Годишен хороскоп 2018 за ОвенГледай в youtubeНа много от Овните ще им се наложи със сълзи на очи да се разделят със стопанина на предишната година. Защото той им е помогнал да постигнат много в живота. Но покровителят на 2018 година - Жълтото Земно Куче също няма да ви остави да страдате. То вече ви готви изненади, любовни приключения и финансов доход. Ще се изпълнят най-съкровените ви желания, ако се доверите на това жизнерадостно животно.
До средата на февруари ще управлява предишния стопанин, затова хороскопът съветва Овните да се занимават спокойно с текущите си дела, да довършат изостаналите и да планират бъдещето. От март Овните трябва да се захванат уверено с работа, а не да мързелуват. Жълтото Куче не понася пасивните личности.

на всички им е известно, че Кучето е честно и добродушно животно. Това означава, че Овните могат да водят борба с конкурентите си и всичко да им се получи, а победата да е на тяхна страна. Хороскопът за 2018 година обещава на Овните много възможности, ще могат да реализират талантите си – в изкуството, творчеството и строителството. Много Овни ще започнат свой бизнес, а някои ще започнат да съчиняват стихотворения. Разнопосочните интереси ще ви помогнат да постигнете невероятни висоти. Лятото към Овните ще се насочат много желаещи да сключат с тях договори.
През 2018 година Овните ще се „къпят“ в любов, затова самотните представители задължително ще срещнат своята втора половинка. А тези, които са настроени за връзки без ангажименти, ще бъдат изпълнени с вдъхновение и страст. Възможно е някои Овни да възстановят отношенията си с бивши възлюбени. Важно е да бъдат осъзнати и а не се водят по чувствата си. Ухажорите могат да бъдат и лъжливи, и користни, както предсказва хороскопът за Овните за 2018 година.
До началото на есента при Овните не се очакват сериозни проблеми. Но Жълтото Земно Куче ви съветва да не забравяте за основните си дейности. Възможни са перспективни сделки и срещи на високо ниво. Що се отнася до парите, то Овните няма да усетят липса. Хороскопът за Овните за 2018 година на Кучето, обещава безоблачно финансово положение, с което може да си позволят всичко, което пожелаят.
През зимния период всичко ще се случва успешно за Овните, само, ако те отрано се погрижат и за финансите, и за топлите дрехи. Зимната атмосфера няма да засегне любовната сфера, затова може да създавате отношения, да се запознавате и да правите предложения. Семейните Овни често ще организират празнични и романтични вечери. Още повече, че хороскопът за Овен за 2018 година обещава достатъчно средства за подаръци и храна.
Лятото на 2018 година ще донесе отпуска за онези Овни, които са поработили здраво, а не чакали на „пущи боже“. Ще се появи възможност не просто да си починат, но и да се отправят на пътешествие. Хороскопът за 2018 година съветва Овните, по време на пътуването, да си вземата телефона и лаптопа, за да могат да държат връзка с партньорите и да контролират работата от разстояние. Овните ще се поглезят на слънце, ще хванат тен, ще се изпълнят със сили и ще опитат много екзотични блюда.
Жълтото Куче ще подхвърли на Овните някои интересни идеи, как да благоустроят и разширят своето жилище. Може да направите основен ремонт, да купите украшение за интериора и да поставите охранителна система. Макар, че Кучето винаги ще бъде надеждна охрана на домашното ви огнище.
Хороскопът за 2018 година за Овен може да стане труден, ако не бъдете упорити. Трябва да се съобразявате с обстоятелствата и хората, а не да доказвате своето мнение. Но и плуването по течението не е метод, който да позволи на Овните да постигнат успех. Само разумният подход ще доведе до добри резултати, както в личната, така и във финансовата сфера. Импулсивните излияния могат да изиграят лоша шега на Овните, защото те не умеят разумно да разходват енергията. Към новите запознанства трябва да се отнасяте с нужното внимание.
Хороскопът за 2018 година обещава на Овните, след приключването на лятото, плодотворен период, когато много ще заемат висок пост, а също и ще успеят да увеличат доходите си. В края на 2018 година всичко ще се оправи при Овните и негативните вълнения ще бъдат снижени до минимум.
Любовен хороскоп за Овен за 2018 година
Ако Овните през миналата година са се сприятелили с някой от противоположния пол, то в годината на Жълтото Куче отношенията могат да прераснат в любов. Само не трябва да разваляте всичко с нов роман. Любовният хороскоп за 2018 година съветва Овните да бъдат по-малко емоционални и раздразнителни, за да не се скарат с избраника/цата. Избухливостта ще доведе до необратими последици и раздяла. Трябва да се вземете в ръце и да се погрижите за душевното състояние на близките си хора.
Хороскопът за Овен, за 2018 година, предсказва дребни проблеми в личните отношения. Овните ще сметнат избраника/цата си за твърде пасивен и равнодушен. Ще бъде добре да разберат причините за такова поведение. Ако сами положите усилия да промените обстановката, то любовните отношения ще отидат на ново ниво. Възможно е, от самите Овни, да се очакват благородни действия и първи стъпки към помирение.
Хороскопът за 2018 година не препоръчва на Овните да очакват подкрепа и съвет от когото и да било, а сами да оцветяват личния си живот в наситени оттенъци. Още повече, че упоритостта и находчивостта не са характерни за този знак. Самотните Овни могат да срещнат „своя“ човек, с когото да създадат щастливо и здраво семейство. В края на 2018 година при тези двойки се очаква пищна сватба с венчавка.
