Хороскопи за август 2020Гледай в youtubeДо 22 август 2020 година господар на положението ще бъде огненият знак Лъв. Той ще зареди хората с мощна енергия, която те могат да използват за оправяне на проблемите в личния си живот, за възпитанието на децата, за реализирането на творческите си проекти.
След 22-ри, Слънцето ще влезе в знака Дева. В същото време Меркурий ще започне своя транзит през знака Лъв, което ще се отрази на междуличностните отношения. Ще принуди хората по-внимателно да търсят точките на съприкосновение с околните и да се адаптират към непредсказуемите обстоятелства.
Астрологичната прогноза за август 2020 година обещава много вдъхновение когато Нептун влезе в Риби. Това е време за духовно израстване. Марс в Овен ще засегне сърцето на всеки човек, ще ви направи енергични и непокорни.
През август, планетите ще доведат до социални, икономически и политически сътресения в началото на месеца. Сега сте настроени войнствено и агресивно, заради което ще възникнат редица конфликти и разправии. Безкомпромисната позиция и несговорчивостта няма да бъдат от полза на тези, които имат отношение към дипломацията и преговорите на високо ниво, включително и политически.
Ситуацията ще се стабилизира в средата на месеца. Хороскопът за август 2020 година предсказва, че сега много ще видят светлината в края на тунела, независимо колко тъмен е бил. Възползвайте се от благоприятния период, за да оправите с мирни средства спорните моменти и да се справите с препятствията, които намирате на пътя си към успеха, да възстановите тези контакти, които сте разрушили преди, без да мислите и като сте действали импулсивно. Периодът е подходящ за установяване на нови връзки, в това число и политически, и социални, и културни. Прилагайки минимални усилия, вие ще откриете пред себе си много възможности за развитие на сътрудничество в различни направления.
До края на месеца се постарайте да разширите сферата си на влияние, да започнете нови проекти, да създадете бизнес план и да начертаете пътя за неговото реализиране. Укрепете здравето си, защото е много вероятно да ви подведе в последните дни на август.

Хороскоп август 2020 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предупреждава Овните за настъпването на труден период, когато представителите на този знак на зодиака ще бъдат принудени да се разкъсват между работата и дома. Няма да ви бъде лесно да определите приоритетите си, но не се предавайте и не унивайте.
Краят на лятото, според астрологичната прогноза за август 2020 година, ще премине в грижи, свързани с проблеми в живота на близките ви. За да минимизирате негативното влияние на стреса, по-често излизайте на чист въздух, разхождайте се покрай водоеми.
Началото на месеца ще бъде динамичен период, време на големи промени. Сега трябва да сложите точка на старите, безперспективни проекти, да отхвърлите тежестта на задълженията, които ви натискат, да намерите алтернативни решения на спорните въпроси, които не ви дават спокойствие.

Хороскоп август 2020 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предвижда спокоен месец за Телците. Най-накрая ще се появи възможност да анализирате миналото, да се огледате назад, да определите слабите си страни и да ги укрепите.
Енергийният ви потенциал ще се окаже нисък, според астрологичната прогноза за август 2020 година. Ще успеете реално да го възстановите само с повишаване качеството на съня и пълноценна почивка. Не се опитвайте да решите всички проблеми с един замах. Избягвайте далечните пътувания, сега не е безопасно на пътя.
Най-добре е да посветите началото на месеца на семейството и битовите проблеми, строителните дейности и облагородяването на вилата. При това не забравяйте за служебните си задължения. Внимавайте за здравето.

Хороскоп август 2020 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предвижда за Близнаците начало на динамичен период, когато ще бъдат заети с много дела. Енергията ще ви стигне за реализирането и на най-грандиозните планове.
Началото на месеца ще бъде наситено. Единственият проблем сега е недостига на време. 24 часа в денонощието са недостатъчни, за да се посветите на всички интересни проекти. Астрологичната прогноза за август 2020 година показва, че в крайна сметка на Близнаците ще им се наложи да направят труден избор. Не се старайте да носите „две дини под една мишница“, защото ще ги изпуснете.
Средата на месеца ще ви принуди много да пътувате. Постоянните пътувания ще се отразят на вашия живот.

Хороскоп август 2020 за РакГледай в youtubeХороскопът за август 2020 година обещава на Раците подобряване на ситуацията в работата и в любовните дела. Отстоявайте своето, проявявайте упоритост и непременно ще получите това, към което дълго сте се стремили.
Месецът предразполага към приятно общуване с приятели и колеги, към почивка в компанията на семейството. Това, според астрологичната прогноза за август, ще ви донесе много положителни емоции и жизнени сили. Краят на лятото ще бъде щедро на подаръци - ще ви подари възможности да осъществите старите си планове. При това ще проявите креативност и умение да мислите нестандартно.
В началото на месеца ще се наложи да заемете активна позиция, когато изведнъж ще се окажете обхвани от вътрешната дисхармония.

Хороскоп август 2020 за ЛъвГледай в youtube Хороскопът за август 2020 година показва, че представителите на знака Лъв, както никога, ще чувстват необходимост да контролират ситуацията. Не трябва да се противопоставят на това си желание.
Астрологичната прогноза за август 2020 година не съветва да си пилеете времето напразно. Заемете се с изглаждането на спорните моменти, които отдавна предизвикват безпокойство у вас. Не отлагайте реализирането на големите проекти, част от които ще ви донесат по-добри плодове, отколкото сте мислили. Всички дела, започнати сега, ще изиграят ключова роля в бъдеще и ще се отразят на вашето материално положение.
Началото на месеца ще се окаже динамично, свързано с много енергия. Тя ще се окаже дори революционна.

