Годишни хороскопи 2017 2017, по източния календар е година на Червения Огнен Петел. Огнената стихия и буйният нрав на символа на 2017 година ще донесат доста изненади на всички знаци.
На 28 януари 2017 година Огнената Маймуна радостно ще ни помаха за довиждане и ще предаде правата на Червения Огнен Петел. Промяната на властта ние няма да усетим веднага, защото и цвета, и стихията на господарите на 2016 и 2017 година са еднакви. Ако в началото на годината Петелът се държи относително спокойно, оглежда и присвоява собствеността след закачливата Маймуна, то още пролетта стопанинът ще се развихри и ще започне да ни учудва със своята непредсказуемост и приятни изненади.
Важното в годината на ексцентричния Петел е да се отнасяте философски към всички промени в живота. На хората, които не мързелуват, Петелът ще им помогне по кариерните въпроси, буквално ще бъдат затрупани от изгодни и много съблазнителни предложения. Но през 2017 година не трябва да бързате, по-добре е внимателно да изберете между всички примамливи и ярки предложения единственото, което ще се окаже надеждно и подходящо именно за вас.
Понеже Петелът обича да блести и винаги да бъде в центъра на вниманието, то той и от вас ще очаква подобри изяви на независимост. Променете имиджа си, експериментирайте, всички промени във външния вид ще ви бъдат само от полза. Петелът обича да импровизира и на всички, които не признават правилата и действат интуитивно, той непременно ще им помогне. Ако вие, например, тръгнете на почивка и непосредствено преди полета, неочаквано премислите и не отпътувате за екзотичния курорт, то не го преживявайте, животът ще ви учуди и в родния ви град. Ще получите, например, съобщение, че сте спечелили милиони от лотарията или ще ви позвънят от далечна страна и ще ви зарадват с новината, че ваша далечна леля е решила да остави всичките си капитали на вас.
В годината на Огнения Петел се приветства всяка интелектуална дейност, а ако заниманията ви са свързани с творчество, то всичко ще върви „по мед и масло“, както се казва. Признание, успех, пари – ще получите от всичко по много, но ако вие тръгвайки по своя път опитате нещо съвършенно ново, Съдбата, заедно с Червения Петел, ще ви заобиколят с грижи и покровителство. Ако вие никога досега не сте хващали четка, то в началото на годината побързайте да минете през художествения магазин, защото не се знае, изведнъж може да задминете със своята креативност Салвадор Дали и да станете гений на сюрреализма.
Финансовата ситуация в годината на Огнения Петел ще ви радва със стабилност. Едва ли ще забогатеете неприлично и едва ли ще полетите към Луната, но за „хляб и лук“, а и за шампанско с ягоди, винаги ще има. Както Петелът намира зрънце или червейче на някакво място, така ще ви подскаже къде да намерите изгодна дейност. Петелът се отнася с уважение към всички знаци от Зодиака и няма смисъл да му се сърдите, а ако вие сте родени в неговата година, то може напълно да се отпуснете: няма да е необходимо да се борите за място под слънцето. Всичко ще постигате без особени усилия, а Петелът ще ви донесе много полезни неща.
По-добре е да не планирате почивката си през 2017 година, господарят на годината сам ще ви създаде условия за пълноценна и удивителна отпуска. Разбира се, на Петела ще му се иска спокойно да се отпусне в провинцията и да се буди от кукуригането на своите събратя, да пие прясно издоено мляко и да се храни с прясно откъснати от градината плодове и зеленчуци. Но ако ви се отваря възможност за пътуване в чужбина, не трябва да се отказвате, пътувайте и не се замисляйте!
Петелът е много чувствено същество, отличава се с преданост и искренност, но в никакъв случай не можем да кажем, че е предсказуем, с него ще ни бъде интересно. Личният живот през 2017 година ще бъде изпълнен с хиляди запознанства, едно от които ще се окаже съдбоносно. Така, че ако вие сте свободни, може да очаквате подарък от Амур, избранникът/цата е на път, а за вас остава да изберете правилното направление и да го/я пресрещнете, и да се радвате на своето щастие.
Тези, които са семейни също няма да се наложи да скучаят. В годината на Петела общуването с близките няма да бъде скучно, съпругът/та ще ви учудва всеки ден, в това отношение, особено, ще преуспеят децата. Ако все още нямате наследник, то побързайте, децата, които се родят в тази година ще имат ярък, удивителен живот. Много от децата, родени в годината на Петела, ще постигат небивал успех в политиката и деловия живот, затова по-бързичко се посъветвайте с половинката и си създайте наследник.
Ако отдавна сте семейни, вас ви очаква втори меден месец. Само е важно да сюрпризирате Петела с непредсказуеми постъпки и той ще направи всичко, вие с вашата половинка, отново да изпитате нежни чувства. И най-важното, което звездите искат да ви съобщят е: да бъдете искренни и през 2017 година да ви води девиза на Петела: „Петелът помага на този, който сам си помага!“. Тогава ще постигнете всичко, което искате и ще направите живота си щастлив и цветен, а проблемите и неприятностите ще ви заобикалят отдалече.

