Годишен хороскоп 2018 за РакГледай в youtubeВ предишната година Раците не са имали сериозни проблеми, затова им е трудно да се разделят с грижливата птица. Но Жълтото Куче, което встъпва в своите права на 16 февруари 2018 година, се кълне, че ще защити Раците от неприятности. Водната стихия на Раците е по душа на стопанина на годината, което означава, че няма защо да се страхуват от него. Хороскопът за 2018 година обещава на Раците доста приятни изненади през февруари.
В началото на март любимците на Луната не само, че ще постигнат благоразположението на началството, но и сами ще започнат някакво доходно дело. Пролетта ще премине успешно в професионален план. Хороскопът за 2018 година съветва Раците да държат устата си затворена и да не се хвалят непрекъснато за своите постижения.
Успех в делата ще съпътства Раците през май. Някои от вас могат да си позволят да си починат и да тръгнат на пътешествие. Кучето няма да пропусне да ви направи компания и дори ще ви подскаже от къде най-изгодно да купите билетите.

Хороскопът за 2018 година обещава на Раците истински, страхотен, летен период. Очаква се много работа, но тя така ще увлече творческите Раци, че те с радост ще осъществят в живота най-смелите си проекти. От страна на шефа ще чуете думи на благодарност и голяма премия, а от колегите ще се изсипят комплименти.
В личния живот на Раците, в годината на Жълтото Куче, всичко ще бъде превъзходно. Тези, които имат семейство и деца, ще успеят да решат битовите проблеми, а също и да избегнат конфликтите с роднините. Възрастните членове на семейство ще съветват Раците по всички въпроси. Възможно е раждането на дете при двойките, които отдавна мечтаят за попълнение на семейството.
Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва на самотните Раци съдбоносна среща. Това ще бъде не просто банално, романтично запознанство, а сериозни и здрави отношения. Кучето ще помогне на Раците да изберат не само сватбените халки и облекло, но и ще им намери най-страхотния водещ и шикозен ресторант.
Есенният сезон може да се окаже за Раците болезнен, в пълния смисъл на думата. Затова трябва да се пазите от простуди, грип и инфекциозни заболявания. Но Раците толкова трепетно се отнасят към своето здраве, че изобщо не се страхуват от болести. А и Кучето ще добави оптимизъм и веселие. Трудолюбивите и усърдни Раци ще се заровят в работа, затова няма да останат без заделени, прилични, парични суми през есента.
Хороскопът за 2018 година обещава на Раците разширяване на жилището, преместване и основен ремонт. Хубавото е, че финансите ще стигнат напълно за всичко. Земното Куче не е равнодушно към водните знаци, затова ще прояви грижа и ще ви помогне да купите нужните, строителни материали. Важно е, в работната суета, да не забравите за външния си вид. Може да промените имиджа си, да се облечете модерно и да смените цвета на косата. Но всичко трябва да бъде с мярка, за да не изглежда преситено и безвкусно.
Хороскопът за 2018 година предсказва за Раците благополучен, във всички аспекти, декември. Много ще изглеждат не просто респектиращо, но и солидно. Статусът в обществото ще има значение за Раците, но не до степен, че да забравят за приятелите и любимите хора. Борбата с конкурентите ще се окаже не толкова жестока, както през миналата година, но все пак, с новите партньори, всичко трябва да правите внимателно. Жълтото Куче лично ще запознае Раците с г-жа Успех, затова не трябва да се тормозите за бъдещето. В края на 2018 година е възможна печалба, наследство от прабаба и много други, финансови изненади.
Хороскопът за 2018 година съветва Раците по-малко да се вглеждат в миналото, а уверено да гледат в бъдещето. Тогава и проблемите ще намалеят, и заветните желания бързо ще се сбъднат. Раците трябва да си изработят това темпо, което няма да им навреди, но ще изпревари съперниците в професионалния и в личния живот. Не трябва да се преуморявате и да нервничите, иначе може да попаднете в болничното легло или да станете пациент на психиатрична клиника. Кучето е миролюбиво животно, затова и Раците не съветва да влизат в конфликти.
В края на 2018 година трябва обратно, да демонстрирате своите чувства, да станете по-открити и честни в общуването. По природа Раците са самотници, което може да и „докара“ до депресивно състояние и срив. Трябва по-малко да се затваряте в себе си, а да се доверявате на хората и да не се страхувате от разочарования. Между другото, те ще бъдат в минимално количество, както обещава хороскопът за Рак за 2018 година. А душевният комфорт ще бъде обезпечен на тези, които се стремят да се заобиколят с позитивни хора и не правят прибързани изводи.
Любовен хороскоп за Рак за 2018 година
На Раците непременно ще им провърви в любовта, ако те сами не започнат да тичат след измислени идеали. Кучето ще направи всичко възможно за тях, за да може личния им живот да засия с всички цветове на дъгата. Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Раците повече общуване с приятели, пребиваване в нови компании и да бъдат инициатори на романтични запознанства. Тогава още през декември Раците ще успеят да скрепят отношенията си, с нови си избраник, със сватбена халка. Важно е да бъдат искрени и да поемат инициативата в свои ръце.