Семеен хороскоп за Овен за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва за Овните период, който за много от семейните двойки ще бъде благополучен и щастлив. Отношенията със съпруга/та и роднините видимо ще се укрепят и ще станат по-наситени и разнообразни.
Приоритет в семейството ще бъдат верността и взаимното разбирателство, което не е маловажно за укрепване на отношенията. Ако брачният партньор се стреми към кариерно израстване, Овните ще им помогнат и ще ги подкрепят по всякакъв начин. Семейният хороскоп за 2018 година препоръчва на Овните да бъдат по-меки и учтиви към по-възрастните си роднини. Не забравяйте да хвалите тези, които заслужват. Тогава, в края на годината на Жълтото Куче, семейството на Овните гордо ще стои на пиедестал.
В семейството на Овните се очакват доста изненади, свързани с раждането на дете. Дори тези, които не са се надявали на такова чудо, ще бъдат приятно изненадани. Затова може още в началото на 2018 година да започнете да готвите детската стая. Жълтото Куче знае как да зарадва тези, които обичат децата, уюта и домашния комфорт. Освен това, то, ще ви организира и кръщене на малчугана.
Хороскопът за Овен за 2018 година, годината на Кучето, съветва да бъдете отстъпчиви и сдържани в емоциите си. Особено, когато общувате с роднини и решавате битови въпроси. Много ще се оплакват от тежката си съдба, затова се постарайте да ги настроите на оптимистична вълна и да им помогнете финансово. Възрастните родители ще изискват повишено внимание към тях. Кучето обича да тича и да се разхожда, затова и на Овните се препоръчва по-често да излизат сред природата, активно да почиват и да организират семейни пикници.
Здравен хороскоп за 2018 година за Овен
Жълтото Куче не понася всичко онова, което е вредно и опасно за здравето. Затова през 2018 година Овните трябва бързо да се разделят с вредните си навици, особено с пушенето.
Здравният хороскоп за 2018 година съветва Овните да трупат положителна енергия и да я използват за добри дела. Не трябва да забравяте за спортните упражнения, закаляването и гимнастиката, които укрепват здравето и имунитета. Дори и Овните да не попаднат на световно състезание, то е препоръчително да се занимават със спорт. Освен това, трябва да се хранят с качествени, натурални продукти. Жълтото Куче не приветства чипса, хамбургерите и „тежката“ за стомаха храна.
Хороскопът за 2018 годена предсказва на Овните добро здраве и отлично самочувствие, но при условие, че не игнорират дребните симптоми на заболяване. Полезни ще бъдат заниманията с цвето терапия, йога, духовни практики и авто тренинги, които влияят благоприятно на вътрешната настройка. Овните могат да слушат класическа музика, да ходят по-често на театрални премиери и да посещават художествени изложби. Всичко красиво и естетично ще укрепва психическото състояние и ще помага да се разсейват от негативните мисли.
Хороскопът за Овен за 2018 година на Кучето обещава отлична, стройна фигура, ако не пренебрегват хранителния режим. Необходимо е да се наспиват, да правят почивки по време на работния процес и да се хранят с продукти, които могат да компенсират енергийния разход за деня. Ако Овните стоят по цяла нощ в интернет, то непрекъснато ще се оплакват от безсилие и лошо самочувствие. Най-добрият начин да запазят физическата си форма е сутрин да бягат, да плуват в басейн или да посещават фитнес. Здравословният начин на живот трябва да стане първостепенна задача за Овните.
Финансов и кариерен хороскопът за 2018 година за Овен
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва на Овните доста разходи, някои от които ще им бъде трудно да избегнат. Някои ще бъдат свързани не толкова с покупки за дома и семейството, а по-скоро с пътувания и здраве. На Овните ще бъде трудно да съберат необходимата сума, а също и да спестят нещо за „черни дни“. Но не трябва да се паникьосват. Жълтото Куче няма да ви даде повод да страдате, заради финанси. Доходът ви ще бъде стабилен и достоен, ако вложите пари в надеждно начинание, личен бизнес или се заемете с благотворителност.
Хороскопът за 2018 година съветва Овните през лятото да потърсят онези, които дълго време не ви връщат парите. Поискайте да ви върнат средствата, тогава финансовото ви положение ще се подобри. Ако Овните планират да похарчат известна сума за роднините си, то тя трябва да бъде в разумните граници. Възможно е жените Овни, в годината на Кучето, да си намерят по-бързо достойна работа, отколкото мъжете. На представителите на силния пол ще им се наложи от сутрин до вечер да работят, за да осигурят материалните потребности. Затова, към края на 2018 година, Овните ще могат да се гордеят с висока заплата.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Овните много и добри подаръци, скъпи и неочаквани. Помнете, за да вървите гордо в живота е нужно да бъдете не само състоятелни, но и целенасочени хора. Възможно е да се наложи да се откажете от някои примамливи предложения и проекти, но това е само за ваше добро, във финансово отношение. Предишни договорености и договори ще ви донесат зашеметяващ успех и доходи. За Овните е важно да не „кръшват“ от набелязания път, а упорито да се движат напред, до постигане на благополучието!
Хороскоп за 2018 година за Овен според годината на раждане
Овен - ПлъхХороскоп за Овен – Плъх за 2018 година
Родените под знака на Овен-Плъх, в годината на Жълтото Куче ще бъдат твърде придирчиви при избора си на половинка. Възможни са интересни срещи и предложения, но всичко зависи от правилния избор. Не трябва да бъдете вятърничави, за да намерите истинската любов. Овните-Плъхове трябва да бъдат по-внимателни и сериозни, тогава може да започнат стабилни, любовни отношения. Материалното положение ще бъде на висота, затова може да се подготвите за пищна сватба.


