Годишен хороскоп 2018 за ДеваГледай в youtubeПо природа Девите са внимателни и разумни, дори и в дребните детайли, затова в миналото са постигали успех във всичко, към което са се стремили. Родени под управлението на Меркурий, те са способни на смели решения и планирани действия. Девите рядко грешат и всичко обмислят предварително. Хороскопът за 2018 година предсказва за Девите топли и разбиращи отношения с Жълтото Куче. Стопанинът на годината винаги ще протегне лапа за помощ.
Хороскопът за 2018 година обещава на Девите през февруари и март успешен период, но никога не пречи вниманието ви да бъде повишено. Кучето ще ви помогне през пролетта да се освободите от проблемите и ще ви подари вдъхновение за творческа работа. Но Девите не трябва само да се надяват на стопанина на 2018 година. Нужно е всичко да постигате сами, за да привлечете успеха на своя страна. В личния бизнес е необходимо да отделяте внимание на недостатъците, а също и да регулирате отношенията с новите партньори. Особена педантичност трябва да притежават Девите при подписване на документи.

Хороскопът за 2018 година препоръчва на Девите през април да се занимават не само с професионални въпроси, но и с организирането на личния живот. Предстои да пожънете плодовете на предишните си успехи, но също и да планирате нови дела. Кучето ще подхвърли на Девите интересни идеи, а те трябва да ги осъществяват без да се бавят. При семейните Деви може да има раздор в отношенията с роднините, причина за което може да бъде битов въпрос. Затова пък, със съпруга/та всичко ще бъде страхотно, ще прилича на меден месец в пълен разгар.
Хороскопът за 2018 година обещава на самотните Деви романтика и страст. Пролетта и лятото вие ще бъдете във властта на любовта, което ще ви подари много ярки срещи. Ако Девите срещнат любим човек през 2018 година, то задължително ще скрепят отношенията с брак. Освен това, ако в годината на Кучето, в семейството се появи детенце, то ще се отличава с особен интелект, способности за наука и добро здраве. Наистина в този период се раждат уникални деца.
Хороскопът за 2018 година съветва Девите сериозно да се замислят за отпуска и далечно пътуване. Разбира се, към морето може да потеглите и през юни, но август ще се окаже по-благоприятен месец за пълноценна почивка. Девите дори не е нужно да контролират личния бизнес и финансовите средства. Всичко ще се случва по най-добрия начин, затова почивайте, наслаждавайте се на екзотиката и запълвайте организма с витамини.
Есента на 2018 година, практичните и делови Деви трябва да се замислят за далечните перспективи в работата. Не трябва да се отпускате, иначе конкурентите бързичко ще ви „скроят шапката“ и ще ви излъжат във финансовите отчети. Предвиждат се изгодни договори, сделки и командировки зад граница. До декември Кучето ще съпровожда Девите на съвещания и конференции.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Девите стабилност във всички сфери на живота - от финансова до лична. През ноември и декември Кучето ще възнагради Девите по заслуги. За свършената работа те ще получат достоен бонус и похвала от началството. Част от сумата Девите могат да оставят за личните си нужди, а останалата сума да използват в бизнеса. Девите са пресметливи, затова знаят как правилно да се разпореждат с финансите. През 2018 година те с лекота ще преминат в статус „състоятелни личности“.
Хороскопът за 2018 година не препоръчва на Девите да бъдат твърде придирчиви, както в работата, така и в любовта. Не трябва да тичате след идеала и напълно да променяте навиците си. Тогава ще получите шанс да срещнете своята втора половинка и да създадете здраво семейство. Кариерата ще се „изстреля“ нагоре, ако Девите по-често се вслушват в съветите на находчивото Куче. За да си повишите самооценката, трябва да се заемете с творчество, да посещавате културни мероприятия и да участвате във всичко, където е възможно да проявите талантите си.
Хороскопът за 2018 година съветва Девите да не се вглеждат постоянно в себе си, търсейки недостатъци. Още повече, че наистина са в минимално количество в Девите. Трябва да бъдете доволни от това, което ви изпраща съдбата. От дребните неща може да получите истинско щастие и душевен комфорт. През 2018 година Девите трябва да бъдат внимателни към здравето си. Излишните натоварвания могат да доведат до тежка депресия. Необходимо е да оставите пушенето, да не злоупотребявате с алкохол и да се занимавате със спорт.
Любовен хороскоп за Дева за 2018 година
Любовният хороскоп за 2018 година предсказва на Девите богат на чувства период, на признания и на официални предложения. Но, за да се влюбите истински и да укрепите отношенията с избраника/цата е необходимо да се промените не само външно, но и вътрешно. Тогава новият образ ще привлече към себе си многобройните погледи на ухажори, комплименти и покани за среща.
Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на Девите по-често да излизат сред хората, за да направят романтично запознанство. Не стойте сами, общувайте с приятели и тогава ще срещнете „своя“ човек. Ако през 2018 година Девите бъдат по-открити и искрени в чувствата, то ще успеят да покорят тези, към които и те самите не са равнодушни. Важно е да гонят мрачните мисли и по-често да се вслушват в гласа на сърцето.
