Годишен хороскоп 2018 за ЛъвГледай в youtubeПо природа Лъвовете са неспокойни и темпераменти, затова през изминалата година са успели да постигнат всичко, към което са се стремили. От 16 февруари стопанин на годината ще бъде Жълтото Куче и хороскопът препоръчва на Лъвовете да не влизат в конфликти с него, а още от първия ден да оправят отношенията.
Февруари, за Лъвовете, ще премине доста спокойно, защото те повече ще се занимават със свята външност и ще се опитват да завоюват благоразположението на Кучето. Но излишното лицемерие няма да доведе до нищо, защото покровителят на 2018 година и така е добре разположен към красивите и самоуверени Лъвове. Тяхната Огнена стихия не смущава Земното Куче, затова те могат да се сприятелят и да бъдат честни един с друг. Още повече, че и при двамата има качества, по които си приличат - добродушие, справедливост и оптимизъм. Още в началото на пролетта, Лъвовете ще успеят да постигнат успех в личния бизнес и да подпишат изгодни договори.

Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва за Лъвовете грандиозни планове и перспективи за бъдещето. Само не трябва да бъдете прекалено горделиви и да проявявате самохвалство пред тези, които не са такива късметлии. Иначе, не само короната може да излети от главата на Лъвовете, но и да се опозорят пред влиятелни хора и близки приятели. Работа ще има предостатъчно, но неуморимите и упорити Лъвове ще успеят да намерят време за решаването на различни проблеми. Понякога ще се наложи да се измъквате от конкурентите, а съперниците да призовете на дуел.
Свободните от брачна халка Лъвове най-накрая ще успеят да срещнат любим човек и да създадат устойчиви отношения. Веселието и развлеченията вече са достатъчни, време е да познаете честта. Кучето ще направи всичко възможно, за да може в личния живот на Лъвовете да бъде щастлив и безоблачен. Възможно е любимците на Слънцето да решат, през 2018 година, да направят предложение за брак на избраника/цата. Така, че спестявайте пари за сватбено тържество, карета с камбани, църква, пръстени, диаманти и елегантно облекло.
Хороскопът за 2018 година обещава на семейните Лъвове истинска идилия. Атмосферата у дома ще бъда толкова топла и уютна, че няма да ви се иска да я губите, за нищо на света. Е, какво пък, Кучето няма нищо против Лъвовете малко да си починат, да почетат книги, да се заемат с любимото си хоби и лятото да тръгнат да пътуват с цялото си семейство. Само, разбира се, не пречи преди това да направите ремонт на дома и да решите битовите проблеми.
Есента е възможно обостряне на отношенията с конкурентите, затова Кучето съветва Лъвовете сериозно да се заемат с кариерата и да смятат финансите. Но от септември 2018 година ситуацията ще се изглади, а предприемчивите Лъвове ще успеят дори да се сприятелят с тези, с които ревностно са воювали. Много ще сключат изгодни сделки и дори ще попаднат в списъка на Форбс, като най-богатите хора на годината.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Лъвовете удачен и наситен зимен период. Материалното положение ще бъде на висота, затова ще може да си позволите шопинг с всички произтичащи от това последствия. Кучето препоръчва на Лъвовете понякога да се обръщат към „шестото си чувство“, за да не изгубят придобитото и натрупано. За да увеличите доходите, може да изпълнявате специални ритуали при изгревите на Слънцето - ефектът няма да ви накара да чакате дълго.
В края на 2018 година в семейството на Лъвовете ще се роди дете. Попълнението ще бъде много радостно събитие, но ще доведе до финансови харчове. Затова Кучето ще подхвърли няколко идеи на Лъвовете къде да намерят допълнителна работа. А и за име на наследника не трябва да се чудите, а да го изберете в съответствие с православния календар.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат сдържани в емоциите, за да не разрушат някои добри връзки. В личния живот трябва да изключите флиртовете в страни и служебните романи, защото ще последва развод и делба на имущество. Но ако Лъвовете бъдат отстъпчиви и последователни в действията си, ще успеят да избегнат нервните претоварвания и резките промени. Енергичните и дейни Лъвове могат да намерят работа в друга страна, където ще решат да се преместят да живеят с цялото си семейство. Само от рано трябва да пресметнете добре бюджета си и да на харчите повече от планираното. Жълтото Куче ще подкрепя във всичко Лъвовете и ще им помогне да реализират грандиозните си идеи. През 2018 година е възможно далечно пътешествие, по време на което самотните Лъвове да срещнат своята втора половинка.
Любовен хороскоп за Лъв за 2018 година
За Лъва да се влюби е като да се напие с вода. В годината на Кучето, този Огнен знак, е ясно, че няма как да остане без любов и без признание. Но трябва да запомните, че Кучето не търпи предателство и лъжа. Затова, ако Лъвовете вече имат спътник в живота, не трябва да рискуват и да се впускат в авантюри. Любовният хороскоп за 2018 година съветва Лъвовете да се успокоят, да станат сериозни и да отдадат предпочитание на човека, който е искрен и честен с тях. И между другото, семейният живот ще се стори на Лъвовете много по-интересен и стабилен, от лекомислените срещи, без задължения.