Годишен хороскоп 2017 за ОвенВ годината на Червения Огнен Петел Овните ги очакват доста интересни неща. Предишната година Маймуната ви е научила на много: да се справяте с трудности и с непредсказуеми ситуации, и да излизате сухи от водата. Може да се каже, че годината на Маймуната е била изпит, с който вие сте се справили блестящо. Петелът ще оцени заслугите на Овните и задължително ще го отчете при начисляване на бонусите в своята година. Постарайте се да не разочаровате ексцентричния домакин на 2017 година и опитайте, с всички сили да му угодите. Започнете с отърваване от вредните навици. Вие отлично сте се справили с много ненужни пристрастия през миналата година, а през тази вие с лекота ще се освободите от всичко, което ви дърпа назад и ви пречи да се развивате.
Началото на 2017 година ще подари на енергичните Овни много възможности. Вашето очарование, още в началото на януари, ще бъде толкова силно, че много от вас ще мечтаят да променят външността си, за да се скрият от безкрайните, настойчиви ухажори. Това се отнася и до въпросите относно кариерата – ще имате твърде много предложения.

Годишен хороскоп 2017 за ТелецПрез 2017 година Телците могат смело да претендират за званието „най-успешния“ знак на Зодиака. Това не е случайно, защото веселата Маймунка, предавайки правата си на Огнения Петел, му е оставила бележка с молба да ви обърне специално внимание. Грижата на Петела ще се прояви още от първите дни на Новата година – предстоят ви множество изгодни и съблазнителни служебни предложения, но изкачването по кариерната стълбица ще е тежко, защото стъпалата ще бъдат много. С отдаденост и храброст вие ще успеете да очаровате Петела и в сферата на личните отношения - в любовта ексцентричният стопанин също ще реши да поднесе на Телците няколко изненади.
Например от февруари множеството от обожатели ще се увеличи чувствително, затова се въоръжете с търпение и се научите да ги отблъсквате. Ще ви бъде много трудно да се борите с ухажорите, защото вашето обаяние ще бъде изключително голямо. През март вашите поклонниците леко ще се успокоят, още повече, че ще им бъде трудно да разберат Телците – защото вие по-голямата си част от време ще прекарвате в службата.

Годишен хороскоп 2017 за БлизнациТъй като Близнаците са най-лекомислените от всички знаци на Зодиака, то на Червения Петел, който ще властва през 2017 година, вие ще му бъдете по душа. Домакинът на предстоящата година ще ви помогне да довършите делата, с които не сте успели да се справите в годината на веселата и енергична Маймуна. Огненият Петел ще даде на Близнаците възможност за много забавления в неговата година, това ще усетите още от първите дни на владение на ярката птица.
През февруари 2017 година успехите ще следват един след друг. Близнаците дори ще се притеснят от изобилието от възможности, просто главата ще ви се завърти от такова изобилие от грижи на Съдбата към вас.
В началото на пролетта вие ще минавате за победители в живота и това ще се отнася не само до служебната сфера. Личният живот ще бъде изпълнен с любовни, удивителни срещи, но за да не станете втори Дон Жуан се постарайте да бъдете сдържани – не се страхувайте, обожателите ви няма да се разстроят от вашата хладина.
През април и май 2017 година е желателно Близнаците по-често да си почиват,

Годишен хороскоп 2017 за РакВ денят, когато Маймуната помага на Раците и ласкаво ги прегърне за сбогуване, подвластните на Луната могат да усетят тъга. Звездите бързат да успокоят представителите на най-чувствителния знак от Зодиака – Червеният Петел е обещал да ви помага във всичко и е дал клетва пред стопанката на 2016 година: През цялата 2017 година Раците ще бъдат под защита! Тъй като Раците се нуждаят от време, за да размислят, Огненият Петел няма да ви притиска и в началото на годината всички проблеми ще решава сам. Служебните дела ще ви радват със стабилност, началството ще бъде благосклонно – Петелът е заплашил ръководството, че не трябва да обижда Раците, така че може да се отпуснете и спокойно да поразмислите за живота, да помечтаете за цветно бъдеще.
През февруари 2017 година Огненият стопанин на годината ще прошепне на Раците, че достатъчно са се развявали и е време да включат на скорост – всички добри длъжности вече аха-аха да бъдат раздадени. Отидете при шефа и подайте молба – Червеният Петел е запазил за вас място при началника.

