Хороскопи септември 2020Гледай в youtubeПрез по-голямата част от месеца Слънцето ще се намира в знака Дева. Това ще ви подари възможности да се върнете към старите си планове за действие, да се заемете със служебни и други актуални дела. Планетите Уран, Плутон, Сатурн и Юпитер, всички са в земни знаци и подкрепят Слънцето, създавайки добри условия за дейност.
В началото на месеца огромна част от хората, особено децата, ще попаднат от въздействието на Венера в Рак, на фона на което ще бъдат подложени на силна емоционална импулсивност, желание във всичко да се стремят към красотата, във всяко действие да проявяват благородство. Независимо от тази положителна астро прогноза, не се препоръчва да се отпускате напълно през септември 2020 година. Бъдете готови за търкания в личните отношения. За себе си ще напомнят нерешени проблеми от миналото. Неразбирателството в отношенията с партньора ще бъде „камъчето, което ще преобърне колата“. Вместо навреме да направят крачка назад, хората ще продължават напред, провокирайки изблици на негативни емоции. Постарайте се да решите спорните въпроси до средата на месеца, тогава краят му, гарантирано, ще бъде хармоничен и спокоен.
Не е изключено активизиране в професионалната и творческата сфера. Ще се опитате да заявите за себе си, за своите таланти, да реализирате изгодни бизнес проекти, да укрепите финансовата основа и социалното си положение. В средата и края на септември ще получите много подаръци от съдбата във вид на възможности за реализиране на плановете за живота. В този период ще бъде отчетен значителен ръст в икономиката, което ще се отрази положително на личното благосъстояние на хората, ще създаде добри условия за тяхното духовно и културно развитие.
И все пак не трябва да губите своята бдителност, защото ще пропуснете важни промени на валутните и международните борси, които от време на време ще се разклащат. Не бързайте да изграждате нови, делови отношения, почакайте докато ситуацията на политическата сцена не се успокои на сто процента. Веднага след като рискът да станете заложници на обстоятелствата бъде сведен до минимум, пристъпете към активни действия, планирайте срещи, преговори и разширяване на сферата си на влияние. Според хороскопа за септември 2020 година, краят на месеца ще стане добро време за укрепване на приятелствата и културните връзки.

Хорсокоп септември 2020 за Овен Гледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година предупреждава Овните, че през този месец здравето им ще бъде отслабено. Ще отделяте по-малко внимание на самочувствието си, ще се съсредоточавате върху професионалната сфера и материалното благополучие.
Астро прогнозата за септември 2020 препоръчва в началото и в средата на месеца внимателно да подбирате целите и начините за тяхното постигане. В междуличностните отношения ще поставите акцент върху новите контакти, които ще ви бъдат от полза в предприемаческата дейност и за кариерното развитие. Старайте се да редувате работата с почивка и да намирате време за укрепване на имунитета.

Хороскоп септември 2020 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година обещава на Телците да не ги безпокоят проблеми с тяхната изобретателност. Свежите идеи, които ще се раждат в главата ви една след друга, ще станат ключ за решаването на старите проблеми. Нищо няма да ви пречи да действате уверено, да постигате успех във всичко. Дори действията на конкурентите няма да ви препятстват. Астрологичната прогноза за септември 2020 година предсказва укрепване на материалната основа и нарастване на доходите, макар и не толкова бързо, колкото сте очаквали.
В личния живот не се очакват големи проблеми. Възползвайте се от периодите на затишие, за да отделите повече внимание на работните проекти.

Хороскоп септември 2020 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година за Близнаци предупреждава, че началото и средата на месеца ще бъде нестабилен период, а причината - обтегнатите отношения с близките.
Астрологичната прогноза за септември показва, че с началото на есента, у вас, ще се изостри желанието да усещате увереност в утрешния ден. Емоциите може да вземат връх, затова не трябва да градите планове, с това се заемете едва в края на месеца. В същото време е желателно да се заемете с оформянето на документите, отнасящи се за недвижим имот, за укрепване на деловите и семейните връзки.

Хороскоп септември 2020 за РакГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година обещава на Раците, че началото на есента ще бъде позитивно и динамично.
Енергийният потенциал ще бъде на висота, на фона на което, Раците ще се стремят да заявят за себе си и своите таланти в сферата на нова дейност.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година не предвижда препятствия за развитието на бизнеса. Ще ви бъде лесно да се развивате в това направление, за сметка на разширяването на деловите и полезните връзки. Полза ще имате от планираните за този период срещи, преговори и публични изяви.