Хороскоп август 2020 за ДеваГледай в youtube Хороскопът за август 2020 година препоръчва на Девите да се откажат от грандиозните си планове. Сега е по-добре да посветите времето и силите си за укрепване на тила.
За нормализиране на личните отношения и успех в деловата сфера ще се наложи да задействате уменията си да мислите нестандартно и да осъществявате на практика творческия си потенциал.
На жените Деви, които имат отношение към света на изкуството, астрологичната прогноза за август 2020 година предсказва възможност да се покажат от нова страна. Вие ще изгреете в нова светлина пред влиятелни хора, колегите и близките си след което дълго ще се „къпете“ в лъчите на славата, ползвайки се със заслужено уважение. Това е актуално и за писателите, и за журналистите.

Хороскоп август 2020 за Везни Гледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предвижда за Везните продължаване на борбата, като разбира се, сега, ще приеме друга форма, която ще зависи много от вашите действия.
Жените, родени под знака Везни, според астрологичната прогноза за август 2020 година ще се отпуснат както никога. Ще ви се наложи да свършите много работа, да се посветите на големи и важни проекти. Реализирането им ще бъде успешно, ако спрете да се доверявате само на собствените си сили. Огледайте се наоколо, много хора са готови да ви помогнат, повече, отколкото си мислите.
Началото на месеца ще бъде хаотичен, ще внесе дисхармония в живота ви. Всичко, което сте планирали за този период, деловите срещи и преговорите, ще преминават напрегнато. Вината е на нестабилното ви емоционално състояние, на желанието ви, на всяка цена, да демонстрирате творческата си активност на околните.

Хороскоп август 2020 за Скорпион Гледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предсказва, че в началото на месеца ще се наложи да се посветите на борба с неприятностите, които сте игнорирали в миналото. Съветници ще имате много, но не трябва да ги слушате. Доверявайте се само на себе си, внимателно филтрирайте постъпващата към вас информация. Така ще взимате правилни решения и на време ще идентифицирате недоброжелателите, сред приближените си, които плетат около вас паяжина от интриги и сплетни. Тяхното присъствие дълго е останало незабелязано, което не е учудващо, отчитайки обема от работа, която сте имали по-рано.
Астрологичната прогноза за август предупреждава, че под удар ще попадне вашата репутация и социалния ви статус. Всички препятствия по пътя ви към успеха са резултат от действията на конкуренти, които са заинтересовани от вашия крах.

Хороскоп август 2020 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за август 2020 година обещава на Стрелците, че по-голямата част от месеца ще им носи положителни емоции. Това е период, който е добре да посветите на възстановяването на вътрешния си баланс. Това ще се отрази добре както на личния, така и на служебния ви живот.
Астрологичната прогноза за август предвижда за Стрелците хаотично начало на месеца. Поредица от непредсказуеми събития ще внесат хаос в живота ви. Ще се наложи да се съобразите с темпото, което ви диктуват външните обстоятелства. Бъдете готови много да пътувате, да търсите нови източници на доходи, да провеждате лични изследвания. За учудване е, че въпреки всички тези дела, вие няма да забравите за необходимостта да се развивате духовно. Нещо повече, това направление ще стане приоритетно, независимо от критиките на околните.

Хороскоп август 2020 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за август 2020 година показва ръст на интуицията при Козирозите, за сметка на което, вие ще избягвате всички „подводни камъни“, на време ще заглаждате „острите ръбове“ в отношенията с деловите партньори и с членовете на семейството. Сега с лекота ще намирате компромисите там, където ви се е струвало, че не може да ги има.
Астрологичната прогноза за август 2020 година предсказва на жените, родени под знака Козирог, редица изпитания. Вие ще попаднете в ситуации, в които ще ви се наложи да бъдете устойчиви и търпеливи. Най-силните от вас ще получат достойно възнаграждение.
Началото на месеца е неблагоприятен период за повечето Козирози, вътрешната им енергетика може да се окаже неустойчива. Дисхармонията ще ви попречи да си вършите разумно работата. Заради това, някои ще бъдат настроени агресивно, други ще предпочетат да се затворят в себе си и да се поддадат на меланхолията.

Хороскоп август 2020 за Водолей Гледай в youtubeХороскопът за август 2020 година напомня на Водолеите, че винаги могат да се доверяват на близките си. Да не се опитват да отстраняват всички препятствия към успеха сами. В този момент тази тактика не е най-ефективната.
На жените, според астрологичната прогноза за август, ще им се наложи да направят труден избор от който ще зависи бъдещето им. Отчитайки всичко това, не трябва да бързате. Не позволявайте обстоятелствата да ви притискат, претегляйте всички „за“ и „против“. И едва след като видите ясно картина на случващото се, пристъпете към действие.
Един важен съвет – постарайте се всичко, което започнете през този месец да довършите до началото на есента.

Хороскоп август 2020 за Риби Гледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предупреждава Рибите, че няма да могат да се отпуснат. Ще бъдете принудени да правите това, което трябва, а не това, което искате. Не изпадайте в депресия, всички наболели проблеми ще бъдат отстранени. За да се случи това, трябва да имате сили.
Астрологичната прогноза за август предвижда настъпване на период на преоценка на житейските ви приоритети. Поработете над себе си, откажете се от навиците и принципите, които ви пречат да вървите напред. Не е изключено да се наложи да се разделите с някои от приближените си, за да може това обновление да бъде ефективно.
Началото на месеца посветете на укрепването на здравето. Сега ще усещате вътрешна дисхармония без особени, за това, причини. Дребни препятствия ще „обръщат колата ви“. Много от силите ви ще отидат да безсмислени изяснявания на отношенията, за опити да се оправдавате, сблъсквайки се с неоснователни претенции.