Овен - БикХороскоп за Овен - Бик за 2018 година
Кучето искрено харесва Овните-Бик, защото те са честни и праволинейни по натура. Стопанинът на годината ще ги защитава и ще се грижи за тях, а също и по всякакъв начин ще им помага да устроят живота си. Хороскопът за 2018 година предсказва на Овен-Бик устойчиво финансово положение и любов. Но, за да не нарушат тази идилия е необходимо да избягват съперничеството. Ако представителите на Овен-Бик бъдат мъдри и внимателни при общуването, то през 2018 година ще подпишат изгодни договори и ще срещнат своята втора половинка.


Овен - ТигърХороскоп за Овен – Тигър за 2018 година
Хороскопът за 2018 година за Овните, родени в годината на Тигъра, предсказва много приятни изненади в живота. При много ще се укрепи положението им в обществото и в службата, а някои ще направят взаимно-изгодни връзки в бизнеса. Кучето съветва Овните-Тигър да бъдат честни и открити с тези, които са благоразположени към тях от цялото си сърце. Възможни са провокации от неприятели и някои авантюри. В любовната сфера ще има много обожатели, важно е да не сбъркате в избора си.


Овен - ЗаекХороскоп за Овен – Заек за 2018 година
Хороскопът за 2018 година, за Овните, родени в годината на Заека, е приготвил доста изненади. Всичко ще зависи от вашата настройка и мъдрите ви решения. Много от проблемите ще окажат поносими за Овните-Заек, само ако получат подкрепа от страна на Кучето. Не трябва да забравят за външното си преобразяване, да си направят нова прическа, да посетят козметик. Тогава и ухажори ще се добавят, а и оптимизъм, също. Представителите на този знак, за да подобрят финансовото си положение, трябва да се вслушват във вътрешния си глас.


