Годишен хороскоп 2017 за РибиНа очарователните Риби ще им бъде трудно да се сбогуват с Огнената Маймуна и вие ще страдате целия януари 2017 година. Но на 28 януари 2017 година Червеният Огнен Петел все пак ще успее да убеди Маймуната, че й е време да си ходи. Той прекрасно ще се справи с ролята си на домакин и ще се погрижи за вас, нищо да не ви липсва. Така че можете спокойно да плувате в океана от щастие, радвайки се на живота и без да мислите за проблеми.
През февруари 2017 година Петелът ще се погрижи за това, Рибите да получат по-добро повишение на заплатата. Ако вече ви е доскучало да седите в задушния офис, то домакинът и това е предвидил: започнете своето дело, занимавайте се с каквото ви харесва, а Петелът ще напечата за вас нови пари.
В годината на Петела е много важно да проявите талантите си. Вие ще направите това с голямо удоволствие – от представителите на този знак ще бъдат новите художници, писатели и поети. Още в началото на пролетта, подопечните на Нептун ще успеят да се разгънат в творческата сфера.

Погледнете в работилницата на Петела – там е пълно с чакащи творбите на художника от съзвездието Риби или книгата, написана от писатели, родени под знака на водната стихия.
Пролетта на 2017 година ще подари на свободните Риби много любовни срещи, само не плувайте надалеч в морето от страсти и винаги бъдете близо до кораб или сал, с които, в случай на проблеми можете да отплувате далеч от настъпателните ухажори.
През пролетта, семейните Риби също няма да скучая, някои ще станат ненадминати градинари и заедно с домашните ще се развихрят на вилата си – голяма е вероятността да отгледате картофи с големината на дини. Най-напредналите подопечни на Нептун ги очакват успехи по въпросите с ремонта на дома. Слуховете за вашия удивителен дом ще се разпространят учудващо бързо, така че се запасете с продукти, за да има с какво да нагостите именитите си посетители.
Рибите ще запомнят лятото на 2017 година с честите пътувания, не се страхувайте, че ще загубите работата си, такива специалисти като вас не са толкова много, затова пишете заявление за отпуска и напред – посрещайте приключенията. Най-добре е знаците на водата да си почиват близо до своята стихия, важното е да има по-широк простор и колко може повече вода – намерете остров насред океана и се наслаждавайте на живота, яжте кокоси или банани … зависи къде попаднете. Не забравяйте видеокамерата – местните с удоволствие ще ви разкажат за живота си, само ги хранете както трябва, за да не си помислят, че могат да си изпекат милите Рибите.
Огненият Петел, през есента ще подхвърли на Рибите някои идеи за бизнес, вслушайте се в съветите на умния стопанин на годината, под неговото покровителство ще преуспеете във всяка сфера. Финансовата ситуация ще зарадва Рибите през септември. Парите, разбира се няма да завалят от небето, но съдбата ще ви поднася изненади: или ще спечелите конкурс, или стар длъжник ще ви донесе дължимото, само подгответе куфара или здраво сандъче, с тайна ключалка.
През октомври и ноември в живота на Рибите не се очакват съществени изменения. Петелът, както и по-рано, пази вашето благополучие, а и съдбата не се кани да ви изостави, а постоянно ще ви нашепва съвети. Затова лъснете до блясък своите перки и продължете да покорявате света с проницателност и предприемчивост.
През декември Червеният Огнен Петел ще реши да организира на Рибите прощален бал – целият месец ще се радвате на живота, а всичко ще се случва по начин, по който вие го искате.
Пътешествия? – куриерите вече стоят на вратата ви с билети; Страстен роман? – няма проблеми, всеки човек, който ви харесва, след секунда ще ви се обяснява в любов и ще ви умолява само за една мила усмивка. За нова работа? – няма какво да говорим, всички началници вече са уволнили своите заместници и вече ремонтират кабинета за Рибите. Не забравяйте да се отблагодарите на Петела, преди Новата година го запознайте с някоя очарователна кокошчица, за да не се налага стопанина на 2017 година сам да търси, без вашето съдействие.

