Годишен хороскоп 2017 за РакВ денят, когато Маймуната помага на Раците и ласкаво ги прегърне за сбогуване, подвластните на Луната могат да усетят тъга. Звездите бързат да успокоят представителите на най-чувствителния знак от Зодиака – Червеният Петел е обещал да ви помага във всичко и е дал клетва пред стопанката на 2016 година: През цялата 2017 година Раците ще бъдат под защита! Тъй като Раците се нуждаят от време, за да размислят, Огненият Петел няма да ви притиска и в началото на годината всички проблеми ще решава сам. Служебните дела ще ви радват със стабилност, началството ще бъде благосклонно – Петелът е заплашил ръководството, че не трябва да обижда Раците, така че може да се отпуснете и спокойно да поразмислите за живота, да помечтаете за цветно бъдеще.
През февруари 2017 година Огненият стопанин на годината ще прошепне на Раците, че достатъчно са се развявали и е време да включат на скорост – всички добри длъжности вече аха-аха да бъдат раздадени. Отидете при шефа и подайте молба – Червеният Петел е запазил за вас място при началника.

В личния си живот Раците също ще наложи да побързат – вашата половинка може да мине покрай вас, но да не ви забележи, така че тичайте в магазина за нови дрехи, на фризьор също отидете! Нека смяната на имиджа да бъде първата крачка по пътя ви към любовта и щастието.
Началото на пролетта през 2017 година ще подари на Раците възможност да проявят талантите си в сферата на бизнеса – ежедневно ще идват при вас много пари, ако спрете да се съмнявате в своите таланти. Раците ще очароват деловите си партньори със своите фантазии – постоянно ще бълвате креативни идеи. Старайте се да записвате всички мисли, които възникват по време на работата, тези записки скоро ще ви потрябва, много е вероятно да ви цитират, като Конфуций напр., и да издадат сборник с мъдрите ви изказвания.
През май няма да бъде лошо Раците да си починат, а и покровителят на годината ще ви помогне в последната минута. Без да пилеете много, ще успеете страхотно да си починете! Оставете децата на бабите и тръгвайте за незабравимата почивка заедно с ненагледната си половинка.
В годината на Червения Петел, месеците юни и юли ще донесат на Раците много възможности и всички ваши начинания ще доведат до страхотни резултати. Огледайте своето обкръжение – сред познатите ви ще се намерят доста PR агенти и отлични специалисти в областта на юриспруденцията, които ще ви помогнат при установяване на бизнеса и ще ви дадат идеи, ако се налага.
През август 2017 година планетите съветват Раците да се замислят сериозно за здравето си. Не се оправдавайте с мързела си, Червеният Петел не приема през годината си никакви уговорки, така че побързайте и отидете да се изследвате.
Септември 2017 година ще се окаже за Раците най-наситеният месец: запознанства, срещи … денонощието ви трябва да е от 50 часа, тогава има вероятност да успеете. Любовните преживявания могат да отвлекат впечатлителните Раци от работата – не се учудвайте, ако видите своя омърлушен началник да държи в ръце плакат: „Върни се, всичко ще ти простя!“.
През октомври и ноември Петелът е приготвил на Раците много командировки, така че купувайте нов куфар и подгответе половинката си за чести раздели. Избранникът/цата може да скучае, а може и да не скучае без вас, но вие няма да имате такава възможност. Грижливото ръководство буквално ще ви отрупа с трудни задачи и преговори. Вашата активност през есента непременно ще се хареса на висшестоящите и през декември 2017 година Раците могат да получат удобен, солиден стол, а костюм и вратовръзка могат сами да си купят. За да не възмущават вашите близки относно безкрайните ви оставания в службата, измислете някакви задачи за тях. Нека близките се заемат с ремонт, макар, че парите няма да са много. Но през декември 2017 това вече няма да е така. Роднините ви с радост ще командват бригада от художници и водопроводчици, само не се учудвайте, ако веднъж се приберете у дома и просто не можете да го познаете и решите, че случайно сте попаднали на гости на някой приказен, богат господар.
Любовен хороскоп за 2017 година за Рак
В годината на Петела ще има много любовни и романтични срещи, така че Раците трябва да бъдат готови за безсънни нощи и чести посещения на ресторанти.