През февруари и март влюбените Раци могат да заминат в друг град, защото те са готови да пожертват всичко за любимия човек. Но Кучето няма да им позволи да извършат безразсъдни действия, а ще ги посъветва предварително да претеглят всичко и внимателно да обмислят. Ако отпътуването на Раците е само, за да са далече от бивша любов, то не си заслужава изобщо да вади куфарите. А както е известно, от себе си никой не може да избяга.
Хороскопът за 2018 година ще изпрати много подаръци от съдбата за тези Раци, които имат семейство. Възможно е пътуване в желана страна, където е възможно не само да си починете, но и да научите много интересна и полезна информация. Раците, заедно със съпруга/та ще започнат свой бизнес, който ще им донесе внушителен доход. Единственото, което Жълтото Куче ги моли, е да не разпространяват своите планове. Сред посветените може да бъдат само най-близките ви хора.
Семеен хороскоп за Рак за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва за Рак топла и уютна обстановка в дома. Семейството стои на първо място за Раците, затова те се стремят към подредена и комфортна обстановка. Ако близките хора ги обичат и уважават, те винаги ще им се „отплатят“ за това.
Кучето съветва Раците да не отлагат решаването на проблемите „за после“, а веднага да се заемат с тях. Още повече, че през 2018 година вие ще имате такава настървеност и желание, че домашните наистина ще бъдат удивени. Раците ще обгрижват възрастните си роднини и дори ще намерят най-добрия санаториум в страната, за любимата си баба.
Семейният хороскоп за 2018 година съветва Раците да изяснят отношенията си с любимия човек и да поставят всичко над секса. Ако не ви достига смелост да признаете чувствата си, то вземете пример от Жълтото Куче. То е винаги откровено и справедливо, що се отнася до любовта и семейството. През 2018 година Раците трябва да прекарват повече време с децата, за да споделят с тях своя опит и да разберат с кого са приятели в училище. Душевното общуване ще бъде много ценен подарък за детето.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Раците да се вслушват в това, което ги съветват близките им роднини. Разбира се, че и Кучето няма да остане в страни от преживяванията на Раците. Но, ако въпросът се отнася за ремонт или препланиране на дома, то без специалисти няма да се мине. Необходимо е, през 2018 година, по-често да включвате домашните при подготовката на вкусна храна. А самите Раци не трябва да се подлагат на тежка диета, още повече да се отказват от белтъчна храна.
Здравен хороскоп за 2018 година за Рак
Здравният хороскоп за 2018 година препоръчва на Раците преди да излязат на улицата да погледнат термометъра. Ако времето е студено не трябва да „щъкат“ с тънко якенце и без шапка на главата. Защото лесно ще се простудят.
Жълтото Куче съвета трудолюбивите Раци да правят обедни почивки. Тогава няма да имат сериозни проблеми със здравето. Необходимо е по-често да бъдат сред природата, да се занимават с духовни практики и медитация. Раците са много чувствителни и се влияят от фазите на Луната, затова през 2018 година трябва да се пазят от преумора, особено психическа. Важно е да не мързелуват, да не се мотаят и да работят върху себе си.
Хороскопът за 2018 година предсказва за Раците добро здраве, но при условие, че се хранят правилно и с режим. Повече плодове и зеленчуци, на чипсове, колбаси и газирани напитки. Кучето с радост ще напомня на Раците за сутрешната гимнастика, защото то не може да си представи ежедневието без движение и разходка на чист въздух. Раците могат да се запишат на танци, фитнес и плуване, и да ходят през цялата година.
Хороскопът за 2018 година не препоръчва на Раците да се отнасят лекомислено към здравето си, иначе, дори обикновената настинка ще даде усложнения. Кучето ще контролира закалителните процедури на Раците. Добре е да ходите повече пеша. Но трябва и пушенето да оставите, за да укрепите здравето, а и пари да спестите. Защото е по-добре спестените средства да похарчите за спортен инвентар или за пътешествие по море.
Кариерен и финансов хороскоп за Рак за 2018 година
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва на Раците известни финансови затруднения. Но те сами ще са си виновни за това, че средствата не им стигат за нищо. През 2018 година трябва да бъдете пределно икономични, за да запазите и да натрупате прилична сума. Ако Раците тръгнат по пътя на прахосването, то и Кучето няма да може да им помогне. Не трябва да ламтят за разкош, коли и скъпо струващи вещи, иначе през декември 2018 година Раците ще бъдат без пукната пара в джоба си. Но ако надделее разумът, то материалната ситуация няма да се окаже толкова плачевна.
Хороскопът за 2018 година на Кучето съветва Раците да бъдат по-благоразумни и внимателни, когато се отнася до пари и кариера. Не е желателно да се впускате в авантюри и да рискувате, иначе може и приятелите да загубите, и да останете без покрив над главата си. Ако Раците решат да си сменят работата или да отидат да живея в друга страна, то трябва да пресметнат всичко добре, предварително. За запазване на финансите и стабилността е нужно да потърсят допълнителна работа или да започнат някакво свое дело. Още повече, че Раците отдавна мечтаят да се заемат с нещо полезно и перспективно. В края на 2018 година са възможни дългове, напрежение относно работата и трудности при общуването с колегите.

