Годишни хороскопи 2018Гледай в youtubeВъзможно е, на много, да им бъде трудно да се разделят Петела. Защото той ни е дал мъдрост и решителност. Но, в нощта на 16 февруари стопанин на новата 2018 година ще стане Жълтото Земно Куче, което се отличава с добродушие, честно и преданост. Именно това животно ще ви подари много интересен и в същото време стабилен живот. Хороскопът за 2018 година предсказва уравновесен и хармоничен период, ако ние самите изключим споровете, конфликтите и непрекъснатите претенции към околните.
Според китайския хороскоп, 2018 година ще бъде управлявана от Жълтото Земно Куче - дружелюбно, мирно и вярно животно. То никога няма да изостави близък човек в беда, ще помогне със съвети и ще го защити. Ако във властта има личности, родени в годината на Кучето, то те могат да разчитат на подкрепа във всички сфери. Тогава на Земята няма да има разрушения, конфликти и войни, от които, човечеството, толкова се е уморило в последните години.
Хороскопът за 2018 година предсказва кардинални промени на политическата и социалната сфера. Кучето няма да търпи „на кормилото“ да стоят хора, които не са честни и са агресивни. Стопанинът на 2018 година съветва да цените онова, което имате, а не да гоните богатството и разкоша. Но, ако в плановете ви има добри намерения, трябва непременно да се стремите към набелязаните си цели. Важно е да не „ходите по главите на хората“, да не устройвате „състезания, надпреварвания“ и да не предавате близките си хора.
Жълтото Куче ще донесе успех в работата и във финансовата сфера. Много дори и не предполагат какви перспективи и доходи ги очакват. Но за целта трябва да станат по-работливи и по-упорити, а също и да не губят оптимизма си в трудни ситуации. Конкуренция ще има, но и с недоброжелателите можете да изгладите взаимоотношенията си, ако бъдете по-мъдри. В любовната сфера хороскопът за 2018 година обещава съдбоносна среща за тези, които в годината на Петела са останали сами. Възможно е много да сключат брак, да се венчаят и да планират раждане на дете.
Ако в семейството си имате човек, който е роден в годината на Кучето, то може да разчитате на любов и внимание. В службата с такава личност няма да бъде трудно да работите. Някои ги очаква кариерен полет, както предсказва хороскопът за 2018 година. Много ще сключат брак и ще срещнат любимия човек. Няма да ми върви на тези, които мързелуват, лъжат и лицемерничат. Кучето не обича такива хора, затова няма да им съдейства нито в работата, нито в любовта. През 2018 година Жълтото Куче може да предизвика кардинални промени по върховете. Някой може да бъде свален от високия му пост, а на някой може да му се наложи да напусне сам.
През 2018 година хората ще станат по-искрени, мислещи и справедливи. Ще се появят възможности да си намерят работа, да станат инициативни и перспективни. Злото ще отстъпи назад, а доброто ще заеме основно място в сърцата на хората. Ярките и позитивни промени ще засегнат всеки, а така ще може да бъде повлиян хода на историята. Хороскопът за 2018 година обещава процъфтяване и време на мирен строеж на Земята.
Кучето, по природа, е закалено и издръжливо, затова със здравето, през 2018 година не се очакват проблеми. Но трябва да се разделите с пушенето и употребата на алкохол. По-добре е да похарчите тези пари за пътуване и гардероба си, както ви съветва хороскопът за 2018 година. Много нови срещи, както делови, така и приятелски се очакват през тази година. Само е необходимо да бъдете избирателни в общуването, за да не попаднете в лапите на мошеници и зли хора.
Как трябва да се държите, от какво да се пазите, за да бъдете щастливи и благополучни в годината на Кучето? На първо място трябва да станете отстъпчиви и търпеливи. На второ, не трябва да влизате в конфликти и „ръчкате“ всички наоколо. А на трето – във всичко трябва да бъдете справедливи и искрени. Само тогава хороскопът за 2018 година ще ви донесе много позитивност, спокойствие на душата и добро здраве.
Любовен хороскоп за 2018 година, годината на Жълтото Земно Куче
Любовният хороскоп за 2018 година предсказва укрепване на личните отношения, на традициите в семейството и много внимание при общуването с близките. Кучето ще ви помогне да се сдобрите с онези, с които сте били в конфликт през изминалата година.