Не е изключено, някои примерни семейни Лъвове, все пак, да започнат извънбрачна любовна връзка. Или скуката така им влияе, или еднообразието им е омръзнало. Кучето едва ли ще погали Лъва по буйната грива, затова е по-добре да не се впускате в любовни авантюри. През 2018 година трябва да цените семейството си, както никога до сега, иначе ще ви бъде трудно да върнете загубеното.
Хороскопът за 2018 година обещава на самотните Лъвове съдбоносна среща. Любовта ще се окаже така прекрасна и искрена, че Лъвовете ще забравят за мимолетните си увлечения и несериозни срещи. А и не си заслужава да губят време и усилия напразно, а е по-добре да използват енергията си за добри дела. В годината на Кучето ще бъдат малко тези, които ще успеят да устоят на чара и холивудската усмивка на Лъвовете.
Семеен хороскоп за Лъв за 2018 година
Хороскопът за 2018 година съветва Лъвовете да се въоръжат с търпение и да не се карат със съпруга/та си напразно. Дори и да има причина за конфликта, все пак е по-добре да замълчите, да стиснете зъби и тихо да отидете в другата стая.
В семейството ще има и щастие, и радости събития, и битови затруднения. Но Лъвовете ще преживеят всичко, ако станат мъдри и сговорчиви. Взимайте пример от Кучето, което не лае без видима причина. Разбира се, през 2018 година капризите и претенциите на роднините ще бъдат много, но Лъвовете ще намерят изход от всяка заплетена ситуация.
Колкото повече приятни изненади организират Лъвовете за съпруга/та и децата, толкова по-добра ще бъде обстановката в семейството. Семейният хороскоп за 2018 година предсказва на Лъвовете безоблачно небе над главите им, спокойни отношения и подкрепа от страна на роднините. Ако ви е скучно, то може да организирате семеен празник или да излезете сред природата. Само не давайте повод за ревност на любимия човек.
Хороскопът за 2018 година предсказва за Лъвовете повишено внимание към вашата персона. Домашните ще следят всяко обаждане на Лъвовете, ще контролират всяка тяхна крачка и ще изискват внимание. Старайте се всички въпроси да решавате в тесен семеен кръг, без скандали и недомлъвки. Между другото, точно Лъвовете предишната година мечтаеха за попълване на семейството.
Здравен хороскоп за 2018 година за Лъв
Хороскопът за 2018 година съветва Лъвовете повече и по-пълноценно да си почиват, иначе ще разклатят доброто си здраве и ще разпилеят положителната си енергия.
Кучето вече е разработило да Лъвовете щадяща диета, а също е разработило маршрути за пътешествия. Ако отдадете предпочитание на здравословният начин на живот, то може да усетите сили за големи постижения. Но, това не означава, че Лъвовете трябва постоянно да се развличат, да чревоугодничат и да изпушват по кутия на ден. Време е за гимнастика и сутрешен крос. Грижливото Куче вече ви е подготвило спортния инвентар и гуменките.
Здравният хороскоп за 2018 година препоръчва на Лъвовете да си лягат по-рано за сън, да правят гимнастика и добре да закусват. Изобщо, ако Кучето още в ранни зори е на крак, то и Лъвовете не трябва да се търкалят в постелята. Обличайте се според сезона, не оставяйте краката си студени и пийте витамини. Тогава болестите ще заобиколят Лъвовете.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Лъвовете крепко здраве, но все пак е необходимо да се грижите за него. Важно е да мързелувате и дан е се простудявате. Ако по-голямата част от времето Лъвовете прекарват на чист въздух, то простудите и грипа ще ги пропуснат. Защото вирусите „обожават“ задушните помещения, унилото настроение и вредните навици.
Финансов и кариерен хороскоп за 2018 година за Лъв
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година препоръчва на Лъвовете да пресмятат всички пари, които са натрупали или спечелили от лотария. Кучето много ще се постарае, за да може Лъвовете да се чувстват стабилни във финансово отношение, затова трябва да изключат ненужните покупки и развлечения. Хазартът и рисковите начинания няма да доведат до нищо добро, а само ще накарат Лъвовете в края на 2018 година да търсят допълнителна работа.
Лъвовете могат да започнат свой бизнес и да вложат парите си удачно. Още повече, че ще ви върнат стари дългове и ще ви предложат взаимно-изгодно сътрудничество. Хороскопът за 2018 година съветва Лъвовете повече да мислят за „духовната храна“, а не да се задълбочават в меркантилни интереси. Около вас ще има толкова много радост в живота, че парите ще ви се сторят не толкова важни и значителни. Може част от тях да похарчите за подаръци за близките си хора, за пътувания и културни мероприятия.
Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на Лъвовете да бъдат издръжливи и упорити, когато се отнася до кариерно израстване. Жените, родени под знака Лъв, ще постигнат много в професионалните дела, ако „пуснат в ход“ цялото си природно очарование и самоувереност. През 2018 година те ще успеят видимо да се обогатят за сметка на собствените си, напълно здрави и почтени амбиции.