В годината на Жълтото Куче, жените Деви ще решат кардинално да изменят външния си вид и подновят гардероба си. А за успокояване на душата ще бъдат от полза релаксацията, йогата, медитациите и дихателните упражнения. Хороскопът за 2018 година съветва Девите да изучават религия, да спазват семейните традиции и да премислят всяка своя стъпка. Само не прекалявайте със задълбочаването в духовния свят, защото околните ще ви сметнат за твърде затворени и уединени. Есента на 2018 година Девите, които нямат спътник в живота, могат да го срещнат в най-неочаквания момент.
Семеен хороскоп за Дева за 2018 година
Семейният хороскоп за 2018 година предсказва на Девите ярък и интересен живот. Отношенията със съпруга/та ще отидат на ново, чувствено ниво, което ще добави повече позитивизъм и ще укрепи семейството. За да не попаднат в рутина и скука, Девите трябва да поемат инициативата за организирането на семейни мероприятия. Вслушвайте се в думите на домашните, тогава и те ще започнат повече да ви уважават и обичат.
Хороскопът за 2018 година препоръчва на Девите по-малко да се доверяват на тези, които откровено им завиждат за благополучието и обстановката в семейството. В трудни моменти не е нужно да ходите на психолог или при приятели за съвет. Девите и сами прекрасно усещат хората, затова от разстояние знаят за настроението на близките си хора.
В семейния живот на Девите всичко ще бъде добре, но само при условие, че ревността и претенциозността няма да имат място в дома им. Дори и в красивите приказки е възможно да има неприятни моменти, но е нужно да намерите сили и мъдрост, за да ги преживеете достойно. Хороскопът за 2018 година на Кучето съветва Девите да се доверяват повече на избраника/цата, а не в телефона му/й да търсят чужди номера. По-често сядайте на масата за преговори, подарявайте цветя и признавайте любовта си.
Девите по природа са критични, но могат да избегнат доста проблеми и скандали в семейството, ако усмирят тези си качества и престанат да гонят съпруга/та си. В годината на Кучето много Деви ще преминат в нов и достоен статус – „баби и дядовци или лели и чичовци“. А някои през 2018 година за първи път ще станат мама и тате.
Здравен хороскоп за Дева за 2018 година
Хороскопът за 2018 годна съветва Девите да отделят повече внимание на спортните занимания и закаляващите процедури. Тогава всички здравословни проблеми ще останат на втори план. Кучето ще помогне на Девите да дозират правилно физическите натоварвания и да подберат комплекс от витамини.
През 2018 година Девите дори няма да си спомнят какво е това стрес и депресия. Те ще бъдат изпълнени с оптимизъм и ще бъдат радостни да го споделят с околните. Доволната, усмихната и винаги позитивна Дева, дори Жълтото Куче ще вдъхновява да прави кросове, походи в планината и пътувания. Здравният хороскоп за 2018 година съветва Девите по-често да се обръщат към рецепти от народната медицина. Сериозните и хронични заболявания няма да смеят да свалят Девите в леглото.
Ако през 2018 година Девите се хранят правилно, с режим, то това ще позволи на организма да укрепи имунитета и да подобри настроението. Всеки ден в менюто трябва да присъстват плодове и зеленчуци. Кафето и черния чай може да замените с фрешове. Кучето ще ви покаже няколко полезни упражнения, за да не чувствате болки в гърба и ставите.
Хороскопът за 2018 година съветва Девите да си купят дом на село и да живеят там целия летен сезон. Важно е по-малко да се ядосвате, занимавайте се с духовни практики и се абстрахирайте от лошите мисли. В годината Кучето, Девите не трябва да седят дълго зад компютъра, а да бъдат сред природата. Волейбол, футбол и повече тенис – това ще ви помогне да запазите здравето си добро през цялата 2018 година.
Кариерен и финансов хороскоп за Дева за 2018 година
Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва на Девите доста работа, с която ще се наложи да се справят. Но всичко това няма да остане незабелязано. Още в средата на 2018 година Кучето лично ще преведе по сметка на Девите добра сума. Още повече, че на Девите им предстои да се погрижат не само за себе си, за своето семейство, но и за близки роднини.
Ако сте Деви, които са се появили на бял свят през септември, очакват ви финансови проблеми. За съжаление, шефа ще разкритикува дейността ви, което ще доведе до обиди и разочарования. Но, на силата на волята и търпението на Девите ще завиди дори и Кучето. Хороскопът за 2018 година обещава на Девите успех в новите дела и достигане на творческите цели. Ще се наложи да похарчите доста пари за благоустройството на дома, лечение на възрастните ви родители и пътуване по лични дела. Но за всичко през 2018 година, Девите ще намерят пари, енергия и най-важното – желание.
Хороскопът за 2018 година на Кучето не препоръчва на Девите да се заровят целите в работата си. Нужно е повече да почивате и да се отпускате с приятели. Иначе те ще забравят как изглеждате. Кучето няма да се разсърди, ако Девите изхарчат известна сума за развлечения, покупки и пътувания. Още повече, че вие сами сте заработили прилична сума, която може да използвате за лични цели. Само през декември 2018 година трябва да бъдете пестеливи!