Годишен хороскоп 2018 за ОвенГледай в youtubeНа много от Овните ще им се наложи със сълзи на очи да се разделят със стопанина на предишната година. Защото той им е помогнал да постигнат много в живота. Но покровителят на 2018 година - Жълтото Земно Куче също няма да ви остави да страдате. То вече ви готви изненади, любовни приключения и финансов доход. Ще се изпълнят най-съкровените ви желания, ако се доверите на това жизнерадостно животно.
До средата на февруари ще управлява предишния стопанин, затова хороскопът съветва Овните да се занимават спокойно с текущите си дела, да довършат изостаналите и да планират бъдещето. От март Овните трябва да се захванат уверено с работа, а не да мързелуват. Жълтото Куче не понася пасивните личности.

Годишен хороскоп 2018 за ТелецГледай в youtubeЖълтото Куче ще управлява 2018 година, която ще бъде наситена за Телците. Знака Телец се отнася към Земната стихия, затова Кучето ги приветства с радостно помахване на опашката. Хороскопът за 2018 година обещава на Телците успех, ако се вслушват в съветите на стопанина на този период. До 16 февруари те ще благодарят на Петела за всички добрини. Но след това на Телците им предстои да установят приятелски отношения с Жълтото Куче, което се отличава с миролюбив характер.
Знака Телец е под покровителството на планетата Венера, затова, представителите на този знак няма да бъдат лишени от таланти и оригинални идеи. Пролетният хороскоп на 2018 година, за Телец, предсказва немалко шансове да преуспеят във важните дела. Те могат да се занимават с всичко, което им е по душа - рисуване, танци и дори да отворят собствена фирма за производство на модни дрехи.

Годишен хороскоп 2018 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за 2018 година съветва Близнаците, в годината на Кучето, да бъдат бдителни към всичко, а не да се отпускат, което са свикнали да правят в годината на Петела. Кучето не търпи мързеливите и тези, които се осланят на старите си лаври. Разбира се, с много от проблемите, Близнаците ще се справят сами, но никога не е излишна помощта на приятелите. Освен това, Жълтото Куче също ще подкрепя Близнаците в трудните ситуации.
И така, в средата на февруари на Близнаците ще им се наложи да организират пищно изпращане на любимия си Петел, а още на 16 февруари, с отворени ръце да посрещнат Земното Куче. То почти веднага ще усети амбициите на Близнаците и ще ги изпълни с оптимизъм до края на годината. Хороскопът за 2018 година съветва Близнаците в края на март внимателно да планират бъдещето. Не забравяйте да споделите идеите си със стопанина на годината. Той ще ви подхвърли няколко изгодни проекти, оригинални предложения и договори.

Годишен хороскоп 2018 за РакГледай в youtubeВ предишната година Раците не са имали сериозни проблеми, затова им е трудно да се разделят с грижливата птица. Но Жълтото Куче, което встъпва в своите права на 16 февруари 2018 година, се кълне, че ще защити Раците от неприятности. Водната стихия на Раците е по душа на стопанина на годината, което означава, че няма защо да се страхуват от него. Хороскопът за 2018 година обещава на Раците доста приятни изненади през февруари.
В началото на март любимците на Луната не само, че ще постигнат благоразположението на началството, но и сами ще започнат някакво доходно дело. Пролетта ще премине успешно в професионален план. Хороскопът за 2018 година съветва Раците да държат устата си затворена и да не се хвалят непрекъснато за своите постижения.
Успех в делата ще съпътства Раците през май. Някои от вас могат да си позволят да си починат и да тръгнат на пътешествие. Кучето няма да пропусне да ви направи компания и дори ще ви подскаже от къде най-изгодно да купите билетите.

