Гледай в youtubeХороскопът предсказва на Водолеите успешен месец, но вие трябва да бъдете особено внимателни по въпросите на кариерата. Някой от колегите или от партньорите може да ви злепостави, което да послужи за повод да закриете своя бизнес или да се лишите от някакви документи.
Водолеите трябва сами да променят своите принципи и възгледи. Може би причината за раздялата с хората се крие във вашето поведение. В любовните дела всичко е чудесно за Водолеите. Човекът, в когото вие неотдавна сте се влюбили, ще ви окаже внимание и многозначително ще ви се усмихне. На семейните хора се препоръчва да прекарват повече време с близките и децата. Отидете заедно на поход в планината, на пътешествие или организирайте голям шопинг.
Водолеите не се отличават с пестеливост, но те не могат да живеят без това качество. В противен случай ще влязат в страшни дългове и ще купят това, което не им е необходимо. По време на шофиране бъдете безкрайно внимателни. Възможни са аварии и проблеми със здравето.

Кариера и финанси
Хороскопът за септември 2019 година обещава на Водолеите успешен месец по отношение на работата и кариерата. Малцина ще се осмелят да ви „избутат“ от правилния път. А, ако се появят конкуренти или завистници, създайте условия, за да изявят користните си желания. Вероятно много ще снижат агресията си и ще се отдръпнат. Тези, които отдавна се стремят да заемат висока длъжност, могат да се поздравят. Само не изпускайте възможностите да учите и да повишавате квалификацията си, за да не изпуснете онова, което ще получите.
През септември на Водолеите ще им се наложи да спазват дистанция с ръководството. Спокойно работете, не ги предизвиквайте срещу себе си. Възможни са казусни ситуации, свързани със сплетни по ваш адрес. Възприемайте всичко без излишно раздразнение, за да не попаднете в неприятна история малко преди отпуската си. През октомври всичко ще се оправи, затова гледайте оптимистично на всичко случващо се.
Хороскопът съветва Водолеите да бъдат инициативни, ако работата опре до подписването на договор. От това, как ще се представите в обществото на високо поставените лица, ще зависи по-нататъшната ви кариера. Постарайте се да разграничавате работата и личния живот, за да не пречи едното на другото.
Хороскопът за септември 2019 година не обещава на Водолеите лек месец по отношение на финансите. Ще се появят непредвидени разходи, за които вие, за съжаление, не сте отделили средства. Но е възможно да подобрите положението като вземете кредит. Тук също има подводни камъни, затова предварително премислете всички плюсове и минуси при оформянето на документите. Роднините могат да ви помогнат в някои ситуации, но все пак трябва да разчитате, основно, на себе си. Всичко ще бъде отлично при тези, които се занимават с комерсиална дейност, частен бизнес или брокерство. Водолеите могат добре да се справят с покупката или продажбата на жилище.
Здравето на Водолеите
Хороскопът препоръчва да ограничите употребата на тези продукти, които водят към натрупването на излишни килограми или към обостряне на гастрит. Повярвайте, никакви лекарства няма да ви помогнат, ако не спазвате диета. Желателно е да си направите изследване, а също да се придържате строго към подходящ режим на хранене. За да бъдете във форма, трябва да се заемете със спорт. И не е нужно да бъде професионално, достатъчно е да правите гимнастика, да плувате в басейн и по-дълго да ходите пеша. Полезни ще се окажат козметичните процедури за почистване кожата на лицето. Но се обръщайте към специалисти, за да избегнете неприятните ситуации.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2019 година предсказва на Водолеите дребни недоразумения във взаимоотношенията с близките хора. Но, ако разберат от къде идват проблемите, ще могат да избегнат конфликтите и ненужните битови спорове. Отдавна назряващите въпроси трябва да бъдат решавани заедно с роднините, за да не обвинявате никого след това за недоразуменията и грешките.
Водолеите, при които любовният роман е в разгара си, трябва да бъдат внимателни към дреболиите. Отношенията са чудесни, но трябва да се погрижите да ги запазите на същото ниво. Съществуват нюанси, които често предизвикват раздразнителност или създават дискомфорт. Акцентът е върху интимната близост, която трябва да придаде нежност и мекота на тоновете.
Любовният хороскоп за септември 2019 година предсказва на Водолеите нововъведения в семейния живот. Това засяга повече домашните въпроси. Ремонт, ново обзавеждане или преместване е всичко онова, което ще ви отнеме много време и сили. Затова пък, финансите ще ви стигнат за всичко, което вече е радостно. Не са изключени разправии, заради ревност, особено, ако вие сами провокирате партньора си към скандал. Бъдете самоуверени, тогава няма да се наложи да демонстрирате своите слабости.
Водолеите, които наскоро са сключили брак, през септември ще организират семеен празник или пътешествие. Много ще бъдат готови за раждането на дете. Важното е, отношенията да не изгубят своята романтичност, а да бъдат изпълнени с топлота и взаимно разбирателство. За самотните представители на този знак се планира незабравима среща! На път или в кафе, не е важно къде, вие ще се запознаете с половинката си. Важното е, че той/тя ще бъде именно вашия човек.