Годишен хороскоп 2017 за ЛъвЩастливците Лъвове няма веднага да забележат прехода от 2016 към 2017 година, защото Маймуната цяла година е толерирала капризите на представителите на огнената стихия, а и Червеният Огнен Петел е решил да ви вземе под своя опека. Така че мили Лъвове въоръжете се с търпение и издръжливост – съдбата ще ви следва по петите и понякога дори ще ви иска да избягате, толкова всичко ще бъде чудесно и розово.
Лъвовете през февруари 2017 година ще бъдат изпълнени с оригинални и много интересни идеи – вие буквално ще затрупате своите любими началници с предложения за подобряване на качеството на работата. Покровителят на тази година ще подкрепи тези, които ще ви чуят, затова очаквайте нова длъжност и повишение на заплатата. Разбира се, ще ви се наложи да работите, а не само да споделяте своите грандиозни и фантастични планове.
Личният живот за подопечните на Слънцето обещава да бъде интересен, Петелът вече е измислил сценарий. Семейните Лъвове ще се радват на тиха и уютна атмосфера у дома, а ергените няма да успеят да се наслаждават на тишината.

Годишен хороскоп 2017 за ДеваПочти целият януари 2017 година Девите ще се наслаждават на обществото на веселата Огнена Маймуна, но на 28 януари пред прозореца ще размаха крила Червеният Огнен Петел. Ще настъпи китайската Нова година и в този момент ще започне най-интересното. Петелът ще запомни своето царуване с изненади! Оригиналният стопанин на годината вече е опаковал подаръци в красиви кутийки и чака Девите да ги отворят. През февруари Девите могат да очакват изненади в професионалната сфера: началникът ще смени гнева си с милост и ще стане неочаквано любезен, така че е добре Девите да се възползват от момента и смело да поискат повишаване на заплатата. Командировките и различните сделки ще бъдат ежедневни, тук от Девите нищо не зависи, само се съгласявайте и подписвайте изгодните договори. Пакостливата Маймуна е избягала, прошепвайки на стопанина на 2017 година, за какво мечтаят Девите. Така че Петелът няма да ви остави да скучаете и в личния си живот. Семейните подопечни на Меркурий ги очакват много радости известия, някои ще научат за скорошно попълване на семейството.

Годишен хороскоп 2017 за ВезниВезните, в началото на 2017 година ще се наслаждават на живота и ще се веселят на макс, отбелязвайки зимния бал, посветен на изпращането на игривата Маймуна. Стопанката на 2016 годна не иска да се разделя с очарователните Везни и всеки ден, през януари, тя ще организира за тях забави и развлечения. Но на 28 януари 2017 година на врата силно ще почука Червеният Огнен Петел и ще напомни на Маймуната, че е време за раздяла.
Милите Везни не трябва да преживяват и да тъгуват затова, че Маймуната ще си отиде и ще останат беззащитни. Тръгвайки, тя е оставила на Петела огромна бележка с препоръки за това: какво обичат и какво не Везните и какво точно е необходимо за подопечните на Венера, за да бъдат щастливи.
Огненият Червен Петел ще започне работа още от първия ден на своето управление и още в началото на февруари Везните ще се убедят в това, че те са под надеждната защита на великодушната и благородна птица.
Финансовата ситуация и в предишната година не е била лоша, но през 2017 година

Годишен хороскоп 2017 за СкорпионВ годината на Маймуната, на Скорпионите, често им се е налагало да използват жилото си, за да се справят с неприятелите, но с настъпването на годината на Червения Огнен Петел, те могат да забравят напълно за това. Стопанинът на 2017 година ще ви отърве от неприятности от всякакъв характер. На много Скорпиони ще им бъде толкова скучно от идеалният живот, че сами ще започнат да си търсят проблеми. Ако в началото на годината на Петела, Скорпионите ще се чувстват леко смутени от грижата на Огнената птичка, то през пролетта те ще свикнат с опеката и ще започнат да се ползват от благоразположението на съдбата в пълна степен.
През март приятно ще ви учудят изненадите във финансовата сфера. Петелът вече брои парите и ги подрежда в зелени пачки, превързани с разноцветни копринени лентички. Отношението към парите няма да се промени и в средата на пролетта, вие, както и по-рано, можете да харчите и да не си отказвате нищо. Единствено с развлечението ще се наложи да се разделите за малко, защото близките ви хора адски са се уморили да бъдат с вас в нощни клубове и скъпи ресторанти.