Годишен хороскоп 2018 за ЛъвГледай в youtubeПо природа Лъвовете са неспокойни и темпераменти, затова през изминалата година са успели да постигнат всичко, към което са се стремили. От 16 февруари стопанин на годината ще бъде Жълтото Куче и хороскопът препоръчва на Лъвовете да не влизат в конфликти с него, а още от първия ден да оправят отношенията.
Февруари, за Лъвовете, ще премине доста спокойно, защото те повече ще се занимават със свята външност и ще се опитват да завоюват благоразположението на Кучето. Но излишното лицемерие няма да доведе до нищо, защото покровителят на 2018 година и така е добре разположен към красивите и самоуверени Лъвове. Тяхната Огнена стихия не смущава Земното Куче, затова те могат да се сприятелят и да бъдат честни един с друг. Още повече, че и при двамата има качества, по които си приличат - добродушие, справедливост и оптимизъм. Още в началото на пролетта, Лъвовете ще успеят да постигнат успех в личния бизнес и да подпишат изгодни договори.

Годишен хороскоп 2018 за ДеваГледай в youtubeПо природа Девите са внимателни и разумни, дори и в дребните детайли, затова в миналото са постигали успех във всичко, към което са се стремили. Родени под управлението на Меркурий, те са способни на смели решения и планирани действия. Девите рядко грешат и всичко обмислят предварително. Хороскопът за 2018 година предсказва за Девите топли и разбиращи отношения с Жълтото Куче. Стопанинът на годината винаги ще протегне лапа за помощ.
Хороскопът за 2018 година обещава на Девите през февруари и март успешен период, но никога не пречи вниманието ви да бъде повишено. Кучето ще ви помогне през пролетта да се освободите от проблемите и ще ви подари вдъхновение за творческа работа. Но Девите не трябва само да се надяват на стопанина на 2018 година. Нужно е всичко да постигате сами, за да привлечете успеха на своя страна. В личния бизнес е необходимо да отделяте внимание на недостатъците, а също и да регулирате отношенията с новите партньори. Особена педантичност трябва да притежават Девите при подписване на документи.

Годишен хороскоп 2018 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за 2018 година предсказва за Везните интересен период, затова няма да имат особени поводи за страдания. На 16 февруари в своите права встъпва Жълтото Куче, с което Везните не само, че ще се сприятелят, но и ще успеят заедно да осъществят замисленото. Ако понякога Земното Куче лае силно, то е за да предпази Везните от техните безразсъдни действия.
Хороскопът за 2018 година обещава на Везните добро материално положение. Очаквайте не само стабилни доходи, но и удачно влагане на финансите в изгодни проекти. Още през март Кучето ще подскаже на Везните къде да заровят сандъчето със златните монети. Важно е да намерите по-голям контейнер, за да се събере прилична сума за лятната почивка и за подаръци на близките. Ще има много предложения, сделки и важни срещи.

Годишен хороскоп 2018 за СкорпионГледай в youtubeСкорпионите, по природа, притежават магични свойства и способности да предвиждат бъдещето, затова е трудно да ги учуди астрологична прогноза. Но все пак няма да бъде излишно да прочетат хороскопа за Скорпион за 2018 година, все пак нещо ново ще разберат за себе си. Предишната година са имали много малко проблеми и грижи. Интересно, какво ще донесе на Скорпионите 2018 година, какво се кани да направи за тях доброжелателното и делово Жълто Куче?
Хороскопът за 2018 година предсказва за Скорпионите успех в делата през март и април. Дори, ако на хоризонта се появят конкуренти и завистници, то Кучето ще помогне да се справите с тях. Но Скорпионите не трябва само да стоят и да съзерцават случващото се. Трябва да действат, да вземат инициативата в свои ръце. Финансовите проблеми през пролетта на 2018 година няма да се окажат сериозни, затова парите ще ви стигнат за всичко. Още повече, че Скорпионите ще се научат да „правят пари“ просто от въздуха.