Хороскоп за 2018 година за Лъв и годината на раждане
Лъв - ПлъхХороскоп за Лъв – Плъх за 2018 година
През 2018 година Лъвовете-Плъхове ще бъдат така обезпечени и жизнерадостни, че ще бъде невъзможно просто да минете покрай тях. Благодарение на „вътрешната светлина“ и общителност, ще се появят нови приятели, любим човек и бизнес партньори. Творческите Лъвове-Плъх ще проявят силната си страна, което ще им помогне да постигнат високи цели. Кучето препоръчва да изключите флиртуването и безсмислените връзки, да пуснете до себе си „вашия“ човек, за да устроите личния си живот.


Лъв - БикХороскоп за Лъв – Бик за 2018 година
Хороскопът за 2018 година съветва Лъв-Бик да се трудят от сутрин до късно нощем, за да достигнат кариерно израстване. Кучето вече е приготвило шефски стол и корона, но това ще се случи само, ако сериозно работите и не мързелувате. Родените под знака Лъв-Бик трябва да станат максимално самоуверени, за да проявят способностите си в политиката, изкуството и творчеството. В любовта, свят ще се завие на Лъв-Бик от многобройните ухажори и страстните признания.


Лъв - ТигърХороскоп за Лъв – Тигър за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва за Лъв-Тигър небивал късмет и увереност в собствените възможности. Изненадите от съдбата ще бъдат много, затова е важно да ги приемате спокойно. Представителите на Лъв-Тигър ще се чувстват спокойни и във финансов план, което ще се отрази благоприятно на самочувствието и личния живот. В любовта късметът е на ваша страна! Вие може да се влюбите, да се ожените, дори и деца да си родите.


Лъв - ЗаекХороскоп за Лъв – Заек за 2018 година
Родените под знака Лъв-Заек, през 2018 година ще бъдат толкова очарователни и позитивни, че Кучето лично ще ги поздрави и ще им поднесе подаръци. Единственото, което трябва да избягвате е самохвалството и самонадеяността. Иначе, от вас ще се отдръпнат дори и близките ви хора. Възможна е тежка конкуренция в службата и съперници в любовта. Семейните Лъв-Заек могат да се подготвят за преместване в по-просторен дом и основен ремонт.