Годишен хороскоп 2017 за СтрелецС настъпването на годината на Червения Огнен Петел, а именно 28 януари 2017 година, Стрелците могат да свалят колчана със стрели и да го приберат, няма да се сражават с никого. Червеният Петел ще ви вземе под крилото си за цялата година. Но не забравяйте да се сбогувате с Маймуната, организирайте й весело изпращане, защото тя често ви е помагала, а ще оцени грижата и ще си прошепне с Петела, седейки с чаша шампанско до вашата елха.
През февруари много Стрелци могат да планират важни срещи и преговори, вие без усилия ще уговаряте и най-недоверчивия партньор и той ще подпише всеки договор, който му поднесете.
Красноречието ще помогне и в личните отношения – Стрелците ще покорят своите поклонници с остроумие, а ухажорите ще стоят в краката ви не само от възхищение, но и заради смеха помежду ви.
Стрелците ще запомнят пролетта с множеството интересни срещи. Очакват ви успех и признание в любовната сфера, всичко ще зависи от вашето настроение.

Годишен хороскоп 2017 за КозирогКозирозите с нетърпение са чакали идването на 2017 година, защото Маймуната им е казала под секрет, че Петелът обожава земните знаци и ще направи всичко така, че Козирозите да не се нуждаят от нищо. На 28 януари 2017 година Маймуната ще изтанцува прощален валс с Петела и задълго ще остави своите владения.
Червеният Огнен Петел ще се хване веднага на работа: още в края на януари Козирозите ще усетят неговото влияние в живота си – неочаквани срещи, интересни предложения и разбира се, много удивителни неща ще се случат на подвластните на Сатурн.
През февруари 2017 година Козирозите ще успеят, най-накрая, да се разделят с омръзналата им работа – дори вие, с вашата скромност, ще ви бъде трудно да откажете примамливите предложения, които ще ви засипят, буквално като рог на изобилието.
Петелът ще ви помогне да забравите любимата ви фраза: „При мен нищо не става!“. Напротив, Козирозите ще бъдат изпълнени с решимост и ще станат необичайно самоуверени. Също и в личния ви живот, всички, най-накрая ще разберат, че вашата студенина е само маска, а в действителност Козирозите са много мили и общителни създания и обичат удоволствията.

Годишен хороскоп 2017 за ВодолейВодолеите добре са поработили в предишната година и са заслужили уважението на стопанина на 2017 година, той е във възторг. С Огнената Маймуна ще се наложи да се разделите, защото на 28 януари 2017 година на смяна застъпва Червеният Огнен Петел и животът ще тръгне по неговите правила. Водолеите няма нужда да съжаляват, макар че Петелът е консервативна птица, ако мислят за някакви промени, то всички те ще се сбъднат.
През февруари 2017 година, на представителите подвластни на Уран, ще им се предостави възможност да сменят професията си, не трябва да я изпускат. Ще получите интересни и изгодни предложения, някои от тях ще бъдат от стари приятели, защо да не се възползвате от възможността?! Приятелите, заедно с Петела, ще ви помогнат да се ориентирате в тънкостите на новата дейност.
В личния живот, нещата също ще се подредят добре, семейните представители на въздушния знак ще се къпят в любовта и обожанието на своите близки, а ергените Водолеи ще се запознаят с Купидон.

Годишен хороскоп 2017 за РибиНа очарователните Риби ще им бъде трудно да се сбогуват с Огнената Маймуна и вие ще страдате целия януари 2017 година. Но на 28 януари 2017 година Червеният Огнен Петел все пак ще успее да убеди Маймуната, че й е време да си ходи. Той прекрасно ще се справи с ролята си на домакин и ще се погрижи за вас, нищо да не ви липсва. Така че можете спокойно да плувате в океана от щастие, радвайки се на живота и без да мислите за проблеми.
През февруари 2017 година Петелът ще се погрижи за това, Рибите да получат по-добро повишение на заплатата. Ако вече ви е доскучало да седите в задушния офис, то домакинът и това е предвидил: започнете своето дело, занимавайте се с каквото ви харесва, а Петелът ще напечата за вас нови пари.
В годината на Петела е много важно да проявите талантите си. Вие ще направите това с голямо удоволствие – от представителите на този знак ще бъдат новите художници, писатели и поети. Още в началото на пролетта, подопечните на Нептун ще успеят да се разгънат в творческата сфера.