Хороскоп за 2018 година за Дева и годината на раждане
Дева - ПлъхХороскоп за Дева – Плъх за 2018 година
През 2018 година, родените под знака Дева-Плъх трябва да бъдат внимателни, за да не пропуснат изгодни договори и примамливи предложения. Около вас ще има доста хора, които ще ви протегнат ръка за помощ и ще ви дадат полезен съвет. В годината на Кучето, Дева-Плъх могат да постигнат всичко, да намерят съкровище и да изградят собствено предприятие. Ако в любовта бъдат по-открити и смели, то избраника/цата мигом ще им направи предложение.


Дева - БикХороскоп за Дева – Бик за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Девите невероятно търпение и сила на волята във всичко, с което се заемат. Кучето ще бъде възторгнато, колко вие сте находчиви и успешни. В материален план няма да има равни на Дева-Бик, но все пак не трябва да пилеете парите на вятъра. Още повече, че те ще ви бъдат нужни за подаръци, пътувания и нов дом. За да укрепите отношенията си с избраника/цата, трябва да заминете заедно на романтично пътешествие.


Дева - ТигърХороскоп за Дева – Тигър за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва на Дева-Тигър добър период, без излишен стрес и натоварване. Кучето ще ви уважава, заради вашето благородство, честност и безстрашност. Само не трябва да пренебрегвате интуицията си, а също и да викате, и да тропате с крака. През 2018 година родените под знака Дева-Тигър ще успеят да се заобиколят с достойни и надеждни партн ьори. В любовта всичко ще бъде благоприятно, ако погледнете сериозно на личния си живот.


Дева - ЗаекХороскоп за Дева – Заек за 2018 година
Девите-Заек наистина ще се къпят в разкош, щастие и късмет. Те нито веднъж няма да се оплачат, заради финансови и лични проблеми. Но какво път, Кучето само може да се радва, че всичко така изумително им се получава. Девите-Заек ще се изявяват на мероприятия, на творчески срещи и ще общуват със знаменитости. Макар, понякога да бъде нужно и за домашните дела да си спомнят. Особено, ако през 2018 година се очаква попълване на семейството.