Хороскоп септември 2020 за ЛъвГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година предсказва успех в професионалната сфера за тези Лъвове, които са готови много да работят и да демонстрират своята предприемчивост на всяка крачка. Укрепването на финансите е възможно само при тези, които ще вървят към това чрез укрепване на отношенията с партньора/ката, разширяване на връзките и сферата на влияние.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година показва, че в началото и средата на месеца ще станете свидетели на невероятна трансформация в личния живот, което ще повлияе на живота и съдбата ви, като цяло.

Хороскоп септември 2020 за ДеваГледай в youtube Хороскопът за септември 2020 година обещава на Девите духовен и енергиен подем в началото и средата на месеца, което ще се отрази добре на психо-емоционалното им състояние. Астрологичната прогноза за септември 2020 година показва, че сега ще получите редкия шанс да погледнете старите проблеми и продължителния период на застой от различен ъгъл, което ще отвори перспективи пред вас да подобрите положението си. Ще промените отношението си към случващото се, възползвайки се от съдбовните възможности да постигнете повече в творческата сфера.

Хороскоп септември 2020 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година предупреждава Везните, че началото на този месец ще се окаже труден период. Това време е свързано със снижение на биопотенциала им, а също и с възникването на остра необходимост да решат старите си проблеми.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година препоръчва да стоите по-далече от интригите, да се сдържате, да контролирате емоциите, да не приемате критиката враждебно, независимо от кого идва. Съдбата ще ви подложи на изпитание, относно завистта на другите и тяхната неблагодарност. Също ще ви се наложи да плащате и за грешките, допуснати в миналото.

Хороскоп септември 2020 за СкорпионГледай в youtubeСпоред хороскопа за септември 2020 година, началото и средата на месеца ще бъдат важен период за Скорпионите, свързан със смяната на дейността. Ще направите това, което отдавна сте искали, ще решите да развивате своите таланти, за да тествате себе си в ново професионално поприще.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година показва, че вие ще работите паралелно над трансформацията на отношенията с началника, над установяването на контакти с обществено-политически организации и над коригиране на бизнес-плановете си. Както никога по-рано,

Хороскоп септември 2020 за СтрелецГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година не е от най-позитивните за Стрелците, но показва големи промени в деловия сектор. В средата на месеца ще постигнете успех в започнати по-рано проекти. Паралелно ще откриете перспективи за развитието на скритите ви таланти, което ще зарадва онези, които отдавна търсят възможности за реализиране в нова сфера.
Астрологичната прогноза за септември препоръчва да не се отказвате от публичните прояви и разширяване кръга на „полезните“ познати. Така ще постигнете тази популярност, към която отдавна се стремите.

Хороскоп септември 2020 за КозирогГледай в youtubeНачалото и средата на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, ще бъде не особено благоприятен период за Козирозите. Макар че от време на време може да забравяте за конфликтите и проблемите. Ще станете, както никога до сега, предприемчиви и мобилни.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година говори за голяма вероятност за поява на нови източници на доходи. Онези, които са готови да разширяват социалния си кръг, да споделят интересните си идеи със съмишленици и да обсъждат обещаващите проекти с потенциалните си партньори, ще могат да ги открият.

Хороскоп Септември 2020 за ВодолейГледай в youtubeНачалото и средата на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, ще стане за Водолеите нееднозначен период, свързан с определени промени. Пригответе се за „увеселително влакче“ с редуване на възходи и падения.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година предсказва, че в тези интензивни и стресиращи времена, вие ще бъдете принудени да действате усилено и упорито. Избягвайте конфликтите. Не е изключено някои от тях да се отразят негативно на партньорските ви отношения. Колегите, на фона на разправиите, ще променят отношението си към вас.

Хороскоп септември 2020 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година обещава на Рибите, че началото на месеца ще бъде спокойно. Чувствайки подкрепата на приятелите и партньорите, вие ще бъдете уверени в утрешния ден. В средата на месеца, обстоятелствата ще бъдат на страната на тези, които решат да се заемат с разширяване на бизнеса, деловите връзки, заминат в командировка или реализират огромен проект. Астрологичната прогноза за септември 2020 година препоръчва да не се отказвате от обществената и колективната дейност, защото не само, че ще ви донесе добри „плодове“, но и положително ще се отрази на вашия авторитет, ще укрепи положението ви в социума.