Годишен хороскоп 2018 за СтрелецГледай в youtubeСтрелците във времето на управление на Червения Петел са се чувствали превъзходно, затова ще им бъде тъжно да се разделят с тази птица. Но особен повод за тъга няма, защото Жълтото Куче, което ще бъде стопанин от 16 февруари 2018 година, обещава на Стрелците радостен живот и благополучие във финансов план. Хороскопът за 2018 година няма да позволи на Стрелците да се ядосват както заради работа, така и заради любовния си живот. Стрелците ще намерят взаимно разбирателство с дружелюбното Куче само за час.
Хороскопът за 2018 година предсказва на Стрелците защита от страна на Земното Куче. Важно е да не губят оптимистичното си настроение, за да вървят по живота уверено. Голяма слава очаква Стрелците, които ще се справят бързо с конкурентите и ще поемат юздите в собствените си ръце. А на завистниците не трябва да обръщате внимание. С времето те ще разберат, че от Стрелците само могат да взимат пример.

Годишен хороскоп 2018 за КозирогГледай в youtubeСдържаните и сериозни Козирози се проявиха достойно в годината на Червения Петел, за което бяха възнаградени по заслуги. Жълтото Куче ще започне да управлява света на 16 февруари, затова хороскопът за 2018 година съветва Козирозите отрано да се подготвят за срещата си с добродушното животно. Кучето ще забележи очарованието и упоритостта на Козирозите и още през пролетта ще им помогне да завършат успешно всичко, което не са успели да реализират в началото на годината.
Хороскопът за 2018 година обещава на Козирозите кариерен ръст, а също и похвала от началството за свършената работа. Кучето ще се гордее с вас, затова през март и април няма да ви остави без почести и парично възнаграждение. Дори дребните неприятности в службата няма да могат да изкарат от равновесие Козирозите. За да преумножите капитала си в годината на Земното Куче са ви нужни усърдие и разбиране. Важно е да не се страхувате да проявявате способностите си през 2018 година, във всички сфери на живота.

Годишен хороскоп 2018 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за 2018 година съветва Водолеите да не се разделят с оптимизма и жизнерадостта си, с които така щедро ги е дарила природата. За тях не е важно какво е време на вън, защото те винаги са позитивно настроени. По време на управлението на Червения Петел късметът е следвал Водолеите по петите, затова те лесно ще се сприятелят с Жълтото Куче, което се явява покровител на 2018 година. Още на 16 февруари то ще набележи своите планове и ще започне да успешно да ги реализира.
Хороскопът за Водолей за 2018 година предсказва отличен пролетен период, когато можете да осъществите най-смелите си идеи за живота. Водолеите са родени под стихията на въздуха, затова енергично вървят през живота. Всичко ще се подрежда благополучно в годината на Земното Куче, ако Водолеите сами не поставят прът в колелото на съдбата.

Годишен хороскоп 2018 за РибиГледай в youtubeАко в предишните години Рибите са търсели успех, то сега ще бъдат насочени към активна работа. Защото стопанинът на 2018 година, Жълтото Куче, обича трудолюбивите и упорити личности. Родените под Водната стихия Риби, могат да постигнат много, ако спрат да плуват по течението. Хороскопът за 2018 година съветва Рибите още от 16 февруари да се сприятелят с Кучето, за да постигнат успех, по-бързо от конкурентите. Още повече, че имат талант, а съществуват и предпоставки.
Хороскопът за 2018 година обещава за Рибите перспективна работа с творчески елементи. Рибите ще се хвърлят с главата напред в тези сфери на дейност, които са им по душа. От тях може да се получат страхотни литературоведи, художници и актьори. Нищо чудно, нали Рибите са покровителствани от Нептун, който придава вдъхновение, ентусиазъм и помага за развитието на способностите в изкуството.