Любовен хороскоп за 2017 година за Риби
В годината на Петела Рибите ще се влюбват често, но се постарайте да не се заигравате дълго, защото е възможно просто да не забележите дългоочакваната си половинка.
Рибите, които са родени през февруари, няма да имат проблем при избора на поклонници, всички хубавци/вици в града постоянно ще се тълпят на вратата ви, като няма да дадат възможност, местните бабички спокойно да си седят на пейката пред входа. Лекият флирт, в годината на Петела, не е за Рибите, на вас ще ви се искат сериозни отношения, стигащи до сключване на брак. Петелът с радост ще послуша сватбена музика, а и поканите за вашата сватба вече са раздадени.
Претенциите на Рибите, родени между 1 и 10 март, ще бъдат изключително големи, затова няма да бъдат много онези, които биха могли да покорят сърцето ви. Но ако пред погледа ви попадне “идеалният“ - не се бавете, а съчинете оригинално, любовно признание и тръгвайте към съвета да се бракосъчетаете. Представителите на знака Риби, които през 2017 година се омъжат ще бъдат много щастливи – съюзът обещава да бъде здрав и хармоничен.
Рибите, родени между 11 и 20 март, ще имат много романи, но не всички ще имат възможността да се влюбят истински. Изтънчената натура на тези Риби очаква само безупречни отношения. Старайте се да не променяте избранника/цата, защото ако партньорът/ката стане идеален/а, вие след няколко дни ще започнете да се прозявате от скука, а след седмица просто ще избягате и отново ще започнете да преследвате вълната на любовта.

Бизнес хороскоп за 2017 година за Риби
През 2017 година ще имате всички шансове да станете “акула“ в бизнеса, само се постарайте да не хапете силно и с конкурентите да се борите със законни методи.
През 2017 година, за Рибите, родени през февруари, делата няма да вървят добре, но важното е те да се въоръжат с търпение и да не се предават. На пътя на успеха ще има много препятствия, но Петелът ще помогне – Рибите отдавна имат открита сметка в банката и някои въпроси лесно ще решите с помощта на няколко зелени банкноти. Не се скъпете, приятелството с добри юристи още на никого не е попречила, а вечеря с полезни хора в скъп ресторант няма да ви разори.
Рибите, родени между 1 и 10 март, няма да имат проблем с парите в годината на Петела. На вашето трудолюбие само може да се завижда, вие сте готови да се хванете на няколко работи. Не забравяйте да почивате – деловите партньори няма да разберат, ако на важна среща Рибите неочаквано заспят на стола. Парите са нужни за това, да можете да ги харчите. През 2017 година вие ще можете да си позволите това – бизнесът няма да пропадне, ако вие понякога се отпускате в скъпи курорти.
В годината на Петела, Рибите, които са родени между 11 и 20 март, ще могат да станат много богати, но съгласете се, че Рокфелер с китайски часовник на ръката е несериозно. Дошло е време за помислите за солидността, побързайте към магазина за нови аксесоари – Огненият Петел вече е запазил за вас позлатени копчета за ръкавели, за елегантния ви костюм и чорапи за $ 500. Деловия свят ще бъде просто в шок от вас, а околните ще се срамуват стоейки редом до Рибите.

Здравен хороскоп за 2017 година за Риби
В годината на Петела, на Рибите ще им бъде необходим здравословен начин на живот. Най-добрите приятели на Рибите ще станат водните процедури, басейните и реките ви очакват с нетърпение.
Рибите, родени през февруари трябва да се научат да се доверяват на докторите и да не заобикалят болниците отдалеч. Възможни са проблеми с храносмилателната система, не се плашете, а се вслушайте в съветите на Огнения Петел, той вече е приготвил диета за Рибите, а и в хладилникът им е поставил нужните и полезни продукти.
В годината на Петела, Рибите, които са родени между 1 и 10 март, трябва да избягват силните вълнения. Стресът, разбира се е неотменна част от съвременния живот, но може да се борите с него – Петелът вече сам се е научил да медитира и е готов да ви даде няколко урока. Чистият въздух също ще помогне на Рибите, често излизайте на улицата и независимо от времето, ходете пеша.
През 2017 година, на Рибите, родени между 11 и 20 март, им е нужен самоконтрол – внимавайте за качеството на храната, не злоупотребявайте с кафе и чай, количеството на цигарите трябва да намалите, а и най-добре е изобщо да се разделите с тях. Петелът, заради вас се е сприятелил с известни доктори и бързо ще ви откажат от пушенето, важно е да се доверите на лекарите и да се запасите със семки и дъвки.