Лъв - ДраконХороскоп за Лъв – Дракон за 2018 година
През 2018 година родените под знака Лъв-Дракон ще успеят да постигнат такова кариерно ниво, че ще се прославят в целия свят. Разбира се, не без подкрепата на Кучето, което ще ги запознае с нужните влиятелни хора. Важно е да не изоставяте делата на средата на пътя, а също и да не отказвате съветите на близките си роднини. Любимия човек също ще бъде винаги до Лъв-Дракон, защото той/тя е преживявал/а заедно с вас и също не е спал/а нощем.


Лъв - ЗмияХороскоп за Лъв – Змия за 2018 година
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Лъв-Змия да не чакат Кучето да им поднесе чинията със златен кант. Нужно е смело да се хващате за всяка работа, за да укрепите финансовото положение. Но от хобитата и срещите с приятелите не е необходимо да се отказвате. Защото именно в компания може да срещнете своята втора половинка. А семейните Лъв-Змия, в годината на Кучето ще благодарят на щъркела и ще люшкат бебе.


Лъв - КонХороскоп за Лъв – Кон за 2018 година
Хороскопът за 2018 година съветва Лъв-Кон да проявяват талант дори в тези дела, които им се струват скучни и безполезни. Защото именно в дребните детайли Лъв-Кон ще преуспеят. При взимането на важни решения не трябва да игнорирате интуицията си, тогава и конкурентите ще успеете да отстраните. В семейството на Лъв-Кон ще цари романтика и идилия. Очаква ви раждане на дете, преместване в нов дом и пътуване зад граница.


Лъв - КонХороскоп за Лъв – Коза за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Лъв-Коза много емоции, впечатления и нови срещи. Оригиналният подход към работата ще успее да изведе Лъв-Коза на високо ниво, което ще бъде забелязано дори и от чуждестранните партньори. В личния живот е нужно да бъдете смели и да внесете разнообразие в интимен план. Тогава представителите на Лъв-Коза няма да обвиняват избраника/цата в измяна и да ревнуват. А и за романтичните изненади и подаръци не забравяйте.


Лъв - МаймунаХороскоп за Лъв – Маймуна за 2018 година
Лъвовете-Маймуни, в годината на Кучето, дори и няма да си помислят да се крият или да се преструват. Те ще проявят своите способности и фантазия, затова ще се прославят като велики и знаменити. Само при развлеченията трябва да спазват мярка, иначе може да разклатят здравето си. Очаквайте доста делови пътувания, важни срещи и изгодни сделки. Лъв-Маймуна, през лятото, ще се отправят на почивка, с цялото си семейство, към горещите страни.


Лъв - ПетелХороскоп за Лъв – Петел за 2018 година
През 2018 година Лъв-Петел ще проявят лидерски качества, както в колектива, така и у дома. Важно е да не прекалявате с командния тон и критиките. Имате шанс да получите мястото на заместник директор, а също и прилични доходи. В любовната сфера Лъв-Петел наистина са в голямо търсене. Обожателите обикалят около вас, затова просто трябва да направите правилния избор.


Лъв - КучеХороскоп за Лъв – Куче за 2018 година
През 2018 година родените под знака Лъв-Куче ще бъдат щастливи дори и в дребните неща, което, всъщност, стопанинът на годината приветства. Ще получите всичко, което е най-доброто, ако не се суетите и ако взимате правилни решения. За промяна на външния вид, Лъв-Куче могат да си купят модни дрехи, да се подстрижат и да си направят татуировка. Ако вече сте определили избора си на половинка, то се погрижете за по-просторно жилище. Особено, ако планирате раждането на дете.


Лъв - ГлиганХороскоп за Лъв – Глиган за 2018 година
Хороскопът за 2018 година обещава добър период за Лъв-Глиган, когато всички неприятности и беди ще останат в миналото. Вие дори с конкурентите ще успеете да намерите общ език, ако бъдете внимателни и мъдри. Лъв-Глиган ще изпаднат в немилост пред Кучето, ако се карат за пари и започнат да играят хазартни игри. В любовта не трябва да преследвате идеалите, а да се ориентирате към избор за сърцето. Тогава може без съмнение да направите официално предложение на избраника/цата.