Хороскоп за 2018 година за Рак и годината на раждане
Рак - ПлъхХороскоп за Рак – Плъх за 2018 година
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Рак-Плъх да не се оглеждат в миналото. Ако стоите на едно място, едва ли ще постигнете това, което ще ви доведе до постигане на големите цели. Раците-Плъх могат да станат не просто богати и успешни, но и да се прославят в целия свят. Защото вашите таланти ще бъдат забелязани от влиятелни хора. В любовната сфера при Рак-Плъх ще се появи човек, с когото те ще искат да минат през олтара. Кучето вече е подготвило изпълнението на Менделсоновия марш.


Рак - БикХороскоп за Рак – Бик за 2018 година
В годината на Кучето, родените под знака Рак-Бик ще се отличават с голяма издръжливост и упоритост, които ще им позволят да постигнат висоти в кариерата. За да станат състоятелни и успешни, те трябва да вървят по правилния път. Кучето винаги ще пази тяхното здраве и любов. Не забравяйте да купувате билети от лотария – печалбата ще бъде голяма. За да срещнете своята втора половинка, трябва да бъдете внимателни и да не пренебрегвате вниманието на тези, които ви обичат.


Рак - ТигърХороскоп за Рак – Тигър 2018 година
Хороскопът за 2018 година съветва Рак-Тигър по-малко да строят въздушни кули. Живейте в реалния живот, общувайте с нови хора и бъдете искрени. През 2018 година, родените под знака Рак-Тигър ще се отличават не само със своята съобразителност, но и ще успеят да открият за себе си много перспективи. Вашето очарование ще бъде забелязано от всички, с които ще намерите общ език. Във финансовите дела всичко е превъзходно, затова може да си позволите да си купите много неща, а също и да получите висока длъжност.


Рак - ЗаекХороскоп за Рак – Заек за 2018 година
Родените под знака Рак-Заек, през 2018 година ще се окажат, на нужното място и в нужното време. Това се отнася за работата, парите и любовните дела. Важно е да не пропускат всички шансове, които им предоставя Кучето. Творчески настроените Раци-Заек няма да спрат да удивляват и вдъхновяват всички наоколо, а също ще успеят да реализират грандиозни проекти. Конкурентите ще изостанат доста назад, ако на време ги забележите на пътя си. В любовта няма да имате съперници, а само тълпи от обожатели и желаещи да ви направят официално предложение.