В годината на Огнения Петел, Раците, които са родени през юни, ще ги привличат приключенията. Ако все пак предпочетете да не пътувате, то звездите ще ви помогнат в любовните дела. А тези от представителите на знака Рак, които отдавна са семейни, хороскопът ги съветва да ограничат флиртовете – разбира се, че е приятно да очаровате обожателите си, но не е нужно да градите отношения, още повече, че вашата половинка е твърде мнителна и ревнива.
Вътрешната натура на Раците, които са родени от 2 до 11 юли, ще бъде по душа на господаря на 2017 година. Той ще ви помогне да се ориентирате в многобройните си романи. Старайте се да не давате обещания на ухажорите си, иначе рискувате, една сутрин да видите под балкона си безброй поклонници, пожалете влюбените и бъдете внимателни. Ако половинката ви вече е заела място във вашето сърце, то в годината на Петела няма да бъде лошо да узаконите отношенията си.
Раците, родени между 12 и 23 юли ще станат господари на положението, самият Купидон ще дойде при вас за съвет. Старайте се да се отнасяте внимателно към чувствата на своя избранник/ца и внимавайте за поведението си. Невнимателна дума или действие може да огорчи сериозно любимия човек. Добре ще бъде по-често да организирате романтични пътувания за двамата, независимо от това, от колко време сте заедно, вие ще се повеселите чудесно по време на пътешествията.
Бизнес хороскоп за 2017 година за Рак
Рутината и посредствеността, в годината на Огнения Петел, не е за вас. Раците ще играят важна роля и ще успеят във всяко дело, което изберат.
Всички конкуренти на Раците, родени през юни, ще се разбягат панически, защото вашите способности ще плашат и най-добрите специалисти. Летейки по „гребена на вълната“ не забравяйте за тези, които са ви помагали, те отново ще са ви нужни. С началството също е желателно да бъдете внимателни, разбира се, че сте незаменими, но все още никой не е отменил подчинението.
От всички хора, в годината на Червения Петел, Раците, които са родени от 2 до 11 юли, ще се отличават с изобилие от идеи и импровизации – това страшно много ще ви помогне по пътя към заветната длъжност. Финансовите сделки в 2017 година обещават да бъдат успешни, само се постарайте по-малко да рискувате и не слушайте съветите на „грамотните“ си приятели. Действайте интуитивно и вярвайте на вътрешния си глас, той ще стане най-добрия ви съветник, дори и в най-заплетените ситуации.
Раците, родени между 12 и 23 юли ги очакват отлични взаимоотношения с деловите партньори, които често ще казват добри думи за вас, очаквайте кариерно израстване. Петелът ще способства вие да се задържите на върха на властта. Възможно е успехът да ви завърти главата и да бъде трудно да поддържате с всички свои познати приятелски отношения, пари Раците ще имат много, затова се постарайте да ги поделите и да се радвате на победите си тези, които са ви подкрепяли.
Здравен хороскоп за 2017 година за Рак
В годината на Огнения Петел е желателно Раците да добавят към ежедневието си спортни занимания. Стига сте мързелували и отлагали, започнете занимания с йога или сутрешно бягане.
През 2017 година, Раците, които са родени през юни, могат да бъдат обезспокоени от болки в ставите. Това няма да бъде повод за силни притеснения, но е важно да не се занимавате със самолечение. Петелът ви съветва да отидете на санаториум, за да се лекувате както е редно, като в същото време ще успеете и да си починете. Всички ще ви изпратят лично – и шефовете и домашните, за да се убедят, че няма да избягате.
Многото работа и постоянната заетост на Раците, които са родени между 2 и 11 юли, ще започнат да дават плодове – не позволявайте на умората да ви срине, а помислете за хубава почивка. За вас е важно да смените обстановката. Червеният Петел отдавна е съобщил на роднините на село за вашето идване. Те са ви издоили мляко и са ви приготвили място за почивка. А може и да се „скатаете“ на някой екзотичен курорт, да поплувате в морето също никак няма да е лошо.
Раците, родени между 12 и 23 юли трябва да се постараят в годината на Петела да избягват излишествата. Вместо алкохол, пийте натурален сок, а вместо пържоли – пригответе си нещо по-леко. Заниманията със спорт също само могат да бъдат приветствани, но представителите на знака Рак трябва задължително да помнят, че има мярка във всичко. Не е нужно да тичате в стадиона цяла седмица, без да спирате, и чакате аплодисментите на домашните си.