой бизнес и да вложат парите в продукти или за организиране на личния си офис. Творческите замисли, в годината на Кучето, ще бъдат не само успешно реализирани, но и ще прославят Скорпионите по целия свят.
Скорпионите ще успеят да заработят прилични пари през лятото. Но, ако ви трябват финанси за нещо голямо и скъпо, то Кучето ви съветва да се обърнете за подкрепа към близките си. Важно е да не рискувате, да не участвате в хазартни игри и да не купонясвате по цели дни с приятели. Хороскопът за 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат по-рационални, особено в придобивките.

Хороскоп за 2018 година за Скорпион според годината на раждане
Скорпион - ПлъхХороскоп за Скорпион – Плъх за 2018 година
Скорпионите-Плъх в годината на Кучето ще се изявят като безстрашни и отговорни рицари, които носят на плещите си всички несгоди. Успехът е на тяхна страна, а Кучето винаги ще ги подкрепя и ще им показва верния път към успеха. Възможна е нова и солидна длъжност, а също и политическа кариера. Скорпионите-Плъх в 2018 година, дори на личния фронт ще бъдат упорити и страстни любовници.


Скорпион - БикХороскоп за Скорпион – Бик за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Скорпионите-Плъх много изненади, радостни събития и съдбоносни срещи. На много дори няма да им се наложи да използват усилия, за да постигнат висоти в кариерата и да получат доходи. На Скорпиони-Бик Кучето препоръчва по-често да си купуват билети от лотарията – очаквайте крупна печалба. Няма да има отлив от ухажорите през 2018 година. Но на вас ще ви се иска да изберете само един, най-достойния.


Скорпион - ТигърХороскоп за Скорпион – Тигър за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Скорпиони-Тигър много примамливи предложения и изгодни сделки. Нито един проект няма да ви се изплъзне, ако вие сами проявите инициатива и го реализирате. Скорпион-Тигър може да се сблъскат с конкуренти, но Кучето твърдо ще застане във ваша защита. В любовната сфера предстои да се дуелирате за избраника/цата си. Но Скорпион-Тигър ще пожертват всичко, заради щастието с любимия човек.


Скорпион - ЗаекХороскоп за Скорпион – Заек за 2018 година
През 2018 година Скорпионите-Заек ще почувстват небивал по-рано душевен комфорт и ще се потопят в домашна атмосфера. Всички наоколо ще ви благославят, ще ви носят подаръци и храни, и ще ви хвалят по всеки повод. Изобщо, не живот, а мечта! Кучето ви препоръчва спешно да смените работата, особено, ако адски ви е доскучало и не виждате перспективи. В семейството на Скорпиони-Заек ще се роди дете, затова, към ежедневието ви, ще се прибавят и грижи, и радости.


Скорпион - ДраконХороскоп за Скорпион – Дракон за 2018 година
Ако през 2018 година Скорпиони-Дракон витаят в облаците, то Кучето ще им изпрати парашут или ще сглоби крила за тях. Понякога, все пак, е нужно да слизате от облаците на земята, за да погледнете реално на случващото се. В творчеството се очакват грандиозни успехи, а в общуването – нови и изгодни връзки. Любовта, разбира се, не търпи меркантилност, но Скорпион-Дракон ще се запознаят със симпатичен и състоятелен покровител.


Скорпион - ЗмияХороскоп за Скорпион – Змия за 2018 година
Хороскопът за 2018 година за Скорпион-Змия препоръчва да бъдете уверени и напористи във всичко, с което се занимавате. Не се страхувайте да се представите като амбициозни, защото това качество ще ви помогне да стигнете до върховете. Наистина, без конкурентна борба в годината на Кучето няма минете, но стопанинът на година винаги е стража за благополучието на Скорпион-Змия. В личния живот вие може да срещнете човек, в когото веднага и за дълго да се влюбите.


Скорпион - КонХороскоп за Скорпион – Кон за 2018 година
Хороскопът за 2018 година обещава на Скорпион-Кон оживен и ярък период. Вие нито за миг няма да седнете, защото работата и личните дела ще бъдат много. Приятелите ще ви канят на гости, началството ще ви изпраща в командировка, а любимия човек ще ви отрупва с подаръци. Родените под знака Скорпион-Кон ще успеят така рязко да се изстрелят нагоре в службата, че колегите ще ахнат от възторг и завист. В семейството очаквайте попълнение, затова се гответе да бъдете майчици и татковци.


Скорпион - КозаХороскоп за Скорпион – Коза за 2018 година
Хороскопът за 2018 година обещава на Скорпионите-Коза безкрайно обаяние и очарование. Дори безпощадните конкуренти няма да посмеят да ви засегнат и обидят. Скорпионите-Коза трябва да подготвят голям чувал за парите. Неочакван приход ще укрепи финансовото положение до края на 2018 година. В семейството на Скорпион-Коза всичко ще бъде така благополучно, че чак тръпки ще ви побиват. Отдавна ли си мечтаете за наследник? Но какво пък, щъркелът е на път!


Скорпион - МаймунаХороскоп за Скорпион – Маймуна за 2018 година
В 2018 година Скорпионите-Маймуна ще бъдат още по-енергични, отколкото преди това. Важно е да не се престаравате, иначе ще разклатите здравето и авторитета си. Кучето лично ще гласува за Скорпион-Маймуна на конкурс/избори. Да, правилно, вие ще се кандидатирате за висш пост. За любовната сфера може да се каже едно – щастие! Роднините ще ви уважават още повече, а избраникът ще се съветва с вас по всеки повод.


Скорпион - ПетелХороскоп за Скорпион – Петел за 2018 година
Родените под знака Скорпион-Петел, през 2018 година, сутрин ще пеят химн, а вечер ще правят серенада. Дори и Кучето радостно ще подскача около вас в такт. Материалното положение ще бъде прекрасно, затова може да си позволите всякакви покупки, пътувания и развлечения. Важно е да не прекалявате със спиртните напитки, физическите натоварвания и чревоугодничеството. В личния си живот Скорпионите-Петел ще им се наложи да направят избор, защото ухажорите вече са се уморили да чакат отговор.


Скорпион - КучеХороскоп за Скорпион – Куче за 2018 година
Скорпионите-Куче ще бъдат такива късметлии през 2018 година, че сами на себе си ще завидят. Само не трябва да разказват на всички за своя страхотен късмет. Иначе, завистниците ще ви вземат на мушка и ще развалят „красивия“ ви живот. В любовта, както в приказките, всичко ще се случи според желанията на Скорпион-Куче. Само не се водете по чувствата си, а слушайте гласа на разума.


Скорпион - ГлиганХороскоп за Скорпион – Глиган за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Скорпион-Глиган неприятно време, когато ще се наложи да се погрижат и за себе си, и да роднините, а и да работят от сутрин до вечер. Представителите на знака Скорпион-Глиган, в годината на Кучето, ще решат да се заемат с развитие на личната си кариера, да намерят още една работа и да вложат парите си в изгоден проект. Всичко ще бъде страхотно, но не трябва да забравят за личния си живот. Иначе, така и ще си останат сами Скорпионите-Глигани, поглеждайки към щастливите двойки.