Дева - ДраконХороскоп за Дева – Дракон за 2018 година
Девите-Дракони, през 2018 година не трябва да бъдат твърде сериозни и намръщени. Още повече, че в душата ви е вечна пролет и романтика. Ако бъдете очарователни и нежни, то любимия човек за нищо на света няма да си тръгне от вас. Във финансите се очаква стабилност, здравето ще бъде добро, а поклонници- колкото щете. Изобщо, поводи за униние и тъга няма. Вие дори може да станете състоятелни и успешни бизнесмени, ако искате.


Дева - ДраконХороскоп за Дева – Змия за 2018 година
Хороскопът за 2018 година обещава на Девите истински полет – кариерен и финансов. В любовта щастието ще бъде плътно до вас, затова бъдете деликатни, за да не развалите всичко. Родените под знака Дева-Змия трябва по-често да бъдат в компании, да общуват с приятели и да творят, творят … Не забравяйте за гардероб и новия си имидж. Кучето ще ви помогне да подберете модна рокля или костюм. В личния живот всичко ще бъде превъзходно, затова е време да помислите за сватба.


Дева - КонХороскоп за Дева – Кон за 2018 година
Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва за Дева-Кон да се занимават с това, което им харесва, а не което е нужно или ги съветват приятелите. Тогава успехът и приходите няма да ви накарат дълго да чакате. Но, в процеса на работа, Дева-Кон не трябва да забравят за пълноценната почивка, режима на хранене и спортните занимания. Иначе сериозно ще си навредите. В личния живот са възможни радикални промени. Дали ще бъдат към добро или към лошо, обстоятелствата ще покажат.


Дева - КозаХороскоп за Дева – Коза за 2018 година
Хороскопът за 2018 година предсказва за Дева-Коза благоприятно време, ако те сами не пожелаят нещо по-голямо и по-светло. Не преследвайте идеални отношения, тогава ще получите всичко, което е най-необходимо в живота. В годината на Кучето, на родените под знака Дева-Коза им предстои да подпишат не една изгодна сделка, а също и да получат част от наследство. Финансите ще получавате със завидна регулярност, а в семейния живот ще станете верни и грижливи съпрузи. За какво повече да мечтаете?


Дева - МаймунаХороскоп за Дева – Маймуна за 2018 година
През 2018 година, родените под знака Дева-Маймуна ще успеят не само да се прославят, но и да получат главозамайващо предложение от западни партньори. Особено, ако се заемат с личен бизнес. Кучето съветва да се пазите от завистливи личности и конкуренти, които ще играят нечестно с вас. С парите всичко ще бъде на ред, но ще ги похарчите за битови и семейни нужди. Дева-Маймуна трябва по-често да подаряват на любимия човек цветя и подаръци.


Дева - ПетелХороскоп за Дева – Петел за 2018 година
През 2018 година, родените под знака Дева-Петел ще бъдат така търсени и популярни, че дори Кучето ще им завиди. Възможни са запознанства с влиятелни хора, важни съвещания, премествания и прелитания. Силата и енергията на Дева-Петел ще стигне за всичко, особено, когато до тях е честното и добродушно Куче. С роднините всичко ще бъде прекрасно, както и с любимия човек. Само критикувайте по-малко!


Дева - КучеХороскоп за Дева – Куче за 2018 година
През 2018 година, Дева-Куче трябва да проявяват своите най-добри качества, за да постигнат търсения резултат. Нова работа, длъжност и любов – нали за всичко това сте мечтали? Всичко това ще получите с лихва, ако се трудите честно и участвате в спорове с началството. Избраникът/цата ще гледа на Дева-Куче с такъв възторг, че няма да възникнат никакви съмнения, че ви обича искрено.


Дева - ГлиганХороскоп за Дева – Глиган за 2018 година
Хороскопът за 2018 година не съветва Дева-Глиган да се стремят ревностно към съвършенство. Иначе, идеалният живот бързо ще ви омръзне и ще ви се иска нещо ново. Дева-Глиган имат всички шансове за успех, както в професионалните, така и в личните дела. Вие няма да бъдете засегнати от финансова криза, затова може да си позволите шопинг, пътешествие и покупка на автомобил. А новата любов през 2018 година ще ви вдъхнови за благородни действия.