Рак - ДраконХороскоп за Рак – Дракон за 2018 година
Представителите на знака Рак-Дракон ще бъдат дейни през 2018 година и то в дела, които мнозина ще считат за безперспективни. Кучето ви съветва да проявите способностите си във всички сфери на живота, за да успеете да се реализирате и да не се обвинявате за бездействието си. Раците-Дракони ще летят от щастие, както в любовта, така и в службата. Няма да се отървете от ухажори, а в много семейства ще се появи детенце. Само гледайте на живота оптимистично и не съжалявайте за нищо от миналото.


Рак - ЗмияХороскоп за Рак – Змия за 2018 година
Хороскопът за 2018 година съветва Рак-Змия да събират мъдрост и да взимат решения само в екстрени ситуации. Ако спазвате мярката във всичко, то може да привлечете към себе си много достойни личности. Гениалните Раци-Змия ще блестят с ум и искрен хумор, затова дори и в любовта ще завоюват симпатии. Ако някой нарани достойнството на Рак-Змия, то ще си има работа с Кучето. То винаги ще ви защити и няма да позволи лоши погледи към вас.


Рак - КонХороскоп за Рак – Кон за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Рак-Кон небивало кариерно израстване и успехи в личния живот. Обстоятелствата ще се стекат така, че успехът сам ще стъпи на ръцете на Рак-Кон. Може и дом да построите, и дърво да посадите, и син да родите. Само не се отпускайте, а внедрявайте всички нови неща. Раците-Кон лесно ще се справят със съперниците, ако повикат на помощ смелото Куче. В семейния живот не трябва да имате илюзии, а е най-добре реалистично да видите всичко, което се случва.


Рак - КозаХороскоп за Рак – Коза за 2018 година
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Рак-Коза да се вземат в ръце и да станат по-самоуверени. Не трябва всичко да анализирате, да осъждате всички и да строите препятствия пред себе си. Излишната мнителност може да навреди на Рак-Коза в личния живот, ако постоянно подозират избраника/цата си в измяна и ги критикуват. В годината на Кучето трябва да си почивате, да се веселите и да пътешествате. Ако имате желание може да откриете ветеринарна клиника. Стопанинът на годината ще ви бъде благодарен.


Рак - МаймунаХороскоп за Рак – Маймуна за 2018 година
Раците-Маймуна, в годината на Кучето, ще могат да се заемат с това, което им е по душа. От финансова гледна точка 2018 е доходна и перспективна година. Важно е да не взимате пари назаем. Не трябва да броите и да преизчислявате финансите си от сутрин до вечер, но не трябва и да ги харчите за безполезни покупки. В амурните дела Раците-Маймуни трябва да изключат лекомислените връзки. Така ще може да създадете семейство и няма да се окажете във водовъртеж от разочарования и мъчителни раздели.


Рак - ПетелХороскоп за Рак – Петел за 2018 година
Родените под знака на Рак-Петел, през 2018 година, трябва по-често да се обръщат за съвет към роднините. Особено, ако на самите тях не им достига смелост да взимат решения. Периодът е подходящ за покупки, преместване на местожителството и външно преобразяване. Рак-Петел обожава наситения живот, което може да се отрази негативно на самочувствието. В семейството ще се появи дете, затова е необходимо да набавите детски вещи. Самотните Раци-Петел ще срещнат „своя“ човек и веднага ще му/й направят предложение.


Рак - КучеХороскоп за Рак – Куче за 2018 година
През 2018 година на Раците-Куче могат да завидят и мъдреците. Те ще бъдат талантливи и хитри, когато го изискват обстоятелствата. В бизнеса ви предстои да търсите достойни партньори и нови пътища за развитие. Във финансовата сфера всичко ще бъде страхотно, ако Рак-Куче не харчат пари за глупости. Още повече, че съвсем скоро, част от капитала ще им бъде нужен за организиране на церемония по бракосъчетание. Учудени ли сте? Да, гответе се за съдбоносна среща.


Рак - ГлиганХороскоп за Рак – Глиган за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва за Рак-Глиган политическа кариера. Разбира се, това е благородна дейност, но ще ви бъдат необходими доста време и енергия. Но родените под знака Рак-Глиган не са от плашливите, затова Кучето с радост ще им протегне ръка за помощ, ако възникнат трудности. Приоритетни трябва да бъдат честността и искренността, и всичко ще бъде наред. Рак-Глиган ще успеят с лекота да разрешат проблемите в личния си живот. Ще има вълнения в любовта, но те ще бъдат незначителни.