Овен - ДраконХороскоп за Овен – Дракон за 2018 година
Представителите на знака Овен-Дракон, буквално, са родени със сребърна лъжичка в устата. През 2018 година ще им върви във всичко. Идеи, планове и запознанства ще има толкова много, че и на трите глави, на Дракона, ще им се завие свят от щастие. Не трябва да се страхуват от завистливи и конкурентни личности, защото Кучето ще им подскаже как да намерят изход от създалите се ситуации. А и самите Овни-Дракони са от „добро тесто“ замесени и ще могат и сами да си помогнат. Само внимателно „дишайте огъня“, за да не избягат и достойните хора от вас.


Овен - ЗмияХороскоп за Овен – Змия за 2018 година
Кучето ще добави към хороскопа за 2018 година на Овен-Змия не само мъдрост, но и прозорливост. Ще има много възможности да преуспеят, да намерят достойна работа и да изградят нужните връзки. Важно е да не изпуснат всичко това, а също и да внимават да не закъсняват за срещи. Разбира се, че ще има съперници, но Овен-Змия ще успеят да се справят с тях по класически начин. В личния живот е необходимо да се вслушвате в гласа на сърцето си, а не да пресмятате ходове и решения напред.


Овен - КонХороскоп за Овен– Кон за 2018 година
Родените под знака Овен-Кон ще се чувстват безгрижно и леко, буквално като дете. Всички проблеми и беди на мига ще си отиват, ако Кучето се погрижи за тях. През 2018 година вие може не само да си купите дом и нов автомобил, но и да започнете личен бизнес. Овен-Кон са делови, инициативни и самоуверени. Дори конкурентите ще бъдат учудени как ловко управляват трудните дела.


Овен - КозаХороскоп за Овен – Коза за 2018 година
Мирна и спокойна 2018 година очаква Овен-Коза. Нищо няма да ви се наложи да правите, а само да се любувате, усмихвате и да не се страхувате. Желателно е да подновите гардероба, да станете солидни и привлекателни външно. В любовта, родените под знака Овен-Коза, ги очаква невиждан по-рано късмет. Във вас не само, че ще се влюбят, но и ще ви предложат сключване на брак. Вие няма да откажете, така че, гответе се за сватба.


Овен - МаймунаХороскоп за Овен – Маймуна за 2018 година
Овните-Маймуна през 2018 година трудно ще мълчат, когато е необходимо да бъдат сдържани. Помнете, че Кучето не приветства особено онези, които се пълзят напред и изтъкват своите искания. Ако бъдете твърде импулсивни, ще отблъснете късмета и ще се окажете в нелицеприятно положение. С пари не се очакват проблеми, но няма да е излишно да пестите. А в любовта, при Овните-Маймуни всичко ще бъде като в приказка – красиво!


Овен - ПетелХороскоп за Овен – Петел за 2018 година
Хороскопът за 2018 година съветва Овен-Петел да подхождат към всичко сериозно и разумно. Най-добре е да изключите авантюричните начинания, за да не попаднете в неприятности. Но, ако имате личен бизнес, там може леко да рискувате. Финансовите спестявания ще бъдат прилични, затова Овен-Петел ще могат да си позволят всичко, което искат – кола, дом, екзотична почивка.


Овен - КучеХороскоп за Овен – Куче за 2018 година
През 2018 година, родените под знака Овен-Куче, бързо ще се сприятелят със стопанина на годината. Ще попаднете в наистина приказен период, когато любовта, парите и успехът ще бъдат ваши, верни спътници. Много Овни-Куче ще направят такава кариера, за каквато дори не са си мечтали. В любовната сфера всичко също ще бъде страхотно, особено при тези, които отдавна са очаквали появата на детенце в семейството. За това, подготвяйте играчки, биберони и легълце за бебето.


Овен - ГлиганХороскоп за Овен – Глиган за 2018 година
Хороскопът за 2018 година за Овните, родени в годината на Глигана, обещава минимум проблеми и максимум позитив. Вие сте така енергични и оптимистични, че другите само могат да ви завиждат. Самотните Овни-Глигани няма да тъгуват дълго, бързо ще си намерят любим/а. А в семейството трябва да бъдат внимателни и да избягват флиртуването на вън. Иначе, брачният партньор бързо ще ви стегне куфара и ще ви прати…